HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1771 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 12. 19:06

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 18:24

áááááá az ideg szétvet!  :mad:

Van valakinek megoldása a #8-as blacklist tag drag versenyére? Az a rohadt scriptelt furgon mindig pontosan akkor fordul keresztbe az úton amikor odaérek!  :reklamacio:

Balról kikerülni lehetetlen, direkt úgy van megoldva hogy ne lehessen, ha meg lefékezek, hogy jobbról menjek el mellette, akkor elhúz mellettem az ellenfél, és visszaelőzni szintén lehetetlen, mert már csak méterek vannak vissza a pályából. Ha nem próbáltam 20szor az elmúlt fél órában akkor egyszer sem!

Amúgy aki ezt az ostoba és teljesen irányíthatatlan underground-csökevény drag módot beletette a játékba azt arra kéne kötelezni, hogy egész álló nap csak ebben a játékmódban játsszon!  :reklamacio:

Javaslom a szlómósün/szpídbréker/mátrixstuff használatát.

#1772 Felhasználó inaktív   zseko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 12. 19:09

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 16:35

A bal alsó kistérkép az nem éppen normálisan néz ki. Konkrétan semmilyen út nem látszik rajta, még az a "vacak" 2x4 sávos sem, amin épp autózik.

Valamint, úgy nézem, az összes ellenfél halálugyanannyira van tőled. 4493 méterre.

Igen, azért vannak ugyanannyira, mert vége lett a versenynek... csak valamiért "nem fejezte be" a versenyt, így elmentem autókázni :) tiszta free road, egyetlen autó sem volt sehol. Átmentem még jópárszor a célon, de semmi eredménye nem lett. Csak nem akarta abbahagyni. Biztos valami hiba lehetett; a térkép végetért, én meg lementem róla, azért nem látszik.
bibííííí, én ki tudtam próbálni a bömöst az egész városban  :D
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

#1773 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 19:14

GAI: HAsználd a Speedbreakert, vagyis az időlassítást. Alapon 'g' bill. majd felmehetsz akkor a járdára vagy át a másik sávba. Én csak itt használtam eddig időlassítást. Pedig már 51%-nál járok.

Most rááltam egy taktikára. Safe house-ból indítva minden. Ezt még itt olvastam valakitől, de ő a milestone-okkal kezdte. szerintem verseny az első, mert ha jön a rendőr a versenyben, akkor a verseny végeztével még lehet milestone-okat teljesíteni.

Szerkesztette: Szacsoka 2005. 12. 12. 19:15 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1774 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:16

Letezik belso muszerfalas nezet, camera hack neven lehet megtalalni.

Camera Hack

Szerkesztette: Senator 2005. 12. 12. 20:16 -kor

My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#1775 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:25

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

itt egy kep, most csinaltam. sajnos a kormany nem forog..
JóSebesség

#1776 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:37

hát nem igazán a sofőr szemszögéből van. :rolleyes:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1777 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:41

van olyan nezet is. lehet mozgatni a kamerat mindenfele.
JóSebesség

#1778 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:46

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 19:14

GAI: HAsználd a Speedbreakert, vagyis az időlassítást. Alapon 'g' bill. majd felmehetsz akkor a járdára vagy át a másik sávba. Én csak itt használtam eddig időlassítást. Pedig már 51%-nál járok.

Háh köszi, ezzel elsőre sikerült  :up:
Esküszöm eddig nem is tudtam hogy van ilyen hülyeség benne  :omg:
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1779 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 20:47

Idézet

van olyan nezet is. lehet mozgatni a kamerat mindenfele.

ja ok, értem, azthittem csak ez van. majd kiprobálom.  :)

Szerkesztette: acu 2005. 12. 12. 20:49 -kor

#1780 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 21:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 22:47

Sajnos ott nem a RAM hanem a GPU a szuk keresztmettszett. Nekem 256 mbos 6600al is akad.

de sztetek érdemes venni még 512 ramot?sokat dobna a játékon?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#1781 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 22:12

szvsz inkább cserélj 6600GT-re.

Szerkesztette: spidey 2005. 12. 12. 22:14 -kor

#1782 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 22:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 20:25

itt egy kep, most csinaltam. sajnos a kormany nem forog..

Ezt vajon miért nem lehet alapból berakni a játékba?
Gondolom akkor a sebességváltót se piszkálja...
A műszerfalak olyanok, mint a valóságban? Ez eléggé annak tűnik

Ezt a két animációt kéne beletenni kormányforgatás+sebességváltás, és máris lenne hurrá hangulat

Az meg, hogy mekkora gyökkettőségek vannak a játékban: ha épp egy csajszi ellen nyomod a blacklisten, akkor simán lehet látni, hogy egy pacák ül a volánnál :omg:
Faster! Harder! Cadaver!

#1783 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 22:57

nah, egy cimborámnál én is megtekintettem eme csodát. Hát mit mondjak... Oké, egyből a 4. ellenfél ellen mehettem, de valami piszok nehéz, a sokat emlegetett csalások miatt. Mellesleg emiatt a barátom is cheattel játszik, mondván, ha a gép csal, ő miért ne tenné :-) Vicces volt látni, hogy mentem egy versenyt, az átlagsebességem valami 170 körül volt, harmadik lettem. Átadtam a "volánt" a srác beizzított egy kifogyhatatlan nitrót, aztán ugyanazon a versenyen 220-as átlagsebesség mellett második lett... No comment. Ez nem az én játékom. Nemtom, nekem nem attól megy fel az adrenalinszintem, ha felidegesíthetem magam. Valahol szomorú, hogy a programozóknak csak úgy sikerült a nehézséget skálázni, hogy kicsit vagy nagyon csal a gép. Nomeg a hajmeresztő baromságok, mit a szemből nekemrontó terepjárók, az időlassítás, a visszatöltődő nitró meg a teljesen értelmetlen és élvezhetetlen drag race... NFSből a Porsche volt jól megcsinálva, ha ugyanolyan fizikájút csinálnának sokféle autóval meg rendőrökkel (persze nem ilyen brute force-zéró IQ-s hülyékkel), esetleg kicsit jobb garfikával... Álmodozás OFF.

#1784 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 23:05

háááát... szerintem abszolut nem volt nehéz, szivatós egy-két verseny, de inkább könnyűnek mondanám mint nehéznek.  :)

persze mindenkinek más a "nehéz" fogalma.

#1785 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 08:11

Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 19:24

Balról kikerülni lehetetlen, direkt úgy van megoldva hogy ne lehessen, ha meg lefékezek, hogy jobbról menjek el mellette, akkor elhúz mellettem az ellenfél, és visszaelőzni szintén lehetetlen, mert már csak méterek vannak vissza a pályából.

Időlassítás módban fel tudsz menni a járdára is.
ALWAYS COCA COLE

#1786 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 08:16

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 8:11

Időlassítás módban fel tudsz menni a járdára is.

óóó én is mennyit szívtam drag racekkel, hogy sávváltáskor nem megy arréb, aztán totaled! :)
és akkor szóltak, hogy slow-mo, és hurrá :D
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1787 Felhasználó inaktív   Sub-S 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:17

Szerintem is elég könnyű lett ez a játék, a "rendőrös üldözéses" részének jó hangulata van, a többi nem sokat ér sztem...

Kép
Kép

Szerkesztette: Sub-S 2005. 12. 13. 09:28 -kor

#1788 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:37

Idézet: closed - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 22:57

nah, egy cimborámnál én is megtekintettem eme csodát. Hát mit mondjak... Oké, egyből a 4. ellenfél ellen mehettem, de valami piszok nehéz, a sokat emlegetett csalások miatt. Mellesleg emiatt a barátom is cheattel játszik, mondván, ha a gép csal, ő miért ne tenné :-) Vicces volt látni, hogy mentem egy versenyt, az átlagsebességem valami 170 körül volt, harmadik lettem. Átadtam a "volánt" a srác beizzított egy kifogyhatatlan nitrót, aztán ugyanazon a versenyen 220-as átlagsebesség mellett második lett... No comment. Ez nem az én játékom. Nemtom, nekem nem attól megy fel az adrenalinszintem, ha felidegesíthetem magam. Valahol szomorú, hogy a programozóknak csak úgy sikerült a nehézséget skálázni, hogy kicsit vagy nagyon csal a gép. Nomeg a hajmeresztő baromságok, mit a szemből nekemrontó terepjárók, az időlassítás, a visszatöltődő nitró meg a teljesen értelmetlen és élvezhetetlen drag race... NFSből a Porsche volt jól megcsinálva, ha ugyanolyan fizikájút csinálnának sokféle autóval meg rendőrökkel (persze nem ilyen brute force-zéró IQ-s hülyékkel), esetleg kicsit jobb garfikával... Álmodozás OFF.

Egyetértek.  :up: Ez, hogy a 6 sávos autópályán megyek forgalommal megegyező irányban 300-al, és a forgalommal ellentétes irányból rámtör 2 SUV, kib{<@ott nagy terepjáró, és kamikaze módjára megakarnak torpedózni...  :bolond:  10-ből 8 v. 9-szer nem sikerül kitérni előlük. Meg gondolom az USA-ban a valóságban is forgalommal szemben rátör 2 SUV a suspect-re / perpetrator-ra üldözésnél..  :bolond:

#1789 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 10:17

Sprintverseny: rámentem az út közepén egy pici járdaszigetre (nem volt nagy, mint egy padka), erre olyan hossztengelyi tripla axelt nyomott a punto, öröm volt nézni. :) Szerencsére talpra esett, így nem buktam a versenyt. Kár, hogy nem videjóztam le...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1790 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 10:54

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 10:17

Sprintverseny: rámentem az út közepén egy pici járdaszigetre (nem volt nagy, mint egy padka), erre olyan hossztengelyi tripla axelt nyomott a punto, öröm volt nézni. :) Szerencsére talpra esett, így nem buktam a versenyt. Kár, hogy nem videjóztam le...

Nekem párszor ezen múlott a győzelmem. De én szimplán csak az oldalamra fordultam. :rolleyes:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.