HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#2011 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:46

Üdv!
Tudom, hogy már valaki kérdezte ebben a topicban, de a kereső nem igazán vált most be, meg végigolvasni az összes hozzászólást sem volt kedvem. Szóval az lenne a probléma, hogy menet közben egyszer csak halkulni kezd a hang, aztán el is némul teljesen, és csak restart után jön vissza. Mi lehet a probléma?

SZERK.: Ja, integrált realtek AC97 7.1 hangkártya lenne a drága.

Szerkesztette: debaj 2005. 12. 25. 21:47 -kor

#2012 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 21:58

Udv!

A hangkartyaval nem tom mi lehet a gond, nekem is pont ilyenem van, nekem nem halkul el.

A masik meg 2 kerdes lenne.
Az elso, ha legyozok egy emberket, felajanl 6 dolgot, mit erdemes valasztani ezekbol?

A masodik hogy Earl-al versenyezgetek(2. verseny), de sajnos nem sok eselyem van. Sokkal gyorsabb a kocsija es szinte sohasem hibazik egy majd 5 perc idotartam alatt.
Eddigi minden ellenfel siman megvolt max. 3-4 korbol. (Earl is az elso versenyen siman) itt meg mintha nem is o lenne, nitroval is alig tudom lenyomni.
Mas is eszrevette vagy csak siman benazok es nincs kulonbseg?(habar vagy 30x mentem neki ma....)
Ha valami kell, írj!

#2013 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:32

én is most kezdtem... én unique performance ra mentem és mivel a style annyira nem érdekel ezért a három kérdőjel közül választottam. talán valami olyat kaptam, hogy visszakapom a kocsim ha elveszik, tört angolommal ennyit bogarásztam ki :D
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#2014 Felhasználó inaktív   arcadas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:34

Üdv!

Az első kérdésre a válasz:

A Defeated képernyő megjelenése után 6 ikon közül választhatunk 2-t, a szimpatikusakra kell rákattintani. Hiba lenne azonban, ha csak a szimpátia döntené el, hogy a 3 kérdőjel és a 3 piktogram közül melyeket választjuk. A kérdőjelekkel nagy nyereményeket szakíthatunk: ellenfelünk autóját, komoly pénzösszeget tehetünk magunkévá, de szerezhetünk olyan jegyeket is, amelyeket esetleges rendőri elkapásunk esetén használhatunk fel. A másik 3 variáció (a piktogramok) pedig egyszerűbb, de annál hasznosabb upgradeket kínál: part, performance és visual szinten nyerhetünk tárgyakat – pl. felniket, fékeket, vinyleket. - http://gportal.hu/portal/tcm - itt találsz még néhány hasznos tippet!

A másodikra csak annyit tudok mondani, hogyha a fejlesztéseid maxon vannak, akkor próbálkozz tovább. Sok sikert!
ASRock P4S61, Celeron 2.4, 2x256 400Hz DDR, Abit Radeon 9550 128DDR.

#2015 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 23:41

mira jó ez a bounty ?? :D és a rap sheet? :D látom hogy miket csinálltam, de amúgy?? valamire?? :D

Gondolkodtál ma már?

#2016 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 23:49

Úgy látszik, sikerült lokalizálni a problémámat, ami a következő: egy pár perc játék után valami olyasmit művel a program, mintha megfognaám a hangerőszabályzón a master csúszkát, és szép lassan lehúznám nullára. Vajon ez mitől lehet? Elég idegesítő...

#2017 Felhasználó inaktív   arcadas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 02:04

Udv!
A lenti képek nagyából közepes grafikai beállításon készültek (800x600ban, F12-vel).

Mitől van az hogy olyan csúnya a kocsim (és persze más) árnyéka is? Megpróbáltam úgy is, hogy mindent felhúztam maxra, a felbontást 1024re vettem, új drivert is tettem fel, de akkor is ugyanígy nézett ki.
Kép
A másik dolog, hogy úgy láttam a legtöbb screenshot a látvány (legalsó) effekttel készült, de sztem anélkül jobb a kép (élethűbb), nem sárgás minden. Vagy csak én látom így?
Kép
Teljes méretben:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/nfs...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051226/nfs...ltoltes.hu_.jpg

#2018 Felhasználó inaktív   arcadas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 02:06

Hmm...mért ilyen kicsiben rakta be a képeket?! :mad:  :confused:

#2019 Felhasználó inaktív   Czmorek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 05:39

Idézet: arcadas - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 3:06

Hmm...mért ilyen kicsiben rakta be a képeket?! :mad:  :confused:

ott a link nagyban  :omg:

Sztema grafika eléggé "le van véve" ezé ilyen rút

#2020 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 10:23

cserélj drivert!!!

régi driver csinált ilyet nekem is. fura mert nekem az elején jó volt majd később lett ilyen, ez meg a demónál volt, most viszont jónak tűnik, bár lökhárító nézet rulla :D

Gondolkodtál ma már?

#2021 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 11:10

Tehát akkor érdemes vagy két kérdőjelet választani, vagy 1 kérdőjelet és egy performncot..?

A másik a fejlesztésekkel kapcsolatban, hogy csak a performancok vannak kimaxolva. A partok nincsenek, ez számít-e valamit vagy csak látvány?

Végezetűl pedig ha mondjuk veszek 1-es motort egy kocsiba, aztán 2-est szeretnék leszamolja a régit az árból? Egy esetben megfigyeltem hogy valamiért adott 500-at, így 5000 helyett 4500-t fizettem csak, viszont ez nem túl gyakori eset....

Mercit vettel SL 500-ast azt turboztam fel, lehet hogy szar a kocsi ezért vagyok lassú?
Ha valami kell, írj!

#2022 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 12:28

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 10:10

Tehát akkor érdemes vagy két kérdőjelet választani, vagy 1 kérdőjelet és egy performncot..?

A másik a fejlesztésekkel kapcsolatban, hogy csak a performancok vannak kimaxolva. A partok nincsenek, ez számít-e valamit vagy csak látvány?

Végezetűl pedig ha mondjuk veszek 1-es motort egy kocsiba, aztán 2-est szeretnék leszamolja a régit az árból? Egy esetben megfigyeltem hogy valamiért adott 500-at, így 5000 helyett 4500-t fizettem csak, viszont ez nem túl gyakori eset....

Mercit vettel SL 500-ast azt turboztam fel, lehet hogy szar a kocsi ezért vagyok lassú?

hát én most elnyertem a 13. supráját :D ha eladnám 20e-t érne :D vettem bele turbót, meg féket és már ugyan olyan felszereltség mellett jobb mint a punto-m :D alig vártam már hogy egy hátsókerekes kocsim legyen ez az alulkorrmányozottság megörített már!! :D

dizájn?? ha megfigyeled a körözöttségi szintedet viszi lejjebb ha néha változtatsz a kocsidon, egyébként látvány csak :D

Gondolkodtál ma már?

#2023 Felhasználó inaktív   arcadas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:10

Írtam, hogy ha a grafika fel van véve (maxra minden), akkor is ilyen az árnyék, drivert már cseréltem, a legújabbra... Lehet hogy gagyi a videókártyám, és azért csinálja?

#2024 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:13

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 0:41

mira jó ez a bounty ?? :D és a rap sheet? :D látom hogy miket csinálltam, de amúgy?? valamire?? :D

Keresd meg a hozzávaló magyarosítást és megtudod mire jók ezek. ;)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2025 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:16

Na ugy 50. nekifutasra vegre nekiment az elejen egy oszlopnak es igy folyamatosan elol tudtam lenni, igaz a celfoton mar latszott o is, pont hogy leeloztem. A kovetkezo emberke osszes kuldeteset szinte azonnl vegigcsinaltam, jewels sem egy nagy szam, siman elsore lenyomtam ugyanavval a kocsival. Nem tom miert volt ilyen tapos Earl. Viszont Jewels-nel van egy kis problema a masodik korben. Azon a palyan ahol valtogatni kell. Ugye itt nem mozoghatsz szabadon a kocsival, csak jobbra balra kerulgetheted a kocsikat amig valtogatsz. Ez mind szep e jo, de a vege elott jon keresztbe egy busz amit NEM LEHET kikerulni! Csak egy nagyon kis mosgastered van, igy ele nem lehet bevagni nitroval sem, mogotte pedig csak akkor lehet elmenni ha lelassitok. Mar nem toduk egyszeruen mit kitalalni. Az elejen nekiloktem egy szebol jovo kocsinak a csajt, de persze mar a nyomomban is volt megint! Persze a masik kocsival ehet manoverezni o siman kikeruli a buszt, csak en szivok vele. Van erre valami orvoslas?
Ha valami kell, írj!

#2026 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 26. 15:23

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 13:28

hát én most elnyertem a 13. supráját :D ha eladnám 20e-t érne :D vettem bele turbót, meg féket és már ugyan olyan felszereltség mellett jobb mint a punto-m :D alig vártam már hogy egy hátsókerekes kocsim legyen ez az alulkorrmányozottság megörített már!! :D

dizájn?? ha megfigyeled a körözöttségi szintedet viszi lejjebb ha néha változtatsz a kocsidon, egyébként látvány csak :D

Nem tudom, hogy van elegendő tapasztalatod a valós autók világához.

- Ha elsőkerék meghajtású, könnyebben manőverezni éles kanyarokban. De hajlamos csúszni a hátsó kerekek.

- Ha hátsókerék meghajtású, nagy sebességnél nem nagyon lehet kormányozni a gázpedál felengedés nélkül, a drag biztosan kiváló logika, ott általában egyenes az út vagy kevésbé kanyar.

- Ha összkerék meghajtású vagyis szaknéven 4WD, ez a legerősebb és legbiztosabb manőverezés, ugye játékban nem lehet megtapasztalni, hogy többet fogyaszt. ;)

Kb. ennyi a valós világról...

#2027 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:27

Idézet: arcadas - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 16:10

Írtam, hogy ha a grafika fel van véve (maxra minden), akkor is ilyen az árnyék, drivert már cseréltem, a legújabbra... Lehet hogy gagyi a videókártyám, és azért csinálja?

Radeon 9550 az tényleg gáz(dx8.1 alapú kártya). :rolleyes: nvidia 6600 ugyanolyan mindent mutat mint a 7800GTX (alig lehet észrevenni a különbséget!). :)

Szerkesztette: bolic system 2005. 12. 26. 15:28 -kor

#2028 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:27

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:16

Na ugy 50. nekifutasra vegre nekiment az elejen egy oszlopnak es igy folyamatosan elol tudtam lenni, igaz a celfoton mar latszott o is, pont hogy leeloztem. A kovetkezo emberke osszes kuldeteset szinte azonnl vegigcsinaltam, jewels sem egy nagy szam, siman elsore lenyomtam ugyanavval a kocsival. Nem tom miert volt ilyen tapos Earl. Viszont Jewels-nel van egy kis problema a masodik korben. Azon a palyan ahol valtogatni kell. Ugye itt nem mozoghatsz szabadon a kocsival, csak jobbra balra kerulgetheted a kocsikat amig valtogatsz. Ez mind szep e jo, de a vege elott jon keresztbe egy busz amit NEM LEHET kikerulni! Csak egy nagyon kis mosgastered van, igy ele nem lehet bevagni nitroval sem, mogotte pedig csak akkor lehet elmenni ha lelassitok. Mar nem toduk egyszeruen mit kitalalni. Az elejen nekiloktem egy szebol jovo kocsinak a csajt, de persze mar a nyomomban is volt megint! Persze a masik kocsival ehet manoverezni o siman kikeruli a buszt, csak en szivok vele. Van erre valami orvoslas?

2 sávos út és oldalról okosan fordul a kisbusz? Effektive mindkét sávot elfoglalja? Sokan szidták már. :)

Jobb CTRL gombot megnyomod (hacsak máshová nem konfiguráltad), kapsz szép csilli-villi slow motiont, ezután fel tudsz hajtani a kisbusz faránál a járdára, ahol már elférsz.

#2029 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:34

Oh, már próbálom is, kint van tálcán a game:) Köszi
Ha valami kell, írj!

#2030 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:39

KÖSZI! Meg is nyertem. Fasza ez a jobb ctrl, nem is tudtam hogy van benne ilyen. Ennélkül ezt a részt szinte nem is lehet menyerni!
Ha valami kell, írj!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.