Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 23:28
itt a játék sajnos nagyon gáz :Đ
Bocs, de nagyon kiábrándultam belőle

De még nem adtam fel teljesen, egy trainert kellene találnom, és akkor megcsinálnám funból a legvégét.
adjak?

én csak pénzt cheateltem be, mert már a végén járok, de egy csomó kocsit még ki sem próbáltam
nekem jelenleg az uccsó milestone-ok van hátra, majd a M3 megszerzése és az outrun
amúgy nem értem a sok negatív kritikát. olvastam egy csomót az "AI"-rol (nevezzük így

) és a gép bosszantó csalásairól.
én speciel egy UG1 vagy UG2 alatt kb. 47x ennyit anyáztam. itt gyakorlatilag 30-40% körül volt egy kis gondom a rendőrséggel (akkor nehezedett be a dolog

). ott vagy 7-8x újranyomtam ugyanazt, hogy meglegyen a milestone. viszont meglett, belejöttem és azóta nem volt gond.
nade elkalandoztam. nem is ezt olvastam fő gondnak, hanem a kecsápot.

persze ez megvan és észrevehető soxor, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor vert meg így a játék alatt. rengeteg alkalom van, hogy otthagyom lazán és fel sem jön többet a verseny alatt. a játék közepe felé még azt hittem nehezedni fog a végére, de nem igazán. keményebbek kicsit, általában küzdeni kell, de ha nem hibázok (vagy nem sokat és nem nagyot), akkor sima ügy a futam megnyerése. és továbbra is bármikor előfordul, hogy küzdelem helyett lemaradnak mint a borravaló...
legutóbb (2. helyezett előtt) épp úgy nyertem meg egy versenyt, hogy a start után options-ben állítgattam. akkor indultam el, mikor az első helyezettre kb. -30sec-et írt ki.

az f2f versenyek sem sokkal nehezebbek. ott is volt az utóbbi 2-5. helyezettek között, akinek esélye nem volt egy versenyben sem. persze akad olyan is, amit restartolnom kellett, de ott én néztem be nagyon bizonyos falakat ... frontálisan
egy szó mint száz: az UG1-2-ből ismert 16x újrakezdem feeling nincs meg. itt az egész játék alatt elhanyagolható restart volt.