HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#261 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:33

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 21:51

Ebben van olyan próbapad, mint az UG-ban?

nemsűrűn  :omg:  :(  :mad:

Yv@n hanyat heat szint a helikopteres, szöges?

Szerkesztette: FireShadow 2005. 11. 17. 22:34 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#262 Felhasználó inaktív   sunci_01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:38

Saját idézetem:

Remélem a teljes változat megváltoztatja a véleményemet, és 2 év múlva ugyan így beszélhetek róla mint most az U2-ről.

Válaszom:

Nem kell 2 évet várnom ez nagyon jó játék!!!!! :respect:  :respect:

Aki meg nem UG 1-2stílust várt az :kma: !!!!! :D  :D

#263 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:46

Eddig is egy kicsit zavaró volt,hogy nem fordul rendesen ez a kocsi,de most egyik versenynél vért izzadtam...le is fogom cserélni...remélem az Audi TT jobb kocsi! :(
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence

#264 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:59

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:33

nemsűrűn  :omg:  :(  :mad:

Yv@n hanyat heat szint a helikopteres, szöges?

4es heat...és még lehetne 5ös is...hát ott szerintem már kihozzák a nehéztüzérséget, vagy a tengerről lőnek anyahajóról, mert én már 4esen is leizzadok. Főleg így, hogy csillog villog minden, legtöbbször akkor veszem észre a szöges szart, ha már késő, és ha belefutottál ott vége, Busted, és csókolom. Mondjuk azt toltam neki idő után, hogy ha busted akkor alt+f4...utolsó autosave után folytatható, és nem ígylegalább nem hagyom ott a gatyám a rendőrségen.

Az mondjuk érdekellne, majd ha valaki ott tart, hogy mikortől KELL a 4es heat, szóval meddig lehet kihúzni nélküle.

#265 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:03

Idézet: Neo [HuN] - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:46

Eddig is egy kicsit zavaró volt,hogy nem fordul rendesen ez a kocsi,de most egyik versenynél vért izzadtam...le is fogom cserélni...remélem az Audi TT jobb kocsi! :(

Elején handling miatt puntoval toltam, és sokáig nem is tudtam lecserélni, míg aztán a 14. arcot mikor lenyomtam, a bónusz kártyáknól esett 30 rongy, meg pink slips, ami eladva újabb 15 rongy volt, úgyhogy mire unlockoltam a lancert, egyből meg tudtam venni és a lehetőségekhez képest teljesen felszerelni. Majd az összes kocsit eladtam, meg nyertem is még jópárat, szóval most van pénz bőven.

Ha valaki gondolkozik új kocsiban, az ne vegye meg, hanem save, ki főmenü, és build custom car, vagy mi. Egyik menüpontban megtalálható, ott már minden unlockolt kocsit és alkatrészt össze lehet párosítani. Nem árt kipróbálni vétel előtt.

#266 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:15

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:59

...hát ott szerintem már kihozzák a nehéztüzérséget, vagy a tengerről lőnek anyahajóról...

:nevet2:
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#267 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 00:12

Hol lehet eladni a kocsit?  :confused:
Próbapad tényleg nincs benne? :(
- Where are we going?
- Let's go find out.

#268 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 00:56

Én ott szopok, hogy alig van pénzem.
Bounty-m van kb 110.000
(neeem, nem ilyen  :D )
Kép

De pénzem az nincs, csak 12.000.
Most vagyok a Supra-s csávó ellen, de a Punto-mal képtelenség legyőzni, motortuningra meg nincs pénzem.Bounty-t átváltani pénre nem lehet??
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#269 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 01:07

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 0:12

Hol lehet eladni a kocsit?  :confused:
Próbapad tényleg nincs benne? :(

Garázsodban, de csak úgy tudod eladni, ha legalább két autód van...szóval nem megoldás, hogy eladnál egyet, és épp meglenne a pénz a következőre.

dani:
Korábbi versenyeket toljad, amiket még nem toltál le, mint mondtam vissza lehet lapozni a korábbi kihívókhoz. Én a punto-val kb 380000 bountynál jártam, amikor végre le tudtam cserélni, most vagyok 1,6 milliónál.

Én úgy tapasztaltam, hogy érdemesebb nem performance, vagy body upgrade-et kérni egyegy ellenfél legyőzésekor, hanem a kérdőjelesek közül csemegézni, mert elég gyakori a pink slips, és az kapásból legalább 15 rongy, ha eladod. Több kocsi arra lenne jó, hogy ha egyiken túl nagy a heat, akkor előkapod a másikat, és egy ideig azzal nyomulsz, így ami a garázsban van azon idővel automatán csökken a heat. De én úgy tapasztaltam, hogy jobban megéri átfesteni. Instant, és kb megfelezi a heat-et, amiből nem árt, ha azért marad, mert ha bounty-ra kell vadászni, akkor szar nulla heatről feltornázni 3-asra, annélkül pedig nem sokra mész, mikor 8 kordont kell áttörni, és sehol a környéken nincs kordn, mert alacsony a heat. Nem egyszer jártam úgy, hogy minimális heat-el behúztam egy challange-et, és az első mizdulatom az volt, hogy az előttem lévő rendőrt, aki akkor még az egyetlen, tetőre raktam, így azonnal vége az üldözésnek. Ezért cserébe jár kb 500 bounty ott helyben, ami rengeteg, tekintve, hogy általában már 200ezrek kellenek.

#270 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 01:21

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 0:07

dani:
Korábbi versenyeket toljad, amiket még nem toltál le, mint mondtam vissza lehet lapozni a korábbi kihívókhoz. Én a punto-val kb 380000 bountynál jártam, amikor végre le tudtam cserélni, most vagyok 1,6 milliónál.

Köszi!
Tehát akkor majd magától átváltja pénzre a bounty-t?  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#271 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 01:29

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 1:21

Köszi!
Tehát akkor majd magától átváltja pénzre a bounty-t?  :think:

Nem. Ha nem játszottál le minden versenyt, tehát nem "mérföldkövet" (milestone), hanem versenyt, ami fizetős, és pénzt csengetnek érte ha megnyerted, akkor visszalapozhatsz korábbi kihívokhoz, és bármikor lenyomhatod azokat amiket kihagytál, így megkapod az azokért járó pénz jutalmat. Bountyból sosem lesz pénz.

#272 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 01:37

Neked van manualod is, hogy így vágod a dolgokat? :Đ

dani:
Puntoba elég a legkisebb engine upgrade is, szááárnyakaat ad! :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#273 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 02:02

Áhh, vissza mentem versenyezni, átlagban 2-3 ezreket kapok.Bounty-m az egyre nő de azzal akkor lóf@szt sem érek  :(
Kép
Itt tartok most....pénzem nuku, bounty-m az meg dögivel  :mad:

#274 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 02:18

Csinaltam egy kis videot.

Ime: Muvi
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#275 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 03:26

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 1:37

Neked van manualod is, hogy így vágod a dolgokat? :Đ

dani:
Puntoba elég a legkisebb engine upgrade is, szááárnyakaat ad! :D

Áh. csak elolvasom az sms üzeneteket, meg az átvezető alatt bevillanó szöveg foszlányokat. Amúgy ennek amit elmondtam a legjava később majd előkerül, csak jobb előbb tudni, mert van hogy már késő.

Dani, nem vettél véletlenül egy autót, eladva a régit?(Ha autót eladtok, akkor a kereskedő az autó vételiárának felét adja érte, függetlenül attól, hogy stock, vagy szénné tuningolt!!) Csak mert el nem tudom képzelni mire cseszted el különben a pénzt. Amúgy az a 2-3 ezrek bőven elég :) Eleinte még, majd később mikor egy váltó upgrade 30rongy lesz, akkor csak nézel előre, hogy mégis miért kerül többe, mint a kezdő autód :) Alkatrészt mindíg rá tudtam tenni egyből. Illetve ez így nem igaz, mert bugos volt a játék a legelején, és a 14-es fazon leverése után jöttem rá, hogy ha újraindítom a játékot, akkor lesznek performance upgrade-jeim is... kitörő örömmel fogadtam a dolgot, mert mondhatni vért pisáltam a 14es csóka leverésével. Addig sem csináltam meg minden versenyt, viszont lett annyi pénzem, hogy egyből fel tudtam mindent dobni a kocsira. Jah megjegyezném persze, hogy nem rondítom el különösebben a kocsit, festékre, body kit-re meg felnire költök egyedül. Spoliert sem nagyon láttam még eddig ami szebb lenne egy adott autóhoz mint a gyári...Ezúton is kifejezném az örömöt amit az okoz, hogy nem kell egyre ocsmányabbá tenni az autónkat, mint UG-ben kellett, hogy nőjjön a reputation :)

#276 Felhasználó inaktív   Mailer Daemon 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 18. 03:57

Wow nagyon riszpekt game!
Aki még nem tette volna ajánlom zúzzon be a "Challenge series"-be és ott csináljon meg egy párat, amíg az uccsó "Black Edition Challenge" nem lesz aktív...na ez már "autós-üldözös szerintem"  :D

"...suspect is driving an orange Camaro..."
"...somebody destroy it..." :)

Szal orange Camaroval kell elzúzni kb. 30db Porsche Cayane (jól írtam...?) police jeep elől...a feeling leírhatatlan!
130-140MPH-es száguldás non-stop és sok-sok bounty....

Kép
Kép
Kép
Kép

(bocs ha vkit nem érdekelt, de most csináltam+ a pályát és muszáj kicsit örömködnöm  :up: )

#277 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 04:22

16os challange-nél megakadtam.
2 szögesizét kéne kikerülni.
de csak 1et kaptam, aztán 20 perc alatt 5ös heat lett, ezer corvette követett, meg 3.5 milla bounty, de csak nem lett még 1 szögesizé.
mit kúrtam el?

volt már hogy volt több szögesizé akkor elkaptak.
volt hogy egyszerre egymásmellett volt 2 szögesizé, és egyből megvolt a 2 akadály, persze akkor is elkaptak...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#278 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 06:22

Egész jó játék lesz a demó alapján. Királyul lehet rombolni a pályát. Meg végre felkelt a nap is, bár végigvittem az előző kér részt is de azok nagyon nem tetszettek mert igen eltértek az eredeti NFS irányvonaltól.
A grafika elég jó lett, de másnak is szar az árnyék :confused: ? Amikor távolabb van rohadt csúnya aztán közelebb már textúrát cserél jóra de túl közel cseréli le így elég szar lett :down: , max grafikát használok 2xAA, 8xAF.
A visszapillantó tükör is igen ratyi :down: .
A kocsik ha lassú vagy álló helyzetből akarsz indulni irányíthatatlanok, hirtelen ráadja a max gázt aztán had pörögjön :mad: , egy kis nitró mondjuk segít valamit.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#279 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 06:56

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:59

4es heat...és még lehetne 5ös is...hát ott szerintem már kihozzák a nehéztüzérséget, vagy a tengerről lőnek anyahajóról, mert én már 4esen is leizzadok. Főleg így, hogy csillog villog minden, legtöbbször akkor veszem észre a szöges szart, ha már késő, és ha belefutottál ott vége, Busted, és csókolom. Mondjuk azt toltam neki idő után, hogy ha busted akkor alt+f4...utolsó autosave után folytatható, és nem ígylegalább nem hagyom ott a gatyám a rendőrségen.

Az mondjuk érdekellne, majd ha valaki ott tart, hogy mikortől KELL a 4es heat, szóval meddig lehet kihúzni nélküle.

tengerről lőnek :D:D:D ROTFL:D:D:D
Per Aspera Ad Astra

#280 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 07:56

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 2:18

Csinaltam egy kis videot.

Ime: Muvi

:up:

(a Fraps 2.6 verzionál már nem írja ki a kép tetején a "fraps.com", szerintem probáld azt.  ;) )

más...
khm..

Kép

Szerkesztette: acu 2005. 11. 18. 07:56 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.