Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 1:37
Neked van manualod is, hogy így vágod a dolgokat? :Đ
dani:
Puntoba elég a legkisebb engine upgrade is, szááárnyakaat ad!

Áh. csak elolvasom az sms üzeneteket, meg az átvezető alatt bevillanó szöveg foszlányokat. Amúgy ennek amit elmondtam a legjava később majd előkerül, csak jobb előbb tudni, mert van hogy már késő.
Dani, nem vettél véletlenül egy autót, eladva a régit?(Ha autót eladtok, akkor a kereskedő az autó vételiárának felét adja érte, függetlenül attól, hogy stock, vagy szénné tuningolt!!) Csak mert el nem tudom képzelni mire cseszted el különben a pénzt. Amúgy az a 2-3 ezrek bőven elég

Eleinte még, majd később mikor egy váltó upgrade 30rongy lesz, akkor csak nézel előre, hogy mégis miért kerül többe, mint a kezdő autód

Alkatrészt mindíg rá tudtam tenni egyből. Illetve ez így nem igaz, mert bugos volt a játék a legelején, és a 14-es fazon leverése után jöttem rá, hogy ha újraindítom a játékot, akkor lesznek performance upgrade-jeim is... kitörő örömmel fogadtam a dolgot, mert mondhatni vért pisáltam a 14es csóka leverésével. Addig sem csináltam meg minden versenyt, viszont lett annyi pénzem, hogy egyből fel tudtam mindent dobni a kocsira. Jah megjegyezném persze, hogy nem rondítom el különösebben a kocsit, festékre, body kit-re meg felnire költök egyedül. Spoliert sem nagyon láttam még eddig ami szebb lenne egy adott autóhoz mint a gyári...Ezúton is kifejezném az örömöt amit az okoz, hogy nem kell egyre ocsmányabbá tenni az autónkat, mint UG-ben kellett, hogy nőjjön a reputation