HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#361 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 18. 22:41

Idézet: bega - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 22:40

És a 911 Carrera S Turbo-t? Nekem a Black Edition van meg, és arra hajtok.  :cool:
Egyébként egy jótanács: ne legyetek elsőre szerelmesek az elején a csajba, aki a jótanácsokat adja a Razorral való versenyzés előtt!  :)

Na!  :mad:  :reklamacio: Mondtam ezt én, csak a tesóm acc-ával.  :mad:  :reklamacio: Ő maradt a firefox alatt belogolva a gépemen.

#362 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 22:45

Leszarom ki mondta, az ilyen spoilereket mi a fas*nak kell beírni?????  :mad:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#363 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:05

En mar régóta cayman s-el tolom, egy rivaltól nyertem el asszem?! Az tuti h nyertem, fekete és sárga unique (asszem) vinyl van az oldalán. Nem emlekszem, tegnap történt.. :) Itt egy kép róla, 4-gyes wide body kit volt rajta eredetileg (most nincs fent a heat miatt) s lehet h a vinyl is más már rajta, a spoilert is kicseréltem már, a felni "eredeti", csak más színű.

Kép

Kiváncsi vagyok melyik autó fogja ezt ütni... Nekem gyanusan sok a porsche a játékban :)
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#364 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:36

Ez szerinted spoiler? Nagyon meglepő, hogy van benne csaj, az Underground 1 és 2 után.  :rolleyes:  :omg: Meg az is, hogy jótanácsokat ad a versenyhez. Valóban marha nagy spolier volt. Mégis miről lehet szerinted írni egy fórum topicjában? Csak arról fossátok oldalakon keresztül a szót, hogy kinek hogy megy a 6600 meg 6800-as kártyáján, szerintem meg ez nem érdekli a többséget. Bezzeg az nem spolier, hogy el lehet nyerni más kocsiját, stb. stb., ami pár post-al ezelőtt szerepelt..  :omg: Hát ez a no comment.

#365 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:52

majd összeszartam magam, a golfal ugy vertem meg a 13ik blacklistes suprast....3xra sikerült, elöször mind2x celegyenesbe elgyorsulta faszba nitro nelkül...3xra meg nekiszorongattam a falnak es nyertem 2 szazaddal  :reklamacio:
ez geciség hogy az nmy-k kocsijai mindig gyorsabbak, mer naon ritkan kap az ember uj tuning cuccot....pénzzel nincs gondom, 3 kocsi van mar a 3 elnyert ugye, egyebet nemtok elmondani.
:smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#366 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:54

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 23:52

majd összeszartam magam, a golfal ugy vertem meg a 13ik blacklistes suprast....3xra sikerült, elöször mind2x celegyenesbe elgyorsulta faszba nitro nelkül...3xra meg nekiszorongattam a falnak es nyertem 2 szazaddal  :reklamacio:
ez geciség hogy az nmy-k kocsijai mindig gyorsabbak, mer naon ritkan kap az ember uj tuning cuccot....pénzzel nincs gondom, 3 kocsi van mar a 3 elnyert ugye, egyebet nemtok elmondani.
:smoker:

Ilyeneket itt nem szabad leírni, mert ez "spolier". Tudod, nekem is szóltak érte.. Maradjunk csak a 6600-as témáknál..

#367 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 23:54

Ilyeneket itt nem szabad leírni, mert ez "spolier". Tudod, nekem is szóltak érte.. Maradjunk csak a 6600-as témáknál..

ebbe semmi spolier nincs, meg tudja mindenki nézni melyik blacklistesnek milyen kocsija van...az hogy én mit bénázok az is egy dolog, az hogy pénz problémám sincs az sem spoiler. szal ez hülyeség volt bepe, ebbe semmit nem löttem le.  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#368 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 00:13

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 0:54

Valszeg félreértették a hozzászólást. Először én is azthittem, hogy spojlerkecc' mert azt lehetett kivenni a hszbőúl, hogy később talán ellened fordul majd a drága és fudekurvaszépaszeme' Mia.
sztem ez történhetett szal nyugoccság' van békesség van.
"I have to do this..."

#369 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 00:48

Közérdekű kérdés:
Valaki próbálta már a LAN módot???
Mert ha csinálok szervert, akkor vmi ilyesmit ir ki: "Connection to LAN server lost!!"
Emmiabúbánat. Az eddigi NFS-ekbe egytől egyig rendesen tudtam használni ezt az opciót, ebbe meg most elcseszik?????!!!! :reklamacio:  :reklamacio:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#370 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 01:14

Én ma kezdtem... 2- ellenfél lenyomva.. egész korrekt game és a réges régi pc-men  röhögve fut :) 1024-ben full grafon 4xaa 4xaf :) Nem tom miből van a gépem de hogy itt egyeseknek 6600-on nem megy.. vicces. mind1 Egyenlőre itt tartok :)

Kép

#371 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 01:40

Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 0:13

Valszeg félreértették a hozzászólást. Először én is azthittem, hogy spojlerkecc' mert azt lehetett kivenni a hszbőúl, hogy később talán ellened fordul majd a drága és fudekurvaszépaszeme' Mia.

Pont erre gondoltam én is... :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#372 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 03:04

Tetszik a game, DE:
-nincs drift!!! Kedvencem volt
-nincsenek jó kis boltok, amikre vadászni kellene, mint az UG2-ben. Mindent megkapsz 1 boltban,
tisztára, mint a Tesco :D
-kevés a játékmód:
-drift meg az a másik, aminek nem ugrik be a neve :D nyugodtan maradhatott volna.
-tesztpad!!! Mi ez a nevetséges jobbra tolom, balra tolom dolog? Akár verseny közben?

Amitől jó:
-grafika mindent üt szerintem, a neplemente fantasztikus
-zenék
-zsaruk
-Josie Maran :wub: :lollypop: :D
-meg amit még kihagytam :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#373 Felhasználó inaktív   Mailer Daemon 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 19. 03:45

Itt már sikítoztam örömömben  :D
Ha lenne még 1 kezem, akkor képlopás közben is tudnám nyomni a nitrót...hmm...ki tud átszaladni egy percre?  :lame:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ahhoz képest, hogy 304 km/h-val tép elég yól tapad a verda...  :up: 4  Porsche

Szerkesztette: Mailer Daemon 2005. 11. 19. 03:49 -kor

#374 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 04:12

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 14:01

Mindenkinek javaslom aki meg az elejen van, hogy az autora ne koltson egy fillert sem, max. optikai tuningot, mert ha az elso ellenfel megvan akkor annak mar nyerheto a kocsija es az mindig jobb, mint a sajat. En hulye fejemmel az elso ketto ellenfelnel az alkatreszeket valasztottam, pedig nem szamit semmit. Miota a kerdojeleseket valasztom rendszeresen, van egy elnyert Eclipsem, EVO8-cam, Porsche Caymanom es egy Mustang GT-m... Ezekre csak optikai tuningot kellett koltenem, ugyhogy van 170e-em folosbe, mert mar mind fel volt szerelve a legjobb cuccokkal.
Sajna kb. ennyit er a jatek tuningos resze, inkabb csak a szaguldasrol es a zsernyakokrol szol...

Azt nem írták hogy a kérdőjelek alatt kocsi is lehet. :Đ Akkor kezdem újra. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#375 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 04:24

Beszúrom már 'mindazösszes' két darab autómat. :)

Ez a rendőrségi rádió szerint pink. Először azt hittem, rosszul hallom, hogy lerózsaszínezik a rozsdabarna kocsimat, de nem.
Ez kérem tehát itt egy pink Lexus. :)
Kép

Ez meg itt a kis Porsche-m.
Kép

Megjegyzem, eddig 7 blacklistes fazon 1x adott kocsit, egy vacak Suprát. El is adtam. Nem tudom, hogy lesz így sok fullos kocsim.

Szerkesztette: Taranis 2005. 11. 19. 04:27 -kor

#376 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 04:56

Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 0:13

Dehogyis. Honnan tudnám, hogy mi lesz benne?!  :) Most kezdtem a gémet és egy Fiat Punto-val rohangászom még csak és a game legelején járok.

#377 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 09:12

Igen, tudom, hogy nem olvastam végig az összes oldalt, ezért is lenne az a következő kérdésem, hogy a bal oldalon a térképnél az a kis lángocska mit szimbolizál? Azért kérdem, mert elkezdett villogni  :D

#378 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 09:24

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 9:12

Igen, tudom, hogy nem olvastam végig az összes oldalt, ezért is lenne az a következő kérdésem, hogy a bal oldalon a térképnél az a kis lángocska mit szimbolizál? Azért kérdem, mert elkezdett villogni  :D

Kocsikázz oda a járgányoddal, és nézd meg, hogy mi az ott..  ;)

#379 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 09:31

Nem tudom feltelepíteni ezt a nyavajást :mad: Kéri a serialt, megkapja, elfogadja, majd kiböki h. nem lehet folytatni a telepítést, mert min. directx9c kell hozzá. Háde fennvan, a Q4 is simán megy. Na mindegy, a lemezen van egy dx9c telepítő.. felraktam onnan újra, eredmény ugyanaz. Ötlet? :think:
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#380 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 09:36

Na, hozzám is megérkezett a postás bácsi a játékkal. (hála az 1500 seedernek egész gyors volt :smoker: )
Ha utolérem lehet hogy megrugdosom kicsit.
Alig kezdek el játszani a gaméval, ugyanazokat a mocskos szemét trükköket veszi elő a játék mint az UG vagy UG2, csak egy kis catch-upp-al megfűszerezve. Vastagon vezetés, kb 300 méter előny, utolsó előtti-előtti kanyarban pont véletlen ugyanaz a piros kisautó befordul előttem, aki már egy körrel ezelőtt is, természetesen kivédhetetlen, beláthatatlan, elkerülhetetlen. Oké, már csak 150méter előny, de vezetés, majd hirtelen megjelenik a tükörben.  :omg: Jó, oké elég is volt, lehet hogy a Toca Race driver 2 starforce-os(Én megvettem), meg nehéz is, de ilyeneket legalább nemcsinál. Sajnálom hogy az NFS ebbe a full-full arcade irányba ment el, igazán csinálhatnának már egy kicsit komolyabbat.
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.