Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:21
a 600k nekem se jött össze 356k-ig elmentem és elfogytak a rendőrök, de olyan szinten hogy sehol senki :Đ körözgetek nincs sehol egyse... na mondom király, hagytam a fenébe majd a következő black listes leverésekor úgyis összejön a 600k és akkor meg úgy veszi mintha simán megcsináltad volna az előzőnél... így jártam a spike strip-el is annó, 12 perc alatt 1-et találtam mindenhol csak sima road block volt.
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:21
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:18
Most jöttem rá egy dologra, hasznos lehet:
Üldözés közben is lehet használni a térképet, és pl. egy pursuit breaker-t megadni a GPS-nek. Így kicsit kevesebb dologra kell figyelni, elég a nyilat nézni, nem a térképet sasolni.
Üldözés közben is lehet használni a térképet, és pl. egy pursuit breaker-t megadni a GPS-nek. Így kicsit kevesebb dologra kell figyelni, elég a nyilat nézni, nem a térképet sasolni.
kösz hogy szólsz azelejétől fogva így használom a map-et
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:22
Idézet: diegho - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:21
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:33
Én meg nem, mert eddig nem volt rá szükség
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:40
a 600k nekem se jött össze 356k-ig elmentem és elfogytak a rendőrök, de olyan szinten hogy sehol senki :Đ körözgetek nincs sehol egyse... na mondom király, hagytam a fenébe majd a következő black listes leverésekor úgyis összejön a 600k és akkor meg úgy veszi mintha simán megcsináltad volna az előzőnél... így jártam a spike strip-el is annó, 12 perc alatt 1-et találtam mindenhol csak sima road block volt.
5-ös heat és felette, már iszonyat gyorsan gyülik a "csoki"...direkt ezért nem festem ujra a kocsit, mert 1-es heatről mire felmászik 100-200k-ra, lemegy a nap...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2005. 11. 23. 14:54
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 15:18
Most jöttem rá egy dologra, hasznos lehet:
Na ezt én is be fogom vetni. Aztán megyek sok bounty-t aratni!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 23. 15:32
Idézet: acu - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 15:40
5-ös heat és felette, már iszonyat gyorsan gyülik a "csoki"...direkt ezért nem festem ujra a kocsit, mert 1-es heatről mire felmászik 100-200k-ra, lemegy a nap... 
Engem már a 4-esnél rég elkapnak.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2005. 11. 23. 15:38
Nekem csak pár autó jön be stock állapotban és tuningolva is. A Golf alap, az végig meglesz a game alatt, és a Porsche 911 S Turbo, az SL500 és még 1-2 tetszik csak.
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:05
Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 16:32
Engem már a 4-esnél rég elkapnak.
Kicsit kezdem unni ezt a 10 roadblock + 4 szöges meg nemtommi izét. Mire kirak ennyi roadblockot 100-as szint lesz és 1 óra üldözés. 
spike-on hogy kéne átmenni? nem lesz irányíthatatlan az autó tőle?
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:09
Idézet: UseR - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 17:05
spike-on hogy kéne átmenni? nem lesz irányíthatatlan az autó tőle?
Nem a spikeon kell átmenni, csak a blokádon. Pl. az autós felén.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:45
Tegnap éjjel elkezdtem harmadszor is.
Most az itt hallott taktikát használom kihívások után: elsőre kérdőjellel próbálkozok, ha nincs meg a kocsi akkor másodszorra is, ha megvan, akkor perf.upg. Utóbbi marad talonban a nehezére. Mindig végignézem, hogy a legfrissebb kütyükkel melyik kocsimat tudom legjobb szintre hozni (figyelembe véve az árat is, sokat nem versengek plusz pénzért, hogy 2%-kal magasabb legyen a gyorsulás). Soha nem adok el autót és soha nem költök a kocsi külsejére (parts/visual). A kérdőjelek mögül gyakran jön pénz, azzal soha nincs gondom, még így sem, hogy több jó szintű autóm van. Így mindig optimális irányba folyik el a pénzem, jó gépparkom van, az egyel-kettővel korábbi bármikor elővehető.
Csodálkozva olvastam pár hozzászólást, nekem soha nem volt gondom sem a szükséges bounty megszerzésével (mire kész voltak a versenyek, megvolt az is -- nem óvatosan vezetek közöttük), sem a tüskékkel, sem a helikopterekkel.
A Black Edition Challenge (69) nekem már a legelején nyitva volt, ki is próbáltam és azóta is visszajárok. A 500k bounty nagyon gyorsan összejön, de nekem is gondom szokott lenni az elszökésnél. Saját autóval sokkal könnyebb.
Egyetlen autóra fogok sokat költeni: mint minden alkalommal eddig, most is összerakok egy fullos és emellett szép Mustangot. Isten az a gép, bár abból lenne bent egy korai ('67-'68) a Chevy helyett.
Most az itt hallott taktikát használom kihívások után: elsőre kérdőjellel próbálkozok, ha nincs meg a kocsi akkor másodszorra is, ha megvan, akkor perf.upg. Utóbbi marad talonban a nehezére. Mindig végignézem, hogy a legfrissebb kütyükkel melyik kocsimat tudom legjobb szintre hozni (figyelembe véve az árat is, sokat nem versengek plusz pénzért, hogy 2%-kal magasabb legyen a gyorsulás). Soha nem adok el autót és soha nem költök a kocsi külsejére (parts/visual). A kérdőjelek mögül gyakran jön pénz, azzal soha nincs gondom, még így sem, hogy több jó szintű autóm van. Így mindig optimális irányba folyik el a pénzem, jó gépparkom van, az egyel-kettővel korábbi bármikor elővehető.
Csodálkozva olvastam pár hozzászólást, nekem soha nem volt gondom sem a szükséges bounty megszerzésével (mire kész voltak a versenyek, megvolt az is -- nem óvatosan vezetek közöttük), sem a tüskékkel, sem a helikopterekkel.
A Black Edition Challenge (69) nekem már a legelején nyitva volt, ki is próbáltam és azóta is visszajárok. A 500k bounty nagyon gyorsan összejön, de nekem is gondom szokott lenni az elszökésnél. Saját autóval sokkal könnyebb.
Egyetlen autóra fogok sokat költeni: mint minden alkalommal eddig, most is összerakok egy fullos és emellett szép Mustangot. Isten az a gép, bár abból lenne bent egy korai ('67-'68) a Chevy helyett.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:58
Idézet: acu - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:40
akkor azt mondd meg nekem hogy az miért hogy se nem festem újra se semmi és 5ös heat-em volt és nem kaptak el, elbújtam és köv üldözésnél épphogy 2-es volt alapból, mire felszenvedem 5-re kell vagy 20 perc, ha nem tűnnek el a zsaruk mint az előbb :Đ
Elküldve: 2005. 11. 23. 17:31
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 15:18
Mi ez a gps dolog, és hogy kell használni?
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 11. 23. 17:42
elég hulladék ez a játék:a mezei rendőrautó lehagyja a tuningolt lexust nitroval,nevetséges és még sorolhatnám.....
Elküldve: 2005. 11. 23. 17:43
Idézet: len - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 17:42
elég hulladék ez a játék:a mezei rendőrautó lehagyja a tuningolt lexust nitroval,nevetséges és még sorolhatnám.....
Szörnyű, töröld le a fenébe, rakd fel az NFS1-et
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 23. 17:46
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 17:31
Mi ez a gps dolog, és hogy kell használni?
M-el előhívod a térképet, ráböksz egérrel egy piros 3szögre. Innen már menni fog
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 23. 17:52
Elküldve: 2005. 11. 23. 18:15
Idézet: inter15 - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:11
Ha lapozgatotd az autókat a boltban , akkor a Fort Gt előtt van ha jól emlékszem !!
Nekem csak Cayman és Carrera4 van.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2005. 11. 23. 18:41
Valaki találkozott azzal a problémával hogy a játékot nem lehet telepíteni, mert aszongay nincs fenn a DX9.0c ?! Nekem a demo is ezt csinálta és most a full is...

Súgó
A téma zárva.