Most az itt hallott taktikát használom kihívások után: elsőre kérdőjellel próbálkozok, ha nincs meg a kocsi akkor másodszorra is, ha megvan, akkor perf.upg. Utóbbi marad talonban a nehezére. Mindig végignézem, hogy a legfrissebb kütyükkel melyik kocsimat tudom legjobb szintre hozni (figyelembe véve az árat is, sokat nem versengek plusz pénzért, hogy 2%-kal magasabb legyen a gyorsulás). Soha nem adok el autót és soha nem költök a kocsi külsejére (parts/visual). A kérdőjelek mögül gyakran jön pénz, azzal soha nincs gondom, még így sem, hogy több jó szintű autóm van. Így mindig optimális irányba folyik el a pénzem, jó gépparkom van, az egyel-kettővel korábbi bármikor elővehető.
Csodálkozva olvastam pár hozzászólást, nekem soha nem volt gondom sem a szükséges bounty megszerzésével (mire kész voltak a versenyek, megvolt az is -- nem óvatosan vezetek közöttük), sem a tüskékkel, sem a helikopterekkel.
A Black Edition Challenge (69) nekem már a legelején nyitva volt, ki is próbáltam és azóta is visszajárok. A 500k bounty nagyon gyorsan összejön, de nekem is gondom szokott lenni az elszökésnél. Saját autóval sokkal könnyebb.
Egyetlen autóra fogok sokat költeni: mint minden alkalommal eddig, most is összerakok egy fullos és emellett szép Mustangot. Isten az a gép, bár abból lenne bent egy korai ('67-'68) a Chevy helyett.

Súgó
A téma zárva.