HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#891 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:56

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:51

Magyarosítását senkinek sem ajánlom. Nagyon gáz. Nekem tisztára német beűtése van a Ja miatt

Az angol "Ya" és "Chill Ya" meg "Ya Dog"-ot fordították magyar "Ja"-ra?  :D Az tényleg nagyon ott lehet.  ;)

#892 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:57

Idézet: len - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 20:53

komolyan mondom az nfs1 volt a legjobb... de még az nfsu1 is jobb,2 se nagyon,ebba a most wanatedbe annyi hiba van h szörnyű annyira hülyén van megcsinálva a rendőr a.i pontosan tudják h merre irányítoma kocsit elfordulok jobbra akkor a mp tört része alatt ő is úgyanezt teszi ,jah a többi ellenség is a sz*r verseny közben neki megy vminek addig fej fej mellet haladtunk
akkor ráverek vagy 10mp-et a térképen csak annyit látok utána h vészesen közeleg még az éles kanyarokban is ,ez teljességgel lehetetlen ,persze ez nem szimuláció de akkor se reális atöbbi részhez képest ,mert ha ott elhagyok vkit akkor az le volt hagyva és nem tudott vissza előzni a semmiből ,és hozzáteszem hiba nélkül mentem jobb időt nem igazán mehettem volna és lazán beér,ha beért akkor legtöbbször megáll mellettem vagy pár autóhosszal nyer. szal igen elvan ez k*rva.

Mindezt köszönhetjük a career alatt egyáltalán nem kikapcsolható k.rva, telibe vert, köcsög catch up-nak! Az meg a másik, hogy miért nem lehet, career nehézségi fokot választani? :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: UG2-ben lehetett, és ott ki lehetett kapcsolni a catch up-ot, és akkor nem jött fel a gép irreálisan még a career alatt sem. Ez a rohadt catch up szerintem sok játékos kedvét el fogja venni egy idő után a Most Wanted-től. Azokra a játékosokra gondolok, mint például én, aki csak levezetésnek akar vele játszani, nem pedig véresen komolyan akarja tolni. Pont az tetszett az UG2-ben, hogy levettem easy-re a career nehézségét, és csak élveztem a vezetést, szépen megszereztem minden autót/cuccot és onnatól nyugodt lélekkel dizájnolhattam a kocsikat.

Szóval, tuti nem fogok szenvedni vele, ha mondjuk egy idő után már olyan versenyek lesznek, amit 5*-ör kellene újra kezdeni. Van már all cars/parts cheat? :think:

Szerkesztette: Agrakos 2005. 11. 24. 10:58 -kor

#893 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:12

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 9:09

Erre az a megoldás, hogy ahhez az arcade gamához fölösleges komrány. Én is gombokkal nyomom az nfs-t a momo pedig szépen pihen közben, azzal csak szim-eket játszom.

Dettó. :up:  ;)

#894 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:13

hova menti a jatek screenshootokat? mert nem találom  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#895 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:15

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:57

Van már all cars/parts cheat? :think:

Azóta már találtam, remélem műxik is majd...

#896 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:19

Idézet: inter15 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 9:54

Miért van az , hogy nálam 1.5 Gb ram mellet is swappel néha a winyó NFS közben??? Állandó 70 Fps van, de amikor hozzányúl a lemezhez , akkor leesik 15 Fps-re. (ez kb 10 másodpercenként van). Semmi program nem fut a háttérben.(nincs net a gépen)

Ez a Sebi féle szótár szerint a júzerhiba kategória. ;)

Defrag van rendszeresen? Norton Antivírus uninstallálva van? IDE drájver fenn van? Hirtelen más nem jut eszembe?

#897 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:23

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:13

hova menti a jatek screenshootokat? mert nem találom  :(

Documents and Setting\*usernév*\dokumentumok\képek mappa.  3 megás tga-k
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#898 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:28

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:19

Defrag van rendszeresen? Norton Antivírus uninstallálva van? IDE drájver fenn van? Hirtelen más nem jut eszembe?

Nagyon érzed ezt már!  :D

Nekem csak 1 gb ram-om van mégse áll meg a gama. Viszont van benne valami, hogy valami más progi garázdálkodik a háttérben, vagy driver gond.
Az ilyen offline dolgokat meg úgy nyomom, hogy előtte az ZA-val teljesen lezárom a netet senki és semmi se ki se be, még gyorsabb is így a progik indítása, mert legalább nem kell semmit sem ellenőrnie.
My photos

#899 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:33

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:28

Nagyon érzed ezt már!  :D

Há figyejj! Tudod, kivel van dolgod! ;)  :D

Szerkesztette: Agrakos 2005. 11. 24. 11:34 -kor

#900 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:36

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:57

Mindezt köszönhetjük a career alatt egyáltalán nem kikapcsolható k.rva, telibe vert, köcsög catch up-nak! Az meg a másik, hogy miért nem lehet, career nehézségi fokot választani? :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: UG2-ben lehetett, és ott ki lehetett kapcsolni a catch up-ot, és akkor nem jött fel a gép irreálisan még a career alatt sem. Ez a rohadt catch up szerintem sok játékos kedvét el fogja venni egy idő után a Most Wanted-től. Azokra a játékosokra gondolok, mint például én, aki csak levezetésnek akar vele játszani, nem pedig véresen komolyan akarja tolni. Pont az tetszett az UG2-ben, hogy levettem easy-re a career nehézségét, és csak élveztem a vezetést, szépen megszereztem minden autót/cuccot és onnatól nyugodt lélekkel dizájnolhattam a kocsikat.

Szóval, tuti nem fogok szenvedni vele, ha mondjuk egy idő után már olyan versenyek lesznek, amit 5*-ör kellene újra kezdeni. Van már all cars/parts cheat? :think:

Ja persze, valszeg sok olyan játékos VESZI meg, aki normálisan végig sem akarja tolni. Igaz, hogy hülyeség a kecsap, meg abszolút nem reális, ahogy a játék többi része sem, de annyira azért nem zavaró.

#901 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:41

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:36

Ja persze, valszeg sok olyan játékos VESZI meg, aki normálisan végig sem akarja tolni. Igaz, hogy hülyeség a kecsap, meg abszolút nem reális, ahogy a játék többi része sem, de annyira azért nem zavaró.

Én szeretném végig tolni, de nem bármi áron...
Engem sajnos zavar, mert így nem tudok levezető szórakozást produkálni a gémmel, csak azt érem el, hogy ne kelljen többet fodrászhoz mennem.

#902 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:43

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:36

Annak, aki a race eléjén nem lép meg a többiektől, és nem vezetne fél körrel, annak valóban nem zavaró. De akit zavar, az vezetett már 10-20 sec-el, amiből a gép 1 fél másodperc alatt 0 hátrányt csinált az ő javára.  ;)

#903 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:48

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:19

Ezzel akkor most kinnt vagyok a vízből !! :respect:
:D  :D  :D  :D
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#904 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:43

Annak, aki a race eléjén nem lép meg a többiektől, és nem vezetne fél körrel, annak valóban nem zavaró. De akit zavar, az vezetett már 10-20 sec-el, amiből a gép 1 fél másodperc alatt 0 hátrányt csinált az ő javára.  ;)

azért ne túlozzunk már kérem  :o
1 másodperc alatt nem hoz be 20-t...
szvsz hülyeség a catchup, de így legalább végig izgi a verseny, nem olyan hogy meglépsz az első kanyarban, utánna meg csak unottan terelgeted a verdát. 
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#905 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:51

Idézet: acu - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:49

szvsz hülyeség a catchup, de így legalább végig izgi a verseny, nem olyan hogy meglépsz az első kanyarban, utánna meg csak unottan terelgeted a verdát.

Na de aki jogosan megszerzett előnyhöz jutott, az jogosan is akarja megtartani azt.  :)

#906 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:53

Idézet: acu - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:49

Oké, 15 mp. ;)

Ne attól legyen már izgi, hogy lecsalja az előnyömet, ha jobban tud menni, mert az autója jobb vagy egyszerűen ügyesebb, akkor nincs gond, de ez, amit csinál azért durva. Ez volt a bajom anno az UG1 végével is, hogy ott annyira nyomta a cath up-ot, hogy őrület...

Pont ezért találták ki más játékokban a nehézségi fokozat rendzsert, hogy aki szívatni akarja magát, az megtehesse, aki viszont csak kikapcsolódni akar, akkor azt is megtehesse.

#907 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:54

Idézet: inter15 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:48

Ezzel akkor most kinnt vagyok a vízből !! :respect:
:D  :D  :D  :D

Full komolyan írtam. Ezeket megcsináltad?

#908 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:56

Hát ebben kikapcsolódni nem fogsz.  :D Vajh' a szénné tuningolt BMW M3-al a Razor milyen kecsöpöt fog levágni a végén?  :D

#909 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:56

Hát ebben kikapcsolódni nem fogsz.  :D Vajh' a szénné tuningolt BMW M3-al a Razor milyen kecsöpöt fog levágni a végén?  :D

A rajt után pillanatban, már egyből a célban lesz. :D  ;)

#910 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:51

Na de aki jogosan megszerzett előnyhöz jutott, az jogosan is akarja megtartani azt.  :)

Rajt után közvetlenül össze akadt a másik 3 versenyző + egy kamion. Majdnem kaptak egy kör hátrányt. A 4. körben közöttem és a második között nem volt 1 mp a különbség a befutónál. (Pedig nem nagyon hibáztam).
Azért ez kicsit durva. :reklamacio:  :reklamacio:

Szerkesztette: inter15 2005. 11. 24. 12:00 -kor

<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.