Elküldve: 2005. 11. 25. 02:03
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 0:11
de ha kiszurja a szemed akkor miért kérdezd meg? ott vagy bent a garázsba és kiirja hogy mit nyomjál attöl függöen mit szeretnél...ezért kérdeztem hogy játszol-e ezzel, mert akkor ha fel is fogod amit látsz nem kérdezel ilyet...ez olyan mint hogy megkérdezd quake4-ben hogy és lehet elmentett játékot folytatni?
na mind1, és nem gyarapitom a hsz-ek számát, csak annyira evidens amit kérdeztél hogy....

Neked evidens mert latom nagy nfs meg quake rajongo vagy .
Mellesleg meg egyikel sem jatszottam, de nem ez a lenyeg, hanem ha nem akarsz akkor nem kell valaszolni vagy ha csak ilyen valaszt tudsz adni akkor meg szerintem nem ezt kerdeztem. :confused:
Meg ha mar a forumon kerdezoskodok meg mas ugyben is akkor egyszerubb ezt is megkerdezni mert a gamet nem akartam elinditani, mert jatszani eppen nem volt kedvem.
Ja es quake4-ben hogy is kell elmentett jatekot folytatni? Kepzeld azt sem tudom mivel azzal sem jatszottam meg.
De minek is magyarazkodom most neked....
Szerkesztette: bmw 2005. 11. 25. 02:06 -kor
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"
Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv vga, 120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...