Rendőr lerázás: eleinte stadion körül indúltam köröztem párat míg megjött legalább 3-4 randőr mögém és elkezdtek roadblock-olni és elindultam a térkép jobb alsó feléhez a kikötőhöz, mire odaértem mindig megvolt a kellő roadblock, spike stb. ott 2 helyen szoktam elbújni, van egy építkezési terület ahová ha behajtok rögtön ott egy hiding pont is és van egy valami amit ha lerombolok akkor a mögöttem jövő zsaruknak annyi (volt hogy itt ennek a lerombolásával közel 1 millio bounty-t kaptam, mivel maga cross csak 300k :Đ) itt elég könnyen el lehet bújni szerintem, ha észrevesznek akkor ki tudsz menni könnyen körözni és újból vissza be, sőt ott a benzinkút 200m-re még azt is le lehet rombolni és azzal is fogynak az üldözők.
2. pont itt lenn maga a kikötőrész ahol van egy hajó amit szintén le lehet rombolni és van egy kis felüljáró ami alatt ott a hiding pont, itt is simán le lehet rázni őket.
Utóbbi időben mikor már 9 és 13 percet kellett szenvedni akkor nem mentem le odáig mert nem volt értelme, akkor a stadion részen az autópályán köröztem és a stadionban bújtam el. Legegyszerűbb ha az építkezési rész felől hajtasz be a stadionba, át mész a stadionon (itt még 1-2 corvette szokott a nyakamon lenni) egyik corvette-et belevezeted a falba, másik magától belemegy a szemköztibe ha csak a végén fékezel onnantól gyorsan elnitrózol ballra és már ott is a hiding pont.
Még 1-2 érdekesség... ha hátsó kerekes az autód és első kerékkel kapod el a spike-ot akkor semmi gond nincs én már ráztam így le 5ös körözöttséget. Ami viszont bosszantó, ha a tetőn csúszva mész át a spike-on akkor is kilyukadnak a gumik
Autót festeni nem érdemes, legalábbis én a cayman-t egyszer sem festettem le, csak miután végigjátszottam (alapból sárga volt) mert az a jó ha minnél nagyobb a körözöttséged én a végén végig 4-es és 5ös körözöttséggel mászkáltam így sokkal hamarabb megvolt a bounty és az összes többi milestone.
kb. ennyi így hírtelen.