HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1261 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 05. 07:44

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 7:55

Persze, hogy érdemes! Ez egy 'örökzöld' játék, hisz konkuraniája nincs(pl nekem túl idegen a 2142).  :cool: Webshopokat nem ismerek...

Ja és kiemelném, hogy ott van a globlális stat rendeszere is ;)

#1262 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 05. 18:12

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 1:16

Hello!
Érdemes még ezt a játékot most beszerezni? Meddig lesz még sláger? Tudnátok ajánlani valami olyan webshopot, ahonnan valamelyik kiegészítővel egy pack-ban, akciósan lehet megvenni?
Előre is köszi a válaszokat!

Igazából a szerverek mennyiségéből le lehet szűrni, hogy mennyire népszerű a játék. Másfél éve van a piacon, de a szerverek száma nem igazán csökken. Szóval sikerült maradandót alkotni a srácoknak. Még 1-2 évig biztosan nem csökken a népszerűsége.
Aggódtam kicsit emiatt az 2142 miatt, de szerintem a többség rájött, hogy nem jobb, mint a sima játék.

#1263 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 00:55

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 21:27

Ezeket a közvetítéseket később le lehet tölteni valahonnan? :think:

Innen le tudod szedni:

Level Up   :smoker:

#1264 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 18:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 23:36

Tudtok olyan ranked szervert ahol több mint 330 ticket van felenként? Mondjuk 400 vagy 500 ,de ha több akkor sem gond.

Antik szervereken 599 ha jol láttam az elöbb. Az Antik 1-en legalábbis annyi.

#1265 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 21:34

Idézet: Hootmák - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 19:36

Antik szervereken 599 ha jol láttam az elöbb. Az Antik 1-en legalábbis annyi.

Ilyet a kereső nem dobott ki, biztosan jól írtad le  :think: ?

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 12. 07. 22:19 -kor

#1266 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 21:38

Köcsög játék... :reklamacio: Ez a szerverről-kidobálás még mindig megmaradt...Lealázzuk az ellent a Kubra Dam-on amcsikkal, egy hülyegyerek bújkál még valahol, erre kidob...mire visszamegyek, aki csak tudott átállt az amcsikhoz, émmeg' vesszem el a rakat pontot, vagy beszívom a vereséget... :omg:  :omg:

#1267 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 21:58

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 22:38

Köcsög játék... :reklamacio: Ez a szerverről-kidobálás még mindig megmaradt...Lealázzuk az ellent a Kubra Dam-on amcsikkal, egy hülyegyerek bújkál még valahol, erre kidob...mire visszamegyek, aki csak tudott átállt az amcsikhoz, émmeg' vesszem el a rakat pontot, vagy beszívom a vereséget... :omg:  :omg:

Commanderként ?:D

#1268 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 06:59

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 21:58

Commanderként ?:D

Az előző körben Commander volt és úgy dobott ki, majd Sqad member voltam...miért is olyan viccces ez?  :think:  :p Lehet mégis hanyagolni kéne a tv2 szervereket... :think:

#1269 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 08:29

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 7:59

Az előző körben Commander volt és úgy dobott ki, majd Sqad member voltam...miért is olyan viccces ez?  :think:  :p Lehet mégis hanyagolni kéne a tv2 szervereket... :think:

Hát 1, a TV2 szervereken már jó ideje nem BF-eztem, mert idegesítő, hogy minden kör között volt / van vagy 10-20 mp pihi.
Másrészt meg múltkor commanderként száznyolcvan valahány pontom volt, egyértelműen nyertünk volna, tehát duplázva lett volna, és az enemynek amikor 3 pontja volt, akkor volt connection lost... na baromi jó ..  :reklamacio:

#1270 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 8:29

Hát 1, a TV2 szervereken már jó ideje nem BF-eztem, mert idegesítő, hogy minden kör között volt / van vagy 10-20 mp pihi.
Másrészt meg múltkor commanderként száznyolcvan valahány pontom volt, egyértelműen nyertünk volna, tehát duplázva lett volna, és az enemynek amikor 3 pontja volt, akkor volt connection lost... na baromi jó ..  :reklamacio:

Akkor nem csak én járok ilyen cipőben... :omg:  :( Még 62 peccs, és talán jó lesz.. :omg:

#1271 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:42

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 21:34

Ilyet a kereső nem dobott ki, biztosan jól írtad le  :think: ?

Antik szerverek monitorozasa

Figyu meg ezt a linket, itt látsz IP-ket is az Antik szerverekhez.
Meg ezek olyan szerverek amiknek külön Rankedje van, tehát az is játszhat aki nem költ sokat BF2-re. Na jól körülirtam, remélem nem lesz belöle picsámbarugás  ;)

#1272 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 15:41

Idézet: Hootmák - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 12:42

Antik szerverek monitorozasa

Figyu meg ezt a linket, itt látsz IP-ket is az Antik szerverekhez.
Meg ezek olyan szerverek amiknek külön Rankedje van, tehát az is játszhat aki nem költ sokat BF2-re. Na jól körülirtam, remélem nem lesz belöle picsámbarugás  ;)

Röviden nem official ranked. Szerintem Goodspeednek olyan kellett volna. Valószínűleg azért is nem találta, mert a ranked filtert benne hagyta a kereséskor.

#1273 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:06

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 16:41

Röviden nem official ranked. Szerintem Goodspeednek olyan kellett volna. Valószínűleg azért is nem találta, mert a ranked filtert benne hagyta a kereséskor.

Ranked kell, szóval ez így nem a legjobb, mert pont gyűjtés miatt kellene commanderként, duplázva a megszerzett pontokat egy nagy jegyű szerveren (ticket.) Mi pontot lehetne ott szerezni :)

#1274 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:06

Ranked kell, szóval ez így nem a legjobb, mert pont gyűjtés miatt kellene commanderként, duplázva a megszerzett pontokat egy nagy jegyű szerveren (ticket.) Mi pontot lehetne ott szerezni :)

A játék lényege nem az egy pályán sok pont gyűjtése. Ha már pontra utazol, akkor a pont/perc (Score/minute, SPM) a lényeg. Attól, hogy több pontot szerzel több idő alatt, nem fogsz gyorsabban fejlődni.

#1275 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:27

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 19:21

A játék lényege nem az egy pályán sok pont gyűjtése. Ha már pontra utazol, akkor a pont/perc (Score/minute, SPM) a lényeg. Attól, hogy több pontot szerzel több idő alatt, nem fogsz gyorsabban fejlődni.

Hát a rang azért fontos. Biztos Te is nagy pontszámokat érsz el körönként.

#1276 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 22:29

Szerintem kicsit elnagyolták a rangokat. 'Normális' játékkal örökkévalóság pl. 50000 pontot szerezni - azért valljuk be 100 pontot nem könnyű csinálni egy körben...én is kicsit megtoldom piszolyozással, különben kampós bottal fogok járni mire meglesz a következő :Đ Pedig átlag napi egy órát biztos játszok...Szeretem, de azért nem életcélom napi 3 órát játszani, hogy meglegyen a szaros rang, mert valami köcsög az EA-nál így találta ki...

Taranis, gondolom a tapasztalatra gondoltál, 250 óra játék felett sok tapasztalatot már nem gyűjthetek, ismerem az összes pályát, fegyvert, kasztot, járművet - persze, vannak tapasztalatabbak(jobbak?) is, de már korántsem érzem kezdőnek magam :)  :smoker:

Szerkesztette: =Oli= 2006. 12. 08. 23:04 -kor

#1277 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 23:19

Hát olyan szervereken, ahol infantry van vagyis, nincs jármű, commanderként ha nyerünk átlag 200 körül van a pont kb.

#1278 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:13

Én úgy gondoltam, hogy azért akartok 4-500 pontról induló (hosszú mapok) szerveren játszani, hogy több pontot szerezzetek az adott pályán. Erre az esetre értendő a fentebbi hozzászólásom.
Tulajdonképpen a játéktapasztalatról beszéltem, igen. Ami publikus játék során a pontjaidon nyilvánul meg tehát az SPM a mérvadó és nem a pálya hossza, és/vagy játékideje.

Nincsenek elnagyolva a rangok. Most már... Mikor kijött a játék, akkor tényleg el voltak nagyolva. De 1.2 és 1.3 után is "könnyítettek" a érdemérmek és rangok elérésén.

#1279 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 08:52

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 23:19

Hát olyan szervereken, ahol infantry van vagyis, nincs jármű, commanderként ha nyerünk átlag 200 körül van a pont kb.

Nem rossz a Commanderkedés, de hamar meg lehet unni :D Én úgy szoktam mostanában, hogy egy kört pisztolyozok, majd egy-kettőt 'rendesen' játszok :D

Szerkesztette: =Oli= 2006. 12. 09. 08:53 -kor

#1280 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:16

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 1:13

Én úgy gondoltam, hogy azért akartok 4-500 pontról induló (hosszú mapok) szerveren játszani, hogy több pontot szerezzetek az adott pályán. Erre az esetre értendő a fentebbi hozzászólásom.
Tulajdonképpen a játéktapasztalatról beszéltem, igen. Ami publikus játék során a pontjaidon nyilvánul meg tehát az SPM a mérvadó és nem a pálya hossza, és/vagy játékideje.

Nincsenek elnagyolva a rangok. Most már... Mikor kijött a játék, akkor tényleg el voltak nagyolva. De 1.2 és 1.3 után is "könnyítettek" a érdemérmek és rangok elérésén.

A beépített keresőben hol látod az SPM-t ? Vagyis a Score per Minute-ot, ami egy avarage értéke ? Mert igazad van, ha valahol kirja, hogy xy szerveren a játékosok általában perrcenként szerezne z mennyiségű pontot, átlagban akkor rendben lenne. Egyéni játékosoknál írja az SPM-et ,de az csak azt mutatja, hogy az az egy játékos mennyit szokott felmutatni percenként pontot.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.