HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1271 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:42

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 21:34

Ilyet a kereső nem dobott ki, biztosan jól írtad le  :think: ?

Antik szerverek monitorozasa

Figyu meg ezt a linket, itt látsz IP-ket is az Antik szerverekhez.
Meg ezek olyan szerverek amiknek külön Rankedje van, tehát az is játszhat aki nem költ sokat BF2-re. Na jól körülirtam, remélem nem lesz belöle picsámbarugás  ;)

#1272 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 15:41

Idézet: Hootmák - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 12:42

Antik szerverek monitorozasa

Figyu meg ezt a linket, itt látsz IP-ket is az Antik szerverekhez.
Meg ezek olyan szerverek amiknek külön Rankedje van, tehát az is játszhat aki nem költ sokat BF2-re. Na jól körülirtam, remélem nem lesz belöle picsámbarugás  ;)

Röviden nem official ranked. Szerintem Goodspeednek olyan kellett volna. Valószínűleg azért is nem találta, mert a ranked filtert benne hagyta a kereséskor.

#1273 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:06

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 16:41

Röviden nem official ranked. Szerintem Goodspeednek olyan kellett volna. Valószínűleg azért is nem találta, mert a ranked filtert benne hagyta a kereséskor.

Ranked kell, szóval ez így nem a legjobb, mert pont gyűjtés miatt kellene commanderként, duplázva a megszerzett pontokat egy nagy jegyű szerveren (ticket.) Mi pontot lehetne ott szerezni :)

#1274 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:06

Ranked kell, szóval ez így nem a legjobb, mert pont gyűjtés miatt kellene commanderként, duplázva a megszerzett pontokat egy nagy jegyű szerveren (ticket.) Mi pontot lehetne ott szerezni :)

A játék lényege nem az egy pályán sok pont gyűjtése. Ha már pontra utazol, akkor a pont/perc (Score/minute, SPM) a lényeg. Attól, hogy több pontot szerzel több idő alatt, nem fogsz gyorsabban fejlődni.

#1275 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:27

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 19:21

A játék lényege nem az egy pályán sok pont gyűjtése. Ha már pontra utazol, akkor a pont/perc (Score/minute, SPM) a lényeg. Attól, hogy több pontot szerzel több idő alatt, nem fogsz gyorsabban fejlődni.

Hát a rang azért fontos. Biztos Te is nagy pontszámokat érsz el körönként.

#1276 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 22:29

Szerintem kicsit elnagyolták a rangokat. 'Normális' játékkal örökkévalóság pl. 50000 pontot szerezni - azért valljuk be 100 pontot nem könnyű csinálni egy körben...én is kicsit megtoldom piszolyozással, különben kampós bottal fogok járni mire meglesz a következő :Đ Pedig átlag napi egy órát biztos játszok...Szeretem, de azért nem életcélom napi 3 órát játszani, hogy meglegyen a szaros rang, mert valami köcsög az EA-nál így találta ki...

Taranis, gondolom a tapasztalatra gondoltál, 250 óra játék felett sok tapasztalatot már nem gyűjthetek, ismerem az összes pályát, fegyvert, kasztot, járművet - persze, vannak tapasztalatabbak(jobbak?) is, de már korántsem érzem kezdőnek magam :)  :smoker:

Szerkesztette: =Oli= 2006. 12. 08. 23:04 -kor

#1277 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 23:19

Hát olyan szervereken, ahol infantry van vagyis, nincs jármű, commanderként ha nyerünk átlag 200 körül van a pont kb.

#1278 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:13

Én úgy gondoltam, hogy azért akartok 4-500 pontról induló (hosszú mapok) szerveren játszani, hogy több pontot szerezzetek az adott pályán. Erre az esetre értendő a fentebbi hozzászólásom.
Tulajdonképpen a játéktapasztalatról beszéltem, igen. Ami publikus játék során a pontjaidon nyilvánul meg tehát az SPM a mérvadó és nem a pálya hossza, és/vagy játékideje.

Nincsenek elnagyolva a rangok. Most már... Mikor kijött a játék, akkor tényleg el voltak nagyolva. De 1.2 és 1.3 után is "könnyítettek" a érdemérmek és rangok elérésén.

#1279 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 08:52

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 23:19

Hát olyan szervereken, ahol infantry van vagyis, nincs jármű, commanderként ha nyerünk átlag 200 körül van a pont kb.

Nem rossz a Commanderkedés, de hamar meg lehet unni :D Én úgy szoktam mostanában, hogy egy kört pisztolyozok, majd egy-kettőt 'rendesen' játszok :D

Szerkesztette: =Oli= 2006. 12. 09. 08:53 -kor

#1280 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:16

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 1:13

Én úgy gondoltam, hogy azért akartok 4-500 pontról induló (hosszú mapok) szerveren játszani, hogy több pontot szerezzetek az adott pályán. Erre az esetre értendő a fentebbi hozzászólásom.
Tulajdonképpen a játéktapasztalatról beszéltem, igen. Ami publikus játék során a pontjaidon nyilvánul meg tehát az SPM a mérvadó és nem a pálya hossza, és/vagy játékideje.

Nincsenek elnagyolva a rangok. Most már... Mikor kijött a játék, akkor tényleg el voltak nagyolva. De 1.2 és 1.3 után is "könnyítettek" a érdemérmek és rangok elérésén.

A beépített keresőben hol látod az SPM-t ? Vagyis a Score per Minute-ot, ami egy avarage értéke ? Mert igazad van, ha valahol kirja, hogy xy szerveren a játékosok általában perrcenként szerezne z mennyiségű pontot, átlagban akkor rendben lenne. Egyéni játékosoknál írja az SPM-et ,de az csak azt mutatja, hogy az az egy játékos mennyit szokott felmutatni percenként pontot.

#1281 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:18

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 9:52

Nem rossz a Commanderkedés, de hamar meg lehet unni :D Én úgy szoktam mostanában, hogy egy kört pisztolyozok, majd egy-kettőt 'rendesen' játszok :D

Valóban nem pörgös, de amig commander mód van, addig közben szoktam kajálni, meg fórumozni, olvasgatni :)

#1282 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 10:48

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 9:18

Valóban nem pörgös, de amig commander mód van, addig közben szoktam kajálni, meg fórumozni, olvasgatni :)

:omg:  :D

#1283 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:07

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 9:16

A beépített keresőben hol látod az SPM-t ? Vagyis a Score per Minute-ot, ami egy avarage értéke ? Mert igazad van, ha valahol kirja, hogy xy szerveren a játékosok általában perrcenként szerezne z mennyiségű pontot, átlagban akkor rendben lenne. Egyéni játékosoknál írja az SPM-et ,de az csak azt mutatja, hogy az az egy játékos mennyit szokott felmutatni percenként pontot.

A BF2Stat oldalon méri az SPM-et, ez nem valami szerver oldali dolog. Arról beszélek, amit kivastagítottam. Úgy tűnik teljesen elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy most akkor stornó és egy kérdés.

Miért akarsz 4-500 pontról visszaszámoló, órákig tartó, high score-os szerveren játszani?

#1284 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 15:44

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 12:07

Miért akarsz 4-500 pontról visszaszámoló, órákig tartó, high score-os szerveren játszani?

Talán azért, mert így néhány keményebb IAR feltételt könnyebb teljesíteni. Más ésszerű okot nem tudok kitalálni.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#1285 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:54

Hát az IAR pl egy logikus indok erre nem?

#1286 Felhasználó inaktív   antienemi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:33

Vettem egy Gamepadot és tudnátok segíteni abban, hogyan állítsam be a repülőgéphez?
Esetleg ha van képetek azt is szívesen fogadom az e-mail címemre is.
12 gombos, d-pados, 2 joyos.
Gondoltam jobb lesz mint egy joystick, csak nem tudom beállítani sajnos.  :think:
THX!

#1287 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:46

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 19:54

Hát az IAR pl egy logikus indok erre nem?

De. Ez esetben felejtsd el, amiket fentebb próbáltam magyarázni.

#1288 Felhasználó inaktív   antienemi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 10. 11:39

Már összejött!  :D  ;)  :D

#1289 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 23:07

Nem tudom olvassátok-e a konkurens fórum bf2 topicját, de egy érdekességre akadtam. Arról szól a téma, hogy a befezetlen kör pontjai jóváírásra kerülnek-e. Én eddig úgy tudtam, hogy nem, de van aki rácáfol?
Idézek: "A ranked szerver folyamatosan kommunikál a gymespy-nál lévő központi szerverrel. Minden egyes pont amit megszerzel, akár bvefejezed a kört akár nem felirásra kerül a statodhoz...."  :think:  :confused:

#1290 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 23:18

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 0:07

Nem tudom olvassátok-e a konkurens fórum bf2 topicját, de egy érdekességre akadtam. Arról szól a téma, hogy a befezetlen kör pontjai jóváírásra kerülnek-e. Én eddig úgy tudtam, hogy nem, de van aki rácáfol?
Idézek: "A ranked szerver folyamatosan kommunikál a gymespy-nál lévő központi szerverrel. Minden egyes pont amit megszerzel, akár bvefejezed a kört akár nem felirásra kerül a statodhoz...."  :think:  :confused:

Egy linket tudnál dobni ehez? Mert van egy pár fórum, és nem lehet tudni, hogy így melyikről van szó.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.