Idézet: tutis - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 8:18
Sziasztok. Lehet levan írva már a válasz valahol, csak sok lenne visszakeresni. Az a problémám, hogy feltettem a map packokat. (1 és 2-est, de most töltöm a 3-ast is.) Menüben megnéztem az 1 feltelepítése után a új pályákat. Utánna feltelepítettem a 2-est. Na itt a menüben (single) már nem voltak új pályák. Furcsáltam egy kicsit. Próbáltam betölteni valamelyik új pályát, de amikor a join a game-re kellene kattintani, ahelyett kilép. Mi lehet a hiba? Furcsáltam azt is hogy az 1-es telepítésénél egy belső könyvtárat adott meg, hogy oda telepítsem a packot. Viszont a 2-esnél meg simán a főkönyvtárat adta alapul. Mindenesetre feltelepítettem a belső könyvtárba is a 2-est, amit az 1-est jelölt meg célként.
Valaki tud nekem segíteni?
A nem hivatalos pályákon nem lehet single player módban játszani, mert nem működnek rajtuk a botok. (A hibajelenség pedig, hogy kilép a játék, ez van). Ezek csak multiplayerben mennek.
A hivatalos pályák: 12 darab alapjátékban lévő + 1 Wake Island + 8 Spec. Force kiegészítős
A Spec Force-os mapokon nem tudom lehet-e single player módban játszani, mert nincs meg a kiegészítő, de gondolom lehet.
Szerkesztette: Taranis 2006. 02. 10. 14:15 -kor