HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1401 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:01

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 21:33

Én Cod2-zöm, de úgy tűnik a BF2-vel megvan a közös pont. Mindkét scene tagjai előszeretettel anyázzák egymást a közösségen belül. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet ezt kulturáltan megbészelni. Ez csak egy nyomorék játék, teljesen felesleges egymás felmenőit szidni. Ez is egyfajta lámaság... Ha valaki arcoskodik a semmire, egy egyszerű mosollyal kéne elintézni és annyi, ha csal akkor meg továbblépni egy másik szerverre, annyi van mint égen a csillag.

Részben ezért untam meg a CS-t és szintén részben ezért nem játszom magyar BF2 szervereken.

Nemzetközi helyzetünkre reagálva:
Hiába az első hely Europe ladderen, ha nem tükrözi a valóságot. Láttam a magyar-svéd meccset (gondolom valami CB OpenCup volt, de nem ez a lényeg), de amit a magyar válogatott produkált, az bizony édeskevés. Már akkor sem értettem, hiszen maguk a válogatott tagoknál sokkal jobbakat nehéz lett volna összeválogatni, és mégis hatalmas zakó lett a vége.

Kedves új fikázóink az SG-ről pedig talán befejezhetnék, amit el se kellett volna kezdeniük.

Nem mellesleg a versenynek tényleg nincs sok értelme, legalábbis szerintem. 1on1, "kifragoltöbbet"? Miért? Erről szól a Battlefield2? Nos, nem. Ha ilyet akarok játszani, elmegyek UT-zni (vagy Quake-ezni, ha éppen nem a UT-t szeretném :D).

#1402 Felhasználó inaktív   gbc csa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:34

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:01

Részben ezért untam meg a CS-t és szintén részben ezért nem játszom magyar BF2 szervereken.

Nemzetközi helyzetünkre reagálva:
Hiába az első hely Europe ladderen, ha nem tükrözi a valóságot. Láttam a magyar-svéd meccset (gondolom valami CB OpenCup volt, de nem ez a lényeg), de amit a magyar válogatott produkált, az bizony édeskevés. Már akkor sem értettem, hiszen maguk a válogatott tagoknál sokkal jobbakat nehéz lett volna összeválogatni, és mégis hatalmas zakó lett a vége.

Kedves új fikázóink az SG-ről pedig talán befejezhetnék, amit el se kellett volna kezdeniük.

Nem mellesleg a versenynek tényleg nincs sok értelme, legalábbis szerintem. 1on1, "kifragoltöbbet"? Miért? Erről szól a Battlefield2? Nos, nem. Ha ilyet akarok játszani, elmegyek UT-zni (vagy Quake-ezni, ha éppen nem a UT-t szeretném :D).

Weheheh. Nagyon okos dolog a sebtében összeverbuválódott magyar válogatottal(ami szinte minden gyakorlás nélkül állt ki a világ legjobb csapata ellen) példálózni, főleg olyasvalaki szájából furcsa aki azt hiszem 5 meccsnél többet nem játszott a színeinkben:)Hallottunk más sok okos dolgot olyanok szájából akinek halvány gőze sincs az egészről.
Azt ugyan nem értem hogy a flashpoint(HEG) teljesítménye miért nem értékelhető, de sztem Te sem tudnád megmagyarázni, sima fikázódás úgy gondolom. A válogatottal kapcsolatban tudnék bőven magyarázattal szolgálni, de nem fogok, mindenki azt hisz amit akar.
Az 1v1: senkinek nem kötelező indulni rajta, running betette ide hogy akinek kedve támad esetleg, az tudja hogy van lehetősége, nem kötjük föl magunkat ha kihagyjátok. Mellesleg nekem is kinyílt volna a bicska a zsebemben ha vki akivel korábban voltak összeütközéseim, zsigerből elkezd ilyen értelmeseket fröcsögni, ahelyett, hogy szép csöndben átsiklik a dolog fölött.
Erről ennyit.

#1403 Felhasználó inaktív   Boxer[HUN] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:38

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:01

Már akkor sem értettem, hiszen maguk a válogatott tagoknál sokkal jobbakat nehéz lett volna összeválogatni, és mégis hatalmas zakó lett a vége.

Röviden annyit ehez, hogy a "magyar válogatott" egy több klánból verbuválódott csapat, akik minden erőfeszítésük ellenére is csak a saját klántársaikat érezték a meccseken, és ez logikus is. Míg a klánok álltalában 8vs8 -ban tolják és akár becsukott szemmel is tudják, hogy a másik klántárs mit csinál a meccsen, itt azért több "idegen" emberrel kellett vállvetve odatenni magukat úgy, hogy közös gyakorlás sem igen volt! Bár ezt csak az tudhatja igazán, aki aktívan vállal szerepet egy zárt közösségben! 

#1404 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:58

Hírtelen hány új regisztráló lett, aki osztja az észt  :Đ
A versenyszerű bf-ezésről és az eredményekről én is megírom a véleményem mert egy kis ideig volt hozzá közöm. Aki tényleg eredményt akar elérni oda már nagyon kockulni kell. Órákig, napokig tanulni egy taktikát. Össze kell szokni squad szinten. Kemény meló az tény. Szerintem a magyar válogatott közel sem gyakorol ennyit, így nincs is sok értelme kiállni valamelyik skandináv ellennel jelen pillanatban.
Nekem akkor ment el a kedvem az egésztől, amikor kiderült hogy az úgynevezett profi játékosok milyen segédeszközökkel játszanak. pl. a monitor közepére rakott apró pöttyöcske. Én meg csodálkoztam hogy a fenébe tud célzás nélkül fejbe lőni  :Đ Na onnantól fogva nem játék a játék.

Jobb hardverre meg nem ildomos hivatkozni, elvégre a profik minimumhoz közeli grafikán játszanak.
1v1 akinek szíve joga induljon rajta, én amikor így játszottam a haverommal halálra untam magam. pláne hogy kedvenc játékszeremet a claymort nem használhatom, pedig az a legjobb móka
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1405 Felhasználó inaktív   Boxer[HUN] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 00:09

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:58

Nekem akkor ment el a kedvem az egésztől, amikor kiderült hogy az úgynevezett profi játékosok milyen segédeszközökkel játszanak. pl. a monitor közepére rakott apró pöttyöcske. Én meg csodálkoztam hogy a fenébe tud célzás nélkül fejbe lőni  :Đ Na onnantól fogva nem játék a játék.

Álltalánosítani azért nem kell...

#1406 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 10:18

Persze kivételek vannak.
Annó én is sokat tanultam a warokból. Egy nagy zakó után kezdtem el intenzíven használni a gránátot ipari mennyiségben. Mert szabályos gránáteső hullott az égből. Viszont voltak olyan dolgok amiket ép ésszel nem lehetett megmagyarázni. Futás közben sniper puskával durr fejbe  :Đ Meg a kedvencem, szépen lesben álltam az ellen befordul a sarkon az első reakciója szintén egy fejlővés.

Na mind1, fel is rakom a POE 2-t. Nálam az váltotta a sima BF-et. Sűrű erdő, tömve gyalogosokkal az kell nekem.

Majdnem elfelejtettem a reality mod is nagyon  nyerő volt nálam

Szerkesztette: phsihodad 2007. 02. 20. 10:20 -kor

Blogom

#1407 Felhasználó inaktív   gbc csa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 20. 10:23

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:53

Nem sértegettelek és nem is néztelek le titeket. Idézzem magam?

Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy a CB-s ladder eredményekre hivatkozni kb. ugyanúgy nincs értelme, mint a BF2 statra. És tisztában vagyok vele, hogy a svédek világverők (szinte bármilyen FPS-ben, ami népszerű).

Pontosan így van, pusztán többet kellett volna gyakorolni együtt, és ez látszott is a mérkőzésen.

Nem, én a csabi vagyok. Akkor mondom én is még egyszer: köztünk szólva marhára tévesek a megállapításaid a magyar válogatottal kapcsolatban. És igen, sebtében verbuválódott a magyar válogatott, mivel hogy három héttel az első meccse előtt állt össze a végleges névsor, és az ezen a szinten semmire nem elég, főleg azért mert a többség -mint ahogy én is- inkább más programot választ mint pcw-ket. Ezzel a hozzáállással és állománnyal ennyi idő alatt ezt lehetett kitermelni.
Igen többet kellett volna gyakni, nem gyaktunk. Jelentkezett más kapitánynak? Nem. Pedig Sg-n ki lett írva, vagy ez volt vagy nincs nc szereplés.
A flashpoint egy más tészta, mindannyian kívülről fújjuk szinte az infantry mód összes momentumát, és mostanra érett össze a csapat, össze sem lehet hasonlítani a két "együttest", az első helyért tegyük hozzá nem játszottam, de elhiheted hogy látatlanban is megmondom az az ami a valóságot tükrözi nem pedig a magyar válogatott teljesítménye. Sztem ez jóval több mint amit akármelyik, hozzánk hasonló beállítottságú -értem ez alatt azokat akiknek van normális életük is- ut-s vagy cod-os csapat fel tud mutatni.
Továbbá nem tettem neked szemrehányást hogy nem játszol, én is akkor játszom amikor kedvem van és engedi az időm, de úgy gondolom nem igazán vagy képben. Nem személyes.

#1408 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 02. 20. 10:56

Na szóval, akik a KD Ration lovagolnak, és megnézik a statomat azok láthatják, hogy nekem a BF 2 a debütálása óta megvan vásárolva a game, sőt amint lehetett előrendeltem a boltból, és még egy nappal előbb is küldték a vártnál :cool: . Kb egy félévig játszottam úgy, hogy csak a kisebbik gép volt, ami egy 2200-as Athlon, mivel eléggé szaggatott sokkszor, és mert nem vettem medium alá a grafikát így nem volt nehéz többször lepisztolyozniuk... Most lehet mondani, hogy akinek kicsi a gépe, az nyomja minimumon, de 1280x1024-ben ment, eleinte 1280x960-ban mert az 1.1-es Hivatalos EA javításig-ig nem engedte a 9600PRO-t fentebb állítani. Aztán elkezdtem commanderkedni, mert már 0.6  - 0.7 körül volt a KD. Aztán vettem egy 6600-ast a kisebbik gépbe, de a sebesség nem sokban javult. Utána decemberben érkezett egy új gép a családba 64 bites XP és Venice Proci. Mostmár nem laggzik, de aki megnézi a statomat az látja, hogy 350 óra commanderség. A legtöbb külföldi szerveren az van, hogy COMMANDER DON't PLAY, vagy DON'T Fight., No tank, etc.
Ez a megoldás jó is lenne, csak amikor a kedves játékos megnézi a pssziv commandert hogy hol van, és direkt lepisztolyozza, mert neki lehet, akkor nem csoda, hogy 0-10 a player javára a ratio. Ezen is elkellene gondolkozni.

Szerkesztette: Drummaster 2007. 02. 20. 15:32 -kor

#1409 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 20. 11:19

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 21:33

Én Cod2-zöm, de úgy tűnik a BF2-vel megvan a közös pont. Mindkét scene tagjai előszeretettel anyázzák egymást a közösségen belül.

Az összes online FPS játékra elmondható mindez. Általánosságban igaz, hogy az online játékok megrontói 99%-ban a magyar játékosok.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1410 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 11:56

Ja és hol van az szabályba iktatva, hogy commander DON'T PLAY? Mégis főleg az utóbbi időben, ha figyelmen kivül hagyja a commander kivan pakolva, a játékból az ottani admin által.

#1411 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 11:59

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 11:19

Az összes online FPS játékra elmondható mindez. Általánosságban igaz, hogy az online játékok megrontói 99%-ban a magyar játékosok.

Szlovén szerveren szoktam játszani, azért ott is előfordulnak a hasonló bolhacirkuszok.

#1412 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 20. 13:11

Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 11:59

Szlovén szerveren szoktam játszani, azért ott is előfordulnak a hasonló bolhacirkuszok.

Persze kisebb-nagyobb mértékben mindenhol beleszaladsz ilyenbe.

De a magyar közösség mind közül a legrosszabb.

Kivételt képez pár nehéz, összetett MMORPG, ahol gyakran nem kevés intelligencia szükségeltetik ahhoz, hogy az ember egyáltalán örömét lelje a játékban, így a neveletlen, bunkók (életkortól függetlenül) vagy el sem kezdik, vagy nem maradnak meg pár napnál, hétnél tovább az ilyen közösségekben.

Az a tanácsom, hogy ha valaki egy jót akar játszani az interneten, s feltétlenül online FPS-el akar nyomulni, akkor kerülje nagy ívben a magyar szervereket és magyar közösségeket!

Arról már nem is beszélve, hogy ennyi csaló játékos egyetlen másik országban sincsen, mint nálunk, itt a Balkánon. Talán még a ruszkik vehetik fel velünk a versenyt ilyen téren.
És ott vannak még azok a 10-12 éves nethuszárok, akik az internet által nyújtott arctalanság mögé rejtőzve a legnagyobb bátorsággal "f*szlámázzák, k*rvaanyázzák" a náluk nem ritkán háromszor-négyszer idősebb felnőtt embereket a publikus szervereken játék közben!

#1413 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 13:16

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 13:11

Kivételt képez pár nehéz, összetett MMORPG, ahol gyakran nem kevés intelligencia szükségeltetik ahhoz, hogy az ember egyáltalán örömét lelje a játékban, így a neveletlen, bunkók (életkortól függetlenül) vagy el sem kezdik, vagy nem maradnak meg pár napnál, hétnél tovább az ilyen közösségekben.

Az a tanácsom, hogy ha valaki egy jót akar játszani az interneten, s feltétlenül online FPS-el akar nyomulni, akkor kerülje nagy ívben a magyar szervereket és magyar közösségeket!

Arról már nem is beszélve, hogy ennyi csaló játékos egyetlen másik országban sincsen, mint nálunk, itt a Balkánon. Talán még a ruszkik vehetik fel velünk a versenyt ilyen téren.
És ott vannak még azok a 10-12 éves nethuszárok, akik az internet által nyújtott arctalanság mögé rejtőzve a legnagyobb bátorsággal "f*szlámázzák, k*rvaanyázzák" a náluk nem ritkán háromszor-négyszer idősebb felnőtt embereket a publikus szervereken játék közben!

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 13:11

:rolleyes:

#1414 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 20. 13:22

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 13:16

:rolleyes:

Kár pislogni. Ezek tények. Ez a topic is csak ékes bizonyítéka annak, amit mondtam.

(Nem mellesleg játszottam éppen eleget online játékokkal, hogy tudjam, miről beszélek.)

#1415 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 20. 13:28

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 13:24

Arra tettem oda a smiley-t

Ez esetben egyetértünk. :)

(Megjegyzem... ez --->  :rolleyes: a szemforgatós, pislogós szmájli rosszallást, egyet nem értést fejez ki. Tehát, legközelebb figyelj a használatára, mert mint látod, megmásíthatja annak a jelentését, amit mondani szeretnél!)

#1416 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 13:37

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 13:28

Ez esetben egyetértünk. :)

(Megjegyzem... ez --->  :rolleyes: a szemforgatós, pislogós szmájli rosszallást, egyet nem értést fejez ki. Tehát, legközelebb figyelj a használatára, mert mint látod, megmásíthatja annak a jelentését, amit mondani szeretnél!)

Köszi, amúgy nem tudtam, hogy ez azt jelenti, mégegyszer köszi ;)

#1417 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 13:37

Idézet: gbc csa - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 11:23

Igen többet kellett volna gyakni, nem gyaktunk. Jelentkezett más kapitánynak? Nem. Pedig Sg-n ki lett írva, vagy ez volt vagy nincs nc szereplés...

Lehet hogy jobb lett volna nem nevezni... Azt a bizonyos svéd-magyart én is néztem. A vereség önmagában nem probléma, főleg nem egy erős ellenféltől. A probléma a koncepciótlan játék volt. Nem verekedés volt hanem verés, ahogy az utcán mondanák. De az ne hidd hogy gúnyolódok vagy kárörvendek. Sajnálom hogy nem ment jobban.

#1418 Felhasználó inaktív   SigS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 14:09

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:53

Nem sértegettelek és nem is néztelek le titeket. Idézzem magam?

Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy a CB-s ladder eredményekre hivatkozni kb. ugyanúgy nincs értelme, mint a BF2 statra. És tisztában vagyok vele, hogy a svédek világverők (szinte bármilyen FPS-ben, ami népszerű).

Pontosan így van, pusztán többet kellett volna gyakorolni együtt, és ez látszott is a mérkőzésen.

Te voltal a CGOD Taranis regen ha jol emlekszem? :)

Most BF2-zol a CS utan...?

#1419 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 14:09

:omg:  :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:

Blogom

#1420 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 14:44

Na, akkor most megnyitom a témát, töröltem (a teljesség igénye nélkül) minden személyeskedést tartalmazó hozzászólást tekintet nélkül arra, hogy volt-e hasznos része. Aki megint személyeskedik, meg témát rombol, azt rögvest bannolom.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.