HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1451 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:27

Idézet: J@seF - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:22

Benne lennék én is, de szerintem ők nyernének...
Amúgy meg lenne az 5 ember?

Már ketten lennénk, talán Oli is jönne, meg ^Sunrise^  talán, és Warton meg Taranis, meg akik itt fórumozgatnak ;)

#1452 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:29

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:27

De most oszinten, mi ertelme van egy BF kaliberu jatekban 5v5-os jatekoknak? :rolleyes: Epp ezert nem erdekelt soha a scene sem, mert robot modjara begyakorolt mozdulatokat es utvonalakat csinal mindenki, tisztara mint a CS/Q/UT-ben. Ezert is hagytam abba ezeket regebben, mert dogunalom a jatek igy egy ido utan.

Lehetne 16 vs 16 is, csak az SG-seknél jobban akadnak 16-an mint nálunk :(

#1453 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:35

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:29

Lehetne 16 vs 16 is, csak az SG-seknél jobban akadnak 16-an mint nálunk :(

Mind1, en maradok a public ranked szervereknel amikor ramjon a jatszhatnek, ami oszinten szolva nem tul gyakori mostansag. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1454 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:47

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:27

De most oszinten, mi ertelme van egy BF kaliberu jatekban 5v5-os jatekoknak? :rolleyes: Epp ezert nem erdekelt soha a scene sem, mert robot modjara begyakorolt mozdulatokat es utvonalakat csinal mindenki, tisztara mint a CS/Q/UT-ben. Ezert is hagytam abba ezeket regebben, mert dogunalom a jatek igy egy ido utan.

Ebben teljesen igazad van  :respect: , én ejtem a dolgot...

#1455 Felhasználó inaktív   SöGöZolly 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 20. 19:26

Infranty warok álltalában 5 vs 5-en történnek. De ha ti nem akartok warozni, hát nem. Nem erőszak a disznótor. Legalább nem égektek be. :p :p :)

#1456 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 19:34

Idézet: SöGöZolly - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 19:26

Legalább nem égektek be. :p :p :)

:omg:

#1457 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 19:38

:omg:

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 20. 19:41 -kor

#1458 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 19:50

Idézet: mesor - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 16:48

Röviden és tömören: nem csak a rossz eredményeket kell nézni válogatott szinten. Meg kell nézni a cb NC-t ott szép eredményeket értek el a magyarok.

Én nem akarok egy csapatot egy meccs alapján megítélni. Az eljárás nem tetszik, hogy egy magát válogatottnak nevező csapat ennyire átgondolatlanul indul egy tétmeccsen.
Mindegy, ez már történelem... A következő remélhetőleg jobb lesz. A cb létra eredményekhez meg gratula, ilyet kéne látni válogatott szinten is  :up:

#1459 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:25

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:27

Már ketten lennénk, talán Oli is jönne, meg ^Sunrise^  talán, és Warton meg Taranis, meg akik itt fórumozgatnak ;)

Majdnem biztos, hogy nem érnék rá akkor, amikor kéne.
Amúgy sem lenne sok értelme, mivel eleve csak azért akarnának velünk játszani, hogy lejárathassanak, ami valószínűleg sikerülne is, lévén itt nincs igazán jó játékos-állomány.

#1460 Felhasználó inaktív   mesor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:27

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 19:50

Én nem akarok egy csapatot egy meccs alapján megítélni. Az eljárás nem tetszik, hogy egy magát válogatottnak nevező csapat ennyire átgondolatlanul indul egy tétmeccsen.
Mindegy, ez már történelem... A következő remélhetőleg jobb lesz. A cb létra eredményekhez meg gratula, ilyet kéne látni válogatott szinten is  :up:

Akkor elmondom neked, (személyeskedés nélkül) hogy a magyar válogatott nem átgondolatlanul indult neki a svédek ellen. A svédek egyszerüen nem hagyták, hogy kibontakozzon az ellenfél taktikája. Szerintem európa (ha nem a világ) legjobb csapata ellen egyáltalán nem volt szégyen kikpani. Főleg ha figyelembe vesszük(mert gondolom nem követted a svédek további meccseit) azt is hogy európa másik élcsapatát a németeket is 658-0 arányban verték. Hogy érezzétek a németek súlyát a cb NC-t ők nyerték meg. Sajnos a magyar csapat kiverésével. Összeségében a svédek mindenkit szétvertek abban a kupában.

Sajna a magyar válogatott soha sem lesz olyan szinten mint a svéd, mert ott sokkal komolyabb kultúrája van az online játéknak mint nálunk, és a svéd válogatott tagok már nem hobbi szinten űzik ezt a játékot.

#1461 Felhasználó inaktív   SöGöZolly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:30

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 20:25

Majdnem biztos, hogy nem érnék rá akkor, amikor kéne.
Amúgy sem lenne sok értelme, mivel eleve csak azért akarnának velünk játszani, hogy lejárathassanak, ami valószínűleg sikerülne is, lévén itt nincs igazán jó játékos-állomány.

Öszintén??? Gondolatod első része, hááát, igaz. :) Második része csak részben, hisz Gucpid lenne a leggyengébb láncszem nálatok. :D

#1462 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:38

Idézet: mesor - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 20:27

Akkor elmondom neked, (személyeskedés nélkül) hogy a magyar válogatott nem átgondolatlanul indult neki a svédek ellen. A svédek egyszerüen nem hagyták, hogy kibontakozzon az ellenfél taktikája. Szerintem európa (ha nem a világ) legjobb csapata ellen egyáltalán nem volt szégyen kikpani. Főleg ha figyelembe vesszük(mert gondolom nem követted a svédek további meccseit) azt is hogy európa másik élcsapatát a németeket is 658-0 arányban verték. Hogy érezzétek a németek súlyát a cb NC-t ők nyerték meg. Sajnos a magyar csapat kiverésével. Összeségében a svédek mindenkit szétvertek abban a kupában.

Sajna a magyar válogatott soha sem lesz olyan szinten mint a svéd, mert ott sokkal komolyabb kultúrája van az online játéknak mint nálunk, és a svéd válogatott tagok már nem hobbi szinten űzik ezt a játékot.

Valóban nem szégyen kikapni, de én kicsit csalódtam akkor, hogy ilyen nagy a különbség. Tény, hogy nem volt viszonyítási alapom más meccsekhez képest.

Idézet: SöGöZolly

Öszintén??? Gondolatod első része, hááát, igaz.  Második része csak részben, hisz Gucpid lenne a leggyengébb láncszem nálatok. :D

Nem tudom feltűnt-e, de rajtad kívül már senki sem fikázza a másikat. (Hiába van mögötte smiley, valahogy nem érzem viccesnek). A flame lecsengett, nem hiányzik a következő része.

Szerkesztette: Taranis 2007. 02. 20. 20:43 -kor

#1463 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:41

SG vs HWSW nagy bukta lenne de még én is benne lennék.

Prepare for glory!
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1464 Felhasználó inaktív   Deqi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:50

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 20:41

SG vs HWSW nagy bukta lenne de még én is benne lennék.

Prepare for glory!

nyomjuk le valamelyik hétvégén 8vs8-ba ,szigoruan fun war lesz,lényegelen ki nyer csak játszunk 1 jót, 16os mapon conq-ot nyomjunk szerintem!

#1465 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 20:52

Legyen csak gyalogság, azt szeressük. De mivel van életem a szombat este kilőve :D

Blogom

#1466 Felhasználó inaktív   Deqi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 21:00

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 20:52

Legyen csak gyalogság, azt szeressük. De mivel van életem a szombat este kilőve :D

jövőhét hétfő 20:00-tól,8vs8 ,inf HWSWvsSG(ha nem jó az időpont akkor szoljatok)

#1467 Felhasználó inaktív   Fujiryu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 21:08

Nem akarok beleszólni itt a dolgokba, de olyanról beszélj amit próbáltál...Hány 5v5 wart nyomtál eddig?Mert azért egy public kicsit más mint egy war...
Már elég sok BF2 inf wart lenyomtam és egyik sem hasonlít ahhoz amit leírtál:D
Az 5v5 az csak példa volt, mivel ti írtátok, hogy ezen a fórumon kb 5-en játszanak.Ha vagytok többen akkor játszhatunk többen is.Mi igazodunk hozzátok.A szervert biztosítjuk a játékhoz és ts-t is adunk ha kell.Kíváncsi vagyok mennyire vagytok képesek, ezek után a beszólások után...

#1468 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 21:12

Idézet

Kíváncsi vagyok mennyire vagytok képesek, ezek után a beszólások után...

:lol:
Ha személyeskedésbe torkollik a dolog akkor már most hagyjuk a dolgot. Szórakoztató játék mehet, elvégre nem vagyok vérprofik.

Blogom

#1469 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 21:18

Szerintem legyen üres ranked szerveren megrendezve a dolog, és ne magyar ranked legyen, hanem egy olyan, aminek kellően kicsi a pingje.

#1470 Felhasználó inaktív   Fujiryu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 21:32

Jaj goodspeed ne kezdd megint ezt az angol szerveren játszást...Egy ranked szerveren ami nem magyar nem tudunk restartot nyomni, kickelni aki nem oda való, pausolni ha leesik valaki...Ne a magyar ranked alapján itéld meg a warszervereket, mert a magyar ranked szar.Mint látod azon a szerveren ahol a híres 1v1-edet nyomtad, ott is 40-en voltak és deqwatornak nem laggzott...Meg neked ha nem akarsz vagy esetleg félsz vagy egyszerűen nem ütjük meg a színvonalat, akkor nem kell játszanod.Mi lejátszuk a hwswsekkel nélküled is...

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.