Idézet: mesor - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 20:27
Akkor elmondom neked, (személyeskedés nélkül) hogy a magyar válogatott nem átgondolatlanul indult neki a svédek ellen. A svédek egyszerüen nem hagyták, hogy kibontakozzon az ellenfél taktikája. Szerintem európa (ha nem a világ) legjobb csapata ellen egyáltalán nem volt szégyen kikpani. Főleg ha figyelembe vesszük(mert gondolom nem követted a svédek további meccseit) azt is hogy európa másik élcsapatát a németeket is 658-0 arányban verték. Hogy érezzétek a németek súlyát a cb NC-t ők nyerték meg. Sajnos a magyar csapat kiverésével. Összeségében a svédek mindenkit szétvertek abban a kupában.
Sajna a magyar válogatott soha sem lesz olyan szinten mint a svéd, mert ott sokkal komolyabb kultúrája van az online játéknak mint nálunk, és a svéd válogatott tagok már nem hobbi szinten űzik ezt a játékot.
Valóban nem szégyen kikapni, de én kicsit csalódtam akkor, hogy ilyen nagy a különbség. Tény, hogy nem volt viszonyítási alapom más meccsekhez képest.
Idézet: SöGöZolly
Öszintén??? Gondolatod első része, hááát, igaz. Második része csak részben, hisz Gucpid lenne a leggyengébb láncszem nálatok.

Nem tudom feltűnt-e, de rajtad kívül már senki sem fikázza a másikat. (Hiába van mögötte smiley, valahogy nem érzem viccesnek). A flame lecsengett, nem hiányzik a következő része.
Szerkesztette: Taranis 2007. 02. 20. 20:43 -kor