Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:12
Hi
A hack szerver tényleg
Pár oldallal korábban pont arról volt szó, hogy újoncként becsatlakozni az évek óta játszók közé nem könnyű.
Mikor a játék megjelent és egy csomó dolog (aknák, claymore, anti air stb) újdonság volt sokkal könnyebb volt összeszedni a különböző ribbon, badge és medal dolgokat igy akik akkor kezdtek játszani viszonylag gyorsan megszedték magukat.
Megnézve egy régi játékos statját láthatod, a játék kezdete és az érmek megszerzése között viszonylag rövid az idő, nekik ezeket összeszedni viszonylag könnyű dolog volt.
Ezek az emberek az évek alatt profik lettek és tele vannak velük a szerverek, mivel a játék minden részét jól ismerik mellettük neked újoncként a komolyabb érmeket megszerezni nem sok esélyed van.
Én például ha rákkatintok egy szerverre és látom, hogy az első embernek van 40 killje és mellette alig pár death míg az utána következő emberke jó ha 10 killel követi és a többség inkább deathből birtokol sokat akkor oda be sem megyek játszani mert tudom, hogy egy régi motoros rászabadult a szerverre.
Sajnos nem veszi észre, hogy mire vége a játéknak a többi játékos vagy 3x cserélődött mert senki nem tud mellette játszani igazából ezek a profi játékosok nemcsak a többi játékost de az egész játékot megölik.
Vannak kezdők számára fenntartott szerverek itt egész jó lenne, csak időnként ide is betéved egy profi és azon élvezkedik, hogy halomra gyilkolja a többieket.
Mikor leértékelték a játékot 4e forintra négyen vettük meg, de mán csak én játszogatok.
Többiek visszamentek vietnámot játszani, ott nem érvényesül annyira ki milyen régen játssza a játékot.
Szóval ne zavarjon ha stat paddinggal szedsz össze egy két dolgot, gondolj arra, hogy a régi motorosoknak kb ilyen könnyű dolguk volt mikor a játék megjelent.
Üdv
szabi

Súgó
A téma zárva.