Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2008. 10. 21. 21:13
Sziasztok!
Szeretnénk haverokkal összehozni egy BF2 LAN-partyt.
A kérdésem: lehet olyan dedikált szervert létrehozni ami adja a rangokat , fegyvereket stb.(co-op módban is).
Ha igen mi kell hozzá, kezdve az alap játéktól. Van 1.3, 1.41 patchem, a szerverprogikkal, de valahogy nem sikerül összehozni.
Ja és hogy hogyan adja a rangokat.
Előre is köszi!
Szeretnénk haverokkal összehozni egy BF2 LAN-partyt.
A kérdésem: lehet olyan dedikált szervert létrehozni ami adja a rangokat , fegyvereket stb.(co-op módban is).
Ha igen mi kell hozzá, kezdve az alap játéktól. Van 1.3, 1.41 patchem, a szerverprogikkal, de valahogy nem sikerül összehozni.
Ja és hogy hogyan adja a rangokat.
Előre is köszi!
Elküldve: 2008. 10. 25. 12:53
Hi
Cimborám vistára telepítette és úgy játszik vele, minden jól működik.
Nemrég telepítettem én is, nálam viszont csak a single része működik.
Mikor neten akarok játszani beolvassa a szerverlistát, de rákattintva vmelyik szerverre nem látja a szerver adatokat, illetve hiába próbálok csatlakozni, nem sikerül, meg sem kezdi a csatlakozást.
Szerintetek mi lehet a gond?
Üdv
szabi
Cimborám vistára telepítette és úgy játszik vele, minden jól működik.
Nemrég telepítettem én is, nálam viszont csak a single része működik.
Mikor neten akarok játszani beolvassa a szerverlistát, de rákattintva vmelyik szerverre nem látja a szerver adatokat, illetve hiába próbálok csatlakozni, nem sikerül, meg sem kezdi a csatlakozást.
Szerintetek mi lehet a gond?
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2008. 10. 28. 17:32
Nem blokkolja a tűzfal?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 11. 01. 14:42
Win saját tűzfalát használom engedélyezve van bf2 és a punkbuster is.
Egyébként kipróbáltam kikapcsolt tűzfal mellett is, de nem segített.
Egyébként a szerverlistát látja, szóval van net. Csatlakozni nem tud.
Üdv
szabi
Egyébként kipróbáltam kikapcsolt tűzfal mellett is, de nem segített.
Egyébként a szerverlistát látja, szóval van net. Csatlakozni nem tud.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 11. 04. 18:54
Routered sincs?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 11. 12. 21:50
Hello, az antik szervereken milyen patch kell? Sehol se találtam meg a választ... mert felraktam 1.41-et.. csatlakozok pl az antikra végigmegy a töltőképernyő 100% on megáll írja hogy sending client data de kb mintha végtelen ciklusba érne... sose végez.. mi lehet a baj?
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:25
Idézet: Running - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 19:02
Nem hittem volna, hogy ehhez a játékhoz még patch-et fognak kiadni a jövőben. Mindenesetre öröm
Elküldve: 2008. 11. 29. 20:56
Idézet: Running - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 19:02
Remélem csinálnak valamit a VISTA kompatibilitással. Mert nálam se megy csak a single rész. Egyszerűen kilép, meg elveszti a kapcsolatot, stb.....
Bár szerintem ez inkább a punkb. miatt van. De maga a játék is csinál fura manővereket. Xp alatt tökéletes volt.
GA-EX38-DS4::Q9300 2.5Ghz:: ZALMAN CNPS9500::GEIL BLACK DRAGON 1066MHz 4GB KIT CL5::SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4::FSP Epsilon 600W::
Elküldve: 2008. 11. 30. 09:07
Idézet: aborbely - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 20:56
Remélem csinálnak valamit a VISTA kompatibilitással. Mert nálam se megy csak a single rész. Egyszerűen kilép, meg elveszti a kapcsolatot, stb.....
Bár szerintem ez inkább a punkb. miatt van. De maga a játék is csinál fura manővereket. Xp alatt tökéletes volt.
Vista alatt is tökéletesen fut:FAQ alja
Elküldve: 2008. 11. 30. 09:49
Idézet: Running - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 9:07
Vista alatt is tökéletesen fut:FAQ alja
Hát köszönöm szépen. Megspóroltál egy pár óra turkálást az biztos.
Csak a napokban álltam át vistára, még nem nagyon volt időm a bf-el foglalkozni. Csak elindítottam, és nem volt jó. Így viszont király. Pedig már kezdtem elszontyolodni.
GA-EX38-DS4::Q9300 2.5Ghz:: ZALMAN CNPS9500::GEIL BLACK DRAGON 1066MHz 4GB KIT CL5::SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4::FSP Epsilon 600W::
Elküldve: 2008. 12. 04. 11:06
Sajnos nekem nem segít sem az admin módban való futtatás sem a winxp sp2 kompatibilitás használata.
Single mód továbbra is megy, multi módban tudok lan szervert indítani, internetnél belistázza a szervereket, de szerverre kattintva nem látja a szerver adatokat játékosokat és nem csatlakozik.
Ahogy keresgéltem másoknak is van ilyen problémájuk egyenlőre nincs rá megoldás.
Jelenleg ha játszani szeretnék vissza kell mennem winxp alól csatlakozni.
Remélem ezt javítani fogja az új patch.
Egyébként is már itt volt az ideje, hogy az aimbot-os meg egyéb hack-et használókat végre kiszűrjék.
Mikor PKM-el látástávolságon túlról leterítenek egy lövéssel, vagy a P90-es egy lövéssel leszed akkor eléggé elmegy a kedvem az egésztől.
Persze minap is értetlenül néztem, hátulról megközelítettem az ellent nem vett észre és fél tár ment bele mire kiterült.
Ezektől besokallva pár napja próbálgatom a poe2-t és az aix-t.
Sajnos amennyire tetszetősek a videok és képek annyira nem találom élvezetesnek.
A kézifegyverekkel alig lehet eltalálni valakit.
A páncéltörő nem irányítható ez
Viszont néhány helyen van kézi AA rakéta amit fel lehet venni így a gyalogságnak több esélye van a helik ellen mint az alapjátékban ahol semmi esélyük.
APC-n a páncéltörő használatához át kell ülni másik pozícióba így menetből nem tudok vele lőni.
A tank meg teljesen siralmas.
Akkora füstöt csap ki mikor lövök vele, hogy nem látom hová megy a lövedék.
Így fogalmam sincs milyen a röppálya mennyit kell rátartani.
Ráadásul többféle lövedéket lehet használni, de melyik mire jó arról semmi infót nem találtam eddig.
A csöves légvédelemmel is inkább gyalogságot lehet aprítani mint repülőket.
Viszont a rakétás elég erős lett és több is van belőle a pályákon mint az alapjátékban.
Sajnálatos, hogy ezeken a járműveken a radar továbbra is dísznek van az ellenséges repülőket felderíteni nem tudja.
Mind az alapjátékban mind itt úgy lenne fair ha legalább a TV-guide hatótávolságán belül derítené a repülőket, heliket.
A repülőkből sokféle van viszont nagyon feladat orientáltak így vagy földi célpontok ellen való vagy légi harcra, de a kettőre egyszerre nem.
Itt is igaz ami a tankoknál a többféle bomba és rakéták közül nem lehet tudni mikor melyik lenne jó.
Ráadásul a bombák teljesen más pályagörbén esnek mint az alapjátékban.
A heliknél elég furcsa légi harc módban jelöli ki a földi célpontokat majd utána kell átváltani földi célok elleni támadásra.
Több pályán is jártam úgy hatalmasakat kell kerülni ,mert a terepet olyan akadályok határolják amiken átgázolni nem lehet. Egyik ponttól a másikig sokat kell kóvályogni.
Egy APC vagy tank még a kissebb bokrokat sem tudja legázolni azokat is kerülni kell.
Ezeken a pályákon nagyon kevés a tényleges harc inkább a pontról pontra kolbászolásról szól.
Voltam infantry-s pályán is ahol kis falból kiálló dolgokba küszöbbe stb. mindenbe beleakadok.
Elég nehéz úgy jönni mennyi. Pláne egy összecsapásban mikor nincs lehetőségem azt nézni mibe akadtam már el megint.
Az eldugott zászlókat alig lehet megtalálni ezt utáltam a bfv-ben is.
Sajnos 3 napnyi tapasztalat után nem túl jó az összkép.
Üdv
szabi
Single mód továbbra is megy, multi módban tudok lan szervert indítani, internetnél belistázza a szervereket, de szerverre kattintva nem látja a szerver adatokat játékosokat és nem csatlakozik.
Ahogy keresgéltem másoknak is van ilyen problémájuk egyenlőre nincs rá megoldás.
Jelenleg ha játszani szeretnék vissza kell mennem winxp alól csatlakozni.
Remélem ezt javítani fogja az új patch.
Egyébként is már itt volt az ideje, hogy az aimbot-os meg egyéb hack-et használókat végre kiszűrjék.
Mikor PKM-el látástávolságon túlról leterítenek egy lövéssel, vagy a P90-es egy lövéssel leszed akkor eléggé elmegy a kedvem az egésztől.
Persze minap is értetlenül néztem, hátulról megközelítettem az ellent nem vett észre és fél tár ment bele mire kiterült.
Ezektől besokallva pár napja próbálgatom a poe2-t és az aix-t.
Sajnos amennyire tetszetősek a videok és képek annyira nem találom élvezetesnek.
A kézifegyverekkel alig lehet eltalálni valakit.
A páncéltörő nem irányítható ez
Viszont néhány helyen van kézi AA rakéta amit fel lehet venni így a gyalogságnak több esélye van a helik ellen mint az alapjátékban ahol semmi esélyük.
APC-n a páncéltörő használatához át kell ülni másik pozícióba így menetből nem tudok vele lőni.
A tank meg teljesen siralmas.
Akkora füstöt csap ki mikor lövök vele, hogy nem látom hová megy a lövedék.
Így fogalmam sincs milyen a röppálya mennyit kell rátartani.
Ráadásul többféle lövedéket lehet használni, de melyik mire jó arról semmi infót nem találtam eddig.
A csöves légvédelemmel is inkább gyalogságot lehet aprítani mint repülőket.
Viszont a rakétás elég erős lett és több is van belőle a pályákon mint az alapjátékban.
Sajnálatos, hogy ezeken a járműveken a radar továbbra is dísznek van az ellenséges repülőket felderíteni nem tudja.
Mind az alapjátékban mind itt úgy lenne fair ha legalább a TV-guide hatótávolságán belül derítené a repülőket, heliket.
A repülőkből sokféle van viszont nagyon feladat orientáltak így vagy földi célpontok ellen való vagy légi harcra, de a kettőre egyszerre nem.
Itt is igaz ami a tankoknál a többféle bomba és rakéták közül nem lehet tudni mikor melyik lenne jó.
Ráadásul a bombák teljesen más pályagörbén esnek mint az alapjátékban.
A heliknél elég furcsa légi harc módban jelöli ki a földi célpontokat majd utána kell átváltani földi célok elleni támadásra.
Több pályán is jártam úgy hatalmasakat kell kerülni ,mert a terepet olyan akadályok határolják amiken átgázolni nem lehet. Egyik ponttól a másikig sokat kell kóvályogni.
Egy APC vagy tank még a kissebb bokrokat sem tudja legázolni azokat is kerülni kell.
Ezeken a pályákon nagyon kevés a tényleges harc inkább a pontról pontra kolbászolásról szól.
Voltam infantry-s pályán is ahol kis falból kiálló dolgokba küszöbbe stb. mindenbe beleakadok.
Elég nehéz úgy jönni mennyi. Pláne egy összecsapásban mikor nincs lehetőségem azt nézni mibe akadtam már el megint.
Az eldugott zászlókat alig lehet megtalálni ezt utáltam a bfv-ben is.
Sajnos 3 napnyi tapasztalat után nem túl jó az összkép.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 12. 04. 13:22
A vista saját tűzfala van fenn és nem megy akkor sem ha kikapcsolom.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 12. 04. 17:54
Sziasztok, egy kis problémával fordulnék hozzátok, felraktam a gémet, 1.41-es patccs is fönt, indítanám a játékot, mintha indulna olyan képernyő jelenik + majd 1-2 mp, és vissza is ugrik az asztalra...ötletek?
a Free
a Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2008. 12. 04. 21:27
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 17:54
Sziasztok, egy kis problémával fordulnék hozzátok, felraktam a gémet, 1.41-es patccs is fönt, indítanám a játékot, mintha indulna olyan képernyő jelenik + majd 1-2 mp, és vissza is ugrik az asztalra...ötletek?
a Free
a Free
Najólvan, közben megoldottam, haver segítségével, viszont még egy kérdése, hogy modokat honnan lehet tölteni, és az nekem milért jó??
a Free
Elküldve: 2008. 12. 04. 22:50
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 21:27
Najólvan, közben megoldottam, haver segítségével, viszont még egy kérdése, hogy modokat honnan lehet tölteni, és az nekem milért jó??
a Free
a Free
bf2 modok
Azért jó mert mások mint az alapjáték és nem kell fizetni értük.
Szabi az újratelepítés sem segít? Esetleg próbálj Xfire-el szervert keresni és azon keresztül fellépni.
Szerkesztette: Running 2008. 12. 04. 22:52 -kor
Elküldve: 2008. 12. 05. 00:13
Idézet: Running - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 22:50
bf2 modok
Szabi az újratelepítés sem segít? Esetleg próbálj Xfire-el szervert keresni és azon keresztül fellépni.
Na igen, másik legújabb probléma: nálam látja a szervereket, a résztvevőket, és mindent bent is,mikor rányomok h connecting, akk belép, aztán bejön a játék, és kb nem csatlakozik, v visszadob az asztalra....
vki help??
kösz Running....
a Free
Elküldve: 2008. 12. 05. 12:27
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 0:13
Na igen, másik legújabb probléma: nálam látja a szervereket, a résztvevőket, és mindent bent is,mikor rányomok h connecting, akk belép, aztán bejön a játék, és kb nem csatlakozik, v visszadob az asztalra....
vki help??
kösz Running....
a Free
vki help??
kösz Running....
a Free
müxik?
Elküldve: 2008. 12. 05. 19:11
Idézet: Running - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 12:27
müxik?
Modokat még nem volt időm meglesni, de mivel jó werzióm van, :confused: ezért nem tudom h érdemes-e modokat szerkálni.....
a Free

Súgó
A téma zárva.