Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2009. 10. 11. 23:17
...és akkor ezt most hogy is? A fickó csak repülőzött össze-vissza, egy-egy gyilokkal meg valami 7-8 pontot írt be magának
Csatolt képek:
Elküldve: 2009. 11. 02. 21:00
Helló!
Lenne egy problémám, a Battlefield 2 játékban csináltam magamnak egy accountot, de amikor elindítok egy multiplayer játékot kiírja hogy nem adtam meg a cs kódot vagy mi. Mit kell csinálnom hogy tudjak játszani online?
Köszi
Lenne egy problémám, a Battlefield 2 játékban csináltam magamnak egy accountot, de amikor elindítok egy multiplayer játékot kiírja hogy nem adtam meg a cs kódot vagy mi. Mit kell csinálnom hogy tudjak játszani online?
Köszi
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:55
Kinek milyen patch-csel megy együtt a BF2 + Special Forces? Jelenleg úgy néz ki, hogy fent volt a BF2 + 1.5-ös patch. Erre rátéve az SF-et, majd ismét az 1.5-ös patchet nem működik. Ennek kell még valami régebbi patch? Csak az 1.5-ös van meg, azt hittem abban benne van minden.
Elküldve: 2010. 01. 03. 20:00
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2010. jan. 3., vasárnap - 19:55
Kinek milyen patch-csel megy együtt a BF2 + Special Forces? Jelenleg úgy néz ki, hogy fent volt a BF2 + 1.5-ös patch. Erre rátéve az SF-et, majd ismét az 1.5-ös patchet nem működik. Ennek kell még valami régebbi patch? Csak az 1.5-ös van meg, azt hittem abban benne van minden. 
1.41 > 1.50
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2010. 01. 14. 00:25
Valakinek rajtam kivül okozott még gondot 64-bites Win7-re a program installálása?
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2010. 04. 06. 14:26
Láttam két dolgot is ami érdekelne:
-Az első egy amcsi oldalon játszó srác arab egyenruhában flangált(név piros, de láttam már ellenfelet kékkel is). Ez csít, igaz?
-A második, hogyan lehet fekve pörögni?
-Az első egy amcsi oldalon játszó srác arab egyenruhában flangált(név piros, de láttam már ellenfelet kékkel is). Ez csít, igaz?
-A második, hogyan lehet fekve pörögni?
Elküldve: 2010. 04. 10. 05:53
Miket nem látsz, nem találkoztam még ilyennel.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2010. 04. 10. 21:53
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet lokális hálózati játékban két játékos ugyanazon az oldalon BF2-ben?
A kapcsolat megvan, az egyik gép a szerver, kiválasztjuk a co-op pályát, a másik csatlakozik, de a csatlakozó játékos csak az ellennel játszhat.
Csak két játékosról van szó + botok. Sajnos nem tudunk egy oldalon harcolni...
A kapcsolat megvan, az egyik gép a szerver, kiválasztjuk a co-op pályát, a másik csatlakozik, de a csatlakozó játékos csak az ellennel játszhat.
Csak két játékosról van szó + botok. Sajnos nem tudunk egy oldalon harcolni...
Dwight Schrute for president!
Elküldve: 2010. 04. 15. 20:47
Sziasztok!
Nemrgé volt szerencsém beszerezni egy BF2-t eredeti verziót, olvasgattam itt, de nem nagyon ismerem még a játékot, majd a peccselést még meg is oldom, csak ebben a gamespy-ban segítsen már vki ha tud, mer tnem nagony értem...regeltem egy új accot, minden stimmel, visszaigazolta maz email-ről, de amikor a gamespy progit izzítom, feljön h cisnáljak új accot, nyomok egy cancel-t és aztán meg kapok egy bejelentkező ablakot...
De ahol a account menne, az csak egy legördülő menü, nem tudok bele írni semmit... Valaki esetleg help me, ha tudtak, v csak vmi tutorialt, megköszönném... Túl bonyolulut ez nekem , Ti meg nem először használjátok gondolom, esetleg még az a kérdésem, hogy megéri-e ezzel a gamespy-al menni online-ra, vagy elég a játékból??
Előre is köszi a válaszokat
Freeman
Nemrgé volt szerencsém beszerezni egy BF2-t eredeti verziót, olvasgattam itt, de nem nagyon ismerem még a játékot, majd a peccselést még meg is oldom, csak ebben a gamespy-ban segítsen már vki ha tud, mer tnem nagony értem...regeltem egy új accot, minden stimmel, visszaigazolta maz email-ről, de amikor a gamespy progit izzítom, feljön h cisnáljak új accot, nyomok egy cancel-t és aztán meg kapok egy bejelentkező ablakot...
De ahol a account menne, az csak egy legördülő menü, nem tudok bele írni semmit... Valaki esetleg help me, ha tudtak, v csak vmi tutorialt, megköszönném... Túl bonyolulut ez nekem , Ti meg nem először használjátok gondolom, esetleg még az a kérdésem, hogy megéri-e ezzel a gamespy-al menni online-ra, vagy elég a játékból??
Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2010. 04. 15. 22:46
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2010. 04. 15. 21:47
Sziasztok!
Freeman
Freeman
Én sosem láttam a Gamespy oldalt, mióta megvan a BF2-m. A játékban regeltem és ment is. Ennek mondjuk bő 4 éve.
Szerkesztette: Taranis 2010. 04. 15. 22:47 -kor
Elküldve: 2010. 04. 17. 02:49
Senkitől sem hallottam még, hogy a gamespy-os keresőt használta volna.
De megkérdeztem egy 64-es szerveren, mindenki kussolt és az egyetlen választ nem idézném. Még kedvenc helyemen megkérdezem neked (nagyon ritka, idióta és noob mentes).
Elküldve: 2010. 04. 17. 06:51
Köszönöm a válaszokat, abban a tudatban éltem h kb úgy működik, mint a Supreme Commander és a GPG, mert a GPG nélkül nem éppen lehetne online-ra menni, csak nem tudtam h azut is elfogadja, ha a játékban csinálok accountot...
Kaleun előre is köszi ,h megkérdezed/ted
Freeman
Kaleun előre is köszi ,h megkérdezed/ted
Freeman
Elküldve: 2010. 04. 17. 16:23
Idézet: Taranis - Dátum: 2010. 04. 15. 23:46
Én sosem láttam a Gamespy oldalt, mióta megvan a BF2-m. A játékban regeltem és ment is. Ennek mondjuk bő 4 éve.
Veled is jó rég nem találkoztam szerveren.
Sajna bad company megjelenése óta felére-harmadára csökkent a szerverek száma.
A helyzet emlékeztet a bfv-re, mikor abbahagytam már csak kb 20 szerver volt.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2010. 04. 17. 17:25
Esetleg tudtok ajánlani valami jó szervert?? Bár úgy gondolom, hogy egy darabig még csak single-t fogok tolni, gyakorlás képp, de később mindenképp mennék multizni is
Köszi ha tudtok vmi jó helyet 
Freeman
Szerk.: A multival kapcsolatban kérdezném még, eszembe jutott, hogy a patch-eket milyen sorrendben kell, mit lehet, melyiket nem lehet kihagyni, és h jelenleg mi a verziószám... Még ha ezt leírná/belinkelné valaki megköszönném
Freeman
Szerk.: A multival kapcsolatban kérdezném még, eszembe jutott, hogy a patch-eket milyen sorrendben kell, mit lehet, melyiket nem lehet kihagyni, és h jelenleg mi a verziószám... Még ha ezt leírná/belinkelné valaki megköszönném
Szerkesztette: Dr. Freeman 2010. 04. 17. 17:46 -kor
Elküldve: 2010. 04. 17. 18:31
sutyi írta fentebb: játék -> 1.41 patch -> 1.5 patch.
Ezt a szervert azért szeretem mert ha van admin akkor a hardcore játékosokat kirakják. klikk
Itt meg egy magyar szerver, ahol még szoktam játszani. klikk
Persze itt megesik, hogy elég ránézni a játékos listára és már tudom felesleges belépni.
Szintén magyarok: klikk. Itt annyi, ha az adminok közül valamelyik helizik felesleges maradni.
Olyankor mozdulni sem lehet.
Üdv
szabi
Ezt a szervert azért szeretem mert ha van admin akkor a hardcore játékosokat kirakják. klikk
Itt meg egy magyar szerver, ahol még szoktam játszani. klikk
Persze itt megesik, hogy elég ránézni a játékos listára és már tudom felesleges belépni.
Szintén magyarok: klikk. Itt annyi, ha az adminok közül valamelyik helizik felesleges maradni.
Olyankor mozdulni sem lehet.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /

Súgó
A téma zárva.