...a voice from the darkness.....
Mindenekelőtt...
Peti, odakint a DC-Fórumon kérdezte JBailey,
ebben a hozzászólásban és az ezt követőben, hogy a "Snowy Birdge"-es noscratch-videódban melyik zene szól kb. 1:10-től. Szóval ki az előadó és mi a cím? Lehet, hogy említetted régebben, de most lusta vagyok visszakeresni...
Rémlátó, ez mindig így van: úgy értem, hogy a videókban mindig minden könnyűnek tűnik. Külföldön is ugyanezt mondták: "olyan könnyűnek látszik a videón" - hát ööö...

Mer' egyébként nem volt az..nagyon nem..mármint a "MineCart Riding ReVisited"... :o Ha bárki kipróbálja, meglátja..eddig egyébként Artas jelentkezett, hogy szintén megcsinálta, rengeteg próbálkozás után... Szóval nagyon nehéz volt ez a szemét karósdi..a "RollerCoaster Riding!" nem volt vészes (az az aim simán a sok MP eredménye, LOL), de ez a legutóbbi, ezzel szenvedtem eleget. Ráment pár napom (LOL, nem az egész nap, csak napi pár óra, aztán inkább mindig otthagytam) és rengeteget kellett gyakorolgatnom az egészet. Az volt a legnagyobb baj, hogy a felvétel miatt ugye kicsit "lagos" lett az egész, meg az is, hogy a karók "bugosak" szerintem: legalábbis nem tudom mással magyarázni azt, hogy egy csomószor határozottan "átszálltak" az ellenfeleken! Olyankor majdnem gutaütést kaptam időnként: mert látod, hogy eltalálod, de nem, a karó átszáll rajta...

Hát jól van, csontik meg minden, átszáll a karó a bordáik között... :Đ Na de a nagy behemótokkal is néha így jártam. Utáltam ezt, szidtam is a karóvetőt miatta... LOL
Nagyon nem mindegy az ellenfelek sorrendje, ha az ember biztosra akar menni..ez rengeteget alakult a próbálgatások során. És persze mivel nem adtam fel, egyre jobban és jobban éreztem az egészet idővel. De még így is, a legnehezebb rész a legvége, az utolsó két kis terem: számtalanszor eljutottam addig simán, de ott megszívtam, pont a végén, amivel újabb 2 és fél perc "veszett kárba" és lehetett elölről kezdeni. Pfuj...

Volt néhány pont, amikor már arra gondoltam, hogy feladom, mert legalábbis felvenni nem tudom, még ha felvétel nélkül sikerülne is (de a legvége még akkor is nehéz volt, hiába kaptam 90+ FPS-t - és túlságosan ideges voltam ott mindig, mert tudtam, hogy ott dől el minden, pont a végén)...
A végén aztán annyira levettem mindent, amennyire csak tudtam, és azért az segített. Az, amit a videóban láttok, az EGYETLEN eset, amikor egyáltalán sikerült a dolog egészben és meglett mind a 81 kills, legalábbis eddig ez a helyzet..előtte nem sikerült (bár volt sokszor 80-am), felvétel nélkül sem, bár úgy csak nagyon keveset próbáltam. Azonban pont a sikeres verzió, amit sikerült is felvenni, na pont az lett a legbénább: hát nem igaz, hogy annyi karó mellément! Mint egy amatőrnek... Bénáztam mindjárt az elején, aztán még a vége előtt és a legvégén is (csoda, hogy az az egy hiba a legvégén még belefért

)..ja, és a nagy teremben is (ami a legkönnyebb hely), ahol ráadásul az egyik behemót saját magát ölte meg (tehát akkor ez is csak 80 kills igazából?)..totál elégedetlen voltam vele. Elégedetlen voltam, mert túl sok időt és energiát rápazaroltam már addig, és akkor tessék, amikor sikerül, pont az lesz ilyen béna verzió..mondjuk valamennyire ezt éreztem is előre. A korábbi próbálkozásokban bezzeg tök jól ment minden, csak akkor meg mindig elszúrtam valahol (pl. a végén

) és nem sikerült a maximumra... De hát mindig így van ez... LOL
Ezért csináltam meg hozzá a "Best Moments" részt, mert úgy érzem, hogy a teljesítés önmagában sokat nem ér (önmagában azt nem is prezentáltam volna, inkább kínlódtam volna tovább), pont az lett eléggé középszerű..viszont a másik rész mutatja, hogy nem véletlenül sikerült megcsinálnom azért...

A lényeg, hogy a következő végigjátszásokban szórakozni fogok még ezzel, akkor már nem kell felvenni és úgy jóval könnyebb lesz... Egyébként így egy csomó ammót megspórolok a végére: marad egy csomó rakéta, fagyasztó, és így tovább... LOL
Péter, megnéztem a mentéseidet és a végére jártam a dolognak. A Trauma-mentésekkel tényleg minden rendben van. Ezért gondoltam, nem végzek félmunkát és elindítottam egy Nightmare-játékot, hogy lássam, hogy ott mi a helyzet... Nos, a következő, nézd meg a képeket! Az
1. kép szerint a Black Tarot asztalon minden rendben van: megvan minden kártya, és ez nagyon furcsa nekem, majd meglátod később, hogy miért. A
2. kép csak egy példa: az 5. fejezetben az első három map teljesen rendben van..megvan az 5 csillag mindenhol. Ámde..nézd meg a
3. képet: ezt találtam a "Hell"-hez! Hmm... Teljesen üres, mintha még nem is játszottad volna..de a kártyák mégis megvannak... Ja, megvan: a BOOH miatt, mert az megad minden PK-kártyát (a Divine Intervention kivételével)...
Na szóval, szerintem azért lehet ez így, mert rossz állást töltöttél vissza, mielőtt egy új játékot kezdtél. Véletlenül Te a "Hell" AutoSave-jét töltötted vissza, csakhogy a "Cemetery"-t kellett volna, mert abban van letárolva már a "Hell" is! A "Hell" AutoSave még csak a "Hell"-map startmentése, abban még csak az "Old Monastery"-ig vannak letárolva az eredmények. Biztosan érted, hogy mire gondolok... Szóval emiatt a "Hell"-eredményeid egyszerűen elvesztek. A megoldás csak az lehet, hogy indítasz egy új Nightmare-t és végigviszed teljesen: a "Hell"-t újra be kell csillagoznod (a többit nem, azokon csak szaladj végig), és akkor megkapod a jutalmakat a végén...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 03. 20:48 -kor