HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#182 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 22:22

Idézet: bega - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 18:43

Sziasztok!
Igazából még a Heaven's got a hitman-hez lenne egy kérdésem, kicsit elakadtam! A 4-es chapterben a Castle pályán felmegyünk a csigalépcsőn, kinyírunk minden ellent, és utána nem jön semmi checkpoint, there's nowhere to go.... :mad:  :mad2:
please help!!!

Egy padlón lévő lyukba kellene leugrani. :think: Azt hiszem van kellene ott lennie checkpointnak. Kezd előlröl a pályát, ha nem enged tovább...
Faster! Harder! Cadaver!

#183 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 30. 23:11

...a voice from the darkness.....

Üdv. a Fórumban, Bega! :) Ahogyan Cadaver is gyanítja, ez valószínűleg egy bug/savebug, szóval csak kezdd elölről az egész mapet, vagy pedig töltsd vissza az előző CheckPointot. Velem is történt már ilyesmi, de a visszatöltés segített. Ugyanez a hiba megismétlődhet később az "Old Monastery"-n is, és ott is a visszatöltés lehet a megoldás...

Péter, még nem néztem meg a mentéseket, de a napokban megteszem. Még nekem is lóg egy befejezetlen végigjátszásom, és majd utána. Viszont lehet, hogy nálam simán működni fog, mert az 5-csillag eredményét a Regisztrációs Adatbázisban tárolja a játék, és ebből akadhatnak keveredések...

Peti, feltöltöttem Neked a tangóharmonikás zenét, és itt a hely, ahol hallhatod is a játékban: csak menj oda be a körhinta közepébe a lovak mögé és hallgasd, amíg jólesik. Kicsit el van torzítva és össze van kombinálva a két zene, így olyan hatást kelt az egész, mintha egy hosszabb darab lenne - óriási... Én is csak véletlenül vettem észre a legutóbb, amikor valamit fel akartam venni onnan. Nagyon klassz szerintem is, azért is döntöttem úgy, hogy beillesztem a videóba. Egyébként Te voltál az egyetlen, aki megjegyezte... :)

Azóta elértem újra az "Underworld"-öt is. Emlékeztek, az előzőben azt írtam, hogy a RollerCoaster Riding szerintem könnyebb. Ezt szavazásra is bocsátottam Dark Fórumán, és majdnem Mindenki ugyanezt mondta. Csakhogy miután újra elértem a MineCart-részt az "Underworld"-ön, kissé változott a véleményem: most azt mondom, hogy "attól függ". Például a hullámvasút megcsinálható CSAK ShotGunnal is, ha a hordókat felrobbantom előre (csak ehhez kellett igazából az SMG). Ugyanez a bányacsillés száguldásról viszont már nem mondható el... A hullámvasút ugyan gyors és nagyon durva kanyarokat csinál, de az ellenfeleknek csak 3 HP-je van, így nem nagy dolog elintézni őket egyetlen lövéssel. Na de próbáljuk meg ugyanezt az "Underworld"-ön: ott az ellenfelek full HP-n vannak... Szóval vannak különbségek, amik az egyik vagy a másik javára billentik a mérleg nyelvét...

A napokban felfedeztem egy nagyon vad dolgot az "Underworld"-ön, amit fel is vettem..ha valami, hát ez a videó "sokkolni" fog majd Titeket, azt megígérem. Magam sem hittem volna, hogy lehetséges egyáltalán, pedig igen..és ugyanezt a dolgot pl. nem lehet megcsinálni a "Loony Park" hullámvasútjával...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 30. 23:16 -kor

#184 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 10:57

Köszi srácok, akkor megpróbálok visszatölteni! :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#185 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 01. 08:21

Nos, végre sikerült elkészülnöm a videóval, amit a legutóbb ígértem: ez a MineCart Riding újraértelmezése, ezúttal CSAK karókkal! A dolog teljesen spontán jött, miután megint elértem a játékban azt a helyet... Szóval a régi videómat, amiben még 3 fegyvert használtam 1 helyett, felejtsétek el... :D Most nem is mondok róla semmi többet, csak megint azt, hogy ezt pl. a "Loony Park" hullámvasútjával nem lehet megcsinálni... ;)

Ja, igen..a minőség sajnos nem a legjobb, mármint a játék beállításaira gondolok. Nagyon le kellett vennem mindent, majdnem az MP-beállításaimmal játszottam, de így legalább némileg folyamatos volt a játék (nem éreztem annyi rángatást és egérlagot). Nem sokat érdekeltek a jobb beállítások, nem akartam, hogy a dolog a célzás rovására menjen...

Peti, elfelejtettem egy kérdésedet megválaszolni a múltkor: az a zöldség a képernyő alján csak a sebességmérő, bekapcsolható a /speedmeter 1 paranccsal...

Kép

Kattintsatok a poszterre a jó minőségű verzióért (74.2 MB). A gagyi minőségű verziót meg ide kattintva szippanthatjátok le (17.7 MB)... :)

Have fun! :)

#186 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 13:30

:OOO :OOO :OOO

SYS GRATULA!!!! :D :D Tudtam hogy nem vagy normális de hogy ennyire? :D (a legjobb értelemben vedd ;)

(A mentésem sikerült már lecsekkolni? :) )

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 11. 02. 13:31 -kor

#187 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 11:17

SYS maximális tiszteletem mindkét videóért  :respect:  :up:

a te előadásodban nem is tűnik nehéznek :D
"i saw god on TV"

#188 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 03. 20:36

Mindenekelőtt... :)

Peti, odakint a DC-Fórumon kérdezte JBailey, ebben a hozzászólásban és az ezt követőben, hogy a "Snowy Birdge"-es noscratch-videódban melyik zene szól kb. 1:10-től. Szóval ki az előadó és mi a cím? Lehet, hogy említetted régebben, de most lusta vagyok visszakeresni... ;)

Rémlátó, ez mindig így van: úgy értem, hogy a videókban mindig minden könnyűnek tűnik. Külföldön is ugyanezt mondták: "olyan könnyűnek látszik a videón" - hát ööö... :D Mer' egyébként nem volt az..nagyon nem..mármint a "MineCart Riding ReVisited"...  :o  Ha bárki kipróbálja, meglátja..eddig egyébként Artas jelentkezett, hogy szintén megcsinálta, rengeteg próbálkozás után... Szóval nagyon nehéz volt ez a szemét karósdi..a "RollerCoaster Riding!" nem volt vészes (az az aim simán a sok MP eredménye, LOL), de ez a legutóbbi, ezzel szenvedtem eleget. Ráment pár napom (LOL, nem az egész nap, csak napi pár óra, aztán inkább mindig otthagytam) és rengeteget kellett gyakorolgatnom az egészet. Az volt a legnagyobb baj, hogy a felvétel miatt ugye kicsit "lagos" lett az egész, meg az is, hogy a karók "bugosak" szerintem: legalábbis nem tudom mással magyarázni azt, hogy egy csomószor határozottan "átszálltak" az ellenfeleken! Olyankor majdnem gutaütést kaptam időnként: mert látod, hogy eltalálod, de nem, a karó átszáll rajta...  :omg:  Hát jól van, csontik meg minden, átszáll a karó a bordáik között...  :Đ Na de a nagy behemótokkal is néha így jártam. Utáltam ezt, szidtam is a karóvetőt miatta... LOL

Nagyon nem mindegy az ellenfelek sorrendje, ha az ember biztosra akar menni..ez rengeteget alakult a próbálgatások során. És persze mivel nem adtam fel, egyre jobban és jobban éreztem az egészet idővel. De még így is, a legnehezebb rész a legvége, az utolsó két kis terem: számtalanszor eljutottam addig simán, de ott megszívtam, pont a végén, amivel újabb 2 és fél perc "veszett kárba" és lehetett elölről kezdeni. Pfuj...  :omg:  Volt néhány pont, amikor már arra gondoltam, hogy feladom, mert legalábbis felvenni nem tudom, még ha felvétel nélkül sikerülne is (de a legvége még akkor is nehéz volt, hiába kaptam 90+ FPS-t - és túlságosan ideges voltam ott mindig, mert tudtam, hogy ott dől el minden, pont a végén)...

A végén aztán annyira levettem mindent, amennyire csak tudtam, és azért az segített. Az, amit a videóban láttok, az EGYETLEN eset, amikor egyáltalán sikerült a dolog egészben és meglett mind a 81 kills, legalábbis eddig ez a helyzet..előtte nem sikerült (bár volt sokszor 80-am), felvétel nélkül sem, bár úgy csak nagyon keveset próbáltam. Azonban pont a sikeres verzió, amit sikerült is felvenni, na pont az lett a legbénább: hát nem igaz, hogy annyi karó mellément! Mint egy amatőrnek... Bénáztam mindjárt az elején, aztán még a vége előtt és a legvégén is (csoda, hogy az az egy hiba a legvégén még belefért  :eek:)..ja, és a nagy teremben is (ami a legkönnyebb hely), ahol ráadásul az egyik behemót saját magát ölte meg (tehát akkor ez is csak 80 kills igazából?)..totál elégedetlen voltam vele. Elégedetlen voltam, mert túl sok időt és energiát rápazaroltam már addig, és akkor tessék, amikor sikerül, pont az lesz ilyen béna verzió..mondjuk valamennyire ezt éreztem is előre. A korábbi próbálkozásokban bezzeg tök jól ment minden, csak akkor meg mindig elszúrtam valahol (pl. a végén :D) és nem sikerült a maximumra... De hát mindig így van ez... LOL

Ezért csináltam meg hozzá a "Best Moments" részt, mert úgy érzem, hogy a teljesítés önmagában sokat nem ér (önmagában azt nem is prezentáltam volna, inkább kínlódtam volna tovább), pont az lett eléggé középszerű..viszont a másik rész mutatja, hogy nem véletlenül sikerült megcsinálnom azért... ;) A lényeg, hogy a következő végigjátszásokban szórakozni fogok még ezzel, akkor már nem kell felvenni és úgy jóval könnyebb lesz... Egyébként így egy csomó ammót megspórolok a végére: marad egy csomó rakéta, fagyasztó, és így tovább... LOL

Péter, megnéztem a mentéseidet és a végére jártam a dolognak. A Trauma-mentésekkel tényleg minden rendben van. Ezért gondoltam, nem végzek félmunkát és elindítottam egy Nightmare-játékot, hogy lássam, hogy ott mi a helyzet... Nos, a következő, nézd meg a képeket! Az 1. kép szerint a Black Tarot asztalon minden rendben van: megvan minden kártya, és ez nagyon furcsa nekem, majd meglátod később, hogy miért. A 2. kép csak egy példa: az 5. fejezetben az első három map teljesen rendben van..megvan az 5 csillag mindenhol. Ámde..nézd meg a 3. képet: ezt találtam a "Hell"-hez! Hmm... Teljesen üres, mintha még nem is játszottad volna..de a kártyák mégis megvannak... Ja, megvan: a BOOH miatt, mert az megad minden PK-kártyát (a Divine Intervention kivételével)...

Na szóval, szerintem azért lehet ez így, mert rossz állást töltöttél vissza, mielőtt egy új játékot kezdtél. Véletlenül Te a "Hell" AutoSave-jét töltötted vissza, csakhogy a "Cemetery"-t kellett volna, mert abban van letárolva már a "Hell" is! A "Hell" AutoSave még csak a "Hell"-map startmentése, abban még csak az "Old Monastery"-ig vannak letárolva az eredmények. Biztosan érted, hogy mire gondolok... Szóval emiatt a "Hell"-eredményeid egyszerűen elvesztek. A megoldás csak az lehet, hogy indítasz egy új Nightmare-t és végigviszed teljesen: a "Hell"-t újra be kell csillagoznod (a többit nem, azokon csak szaladj végig), és akkor megkapod a jutalmakat a végén...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 03. 20:48 -kor

#189 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:44

Félelmetes. :eek: :respect: Valóban a "Best Moments"-szel együtt kerek az egész, de azért önmagában is megállta volna a helyét, hidd el. ;) Asszem nekem is meg kéne csinálnom, a Bridge "v2"-t, csak karóval és még pár nehezítéssel, mert most visszanézve nagyon amatőrnek látszik. :D Ja, a zene. Ugyanaz szól 1:10-től mint a legelejétől, vagy legalábbis nem emlékszem hogy többet is rákevertem volna. :Đ Az előadó Laze, a címe Steppin' Out. Fogalmam sincs kifélék-mifélék, egyszer láttam a klipet valamelyik csatornán és megtetszett. :)

#190 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 01:30

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:36

Péter, megnéztem a mentéseidet és a végére jártam a dolognak. A Trauma-mentésekkel tényleg minden rendben van. Ezért gondoltam, nem végzek félmunkát és elindítottam egy Nightmare-játékot, hogy lássam, hogy ott mi a helyzet... Nos, a következő, nézd meg a képeket! Az 1. kép szerint a Black Tarot asztalon minden rendben van: megvan minden kártya, és ez nagyon furcsa nekem, majd meglátod később, hogy miért. A 2. kép csak egy példa: az 5. fejezetben az első három map teljesen rendben van..megvan az 5 csillag mindenhol. Ámde..nézd meg a 3. képet: ezt találtam a "Hell"-hez! Hmm... Teljesen üres, mintha még nem is játszottad volna..de a kártyák mégis megvannak... Ja, megvan: a BOOH miatt, mert az megad minden PK-kártyát (a Divine Intervention kivételével)...

Na szóval, szerintem azért lehet ez így, mert rossz állást töltöttél vissza, mielőtt egy új játékot kezdtél. Véletlenül Te a "Hell" AutoSave-jét töltötted vissza, csakhogy a "Cemetery"-t kellett volna, mert abban van letárolva már a "Hell" is! A "Hell" AutoSave még csak a "Hell"-map startmentése, abban még csak az "Old Monastery"-ig vannak letárolva az eredmények. Biztosan érted, hogy mire gondolok... Szóval emiatt a "Hell"-eredményeid egyszerűen elvesztek. A megoldás csak az lehet, hogy indítasz egy új Nightmare-t és végigviszed teljesen: a "Hell"-t újra be kell csillagoznod (a többit nem, azokon csak szaladj végig), és akkor megkapod a jutalmakat a végén...

Köszi SYS! :)

Időközben már a BOOHt is végigvitem Trauma s 5 csillaggal mindent s ott ki is írta a végtelen kártyahasználatot :D

#191 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 04. 01:30

Köszi Peti, már meg is írtam odakint... ;)

Egyébként meg a Bridge v1 amatőr...?  :eek: Azt hiszem, el kéne indítanunk itt egy "ki tudja a saját szerénységével saját magát a legjobban lehúzni" című kis házi versenyt...  :Đ

Viccet félretéve, tényleg nem rossz az ötleted az új videóra. Jó lenne látni is, megosztanám erre-arra és így tovább... Végre megint lenne valami új..ha másért nem is, hát a nosztalgia miatt... :)

Péter, klassz!  :up: Üdv a klubban! ;)  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 04. 01:30 -kor

#192 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 19. 11:36

SYS

A Rollercoaster Riding és Minecart Riding Revisited videókat, hogyan, s mivel vetted fel?

Ezeknél a videóknál be van kapcsolva a játék belső FPS mérője és az nem konstans 30 FPS-t mutat, ezért gondolom, hogy nem Fraps-al vetted fel.
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#193 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 01:27

Szia Max!

A FRAPS 2.7.2-essel vettem fel mindkettőt. A "Movies" alatt be lehet állítani az FPS-eket 25-től 60-ig, de azalatt van "egyéni érték" lehetőség is: azt bejelöltem és beírtam, hogy "100"... ;) Így hagytam, hogy "kipörögjön", amennyire a processzor engedi. Ezzel a Barton 2500+ processzorral ennyit lehetett kihozni belőle, és persze a felső határ hiánya miatt nem stabilak/fixek az értékek (a 100 FPS-t meg persze sosem érte el)...

Van egy másik videórögzítő program is, ez a GameCam, de ezt én még sosem próbáltam. Ha FPS-limit nélkül akarsz rögzíteni, akkor azt a FRAPS régebbi verzióival is megteheted, pl. Peti a 2.3.3-assal szokott felvenni, mert az nem limitálja le az FPS-t pl. fix 30-ra...

Mindenkinek... Nemrég Cyody prezentált pár új cuccot, amiket nemrég vett fel, ezek új Secret-trükkök, szerintem nem is egy nagyon klassz. A legjobb, ha csak a topicokat linkelem be (lusta vagyok  :Đ), ezek Dark Fórumán vannak: 2 new vids! és new stuff: monastery & factory vid! - have fun... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 20. 01:28 -kor

#194 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:38

De durva a PK megjelent Steamen is!!! :D 20 dolcsiért (Gold edition)

Vajon javítják hivatalosan megmaradt bugokat itt? :s

#195 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 30. 01:59

Köszi az infót Péter, közben már feldobták ezt odakint is...

Én nem nagyon hiszek már a PCF-ben, de azért van valami, amit nem mondtam el még itt. Ez új dolog, talán 1 hónapos "vívmány" és még nem tudni biztosra (én legalábbis ezzel is szkeptikus vagyok), hogy valóban lesz is belőle valami...

Nemrég BlowFish - a PKEuro.com Adminja - felvette PCF-ékkel a kapcsolatot és beszélt Velük többek között a multiplayer-netkód esetleges fejlesztéséről és készre csiszolásáról is. Valami olyasmi szivárgott ki, hogy BlowFishre rábízták a netkód fejlesztését, és hogy emiatt mégis csak lesz majd 1.7-es patch, ami ezt a tovább fejlesztett netkódot majd tartalmazni fogja. De ennyi az összes infóm..SP-javításokról meg pl. az MP hibás demorecordjának javításáról még egyelőre szó sincs. Ja nem, van még egy érdekesség: BlowFish állítólag próbálkozik a coop-mód fejlesztésével is, szóval az MP-mapeken majd irthatjuk közösen az SP-szörnyeket nagy egyetértésben. :D Meglátjuk...

Hadd ajánljak pár külhoni topicot is most...

"PrisonBreak in PainKiller!" - Az oroszok (LOL) találtak egy járatot a "Prison"-on, ami a helyszín elejétől jól a közepéig elvisz, így át lehet ugrani egy csomó részt. Biztosan emlékeztek arra, hogy az egyik cellából nyílt egy járat a falban..na, annak van ám párja is, mégpedig a legelső teremben! Én már korábban láttam mindkettőt külön-külön, de bemászni a cellásból nem tudtam és nem gondoltam azt sem, hogy a kettő esetleg össze van kötve... Nagyon klassz kis felfedezés, Pool osztotta meg velem, az egyedüli baj csak az vele, hogy az 1.64-esben már nem lehet bemászni a lyukakba...

PK-Jumps by Artas1984 - Artas készített egy hosszabb videót amelyben látványos PK-Jumpokat mutat be az SP-ből..kemény 180 MB...

OWNZONE MP-fragvideo by Artas1984 - Artas fragvideója, demókból és LAN-meccsekből válogatva..260 MB...

PKJAM I. - MP-Video by Uuber - Uuber (USA) készített egy trickjumpvideót az MP-hez, van benne egy-két szép ugrás...

PKJAM II. by Uuber - A második videó humorosabbra van véve és szebb trükkök is vannak benne, mindenképpen érdemes megnézni!

22 dead 1 shot by GreyBeard - GreyBeard elkezdett szórakozni azzal, hogy max. mennyi ellenfél nyírható ki egyszerre egy lövéssel (pl. egy rakéta, vagy akár egy Electro-kombó)..22..54..32..47..érdekes számok... ;)

Biztosan lennének még más dolgok is, de most ennyi van mára (lusta vagyok meg ennyi jutott eszembe), hf... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 01. 30. 02:06 -kor

#196 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 20:50

a prisonbreak-est láttam én is a drímkeccsölőn, téptem a hajam, vagy 10 percen keresztül próbáltam bemászni a rossz oldalon anno :D

nem tudom hallottatok-e róla, hamár írok ide felvetem hátha nem, van valami no name kis csapat, névszerint a Zootfly, brossúrájukban több játék közt szerepel a Painkiller2.

a pdf itt

letölteni nem éri meg, az első rész dobozképe alá van írva, hogy painkiller2. semmi több infó.
de mindenképpen érdekes.
"i saw god on TV"

#197 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 30. 21:02

Rémlátó, ez tényleg érdekes, köszi az infót! Lehet, fel is dobom majd odakint. Komolyan mondom, nekem eddig a "PK jövője alternatívái" témában talán még ez a verzió jön be a legjobban (mert mint mondtam, a PCF-ben én már nem hiszek). Tetszik, hogy ez is egy kis polák csapat, ez bizalmat gerjeszt bennem. Őszintén szólva kicsit felcsillant a remény. Ha nem is a PCF, de talán egy másik legalább annyira kreatív lengyel csapat és esetleg új ötletekkel..talán mégis lesz belőle valami...? Persze csak fantáziálgatok... :)

#198 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:08

hát mikor megpillantottam a hírt én is beleéltem magam, de aztán láttam a képet és olvastam, hogy a csapat most 2 játékon is dolgozik, úgyhogy egyhamar nem lesz belőle semmi.

de igazad van, felcsillant egy kis remény  :up: :)
"i saw god on TV"

#199 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:12

Vki nem tud eladó játékot (alap+kieg), véletlenül?  :)
Már majdnem szereztem egyet jó áran, de az illető azóta sem válaszol  :(
576-ban, cdg-ben is néztem, de nincs nekik.

#200 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 30. 21:13

Így van... :) Fel is dobtam a kinti helyeken a hírt, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá majd a népek... :D Engem feldobott... :)

Szerkesztés: uhh, guglizzátok meg, hogy "zootfly painkiller 2" - lesz pár érdekes találat (magyar is)!  :eek:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 01. 30. 21:23 -kor

#201 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:26

Idézet: d3roe - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 21:12

Vki nem tud eladó játékot (alap+kieg), véletlenül?  :)
Már majdnem szereztem egyet jó áran, de az illető azóta sem válaszol  :(
576-ban, cdg-ben is néztem, de nincs nekik.

Szia D3roe, üdv a topicban! :)

Sajnos ez elég reménytelen dolog manapság. Nemrég valaki volt hasonló cipőben és én sem találtam szinte semmit..mintha talán a PCDome online boltjában még lenne PKBOOH, már nem emlékszem biztosra...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 01. 30. 21:26 -kor

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »