HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#282 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 26. 19:20

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 19:14

a szőkének a bal oldalon tudja valaki az email-címét?

a fekete pólós szőke srácra gondolsz?  :think:  :omg:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#283 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 19:30

...a voice from the darkness.....

Pff...  :omg: (Jogos a pont! :D) T'onképpen a fehér pólósra gondoltam, amelyik felette van és a pólója domborzatviszonyai szerint nem srác... :)

Közben akartam írni, hogy van még 5 új screenshot is, ezeket ma tették fel... :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 06. 26. 19:46 -kor

#284 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 20:59

Na ezt megkaptad. :Đ

A zenéről tudsz valamit? Ha nem Czartynski csinálja, engem má' nem is érdekel. :o :D

#285 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 26. 21:57

Megkaptam Peti, de mit? Nézd, válaszolhattam volna pl. azt is, hogy "a fehér pólós lányra gondoltam felette, szóval nem kell aggódnod" - na de annyira azért nem vagyok Max' (Ő nem habozott volna ezt kihasználni)... :D De azt is megtanultam, hogy Dani sem habozik a zavarbaejtő poénok elsütésével. Szóval óvatosan és pontosan kéne fogalmazni..de minek..kiterítenek úgyis, megtalálják a módját... :D

A PCF-nek már semmi köze nincs a PK-hoz, sajnos. Az egyik előző hozzászólásban említettem azt az interjút Adriennel: na, abban Adrien azt mondja, hogy a PCF minden jogát elveszítette a PK-val kapcsolatban, tehát még az eredeti epizódok is meg minden a DC tulajdona... :( Azért bízzunk benne, hogy a Mindware sem hagy minket cserben a zenéket illetően. Mondjuk ha Cedyn meg Skorpik komponálnának, akkor biztosak lehetnénk, de talán a Mindware sem szúrja el. Szerintem átjött Nekik is az, amit a PCF csinált, ebben bízom és ezért remélem, hogy a zenében követni fogják azt a vonalat mindenképpen... Különben lehet, hogy a szőke a musician...?  :think:  :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 06. 26. 21:59 -kor

#286 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 22:20

na végre jó hírek!

ha csak 16 új pálya lenne a többi nélkül én már vevő lennék a dologra, de így? :eek:
ide nekem azonnal :)

megnéztem amit linkeltél, ez a zeppelines pálya, már ezzel a pár screennel megfogott  :up:
meg megnéztem megint a trélert, szerintem nem kell aggódnotok a zenéért (bár dunsztom sincs kiket emlegettetek) de ha olyasmi lesz mint a bemutatóban akkor én elégedett leszek.
mondjuk csinálhatnának felmérést, hogy ki mit hallana szívesen az overdose alatt, ha már enniyre jó fejek, lenne pár ötletem :)
mondjuk ez
kiváncsi vagyok kit mire emlékeztet :)
engem mindig felpörget mikor meghallom
"i saw god on TV"

#287 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 29. 21:30

Rémlátó, igazad is van: ez már egy komplett kiegészítővé növi ki magát, nem csupán egy "kis egyszerű comm. modról" van szó. Szóval megérdemlik a srácok a zsetont (ráadásul még az MP-n is fejlesztenek és emiatt lehet, hogy lesz normálisan működő demózási lehetőség is, ráadásul talán SP-ben is)... :) Közben a hivatalos oldalon az "Arsenal" alatt két új fegyverrel is megismerkedhetünk, ezek a Crossbow és a CannonGun - csak sajnos eléggé csehül sikerült a leírás...  :Đ

Akiket emlegettünk, Cedyn és Skorpik, Ők készítették a PK+BOOH zenei anyagát, elméletileg a fight-musicokat leszámítva. Tehát ennek a két embernek köszönhetjük a hangulatos Ambienteket meg a rengeteg remekül eltalált és helyenként sejtelmes és félelmetes hanghatásokat is, no meg az MP-mapek zenéit is. Egytől-egyig kiváló darabok, Petivel így nagy tisztelői (mit tisztelői, egyenesen rajongói! :D) vagyunk eme két arcnak..Ők számunkra "kvázi szuperherók"... :D A Black Limited Editionön van egy interjú, ha megnézed, van egy rövid beszélgetés Skorpikkal is arról, hogy hogyan készültek a hanghatások. Sajnos Cedyn nem szerepel (de a zenéi aláfestésként azért megjelennek helyenként)...

A zenét leszedtem és bizony zúzda..én leginkább egy MP-fragvideóhoz tudnám "passzítani"... :D Az OverDose alatt szerintem csak a legpörgősebb helyszínek jöhetnének szóba (talán épp a zeppelines?)...

#288 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 30. 06:49

Srácok, jó szórakozást! :)

Kép

Szokás szerint a poszterre kattintva jön a HQ-verzió (134 MiB). Vagy pedig erre a linkre kattintva a videót a "gagyi modemes 'minőségében'" csodálhatjátok meg, illetve akkor inkább már szenvedhetitek végig (bár ez csak 18.9 mebibyte-ot kóstál)... :D

#289 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 30. 07:54

na ezt nevezem én kiváló sp videónak  :up:
ismét grat SYS  :respect:

különösen tetszett amit a karóvető gránátjaival csinálsz, majd talán kipróbálom ha visszateszem a pk-t, de a legjobb a loony utsó 5 barrelja  :eek:
maximális elismerésem.

köszi a zene infót ezt nem tudtam.

az ördögsofőrben előszőr az fogott meg, hogy kísértetiesen emlékeztetett e fő motívum a cow fight-music-jára ami amúgy is nagy kedvenc.
"i saw god on TV"

#290 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 30. 08:38

WOW SYS ez durva volt!  :eek:  :D  Gratula!  :D

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 06. 30. 08:40 -kor

#291 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 30. 16:28

Jön lefelé, már alig várom.  :hungry:  Asszem töltök is valamit magamnak, hogy még jobban bejöjjön. :alcohol:  (Persze szomjas is vagyok és meg is érdemlem. :Đ)

#292 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 30. 19:07

Hahó!

Olyannal találkoztatok, hogy felgyorsulva/lelassulva fut a játék?
Eljutottam oda nemrég, hogy feltettem újra, de nem túl jó.
Van amikor lassított felvétel van, majd pár secre begyorsul minden kb. 3x sebességre.

Az fps számláló 3fps és 100 között ugrál, de ez is hibás, mert érzésre az fps-sel semmi baj.

#293 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 01. 00:52

Srácok, köszi a kommenteket "so far", Peti, have fun! :D Rémlátó, pedig a zenéről nekem is beugrott az elején a "City On Water"! Fenébe. De inkább nem említettem meg mégsem, hátha mégsem arra gondoltál...  :o

Vipisrác, Neked nem dualcore-os AMD-d van/lett véletlenül? Ha ez a helyzet, akkor tiltani kell a játék erejéig az egyik magot. Remélem csak ez a probléma. Kicsit bővebben olvashatsz erről odakint is, ebben a topicban: a dolog állandó problémát jelent, rengeteg "running too fast" jellegű topic nyílt már a DC-Fórumon...

#294 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 01. 10:33

Hát megnéztem egy párszor, de még mindig hihetetlennek tűnik, amit a rakétával meg karó-gránát kombóval csinálsz.  :eek: Ha ezer évig gyakorolnék, akkor se tudnám ezeket a levegőben ellövéseket így megcsinálni. Azok a Kolosszeum-beli röptetések különösen durvák. :respect:

Ami nem tetszett, hogy annyira rövid... elsőre kicsit meg is ilyedtem, amikor a film közepén jött az outtakes rész. :D Amúgy nem mondod, hogy ezt mind tavaly vetted fel? Az idei anyag már a 4. részbe készül? :D

Még egy kédrés, mi az a piros csík alul, valami sebesség-o-méter?

#295 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 01. 10:35

:respect:
No comment, főleg az 5 hordós részhez. Na meg a multitapasztalat is érződik mikor röptében még pontosan betalál egy karóvetős gránát vagy rakéta.

Szerkesztette: Szacsoka 2007. 07. 01. 10:38 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#296 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 01. 17:57

Köszi Srácok! :)

Peti, Te is tudnál ilyeneket szerintem simán, ha annyit MP-ztél volna mint én: gyakorlatilag hónapokon keresztül napi órákat. Gondolhatod, persze, hogy megy, így nem nagy kunszt... :D A midi-stakenade ötlete pont az MP-ből jött: eddig összesen 3-4-szer volt ilyen fragem, de persze az ott inkább csak "mák", nem igazán tudatos, csak véletlenül jöttek ki. Viszont SP-ben simán lehet próbálkozni ilyesmivel, mert ott az ellenfelek nem lőnek vissza és nem próbálják meg az irányukat változtatni a levegőben, így sokkal könnyebb ilyen midiket csinálni. Másfelől ezzel is lehet gyakorolni a célzást: SP-ben lehet próbálkozni és ráérezni, és ez segíthet később az MP-ben is...

Hehe, gondoltam is, hogy az outtakes a videó közepén esetleg beugrathat pár embert, főleg ha esetleg teljes képernyőn nézik... :D S valóban nem túl hosszú a videó: mivel a zenét előre kiválasztottam és azt gondoltam, hogy még így is túl kevés anyag van ahhoz, hogy rendesen kitöltsem. De úgy tűnik, erősen tévedtem, mert simán lehetett volna 10+ perc körül ez is. A zene miatt sok klipet fel kellett gyorsítani, meg volt még pár szép lövés, amiket sajnos nem tudtam beletenni a videóba. A felvett trükköket/videókat mind szerepeltettem, a szép lövések meg beleférnek legközelebbre is és általában bármikor, hiszen ilyeneket bármelyik SP-végigjátszáskor lehet majd lőni. Csak legyen már egyszer működő demorecording/playback..te jó ég, akkor miket meg lehet majd csinálni...!  :eek: Van még pár trükk a tarsolyban, amiket most nem vettem fel, szintén majd legközelebb, meg jön az OverDose is, szóval az E-sorozatnak mindenképpen van jövője... Most nem érzem azt mint az E#2 idején, hogy semmi nem maradt...

De legközelebb nem fogok ennyit várni passzívan: igen, igaz, kvázi a teljes videóanyag már közel egy éves (az E#3 tulajdonképpen két hetet jelent tavaly augusztusból :D), és azóta az a vágatlan 34 GB anyag itt hevert a HDD-men (most töröltem csak le)... :D Tudom, jó nagy hülyeség volt, de ennek az oka megint csak az MP-ben keresendő: eredetileg MP-részt is akartam már az E#3-ba. Milyen klassz lett volna, nem igaz? Így 7 perc, úgy meg 7 perc SP, plusz még legalább 3-4 perc MP frag-highlights... :) De változtattam az elhatározáson, egyrészt mert még mindig nincs jól működő demorecording, az MP-ben meg nyilván nem akarok a FRAPS-szel szenvedni. Másrészt meg azért vált sürgőssé az E#3, mert már így is van benne kb. 4 jelenet, amit már mások is kihoztak közben: konkrétan Cyody és Artas is felfedezte kicsit később azokat, amiket én már tavaly augusztusban rögzítettem. Nem tudtak róla, hiszen nem látják, hogy én miket mahinálok itt a vinyómra... :D Harmadrészt meg most már van ötletem egy önálló MP-videósorozatra is, annak is lesz majd külön címe... Csak legyen már demorecording, azt kívánom a legjobban... :D Egyelőre azonban BlowFish is a Mindware-re vár: az OverDose alapján gyanús, hogy azok a srácok hozzáférnek a forráskódhoz, így a demorecordinget is javíthatják, esetleg..és akkor BlowFishnek legfeljebb már csak egy kicsit kellene belenyúlnia...

Ja igen..majd' elfelejtettem... Pár dolog említése meglepett, konkrétan két dologé: az egyik az 5 hordó, a másik meg az "Orphanage" vége. Az 5 hordós dolog valójában egyáltalán nem egy nagy dolog: van egy pont, ahonnan minden hordó felrobbantható pl. stakenade-ekkel, bár igazából csak a kis kastély bástyáin lévőkhöz muszáj stakenade, a többi háromhoz használható pl. az SMG is. Még két ilyen pontról tudok azon a környéken: az egyik a fagyistölcsér teteje, a másik a "House Of Pain" teteje. De az egész nem vészes különben, hiszen célozni van idő, ha nem is sikerül minden hordó elsőre, azért pár próbálkozás alatt megvan az a problémás kettő is. Mindig 5 csillagra hajtok, így egy jó ideje mindig így csinálom már... Aztán az "Orphanage" vége: meglepett, hogy Cyody és Kalme sem tudtak erről a megoldásról. Azt hittem, totál "alap-dolog", csak azért vettem fel, mert a kezdők el szoktak ott akadni és kérdezni szokták odakint a megoldást. Szóval Ti is így ismertétek? Mert emlékszem, amikor először jártam ott, sehogy' nem akart kipurcanni az apácza, hiába fújdostam a lángszóróval. Akkor gondoltam, hogy "ez kandikamera vó't b.....g" és valami trükk van ott. Hamarosan rá is jöttem, hogy a legközelebbi kört/csatornafedelet kell lefújni és az azonnal hat. Kalméék meg biztos addig fújták a lángszóróval, amíg lángra nem kapott az ellen... :D

A kép alján a piros csík a speedmeter (hehe, ezt már a múltkor is kérdezted), ezt és az FPS-t mostanában bekapcsolom, bár igazából nincs jelentőségük. A speedmetert a /speedmeter 1 parancs kapcsolja be...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 01. 18:16 -kor

#297 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 02. 08:01

:omg: Bakker tényleg kérdeztem már, de lehet hogy még fogom is. :D

Az apácás trükköt nem ismertem és most sem igazán értem, majd kipróbálom. Először én is sokat szenvedtem vele, de leginkább az volt a gondom, hogy mindig előbb látott meg a gecó, mint én őt (tisztára mint Csák Norisz :Đ), és a fireballja elől nem tudtam elmenekülni. Aztán rájöttem hogyan kell mögé settenkedni, és csak a rojtos (szakadt) ruhája alját kell egy picit megprörkölni, oszt' máris belobban, szevasz. :D Ezek szerint nem is a ruhát kell? :think:

#298 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 03. 09:10

Ha elég gyorsan futsz be a terembe, akkor mögé kerülsz hamar, nem lát meg és nem kapsz tűzlasztit... :D Eredetileg ez is fel volt véve, tehát a terembe behatolás is, csak hát, a zenéhez már csak így lehetett passzítani... :) Utána pedig, ahogyan megy körbe, a hozzá legközelebb lévő kört kell megpörkölni a lángszóróval, és máris kigyullad...

Van egyébként még egy érdekes rész, ezt senki sem szúrta ki és én is elfelejtettem odakint említeni: a "Dead City"-ről van egy kis jelentéktelen részlet, amikor a repülő, molotov koktélokat dobáló fickót szedem le. Nos, lehet, hogy feltűnt, lehet, hogy nem, de ott én csak a Freezert használom, a Shotty másodlagos tüzelési módját. Ez azért érdekes, mert nem tudok még egy olyan helyzetet mondani, amikor tulajdonképpen maga a Freezer öl (hiszen az egyébként csak lefagyasztja az ellenfelet egy kis időre, de aztán "felolvad" és mozog tovább, ha csak szilánkokra nem lőjük előtte)...  :eek: Szóval ezekre ha rálőjük a Freezert, máris holtan pottyannak a földre és ott szétesnek..lehet takarékoskodni a többi ammóval... (nem mintha kéne, csak mondom) :D Tehát annak csak ennyi a lényege, amúgy nincs benne semmi igazán különös, csak érdekesség, de mindenképpen akartam szerepeltetni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 03. 09:15 -kor

#299 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 03. 12:04

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:10

Ha elég gyorsan futsz be a terembe, akkor mögé kerülsz hamar, nem lát meg és nem kapsz tűzlasztit... :D Eredetileg ez is fel volt véve, tehát a terembe behatolás is, csak hát, a zenéhez már csak így lehetett passzítani... :) Utána pedig, ahogyan megy körbe, a hozzá legközelebb lévő kört kell megpörkölni a lángszóróval, és máris kigyullad...

Van egyébként még egy érdekes rész, ezt senki sem szúrta ki és én is elfelejtettem odakint említeni: a "Dead City"-ről van egy kis jelentéktelen részlet, amikor a repülő, molotov koktélokat dobáló fickót szedem le. Nos, lehet, hogy feltűnt, lehet, hogy nem, de ott én csak a Freezert használom, a Shotty másodlagos tüzelési módját. Ez azért érdekes, mert nem tudok még egy olyan helyzetet mondani, amikor tulajdonképpen maga a Freezer öl (hiszen az egyébként csak lefagyasztja az ellenfelet egy kis időre, de aztán "felolvad" és mozog tovább, ha csak szilánkokra nem lőjük előtte)...  :eek: Szóval ezekre ha rálőjük a Freezert, máris holtan pottyannak a földre és ott szétesnek..lehet takarékoskodni a többi ammóval... (nem mintha kéne, csak mondom) :D Tehát annak csak ennyi a lényege, amúgy nincs benne semmi igazán különös, csak érdekesség, de mindenképpen akartam szerepeltetni...

Szerintem a Freezer azért öl egyből, mert h pl egy madárnak lefagyasztod a szárnyát egyből nincs ami a levegőben tartsa és lepottyan a földre és az becsapódás erejétől esik szét  :D Tehát PCF még erre is ügyelt ezeknél a szörnyeknél! Fő a realitás  :D

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 07. 03. 12:04 -kor

#300 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 03. 19:32

Hopsz úgy tűnik Kalme újra "beüzemelte" honlapját ^^ http://www.kalme.de/painkiller/

#301 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 03. 23:28

Péter, ez bizony jó meglátás, bár akkor a kill-számlálónak is csak akkor illene növekednie, amikor földet érnek és széthullanak - na de ez persze a PCF-nek szól inkább... ;)

Köszi az infót Kalme oldaláról, én eddig nem is tudtam róla, pedig már pár napja üzemel újra rendesen...  :up:

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.