HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#421 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 18. 22:02

Ja és külön öröm volt látni, hogy a fejlesztők nem feledkeztek meg a régi PK-s ellenségekről sem :)

#422 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 19. 01:05

...a voice from the darkness.....

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 21:19

és akkor jöjjön néhány pozitívum, nehogy SYS azt írja a drimkeccsölőn, hogy ez a hülye rémlátó a hwsw-n csak fikázni tud :D

Én ilyet soha nem mondanék ott, legfeljebb azt, hogy "ez a rémlátó a hwsw-n csak fikázni tud"...  :Đ

Közben befejeztem Traumán is (ezúttal mákom volt az utolsó ammóval :D) és elpostáztam pár dolgot odakint. Remélve, hogy azért van még remény, hogy néhány dolgot átgondolnak újra és változtatnak rajtuk. Meg nem tudom láttátok-e már, de van egy lyuk is a játékban. Ez a "Haunted Valley" elején van, valahol az egyik sarokban. Szerencsére átesni nem lehet rajta, de átlőni igen. Azért remélhetőleg betömik majd... :)

Közben az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy ezek a nubok Insomnián tesztelték a játékot. :D Na jó, csak a nagy sebzések miatt gondoltam rá. Mert ugye a játék "normál" fokozata a Nightmare, és ahhoz van viszonyítva minden. Insomnián kevesebb sebzést kapunk az ellenfelektől és több ammót. És Traumán több sebzést kapunk mint Nightmare-en, és úgy emlékszem, ugyanannyi ammót. Na most, lehet, hogy a sebzések rendben voltak Insomnián, amin talán eredetileg tesztelték, és még Nightmare-en is rendben voltak még, de Traumán így már irreálisan magasak lettek. Erre rákérdeztem kint, majd meglátjuk mit mondanak. Már ha nem küldenek el a búsba a több mint 10K méretű, két részletben postázott hozzászólás miatt... :D Amúgy próbáltam a Ti gondolataitokat is átvinni, és ha van még valami, azokat is elmondhatjuk ott. Tegyük meg, amíg még lehetséges. Mondjuk később is lehet majd, de akkor már patcheket kell letöltögetni az álmok valóra váltásához, így meg készen kaphatjuk őket a full verzióval... :D

Közben az OD-Fórumon szép kis flamewar látszik kialakulni MasP és a Többiek között, ebben a topicban. Szóval Max megnézheti, hogy mi NEM lenne itt, még ha le is írná a nem éppen pozitív véleményét... :D MasP szerint a teljes lengyel PK-Közösség csalódott. Az OD-Fórumon meg mindenki letámadta, ez azért nem tetszik (hiszen MasP oszlopos Community-tag, már a kezdetektől). Szóval még a Faneket is így megosztja most ez az anyag...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 19. 01:14 -kor

#423 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 07:23

Na befejeztem én is, de megszívattak(-tam magam) a legvégén. Az egyik ellenfél pont a pofámba spawnolt az utolsó kínzókamrában, én persze nem álltam le vele társalogni, belelőttem az épp nálam lévő fegyverrel, így egyből vége is lett a pályának: az exit portálon álltunk, aztán már nem volt kedvem visszatölteni. :mad: Amúgy itt már azért találtam elegendő lőszert, de a sok (felesleges) fegyver miatt így is rengeteget kellet "görgőznöm".

SYS, tudsz valami megoldást arra, hogy a görgetésre a fegyverek olyan sorrendben legyenek, mint az eredeti PK-s megfelelőik, és az elsődleges tüzelésük is ugyanaz legyen?

Egyébként hasonlóan jártam tegnap a másik pályán. Épp megöltem mindenkit, és fordultam vissza, hogy majd utoljára körülnézek még egyszer, de eszembe jutott a kártyakritérium. Amint megnyomtam a TAB-ot, az óra épp akkor váltott 19:59-ről 20:00-ra. :Đ Ha nem állok le tökölni, az utolsó lendülettel 19:57 körül bértem volna. Ezt se töltöttem vissza.

Nekem most egyszer-egyszer elég volt, így is sokszor meghaltam, és a töltési idők fájdalmasan sokáig tartottak. Sem öt csillagra, sem kártyára nem hajtottam, (talán majd pár nap múlva :p) a pályák amúgy sem ilyen sorrendben lesznek a véglegesben, ahogy hallom. Belebotlottam egy-két "secret"-be, hát valóbaban nem vitték túlzásba az elrejtésüket. :rolleyes:

Kipróbáltam a multit is tegnap... hát ez ugyanaz a káosz mint régen. :( A játékosok pingjei 20-200 közöttiek random, egyikkel sem lehet igazán mit kezdeni. A tudásuk meg szélsőséges, az egyik felük überláma, a másik felük meg (hozzám képest) atom profi, egyik "fajtával" sem élvezet a játék.

Viszont az egyik pálya nagyon tetszett, egy hatalmas tórusz alakú aréna, melyben háztömbnyi golyók gördülnek körbe-körbe megállíthatatlanul, és kilapítanak minden szerencsétlent, aki az útjukba akad. Ilyen mélyedésekben meg lehet húzódni, de ott általában az ellenfelek nem hellyel, hanem "hejj!"-el és söréttel kínálnak. :Đ A hangulata kicsit a Running Man-re emlékeztet, már csak a közönség ovációja hiányzik. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2007. 10. 19. 07:24 -kor

#424 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 07:34

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 2:05

...egy hang a pinyóból.....

Közben az OD-Fórumon szép kis flamewar látszik kialakulni MasP és a Többiek között, ebben a topicban. Szóval Max megnézheti, hogy mi NEM lenne itt, még ha le is írná a nem éppen pozitív véleményét... :D MasP szerint a teljes lengyel PK-Közösség csalódott. Az OD-Fórumon meg mindenki letámadta, ez azért nem tetszik (hiszen MasP oszlopos Community-tag, már a kezdetektől). Szóval még a Faneket is így megosztja most ez az anyag...

SYS "...öreganyám kiment lekvárér'... :p "

Annyira tetszik, hogy pont azokat sérelmezi amik nekem sem tetszettek:
- level design
- music( instrumental- metal)
- STAKEGUN ( and granades on stakes)
- weapons design(retro futuristic)
- dark atmosphere
- monsters

És igen, a karóvető, ahogy sírtam is tegnap, csak nem jutott eszembe a szó, karó  :Đ
(pedig régen jutott belőle a suliban bőven)

Szóval  nem is lehetne szebben összefoglalni, tényleg ez egy Serius SAM game, painkiller skin-el.

:look: R.I.P. Original Painkiller
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#425 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 07:46

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 8:34

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 2:05

SYS "...öreganyám kiment lekvárér'...

:nevet2:
B+ Ricsi, ezen majdnem beszartam, pedig még a kávémat sem ittam meg. :Đ

#426 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 07:49

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 8:46

Idézet

:nevet2:
B+ Ricsi, ezen majdnem beszartam, pedig még a kávémat sem ittam meg. :Đ

Amúgyis utálom SYS-t.  :respect:  :respect:

Elnézve a videóit, vagy valami UFO gyerek lehet, vagy egy mocskos alávaló csíter.  :lollypop:

Szívesen elfogyasztanék néhány sört egy előadáson, ahol kivetítőn tolja a PK-t  :Đ 
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#427 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 08:34

Idézet

SYS "...öreganyám kiment lekvárér'...

Kép

nem ufó, Peti pár oldallal ezelőtt linkelt egy képet SYS-ről, azon rajta van a frankó :D

Idézet

Szívesen elfogyasztanék néhány sört egy előadáson, ahol kivetítőn tolja a PK-t  d3.gif

én nem, biztos mindig beleugtnék, hogy valamit rosszul csinál :)

Az jutott még eszembe tegnap, miközben nézegettem a tarot helyeket, hogy mi lesz most a kártyákkal?
elvben 16 pálya lesz az odban, viszont a kártya-helyek száma első ránézésre megegyezett a bú-ban lévőkkel.
vagy lehet, hogy át lehet majd hozni mentést a bú-ból? ebben az esetben kevés a hely, viszont ha nem így van akkor meg sok.
"i saw god on TV"

#428 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 08:38

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 9:34

én nem, biztos mindig beleugtnék, hogy valamit rosszul csinál :)

Az jutott még eszembe tegnap, miközben nézegettem a tarot helyeket, hogy mi lesz most a kártyákkal?
elvben 16 pálya lesz az odban, viszont a kártya-helyek száma első ránézésre megegyezett a bú-ban lévőkkel.
vagy lehet, hogy át lehet majd hozni mentést a bú-ból? ebben az esetben kevés a hely, viszont ha nem így van akkor meg sok.

nem csinál semmit rosszul, atomjól csinál mindent, vicc volt  ;)

#429 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 08:39

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 9:38

nem csinál semmit rosszul, atomjól csinál mindent, vicc volt  ;)

kenem. re vicc volt :)
"i saw god on TV"

#430 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 09:03

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 8:34

Szóval  nem is lehetne szebben összefoglalni, tényleg ez egy Serius SAM game, painkiller skin-el.

Tényleg, Samunak volt egy "Look Ma'! I'ma lumberjack" beszólása, mikor kezébe kaparintotta a láncfűrészt... tegnap Béla szájából is hallottam valami hasonlót a toronykastély bejárójánál: "Look Ma'! I'm on the top of the mittudomén" vagy ilyesmi – sajnos nem értettem pontosan. :Đ

#431 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 09:40

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 8:23

SYS, tudsz valami megoldást arra, hogy a görgetésre a fegyverek olyan sorrendben legyenek, mint az eredeti PK-s megfelelőik, és az elsődleges tüzelésük is ugyanaz legyen?

noha nem Sys vagyok de a menüben weapons beállításoknál kell ezt összeröffenteni emlékeim szerint, legalábbis az elsődleges és másodlagos fegyver csere tuti ott van (én is pofába lőttem magam az ágyúval géppityu helyett :D ).

#432 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 08:29

Amiért ilyen szépen kértetek, leírom mi nem tetszik  :o ( :Đ )

- Először is, ahogy azt már említettem is, hogy egy hent központú játékban alig lehet lőszert találni. Ez vicc.
- Másodszor 1-2 új fegyver kidolgozottsága és használhatósága, kritikán aluli.
- Haramadszor a leveldesign. Az első még szódával elment, egye fene. De a második.. Há miez kérem?  :eek:  Alíz csodaországba? Naneee
- Negyedszer az új ellenfelek. Bazze a röhögés elfogott mikor belelőttem abba az ellenségnek titulált "mozgó fába" és elkeztek belőle röpködni a virágszzirmok. Komolyan mondom már csak a masnis plüss macikat vártam amikből a skulló hatására picsiny piros, és rózsaszín szivecskék szállnak ki. Azokról a kis ugráló izékről meg ne is beszéljünk. 1xüen komikus ahogy kinéznek és mozognak.

1szóval került is bele 1-2 újdonság, meg nem is. Sajna lényeges változtatás nem történt, amit meg "átfabrikáltak" bár ne tették volna, mert a játék rovására ment a dolog.

Nois ez így 1ben késztetett arra hogy megszabaduljak a játéktól  :respect:  :Đ

#433 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 09:51

Egyet kell értsek az előttem szólóval! :( Kár érte.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#434 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 19:05

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 10:51

Egyet kell értsek az előttem szólóval! :( Kár érte.

Azé még nem kéne temetni a játékot...

Nézzétek csak meg a hivatalos oldalon a galériát mindenképp!! Ha jól megnézitek a képeket láttok egy csomó gyönyörűen kidolgozott és "darkos" hangulatú pályát! Pl az a tűzhányó a háttérben nagyon üt az egyik pályán, vagy pl amelyik egy harci repülőn játszódik!

Szerintem csak egy rossz döntés volt ezt a második pályát beletenni a demóba. Mer mos mindenki azt hiszi, hogy ilyen a többi pálya is ilyen hmm "lightos"... Mindezek ellenére nekem a második pálya is tetszett...

Összefoglalva várjátok meg a FULL verziót!

#435 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 22. 04:53

Kalme írt egy remek kis preview-t, most tette közzé: mivel birtokában van a Béta verzió, így prezentált 16 új screenshotot, a pályák neveit (3 fejezet lesz), na meg pár érdekes részletet a játékról. A cikket ide kattintva olvashatjátok... Ezek szerint nem 16, hanem 17 helyszín lesz, és az OverDose stand-alone lesz, tehát nem kell hozzá a PK és a BOOH...

A DC-Fórumon közben Fleabay már kibányászott a scriptekből pár tarot-kártya infót is, kattintsatok ide hozzá...

Közben persze megnéztem a demóban az MP-t is. Mit mondjak..20 perc után gg és quit, online nem is próbáltam... Szóra sem érdemes a cucc...  :( Azt sem bánnám, ha csak az SP-re fókuszálnának, amúgy sem volt eredetileg az MP beígérve az OverDose modba...

#436 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 07:03

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 20:05

Összefoglalva várjátok meg a FULL verziót!

Természetesen megvárom, de túl sok reményt nem fűzök hozzá.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#437 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 07:06

Pláne a nagy nevek mellett amik az elkövetkezendő 1-2 hónapban fognak megjelenni.. :)

#438 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 07:36

SYS nekem a Field Ambulance-on megvan az összes ojjekt, viszont egy ammót sehogy sem találok.
"i saw god on TV"

#439 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 22. 09:04

Az "ojjekt-kaunternek" én már sosem hiszek ezután...  :Đ A legutolsó ammóra van egy tippem, legalábbis én mindig azt hagytam el: az elején a felborult vasúti kocsiknál van egy zöld, két vagon között, ha jól tudom, az az EctoPlasma (ex-StakeGun) ammója. Ha az már megvan Neked, akkor szívás... De hát különben pont ez az: alig lehet megtalálni az ammókat, a másik mapen meg az "ojjektekkel" (is) szív az ember megint, mert azok a nyavalyás pöfetegek hol a falakon, hol a fákon, hol meg a fák alatt vannak, és azok is lerombolhatónak számítanak..és szerintem van belőlük vagy 10, de azokat mind megtalálni... Gonosz csehek... :D

Közben Mr.Henky kint linkelt még két újabb videót, az OD-topicban...

#440 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 11:27

végigvittem field ambulancet traumán, 4 csillag lett meg, 2 objektum hiányzott, és azt hiszem tudom is melyik. a végén a tank hátulján van két kis géppuskának látszó tárgy ami lerombolható, mégsem ad érte sem a megölt ellenséghez, sem objektumhoz pontot. egyébként mindent bejártam és 189/198 monsters lett.

a haunted valleyn azonban nagyon felbasztam az agyam, úgyhogy a kínzókamra után 3. nekifutás után úgy döntöttem leszarom traumát. egyszerűen vicc hogy mennyit sebeznek a szörnyek 150es páncélban is, mindamellett hogy mennyire nincs hp, rengeteg a tereptárgy amibe folyton beleütközök és ráadásul egyszerre jön 4 fajta szörny. nem is emléxem másik pályán PKban hol volt ijen, hogy 4 teljesen más stratégiát követő szörny essen nekem egyszerre. ja és nincs lőszer szal még zongorázni is kell a gombokon :) meg tudnám csinálni kempeléssel de ez nem az a játék.

ettől függetlenül én továbbra is várom a full verzsönt, rengeteg dolgot kell javítani, de jó lesz ez ha odafigyelnek rá.

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.