HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#61 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 01. 21:07

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 19:17

...a voice from the darkness.....

Nos Szacsoka, valószínűleg akkor láttad az én videómat is

...

Az 5. fejezet nem játszható Traumán, mint ahogyan azt Cadaver is mondta. Ám mégis elérheted egy kis moddal, ha akarod, amit Kalme oldaláról letölthetsz, pontosan innen - ez az 5. fejezetet is kiválaszthatóvá teszi...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Köszönöm a biztatást.

A videót meg megnéztem. Még Cody - ha jól emlékszem a névre - videóját is megnéztem.

Hát szégyen, nem szégyen szükségem volt az Iron Will-re. De én is igyekszem az ötcsillag és semmi kártya szerint játszani. Nagynehezen, de megy. A Forrestnél azt hittem az agyam eldobom, de kibírtam. Alastort is lefogom győzni, ha majd meglesz a legalsó szintrejutáshoz a rutin.

És thx a modot
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#62 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 02. 03:13

Hehe, ez a beszéd!  :respect: Majd nézz be néha ide és mesélj az élményekről. Videók is jöhetnek, bármi... :) Egy kis "javítás", csak apróság: nem "Cody" hanem "Cyody"... Viszont klassz, hogy eljutottál oda és megnézted a videókat..jó amikor az ember kap némi visszajelzést - motivál -, még ha elsősorban nem is amiatt csináltuk a videókat... :)

Have fun! :)

#63 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 07:17

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 2:13

Hehe, ez a beszéd!  :respect: Majd nézz be néha ide és mesélj az élményekről. Videók is jöhetnek, bármi... :) Egy kis "javítás", csak apróság: nem "Cody" hanem "Cyody"... Viszont klassz, hogy eljutottál oda és megnézted a videókat..jó amikor az ember kap némi visszajelzést - motivál -, még ha elsősorban nem is amiatt csináltuk a videókat... :)

Have fun! :)

Élmény? Hát olykor szétszednék valakit, ha a karnyújtásnyira lenne. De feszültséglevezetésre jó ez a kis gamma

Videó: Majd igyekszem, bár a tapasztalat és a ruti  hiányzik MÉG
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#64 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 21:05

Beköszönök má' én is. :) Csak így tovább Szacsoka! :up:

Ööö... ezt a magyarítást lehet uninstallálni büntetlenül, úgy értem nem "viszi magával" a játék többi részét?

#65 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 03. 00:18

Hey Peti!! :) A szöveges részét vissza lehet állítani, de a videósat nem. Szóval a videókat esetleg előbb nevezgesd át. A szöveges részről ("LScripts.pak") az installer csinál egy biztonsági másolatot. Viszont még egy kicsit várj vele, mert úgyis lesz még egy verzió: a napokban küldtem vissza a srácoknak egy 41 pontos javítást..a többségük csak apróság vagy elgépelés volt, de volt pár félrevezető dolog is benne, elsősorban a kártyák kioldásával kapcsolatban. Na meg az MP-üzenetek... :) Egy kicsit több humort vittem bele, mert az MP egy kegyetlen és agresszív játék, de ugyanakkor humoros is...

Rémlátó, Peti..Tőletek meg akartam már egy ideje kérdezni valamit a Black Limited Editionnel kapcsolatban. Itt nemsokára egy teljes reinstall lesz, és utána már azt a kiadást szeretném én is feltenni (1 DVD és nem 6 CD - LOL!). Azonban ez csak 1.60-as verzió. A kérdésem az, hogy a patchek telepítése után nem fogja ez kéregetni a CD-t? A Gold Edition 1.62-es volt, és az utána következő patch már nem módosította magát az EXE-t és az "engine.dll"-t. Viszont az 1.61-es patch biztosan fogja. Szóval Nálatok kért lemezt vagy nem? Jó lenne, ha nem kérne...

Egyébként a múlt héten Tomival (<MK>HeGe) tartottunk egy kis MP-partyt nálam (nem LAN volt, csak átjött az egerével játszani - LOL, ez így de idétlenül hangzik :D), erről van itt egy rövid kis beszámoló, mégpedig képekkel. "We had fun..." :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 03. 03. 00:33 -kor

#66 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:18

Hát kíváncsi vagyok mit műveltél. :D Amúgy nem kéne mégis inkább unistallálnom az előző magyarítást, mielőtt feltenném a javított változatot? Lehet hogy nem voltam elég egyértelmű: már régebben feltettem mindkét csomagot mindenféle előkészület és mentés nélkül (gondoltam lesz ami lesz :Đ), csak most szerettem volna megszabadulni tőlük. Annyira "idegenek" a magyar szövegek. :D Azért egy finn változatot még megnéznék. :D

Nekem a patch-ek telepítése után (is) kér lemezt, de bármelyik korábbi PK-s lemezt elfogadja. Én pl. a sima első Painkiller CD-t használom erre a célra, illetve annak is csak a vinyóra feltett image-ét. Játék előtt bemountolom, és már mehet is. (Nem számít, hogy nem arról a meghajtóról lett telepítve).

"...everybody will think Jesus is a MK!" :nevet2:
Egyébként nagyon találó. ;)

#67 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 18:02

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 1:18

Rémlátó, Peti..

nekem kér de én nem csináltam vele semmi extrát.

az előző változatot meg "wáltoztattam" :D az nem kért.

de ez a black edition olyan szép, meg már amugy sem játszom vele sokat, úgyhogy ezt nem.
"i saw god on TV"

#68 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 23:21

hali! :)

már rég írtam....

szerintetek a PCF ad ki még patchet (1.7 pl) a PK-hoz azután hogy nemrég megjelnt az XBOX verzió?  :confused:

(nem azért kérdeztem mert még nem tettem fel a félhivatalos bugfixet! (SYS) :D )

#69 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 01:02

Hű de megszaporodtak a hozzászólások.
Hello mindenkinek!

@Szacsoka
Gratulálok a szép teljesítményhez!

@SYS
Jó kis fotósorozatot prezentáltál a DC-n  :up:
Különösen tetszik a saját kis PK sarkod  :up:  :up: . Ahogy látom, Danielt letámadta Lara :box: .

Idézet: SYS_TRhu@2006. márc. 1. - Dátum: szerda - 20:17

Köszi az infót! Közben megkaptam én is és ott is voltam a szobában időben. Rajtam kívül még BGaum (moderátor a DC-Fórumon) volt ott, és még 3 operátor...
Ahoz képest, hogy én linkeltem be, tök kiment a fejemből :D. Annyira, hogy még az IRC klienst is elfelejtettem felrakni.

Idézet: SYS_TRhu@2006. márc. 1. - Dátum: szerda - 20:17

Talán ezen a hétvégén ugyanott, ugyanabban az időben
Erről meg egyszerűen lemaradtam :)

Idézet: peterxxxx@2006. márc. 5. - Dátum: vasárnap - 23:21

szerintetek a PCF ad ki még patchet (1.7 pl) a PK-hoz azután hogy nemrég megjelnt az XBOX verzió?
Hát...hogyha egy kicsit rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy előbb randevúzok Kelly Monacoval minthogy kiadják azt a patchet  :Đ . Bízzunk benne... :)

#70 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 09. 19:07

Rémlátó, Peti, köszi a válaszokat! Ezek szerint sajnos nyafogni fog a lemez miatt (ez számomra egyszerűen csak kényelmetlen, utálok lemezeket cserélgetni a meghajtóban igazán nyomós ok nélkül)...  :rolleyes: De ez a bemountolós megoldás tetszik, mert "wáltoztatni" (hehe) én sem szeretnék rajta...  :up:

Peter, szerintem felesleges várni az 1.7-es patchre, de Te tudod. A PM felrakása vagy fel nem rakása meg a Te dolgod, én csak elmondtam korábban, hogy milyen sok szempontból lehet értelme (pl. javítások és érdekes/látványos screenshotok készítése, vagy esetleg a pálya megszemlélése olyan helyekről, ahonnan egyébként a játékból nem lenne lehetséges, csak esetleg az editorból - pl. ismered ezt a poént? - nos, PM-del simán megnézheted a játékban Magad is - könnyű feladvány-kérdés: melyik SP-helyszín ez?)... :) A patchben és a PCF-ben azonban én már egy jó ideje nem bízom...

Blazkowicz, én is lemaradtam a múlt hétvégéről, teljesen kiment a fejemből! :( De szerintem nem veszítettünk semmit, mert ha lett volna valami, akkor azt csak prezentálták volna valahol, de legalább a "drímkeccsölő" (LOL!) Fórumon... :) Viszont a GameCloud.com-on nemrég volt egy interjú a "Hell Wars"-ról, és ott többek között az alábbiakat is mondták - idézem alább...

"
Gamecloud - What can you tell us about any sequels to Painkiller at this point?

Robert Stevenson - Good question, but we are under a spell of silence on the next adventure of Daniel Garner and a full on Painkiller 2 version. You never know when that might change though – definitely keep an eye out for some announcements about upcoming action in the world of Painkiller coming down the pipe!
"
(Forrás: GameCloud.com)

Persze ez is csak egy "nesze semmi fogd meg jól" válasz..azért az érdeklődés maradjon fenn valamennyire, ez a célja, de alapvetően nem ígér semmit biztosra. Tipikusan diplomatikus válasz... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 03. 09. 19:08 -kor

#71 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 12:51

Idézet: SYS_TRhu @2006. márc. 9. csütörtök - 19:07

...melyik SP-helyszín ez?...
Ha nekem kéne tippelnem, akkor a CoW-t mondanám.

@SYS_TRhu
Hát ez az idézet tényleg elég diplomatikus.
Én a Gamestar 2005 januári számából idéznék egy keveset, ahol Andrew Poznanski-t a PCF-től faggaták:

Idézet

GameStar:Painkiller 2?
Andrew: Van már egy kész koncepciónk a távoli jövőre vonatkozólag, de túl sok mindent nem mondhatok róla. Annyit talán, hogy a játék sztori- ÉS akcióorientált lesz egyben. De hogy ez lesz-e a PK2? Arról egyelőre nem beszélhetek :).

#72 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 17:27

Hello.
Tegnap ismént feltelepítettem a Painkillert és a BOoH-t :banana:
Kis bemelegítés után elkezdtem folytatni a kártyagyüjtögetést Nightmare fokozaton a BOoH-n. A Pentagonon sikerrel túljutottam, de a Dead Cityvel sehogy sem bírok. Ez a 20 perces határ a kártyához valahogy annyira lehetetlennek tűnik, holott a PKban nincs lehetetlen :). Nálam a 20 perc az utolsó kincs előtti lépcsőházban telik le, de onnan még elég messze van a vége. Próbálgattam a kártya combokat, most éppen a Mercy, Soul Catcher ill. Iron Will, Haste, Double Time Bonus probáltam.
Van valami trükk a 20 perces határ legyűrésére vagy marad a pontos és gyors célzás, gyors mozgás, jó kártya combo és a tökéletes Demon Morph időzítés egyszerre. Ti hogy oldottátok meg?  :D 

Felraktam Nyúlék magyarítását ill. videómagyarítását. A videó tetszik, de eddig csak a 2 bevezető videót láttam. A játék magyarítása nagyon szokatlan nekem.

#73 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:52

Reméllem erre vetődik majd valaki. Kérdés:
A PowerMad hogy javítja a Collosseum Bugját? Nekem anno nem sikerült megszereznem a kártyát, mert 6x változtam át, majd visszatöltöttem egy korábbi pályamentést és 5x változtam át, de így sem kaptam meg a kártyát. Gondolom(tippelem), hogy akkor lehetett csak megkapni a kártyát, ha 5x változol át, és utánna nem gyűjtesz be lelket. Most a PowerMadel hogyan modosult ez?
A Demon Morph kártya háromszori aktiválása beleszámít a kártya feloldásba, vagy mindenáron lelkek által kell 5x démonná változnom?

#74 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 08. 01:05

* BUMP * :D

Blazkowicz, a "Colloseum" bugját már az 1.61-es patch javította még annak idején. Nem tudom, hogy mi lehetett a gond Nálad: gyakorlatilag 5x66 vagy pedig 5x50 lelket kell begyűjtened legalább. Legalább, tehát gyűjthetsz többet is, csak vigyázz, hogy az 5. démon-mód után már nehogy megint átváltozz... Azt most nem tudom, hogy a Demon Morph kártya használata hogyan befolyásolja ezt a dolgot (valószínűleg nem számítja a program), de szerintem a kártya használata nélkül kell megcsinálni (Mr. Spock szerint így logikus :D)...

Hehe, örülök, hogy végre kivégezted a panzer pókicát. Kellett egyáltalán valamit csinálni vele még? Ennyi idő után már szerintem csak a csontvázát lőhetted szegény párának... :D

A tipped a vizes helyszínre vonatkozólag..hmm, majdnem... Eggyel utána, a "Docks"-ról való a kép. :) A PowerMad noclip-funkciójával megkeresheted, hogy hol van..ha másra nem is, ilyenekre jók néha a cheatek. De a PainEditorban is meg lehet nézni, ha megnyitod vele a pályát...

A "Dead City"... Hmm, elöljáróban megjegyzem, hogy a PK és BOOH MINDEN kártyakritériuma teljesíthető a Black Tarot használata nélkül! Ez nem semmi dolog szerintem..és helyenként jó nehéz így (pl. akár az "Underworld"-ön). A "Dead City" is teljesíthető, de jól kell időzítened a démon-módokat és gyorsnak kell lenned (nagyon gyorsnak)..és igen, természetesen van rövidítési lehetőség is, mert egy helyen "hézagos" a fal és tovább tudsz menni a következő területre, így egy jó nagy helyet teljesen kihagyhatsz. Annak idején Varus csinált egy videót, amiben teljesíti 20 perc alatt a pályát (egész' pontosan 19:56 volt, ha jól emlékszem, LOL!), és később Frag Maniac is. Ha kell, adok linket Varus videójára, bár ha az Oldalát ismered, Magad is megtalálhatod...

Hmm, lehet, hogy a BOOH-topicba kellett volna válaszolnom ezekkel...?  :think:

#75 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 07:49

SYS, szerintem mindegy hová válaszolsz, mindkét topik vegetál.
De kár volt az előzőt 1500-nál bezárni... még mindig duzzogok miatta. Kép :D

Megy vajon a Painkiller Windows x64 alatt? Korábbi tapasztalataim alapján nem sok jóra számítok.

szerk.: No megtörtént a puding próbája. Az átvezető videók iszonyatosan szaggatnak, kb. 1/4-ed sebességgel mennek, és a hangjuk is ilyen ütemben kihagy, viszont a játék meglepően sima és egyenletes. Mintha gyorsabb is lenne. :eek:

Szerkesztette: peti2mtag 2006. 04. 08. 08:37 -kor

#76 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 20:53

sziasztok saridon fanok! :D (bocs)

jó rég írtam ide.

peti: persze hogy vegetál, szerintem az az szép eredmény, hogy eddig ment :)
de nézd meg mikor szóltak hozzá utoljára mondjuk a doom3 vagy a hl2 topikjához.
igaz itt most már kevesebb szó esik magáról a pk-ról, de sztem a közösség a lényeg és nekem mindig is ez volt a fontosabb.
ha valaki beír, kapom az értesítőt, megnézem és ha van ídőm és mondanivalóm akkor válaszolok.

Idézet

Ti hogy oldottátok meg?

elsőre nehezen :) de hogy milyen kártyákkal azt már nem tudom. bár valszeg a 3x-os kártyahasználat benne volt. (bár gondolom ez nálad is alap)
igazából már arra sem nagyon emlékszem milyen kártyák vannak :confused:

igértem 2 "leírást" az artas által moddolt pályákról.
nem kapjátok meg :D
sajna mostanában nem csak pkzni nincs időm, hanem a géphez se nagyon jutok. bár a diablóról már lekattantam de munkahelyet kellett váltanom (itt már nem lehet játszani esténként :D ), és bővült a család egy kiskutyával. (bazz most jutott eszembe', hogy mekkora poén lett volna necrogiant-nek hívni, egy napig gondolkodtam de csak hülyeségek jutottak eszembe.)
necrogiant Kép

és még valami röviden, nehogy többet írjak mint SYS :D
gyakorlatilag mióta nem pk-zom (tavaly okt-nov környékén álltam le) folyamatosan vágyok és vadászom valami játékra ami hasonló képpen magához láncol.
nem tudom itt ki mennyit nézelődik a gameware fórumon ezért gondoltam a figyelmetekbe ajánlom ezt a topikot:

Hellgate: london

ide nem írok róla sokat, csak annyit, hogy képzeljétek el egy horror fps-t, többen vált-vállnak vetve, fejleszthető fegyverekkel és karakterekkel (a la diabló), amiben széttrancsírozhatjátok a pokol mocskos ivadékait.
érdemes az első oldalon a linkeket kihüvelyezni az infókért és a trélerért.
a trélert MINDENKÉPP nézzétek meg! én megint megnéztem, beszarás!
innen könnyen gyorsan lejön.
a második oldalon a belinkelt képek a legérdekesebbek. (főleg a templomos lovag hölgy képe)
nem mondom, hogy mindenképp jó játék lesz, de ha lesz demója azt mindenképp ki kell próbálni.

na most ennyi. :)
"i saw god on TV"

#77 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 15:09

Ahoi. Daniel üdvére mondom, jó hogy itt vagytok :up:

Idézet: SYS_TRhu@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 2:05

Blazkowicz, a "Colloseum" bugját már az 1.61-es patch javította még annak idején. Nem tudom, hogy mi lehetett a gond Nálad: gyakorlatilag 5x66 vagy pedig 5x50 lelket kell begyűjtened legalább...
Amikor a fenntebb lévő írást írtam, akkor még nem tudtam, hogy lessz-e gond egyátalán, csak kiváncsi voltam, hogy miként befolyásolják a javítások ezt a szűrnyűséges BUGot :-).

Azt most nem tudom, hogy a Demon Morph kártya használata hogyan befolyásolja ezt a dolgot...
Én kiprobáltam. 4 szabványos Demon Morph után felhasználtam a Demon Morph kártyát, és elfogadda. Ezekszerint ha Mercyvel probálkoztam volna akkor jóformán csak 2x kellett volna átváltoznom. Ez elég nagy könnyítés. Én elsőre 6x változtam át. Simán meg lehet csinálni, de így Demon Morph kártyával Luxus, mint anno az Abandoned Factorynál a kártyakritérium, a javítások után :reklamacio: .

Hehe, örülök, hogy végre kivégezted a panzer pókicát. Kellett egyáltalán valamit csinálni vele még? Ennyi idő után már szerintem csak a csontvázát lőhetted szegény párának...
:Đ  Én is örülök. Azt nem mondanám hogy könnyen ment elsőre. Ide oda szaladgáltam mint a veszett egér, és egyszer csak azt vettem észre hogy lejebb ment az életereje.  :think:  . Gőzöm sem volt, hogyan csináltam, de aztán idővel rájöttem , és onnantól kezdve elkezdtek peregni a Pók életének utolsó kínszenvedéses másodpercei  :D.

A "Dead City"... Hmm, elöljáróban megjegyzem, hogy a PK és BOOH MINDEN kártyakritériuma teljesíthető a Black Tarot használata nélkül!....és igen, természetesen van rövidítési lehetőség is, mert egy helyen "hézagos" a fal és tovább tudsz menni a következő területre....Annak idején Varus csinált egy videót, amiben teljesíti 20 perc alatt a pályát (egész' pontosan 19:56 volt, ha jól emlékszem, LOL!)....
1-2 pálya, kártyák nélkül, kártyaszerzés céljából nekem már igencsak magas. Köszönöm az infot. Megskubizom Varus videóját.

Idézet: peti2mtag@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 8:49

De kár volt az előzőt 1500-nál bezárni... még mindig duzzogok miatta.
Én is nagyon sajnálom. Nagyon sok hasznos info veszett oda :mad2:

Idézet: rémlátó@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 21:53

...és bővült a család egy kiskutyával. (bazz most jutott eszembe', hogy mekkora poén lett volna necrogiant-nek hívni, egy napig gondolkodtam de csak hülyeségek jutottak eszembe.)
Gratulálok a kiskutyához. Nagyon ennivaló. És ez a nézés :wub: . Hmmm Necrogiant?  :lol: Nagyon jóóó lett volna  :D  :-) 

@Rémlátó
Igen-igen!! Ezt a videót én is láttam, és nagyon tetszett. Kiváncsi leszek a játék grafikájára ill. hogy tud e akkora játékélményt nyújtani, mint a PK (már akinek  :D ).

Pár info: Befelyeztem a PK BOoH-t Nightmare fokozaton, és most Traumán nyomulok. Érdekes. Én sokkal rosszabbra számítottam. Alig használom a kártyákat. Most következik a Leningrád pálya. Eddig sétagalopp volt.
Érdekesség: A Collosseum pályán figyeltem föl először egy érdekességre (majd Underworldön). Nem sikerült felvennem egy Bronzpáncélt, holott a páncélom 100 alatt volt. Ezt ti is észrevettétek? Ez BUG?
Képekben: 1;kép Kép Vígan bandukolok. Ott a páncél, gondoltam felveszem. Az Ezüst meg a Bronzot nem tudom megkölönböztetni. Bár szerintem tök egyformák. Ez a 150 es Armor több mint amennyi kéne, épp ezért leadtam egy keveset-->
2;kép Kép A leadás sikerült, és most nyakig állok a páncélban, de csak nem akarja felvenni, épp ezért bestiális dologra adtam a fejem-->
3;kép Kép 0ra redukáltam a páncélomat, és így mentem a Bronzért-->
4;kép Kép És Voilá. Sikerült, némi HP ellenében.

Gondolkoztam a 5SC-n, de Nightmareen nem sikerült 1 lerombolhato objectet találnom Leningradban, holott több mint 2 órát keresrem (1óra a pálya+ több mint 1 óra a keresés). Ugyan ez megismétlődött a Stone Piten, csak ott a töltényekkel. 85-ből csak 83at találtam. Fenn van a PowerMad, épp ezért furcsálom. Bár még mindíg benne van az hogy én vagyok a béna. Reméllem ez a 2 nem az a kettő ami nem volt rajta a térképen(pályán) anno. És ezt javította a PowerMad. Csak akkor ugrok neki az 5SC nek ha Leningradban most megtalálom az összes objectet. El nem tudom képzelni, hogy hol lehet az a maradék 1.

#78 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 15:00

Idézet: Blazkowicz - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 16:09

Érdekesség: A Collosseum pályán figyeltem föl először egy érdekességre (majd Underworldön). Nem sikerült felvennem egy Bronzpáncélt, holott a páncélom 100 alatt volt. Ezt ti is észrevettétek? Ez BUG?

tapasztalataim szerint a 100-as páncélt olyan 35-40 körül tudod felvenni de a 150-est emlékeim szerint "rá tudod venni" a 100-asra.
"i saw god on TV"

#79 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 17:05

Blazkowicz, nem biztos hogy jól jártál a cserével, mert a bronzpajzsnak alacsonyabb a sérüléselnyelő értéke. Valami ilyesmikre emlékszem (de fogadok, SYS pontosan meg tudja mondani ;)): bronz - 33%, ezüst - 60%, arany - 80%... legalábbis ezt olvastam valahol valamikó'. :Đ Szóval 55-nyi ezüstpajzsod kb. egy full bronznak felelt meg, de vesztettél egy csomó hp-t. :D

Rémlátó, az az állat a képen... :nevet2: én már láttam kutyát (sőt már ettem is :Đ), az nem az. :D
Azért a Wuki se egy rossz név.  :up:

#80 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 19:05

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 16:00

tapasztalataim szerint a 100-as páncélt olyan 35-40 körül tudod felvenni de a 150-est emlékeim szerint "rá tudod venni" a 100-asra.
Én is valami ilyesmire gondoltam. A Bronzal van mindíg a meló  :) . Ezek a PCFesek nagyon cselesek.

@peti2mtag
Köszi az infokat. Reméllem, hogy SYS megtudja majd erősíteni. Az a nagy helyzet, hogy először a katapultnál lévő pajzshoz mentem (fogalmam sem volt, hogy milyen pajzs), s mint kiderült az egy Ezüst. Így egy 150es Armort nulláztam le egy kis HPval egyetemben egy Bronzpajzsért. Hát, nem ez volt az év üzlete  :Đ . Csak az 5 SC miatt csináltam.
Az 5 SC vel is szenvedek. Ma végeztem Leningradal és 3 objectet hagytam  :omg: . Nem járkáltam annyit mint előzőleg (nightmaren) de azért zavaró. Kifogytak a raksiaim. Legközelebb karókal megyek a tankok ellen, és a játék végén a fel nem használt rakétákal szétbombázom Leningradot  :D

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.