Ahoi. Daniel üdvére mondom, jó hogy itt vagytok
Idézet: SYS_TRhu@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 2:05
Blazkowicz, a "Colloseum" bugját már az 1.61-es patch javította még annak idején. Nem tudom, hogy mi lehetett a gond Nálad: gyakorlatilag 5x66 vagy pedig 5x50 lelket kell begyűjtened legalább...
Amikor a fenntebb lévő írást írtam, akkor még nem tudtam, hogy lessz-e gond egyátalán, csak kiváncsi voltam, hogy miként befolyásolják a javítások ezt a szűrnyűséges BUGot

.
Azt most nem tudom, hogy a Demon Morph kártya használata hogyan befolyásolja ezt a dolgot...
Én kiprobáltam. 4 szabványos Demon Morph után felhasználtam a Demon Morph kártyát, és elfogadda. Ezekszerint ha Mercyvel probálkoztam volna akkor jóformán csak 2x kellett volna átváltoznom. Ez elég nagy könnyítés. Én elsőre 6x változtam át. Simán meg lehet csinálni, de így Demon Morph kártyával Luxus, mint anno az Abandoned Factorynál a kártyakritérium, a javítások után

.
Hehe, örülök, hogy végre kivégezted a panzer pókicát. Kellett egyáltalán valamit csinálni vele még? Ennyi idő után már szerintem csak a csontvázát lőhetted szegény párának...
:Đ Én is örülök. Azt nem mondanám hogy könnyen ment elsőre. Ide oda szaladgáltam mint a veszett egér, és egyszer csak azt vettem észre hogy lejebb ment az életereje.

. Gőzöm sem volt, hogyan csináltam, de aztán idővel rájöttem , és onnantól kezdve elkezdtek peregni a Pók életének utolsó kínszenvedéses másodpercei

.
A "Dead City"... Hmm, elöljáróban megjegyzem, hogy a PK és BOOH MINDEN kártyakritériuma teljesíthető a Black Tarot használata nélkül!....és igen, természetesen van rövidítési lehetőség is, mert egy helyen "hézagos" a fal és tovább tudsz menni a következő területre....Annak idején Varus csinált egy videót, amiben teljesíti 20 perc alatt a pályát (egész' pontosan 19:56 volt, ha jól emlékszem, LOL!)....
1-2 pálya, kártyák nélkül, kártyaszerzés céljából nekem már igencsak magas. Köszönöm az infot. Megskubizom Varus videóját.
Idézet: peti2mtag@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 8:49
De kár volt az előzőt 1500-nál bezárni... még mindig duzzogok miatta.
Én is nagyon sajnálom. Nagyon sok hasznos info veszett oda
Idézet: rémlátó@2006. ápr. 8. - Dátum: szombat - 21:53
...és bővült a család egy kiskutyával. (bazz most jutott eszembe', hogy mekkora poén lett volna necrogiant-nek hívni, egy napig gondolkodtam de csak hülyeségek jutottak eszembe.)
Gratulálok a kiskutyához. Nagyon ennivaló. És ez a nézés

. Hmmm Necrogiant?

Nagyon jóóó lett volna
@Rémlátó
Igen-igen!! Ezt a videót én is láttam, és nagyon tetszett. Kiváncsi leszek a játék grafikájára ill. hogy tud e akkora játékélményt nyújtani, mint a PK (már akinek

).
Pár info: Befelyeztem a PK BOoH-t Nightmare fokozaton, és most Traumán nyomulok. Érdekes. Én sokkal rosszabbra számítottam. Alig használom a kártyákat. Most következik a Leningrád pálya. Eddig sétagalopp volt.
Érdekesség: A Collosseum pályán figyeltem föl először egy érdekességre (majd Underworldön). Nem sikerült felvennem egy Bronzpáncélt, holott a páncélom 100 alatt volt. Ezt ti is észrevettétek? Ez BUG?
Képekben: 1;kép

Vígan bandukolok. Ott a páncél, gondoltam felveszem. Az Ezüst meg a Bronzot nem tudom megkölönböztetni. Bár szerintem tök egyformák. Ez a 150 es Armor több mint amennyi kéne, épp ezért leadtam egy keveset-->
2;kép

A leadás sikerült, és most nyakig állok a páncélban, de csak nem akarja felvenni, épp ezért bestiális dologra adtam a fejem-->
3;kép

0ra redukáltam a páncélomat, és így mentem a Bronzért-->
4;kép

És Voilá. Sikerült, némi HP ellenében.
Gondolkoztam a 5SC-n, de Nightmareen nem sikerült 1 lerombolhato objectet találnom Leningradban, holott több mint 2 órát keresrem (1óra a pálya+ több mint 1 óra a keresés). Ugyan ez megismétlődött a Stone Piten, csak ott a töltényekkel. 85-ből csak 83at találtam. Fenn van a PowerMad, épp ezért furcsálom. Bár még mindíg benne van az hogy én vagyok a béna. Reméllem ez a 2 nem az a kettő ami nem volt rajta a térképen(pályán) anno. És ezt javította a PowerMad. Csak akkor ugrok neki az 5SC nek ha Leningradban most megtalálom az összes objectet. El nem tudom képzelni, hogy hol lehet az a maradék 1.