HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#521 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 09. 10:16

...a voice from the darkness.....

Ahh, ezt szomorúan hallom... :( De hát, ez van..ha valami szarul van megcsinálva...  :down:  Azért persze én sem lettem idegbeteg tőle. Mondjuk meglehet, már előtte is az voltam, így nem számít (meg nekem van időm játszani), de legalábbis lényeges változást before/after én nem érzek, a környezetem meg nem mer szólni...  :think:  :Đ

Ha kijön a patch, esetleg nekifuthatsz újra..ja, mondjuk tavasszal... :D Mert ahogyan a dolgok alakulnak, nem tudom mikor lesz patch: már november 20-a körül kijöhetett volna valami, de most ülnek rajta már egy ideje és nem mondanak semmit... Erről jut eszembe, már korábban is be akartam linkelni, itt a patch-topic... A legviccesebb számomra még mindig az belőle, hogy a patch Secreteket is ad majd néhány pályához. Szerintem ez elég durva és jól mutatja, hogy mennyire nincs kész még ez a játék. De persze ki kellett adni, és gyakorlatilag a patchekkel fejezik be...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 09. 10:22 -kor

#522 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 15:24

A Dead Marsh pályához nincs hozzáfűzni valóm egyszerűen szánalmas  :down: 

Viszont a pályadesinget valahogy nagyon eltalálták nekem a pályák nagyon tetszenek.

Azért erősen meglátszik a Nuclear Plant pályán (most itt tartok), hogy a sebzést még a PCF állította be hisz az összes monszta típust csak lekoppintották a BOOH-ból, kicsit átfestették a csehek... Eddig ezt a pályát találtam a legnormálisabbnak a Guradian boss mapja után. Többi enyhén szólva is unfair...

Az ötlettelenség pedig a legbosszantóbb! Hogy nem tudnak legalább minden pályán 1-2 secretet benyomni ezzel is kicsit javítani a "játékélményen"??? Vagy elhelyezni megahealth-et pl a Dead Marsh-on amikor mennyire szükség lenne legalább ott rá. Az a vicc hogy 8 pálya után EGYETLEN EGYSZER találtam Megahealth-et az ELSŐ pályán!  :omg:

A készítők vajon végigjátszották a játékot mielőtt piacra dobták, vagy Ők is olyan arcok mint SYS, Kalme és Cyody akiknek ez a nehézség meg se kottyan?  :D

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 09. 15:32 -kor

#523 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 09. 15:57

Péter, nekem is bejön az első fejezetből pl. a "Dead Marsh" környezete. Meg pl. az "Asteroids" is. Elsőre ezek kicsit szokatlanok voltak, de ez hamar megváltozott...  :up:

Igen, pontosan! A "Nuclear Plant" egy normális pálya, és ez még Traumán is így van. Vannak benne kemény harcok és jönnek ott is különböző ellenfelek egy időben, de a sebzés nincs annyira elmérve mint máshol és vannak normális pajzsok és még MegaHealth is. Egyébként még a későbbiekben is fogsz néhány ilyen helyszínnel találkozni majd, pl. a "Ragnarok" és "Village of the Damned" pályákat is szeretni fogod. Vannak azért helyek, ahol normálisan vannak belőve a dolgok és ezekhez ilyen szempontból már nem is kell hozzányúlni, de sajnos ezek vannak kevesebben...

És megint igazad van a Secretekkel meg a megákkal is. Egyébként én még tudod mit hiányolok? Ezt fel is akarom dobni odakint is. Kéne Weapon Modifier is néhány helyre. Mekkora poén lenne, és kitalálhatnának új dolgokat is vele. Például az Electro/EvilEyes az MP-ben HP-t szív el az ellenféltől és azt a Tiédhez adja. Na most, az SP-ben is meglehetne ez: szóval jön egy WM valahol és kicsit kevés a HP-m, hát felveszem és az EvilEyes-t használom..ha van HP-m, akkor meg mást. És egyébként pajzsok és megák terén is: úgyis a játékos dönt, hogy mit vesz fel, elhelyezhetnek akár 99 aranypajzsot is a pályán, ez akkor is így van... S mivel nincsenek Secretek és a meglévők is abszolút gyengék, így az 5-csillag sem egy nagy szám az OD-ben. Lényegében csak mindent le kell rombolni és minden ammót fel kell szedni menet közben. Utóbbira úgyis szükség van...

Szerintem azért van így elméretezve az egész, mert egyrészt nem tesztelték rendesen, másrészt pedig talán lehetséges, hogy Insomnián tesztelték. Arra meg nem gondoltak, hogy a magasabb szinteken arra a sebzésre még rájön mindig a kétszerese... Szóval ez így elég vicces. Mert a játék Insomnián kellemesen játszható, olyan mint mondjuk a PK+BOOH volt Nightmare-en. De akkor ehhez képest az egész el van tolva egy olyan egy-másfél szinttel, ahogy' Te is írtad: az OD-Nightmare az olyan - sőt rosszabb - mint a PK+BOOH-Trauma, az OD-Trauma pedig még durvább...

Egyébként respekt, hogy nem adod fel. Csak így tovább. Odakint pl. BloodBuster meg GreyBeard megmondták, hogy inkább megvárják a patchet, addig nem is nagyon akarnak Insomnián felülre menni. Meg a többség így van ezzel: Insomnián játszhatónak találják, Nightmare már túl nehéz, Trauma meg "lehetetlen"... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 09. 16:02 -kor

#524 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 17:11

Természetesen nem fogom feladni, mert egyrészt most játszom először és nagyon érdekelnek a pályák (újrajátszani csakis patch után!), másrészt én nem szoktam feladni amit egyszer elkezdek! :D

Jaja Asteroids az ami NAAAGYon bejött nekem is! Kedvenceim többek közt a sci-fi FPS játékok és, h egy ilyen jellegű pálya benne volt a PK-ban az nagyon tetszett  :cool:

Amit esetleg még "feldobhatnál" odakint az a shotgun + fagyi kombó visszzaállítása ahogy az eredeti PK-ban is volt! Nagyon zavaró h fagyasztás után csak pár mp múlva tudok lőni  :(

Az Animal Farm-on is királyos a hangulata a pályának (mostmár itt tartok :D ) kár h traktort nem lehet vezetni! xD

Lényegében az tetszik a PK-BOOH-OD-ban, hogy szinte minden egyes pálya más-más kort, vagy atmoszférát teremt! Sose gondoltam volna pl. Asteroids pálya jellegű is benne lehet egy ilyen játékban! Így most hogy először játszom különösképpen ez hajt előre, és ez tetszett meg annó az egészben, utána a maximalizums (csillagozás) és a hentelés csak harmadlagos! :p És ezért fogok minden jövőbeli PK játékkal játszani független attól hogy mennyire nehéz és/vagy épp ki készíti!

A PK 2-t vajon ki fogja?

Belial karaktere is jól el lett találva (bár a fütyülést nem kellett volna  :D ) !

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 09. 17:21 -kor

#525 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 09. 19:06

A BoneGun+Petrify kombót már azután feldobtam, hogy először játszottam a demóval. :D Gondolhatod..alapvető dolog (lenne)... Nem tudom, miért változtatták meg...

Nos, amiket leírsz, éppen azért kezdek mindig a legalacsonyabb fokozaton. Akkor szépen körül lehet nézegetni mindenhol, a Statisztikák abszolút nem érdekesek, de kapsz egy kezdőképet a játékról. Melyik pályán mire és hogyan érdemes játszani, hol lehetnek a nehezebb részek, hogyan érdemes a pajzsokkal takarékoskodni, és így tovább. (Persze zárójelben azért megjegyzendő, hogy a Daydream iszonyúan unalmas.) Aztán Insomnián a kártyák kioldása "painless". Utána pedig Nightmare-en jön az igazi "beavatás", de ezután már a Trauma is játszható lesz...

Én nagyon bírom a fütyülést! Néha poénból magam is megpróbálom, nem nehéz leutánozni... :D (csak senki ne hallja, vagy ne is akarja..hallani...  :Đ )

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 09. 19:10 -kor

#526 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 15:57

Nah sikerült végigszenvednem kártyák nélkül Nightmaren először!  :o

Összességében tetszettek a pályák az új ellenségek is, csak a sokszor emlegetett sebzés és betöltési idő volt vmi idegőrlő, de reméljük a patch majd orvosolja!

Tehát Belial revansot vett azért, mert Sammael bebörtönözte pár évezredre?

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 10. 16:05 -kor

#527 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 10. 16:08

Gratulálok, szép munka!  :respect:

Igen, a sztori valami ilyesmiről szól, de különben igazán tolhatna valaki odakintről egy szövegkönyvet erről is, mert "sok a duma" és nem mindenhol értem pontosan, szóval csak a részletek miatt... :)

Láttam, hogy regisztráltál a MW-Fórumra és feldobtad a hanghibát az "Air Combat"-en. Ott nálam sem jó, nagyon sok helyen torzul a hang. Talán csinálnak valamit ezzel is. Mondjuk nálam az EAX sem jó. Ha beállítom pl. EAX3-ra (vicc, hogy EAX4-et is engedi, pedig semmi olyan drivert nem telepítettem az Audigy1-esemhez), akkor előbb-utóbb recsegni és sípolni kezd a hang és teljesen élvezhetetlenné válik. A PK+BOOH esetében semmi ilyesmit nem tapasztaltam...

A MW egyébként azt mondja, hogy Ők már nem dolgoznak a patchen. A patch már a DC-nél van egy ideje, szóval a DC tudhatja legfeljebb, hogy mikor jelenik meg...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 10. 16:10 -kor

#528 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 16:18

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 17:08

Gratulálok, szép munka!  :respect:

Igen, a sztori valami ilyesmiről szól, de különben igazán tolhatna valaki odakintről egy szövegkönyvet erről is, mert "sok a duma" és nem mindenhol értem pontosan, szóval csak a részletek miatt... :)

Láttam, hogy regisztráltál a MW-Fórumra és feldobtad a hanghibát az "Air Combat"-en. Ott nálam sem jó, nagyon sok helyen torzul a hang. Talán csinálnak valamit ezzel is. Mondjuk nálam az EAX sem jó. Ha beállítom pl. EAX3-ra (vicc, hogy EAX4-et is engedi, pedig semmi olyan drivert nem telepítettem az Audigy1-esemhez), akkor előbb-utóbb recsegni és sípolni kezd a hang és teljesen élvezhetetlenné válik. A PK+BOOH esetében semmi ilyesmit nem tapasztaltam...

A MW egyébként azt mondja, hogy Ők már nem dolgoznak a patchen. A patch már a DC-nél van egy ideje, szóval a DC tudhatja legfeljebb, hogy mikor jelenik meg...

Köszi SYS! :D

Na ezt gyorsan észrevetted h regeltem a fórumra! :D Előbb-utóbb Tőled is megkérdeztem volna ezt a hanghibát legalább nem kell újra leírnom :)

Nálam csak az Air Combat-nál volt ez a többinél minden ment simán EAX-al és a másik bepipálható beállítással 5.1-ben!

Egyébként lehetséges az, hogy a DC csinálja az 1.7-es javítást a sima PK-hoz?
Mert ha az OD patch-et is a kiadó készíti (végülis nekik erre több idejük van) akkor lehet h a DC-t kéne e-mailekkel bombázni 1.7 ügyben nem? Kéne írni nekik!

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 10. 16:20 -kor

#529 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 10. 17:17

Nos, "I'm watchin' U All"...  :Đ

Nem, a kiadó nem csinál patcheket, miért csinálna és hogyan?  :think: A MW elkészítette a patchet, ami most ott van "felülvizsgálaton" a DC-nél. Szóval annyi igaz a dologból, hogy mostantól a DC-t lehet csak kérdezgetni arról, hogy "és mikó'?", mert a MW nem tud már többet mondani...

#530 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 13. 23:01

Helló!
:offtopic:  :)  :respect:

#531 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 14. 01:49

Hé! :D SZEVASZ!!!  :Đ

#532 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 18. 19:14

Nagyjából 10 perce hivatalosan is megjelent az OverDose 84.4-re frissítő javítása (ja, a patch), klikk ide, 135 MiB méretű...  :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 01. 18. 19:51 -kor

#533 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:26

Idézet: _HeGe - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 23:01

Helló!
:offtopic:  :)  :respect:

Üdv, nem is vettelek észre. :) Nem lettél itt túl aktív, mondjuk nincs is nagyon miért. :Đ

Sys, köszi a linket... bár nemtom érdekel-e még valakit. :D

#534 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:26

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 19:14

Nagyjából 10 perce hivatalosan is megjelent az OverDose 84.4-re frissítő javítása (ja, a patch), klikk ide, 135 MiB méretű...  :up:

Köszi, majd kiprószálom, lehet hogy még játszani is lehet majd vele :Đ

#535 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:28

Idézet: _HeGe - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 20:26

Köszi, majd kiprószálom, lehet hogy még játszani is lehet majd vele :Đ

Szia neked is! :)
Hát ja, de máshol sem jobb a helyzet, Gamestar forumon is csak pár lelkes Overdose játékos van... de azok is csak a Gamestar melléklet miatt játszanak PK-t, funbol, mer hát ingyé van :D

#536 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:29

Korán szóltam. :D
Nyomjátok még a dueleket Sys-szel? Melyikőtök a jobb? :cool:

#537 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:32

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 20:29

Korán szóltam. :D
Nyomjátok még a dueleket Sys-szel? Melyikőtök a jobb? :cool:

Hát ez nem így megy!! :D
Igazábol ezt LAN-ban tudnánk lejátszani, akkor lehet kiderülhetne...
SYS-nek rendkivüli tudása van MP-ben, de internet és egyéb gondok miatt majdhogynem lehetetlen játszania.
Nekem is vannak lagok, routerem haldoklik, packetloss meg minden...
Végülis a magyar internettel van a gond.

Egyszer majd remélhetőleg sikerül LANban PK-znunk, na az lenne az igazi élvezet! Mindig csak mondjuk, de még nem sikerült. Majd egyszer... :)

#538 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 23:13

Látom végre kicsit beindult a topic! :)

Ha valaki végigjátszotta már az Overdose-t az új patch-el légyszi mondjon valamit, hogy milyen lett, könnyebb lett-e a játék, meg ilyesmik...

#539 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 21. 15:44

Péter, a changelogot elolvashatod, abban vannak említve könnyítések helyenként. Igazából nem hiszem, hogy sokkal könnyebb lenne, ez szerintem 80%-ban attól függ, hogy mit csináltak bizonyos szörnyek túl nagy sebzéseivel, mert az igazi problémát ezek okozták... Valamint GreyBeard írta kint, hogy a betöltési idők nem javultak semmit, valószínűleg ahhoz hozzá sem nyúltak...

Én nem tettem még fel a patchet és egyelőre nem is fogom: ugyanis nem javítottak vele ki minden hibát, amit a PowerMad eddig javított. Kalme sérelmezte is ezt, és mindenki szerint jogosan: a PM rengeteg hibát javított, Kalme lehetővé tette, hogy minden pályán vissza lehessen menni a legelejéig, és így tovább..a MW átvett sok javítást, de nem mindet, és "hálából" NEM tüntették fel Kalmét sehol. Ez mondjuk szép eljárás volt...  :think:  Persze ugyanígy "kreditálhatták" volna a PROverDose Készítőit (PrimEvil+Orion) és akár az egész Dark's Cornert is. De hát nem, mert minek..ugye úgyis Community Modnak indult ez az egész... Most Kalme egy kissé csalódott, és nem érez túl nagy indíttatást a PM frissítésére. Ami ugye újabb órákig tartó tesztelést/próbálgatást/satöbbi jelenthet..s mindezt miért...? Amikor még csak meg sem említették a nevét. Hát, meg tudom érteni, hasonló helyzetben én sem voltam vagy lennék túl motivált...

Szubjektíve, nekem teljesen jó már az alap verzió is. Nem nehéz az, ugyanúgy játszom mint a PK+BOOH-t (ráadásul ugye itt jelentős "performance drop" is van, szegény Bartonomat kicsinálja az OD)...  :cool: A mostani patch és könnyítések kvázi hidegen hagynak. Én inkább MP-frissítéseket várnék, és nem csak egy normálisabb gameplay-re gondolok itt. Mert azért az mégis felettébb bosszantó, hogy MP-ben 640x480-ban, teljesen minimum grafika mellett 50(!!!) FPS-t kapok, ha használni merészelem az EvilEyes-t. Ha az ellenfél használja, akkor "csak" olyan 80-ig esik vissza (de ha én is azzal válaszolok vissza, az már kész katasztrófa). De PK-MP-nél ezek az értékek már rég túl alacsonyak, kritikus helyzetekben pedig egyértelműen végzetesek, szóval tuti, hogy én jövök ki rosszul az ilyen 50 FPS vs. 125 FPS helyzetekből. Szóval WTF?!  :omg: Az alap PK-MP-ben az Electrónál nincs ilyen visszaesés. Szóval elég könnyelműek voltak ezen a téren, és nem mindenkinek van zsetonja upgrade-elni mindenféle DualCore/QuadCore überhardware-re, mert ugye mondanom sem kell, hogy azon gépek tulajdonosai semmi ilyesmit nem tapasztalnak: azokon az FPS "befagy" 125-re, aztán gg. Valamint idegesítő ez azért is, mert mint tudjuk, azért PK, BOOH, és OD az nagyjából ugyanaz az engine. De akkor mi a fittyfenét csináltak és miért jelentkezik ekkora visszaesés a teljesítményben? Mind SP-ben, mind MP-ben. Valamit nagyon nem optimalizáltak a srácok, "mer' hát Core2Duo viszi, vegyé' azt kis csórókám"..lusta dögök... :D Röhej, hogy míg a PK+BOOH nálam bőven játszható 1024x768-ban, maximum beállításokkal, 4xAA és bekapcsolt default Aniso mellett, addig az OD-ben hiába kapcsolgatom ki a szűrőket és a teljesítményigényes effekteket, gyakorlatilag nem nyerek szinte semmit, bizonyos termekben ugyanúgy 30 FPS-t kapok. Tehát a PK+BOOH gyakorlatilag 3-4x gyorsabban/simábban fut bárhol mint az OD, miközben tulajdonképpen a grafika nem változott semmit, az engine ugyanaz...  :eek:  Na, ez nem semmi. Ezzel igazán csinálhatnának valamit, én ezt várnám a legjobban egy jövőbeni patchtől... Persze mint mondtam a bekezdés elején, ez csak szubjektív vélemény, bár bizonyára más "craphardware-suckerek" is bőszen osztják még ezt a nézetet. A MindWare-srácokat ide kéne ültetni, hogy nyomják le a játékot Traumán, kártyák nélkül és 5-csillagra, 30-80 közötti FPS és iszonyatos egérlagok mellett..hogy úgy mégis, mennyire találnák élvezetesnek a cuccost... És hiába javítják a hibákat, hiába teszik könnyebbé a játékot, egy gyengébb gép tulajdonosa ugyanúgy nem fog játszani az OD-vel, ha mindenhol ilyen alacsony FPS-eket kap és játszhatatlannak érzi a játékot...

Vissza a lényegre, szerintem várjuk meg Kalmét, addig nem érdemes a patchet installálni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 01. 21. 15:51 -kor

#540 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 14:27

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 16:44

Péter, a changelogot elolvashatod, abban vannak említve könnyítések helyenként. Igazából nem hiszem, hogy sokkal könnyebb lenne, ez szerintem 80%-ban attól függ, hogy mit csináltak bizonyos szörnyek túl nagy sebzéseivel, mert az igazi problémát ezek okozták... Valamint GreyBeard írta kint, hogy a betöltési idők nem javultak semmit, valószínűleg ahhoz hozzá sem nyúltak...

Én nem tettem még fel a patchet és egyelőre nem is fogom: ugyanis nem javítottak vele ki minden hibát, amit a PowerMad eddig javított. Kalme sérelmezte is ezt, és mindenki szerint jogosan: a PM rengeteg hibát javított, Kalme lehetővé tette, hogy minden pályán vissza lehessen menni a legelejéig, és így tovább..a MW átvett sok javítást, de nem mindet, és "hálából" NEM tüntették fel Kalmét sehol. Ez mondjuk szép eljárás volt...  :think:  Persze ugyanígy "kreditálhatták" volna a PROverDose Készítőit (PrimEvil+Orion) és akár az egész Dark's Cornert is. De hát nem, mert minek..ugye úgyis Community Modnak indult ez az egész... Most Kalme egy kissé csalódott, és nem érez túl nagy indíttatást a PM frissítésére. Ami ugye újabb órákig tartó tesztelést/próbálgatást/satöbbi jelenthet..s mindezt miért...? Amikor még csak meg sem említették a nevét. Hát, meg tudom érteni, hasonló helyzetben én sem voltam vagy lennék túl motivált...

Szubjektíve, nekem teljesen jó már az alap verzió is. Nem nehéz az, ugyanúgy játszom mint a PK+BOOH-t (ráadásul ugye itt jelentős "performance drop" is van, szegény Bartonomat kicsinálja az OD)...  :cool: A mostani patch és könnyítések kvázi hidegen hagynak. Én inkább MP-frissítéseket várnék, és nem csak egy normálisabb gameplay-re gondolok itt. Mert azért az mégis felettébb bosszantó, hogy MP-ben 640x480-ban, teljesen minimum grafika mellett 50(!!!) FPS-t kapok, ha használni merészelem az EvilEyes-t. Ha az ellenfél használja, akkor "csak" olyan 80-ig esik vissza (de ha én is azzal válaszolok vissza, az már kész katasztrófa). De PK-MP-nél ezek az értékek már rég túl alacsonyak, kritikus helyzetekben pedig egyértelműen végzetesek, szóval tuti, hogy én jövök ki rosszul az ilyen 50 FPS vs. 125 FPS helyzetekből. Szóval WTF?!  :omg: Az alap PK-MP-ben az Electrónál nincs ilyen visszaesés. Szóval elég könnyelműek voltak ezen a téren, és nem mindenkinek van zsetonja upgrade-elni mindenféle DualCore/QuadCore überhardware-re, mert ugye mondanom sem kell, hogy azon gépek tulajdonosai semmi ilyesmit nem tapasztalnak: azokon az FPS "befagy" 125-re, aztán gg. Valamint idegesítő ez azért is, mert mint tudjuk, azért PK, BOOH, és OD az nagyjából ugyanaz az engine. De akkor mi a fittyfenét csináltak és miért jelentkezik ekkora visszaesés a teljesítményben? Mind SP-ben, mind MP-ben. Valamit nagyon nem optimalizáltak a srácok, "mer' hát Core2Duo viszi, vegyé' azt kis csórókám"..lusta dögök... :D Röhej, hogy míg a PK+BOOH nálam bőven játszható 1024x768-ban, maximum beállításokkal, 4xAA és bekapcsolt default Aniso mellett, addig az OD-ben hiába kapcsolgatom ki a szűrőket és a teljesítményigényes effekteket, gyakorlatilag nem nyerek szinte semmit, bizonyos termekben ugyanúgy 30 FPS-t kapok. Tehát a PK+BOOH gyakorlatilag 3-4x gyorsabban/simábban fut bárhol mint az OD, miközben tulajdonképpen a grafika nem változott semmit, az engine ugyanaz...  :eek:  Na, ez nem semmi. Ezzel igazán csinálhatnának valamit, én ezt várnám a legjobban egy jövőbeni patchtől... Persze mint mondtam a bekezdés elején, ez csak szubjektív vélemény, bár bizonyára más "craphardware-suckerek" is bőszen osztják még ezt a nézetet. A MindWare-srácokat ide kéne ültetni, hogy nyomják le a játékot Traumán, kártyák nélkül és 5-csillagra, 30-80 közötti FPS és iszonyatos egérlagok mellett..hogy úgy mégis, mennyire találnák élvezetesnek a cuccost... És hiába javítják a hibákat, hiába teszik könnyebbé a játékot, egy gyengébb gép tulajdonosa ugyanúgy nem fog játszani az OD-vel, ha mindenhol ilyen alacsony FPS-eket kap és játszhatatlannak érzi a játékot...

Vissza a lényegre, szerintem várjuk meg Kalmét, addig nem érdemes a patchet installálni...

Köszi a hosszas leírást asszem megvárom Kalme-t én is! :)

Viszont ezzel az optimalizálással nem értek egyet veled ugyanis ha jól megnézed az árakat tényleg nagyon (a termékhez képest!) olcsón lehet kapni Dual Core vagy X2-es AMD procit! Szóval én nem várom el a programozóktól hogy teljesen optimalizálják úgy h még egy P2-es is elvigye a minőség rovására! Egyébként nekem egy 3500+ AMD procim és 7800 GTX VGA karim van 1280-ban a legjobb beállításokkal elment nagyon ritkán szaggatott be. na és ha megnézed ez a gép annyira régi már több mint 3 éves és már nem lehet kapni se mert már a legkisebb CPU és legolcsóbb is Dual Core-os! Szóval én inkább azt javaslom hogy tessék gépet cserélni! ;) Az MP-ben meg az FPS gond a neted lassúsága okozza. 1 MBit sajnos a mai világban már elég szarnak számít. Persze itt Mo.-n főleg vidéken ez már álomsebesség... Meg hát a programozók miért tördnének velünk magyarokkal nekik csepp vagyunk a tengerben hisz ott az USA a Nyugat és Ázsia is! Szal én nem csodálkoznék hogy leszarnak minket...

A másik meg hogy az OD 2007-es játék! Én nem csodálkoznék a helyedben ugyanis bevett gyakorlat az h a legfrissebb játékok sosem futnak el egy középkat gépen maxon csak felsőkategóriáson. (jó a Crysis tényleg túlzás viszont inkább várok rá pár évet és szemet gyönyörködtető minőségen játszok vele mint most játszak vele valamivel 'rosszabb' grafikával :D)

Nah mentem vissza Half-Life-zoni 2048x1536-os felbontáson max élsimítással, majd ha végigvittem utána HL2-zni 1600-on szintén max élsimítással! :D

Szerkesztette: peterxxxx 2008. 01. 23. 14:35 -kor

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.