Cel az, hogy _barmelyik_ vinyo kepes legyen onmagaban mukodni, es ha van mellette masodik vinyo, akkor automatikusan percenkent masolja at a program adatbazisat oda. (Cobian Backupnak ez nem gond, mar probaltam
Igy ha megint hajnali haromkor hal ki egy vinyo, akkor hibas vinyo kihuz, es a rendszer megy tovabb.
Viszont felmerult egy olyan "aprocska" problema, hogy kollega amikor telepitette az uj Samsung vinyora a Win2k-t, akkor bennfelejtette a regi, meg jo Maxtort a gepben, es azon volt mar egy aktiv NTFS particio, WINNT konyvtarral egyutt.
Fel lett ra minden telepitve, letukroztem a master Samsung vinyot TrueImage-vel, minden jo, attoltottem a komplett tartalmat a slave-nek berakott Maxtorra.
Maxtor onmagaban bootol, ahogy kell, minden mukodik rajta.
Viszont a Samsung nem bir felallni a Maxtor nelkul.
Kinomban ra toltottem az elobb lementett image-t, amivel a Maxtor tokeletesen megy onmagaban, igy sem jo, ugyanugy elakad a Win2k betoltodeset jelzo progressbar 50%-nal, es nem mozdul. (fel oran keresztul vartam...)
Ha visszadugom a Maxtort, akkor persze azonnal bootol, es hallom a Maxtor jellegzetes kerregeset.
Megneztem a Win beallitasait, vmiert az F:\WINNT-t hasznalja %SystemRoot%-nak, ami ugye a Maxtoron van...
Ezt hogyan lehet atallitani, hogy C:\WINNT legyen?
Gondolom akkor a Samsung vinyo kepes lenne onmagaban is bootolni, nem kene mindenaron a Maxtor melleje.
Ujratelepiteni nagyon nincs kedvem...

Súgó
A téma zárva.