Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 6:28
Jó reggelt, szép napokat!
hm egyenlőre fölkurtam 3 tűzfalat+2 vírusirtót
lehet csak paranoiás vagyok nemtom,de sztem nem én vagyok az emberük
e-bankról van szó,már 1 hete baszogatnak h lépjek be,mert software módosítás történt,
hogy muxik-e?kérdem én,ha nem muxik,mi van,és mire föl baszogatnak,hogy lépjek már be nm?
ha valami gondom van,úgyis megkeresem őket (szerintem).mellékesen a bank weboldalán nincs erre utalás.
szal kicsit furi,ennyire nm lehet fontos,hogy 5.-re is visszahív,és immáron havi intervallumban beszélünk.
szal egyenlőre teló off,igazából nincs vele beszélnivalóm,mellékesen tanácsok banki veboldalakon:
mailben érkező linken át soha ne jelentkezzünk be,kártyaszámunkat ill pin kódunkat soha ne adjuk ki.
ha telefonon jelentkeznek,kérjünk visszahívási lehetőséget etc.
nagy részük billfigyelő spywarrel operál,mikrós hálózatot feltörni meg nem hókuszpók.
egyetlen probl van csak: azon a karin csak mindig annyi lóvém van,amit utalok,jelenleg épp semmi
intelligencia rulez
másik érdekes történetem szintén tegnapi,otp garanciába be (ramorgosoknak most page down
reakcióm (magamba): ANYÁD
legalább ha szerződéskötéskor nem talákoztunk,legalább ilyenkor haggyámábékén OK?
annyi kapcsolatom volt velük,hogy a csekket befizettem,napközben ettől fingik,büfizik-csak ez neki nem tűnik fel
és egy vicc a végére,by séllei (ramorg page down noch einmal )
A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és a piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak. Egyszer csak megszólal a zoofil:- Mi lenne, ha megdugnánk egy macskát? Erre a szadista:-Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg. A gyilkos közbeszól:- Dugjuk meg, kínozzuk meg jól, aztán öljük meg! A nekrofil lelkesen:- Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg mégegyszer! A piromániás is beszól:-Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg mégegyszer aztán gyújtsuk fel! Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik:- És te nem szólsz semmit? .... - MIAÚÚÚÚ
Szerkesztette: somafero 2005. 12. 01. 09:46 -kor

Súgó
A téma zárva.