HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XI. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 09:45

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 6:28

Mármint milyen szinten, ki folytatja és miért? :think:

Jó reggelt, szép napokat! :hello:  :)

hm egyenlőre fölkurtam 3 tűzfalat+2 vírusirtót   :rolleyes:
lehet csak paranoiás vagyok nemtom,de sztem nem én vagyok az emberük
e-bankról van szó,már 1 hete baszogatnak h lépjek be,mert software módosítás történt,
hogy muxik-e?kérdem én,ha nem muxik,mi van,és mire föl baszogatnak,hogy lépjek már be nm?
ha valami gondom van,úgyis megkeresem őket (szerintem).mellékesen a bank weboldalán nincs erre utalás.
szal kicsit furi,ennyire nm lehet fontos,hogy 5.-re is visszahív,és immáron havi intervallumban beszélünk.
szal egyenlőre teló off,igazából nincs vele beszélnivalóm,mellékesen tanácsok banki veboldalakon:
mailben érkező linken át soha ne jelentkezzünk be,kártyaszámunkat ill pin kódunkat soha ne adjuk ki.
ha telefonon jelentkeznek,kérjünk visszahívási lehetőséget etc.
nagy részük billfigyelő spywarrel operál,mikrós hálózatot feltörni meg nem hókuszpók.
egyetlen probl van csak: azon a karin csak mindig annyi lóvém van,amit utalok,jelenleg épp semmi 
intelligencia rulez 

másik érdekes történetem szintén tegnapi,otp garanciába be (ramorgosoknak most page down  :) ),lemondónyilatkozat átad,majd néni gúnyos hangnemben: talált olcsóbbat?na erre kíváncsi lennék-flegmán papír elvesz majd nyugtázva aláír.
reakcióm (magamba): ANYÁD
legalább ha szerződéskötéskor nem talákoztunk,legalább ilyenkor haggyámábékén OK? :box:
annyi kapcsolatom volt velük,hogy a csekket befizettem,napközben ettől fingik,büfizik-csak ez neki nem tűnik fel  :omg:

és egy vicc a végére,by séllei (ramorg page down noch einmal  )

A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és a piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak. Egyszer csak megszólal a zoofil:- Mi lenne, ha megdugnánk egy macskát? Erre a szadista:-Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg. A gyilkos közbeszól:- Dugjuk meg, kínozzuk meg jól, aztán öljük meg! A nekrofil lelkesen:- Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg mégegyszer! A piromániás is beszól:-Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg mégegyszer aztán gyújtsuk fel!   Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik:- És te nem szólsz semmit?  ....   - MIAÚÚÚÚ

Szerkesztette: somafero 2005. 12. 01. 09:46 -kor

#662 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 09:50

A kereszténydemokraták nyomására az ORTT megvizsgálja a Hungarikum című rajzfilmet, amiben megerőszakolják Szűz Máriát, és lóval közösül Széchenyi. A csatorna a botrány óta töröltette magát a magyarországi műsorszolgáltatók közül, és Romániából sugározna tovább.

cool ez a cool tv,kár h nálunk nincs  :omg:  :p

#663 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 09:56

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 9:45

A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és a piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak. Egyszer csak megszólal a zoofil:- Mi lenne, ha megdugnánk egy macskát? Erre a szadista:-Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg. A gyilkos közbeszól:- Dugjuk meg, kínozzuk meg jól, aztán öljük meg! A nekrofil lelkesen:- Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg mégegyszer! A piromániás is beszól:-Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg mégegyszer aztán gyújtsuk fel!   Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik:- És te nem szólsz semmit?  ....   - MIAÚÚÚÚ

:nevet:  :nevet:  :nevet:  :nevet:  :nevet:  :nevet:

#664 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:15

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 9:50

A kereszténydemokraták nyomására az ORTT megvizsgálja a Hungarikum című rajzfilmet, amiben megerőszakolják Szűz Máriát, és lóval közösül Széchenyi. A csatorna a botrány óta töröltette magát a magyarországi műsorszolgáltatók közül, és Romániából sugározna tovább.

cool ez a cool tv,kár h nálunk nincs  :omg:  :p

Cool tv naggyon kúúúl: beállítottam a 40-es csatornára kb, egyik este úgy 11 körül unottan kapcsolgatom, nézem cool tv, megy vmi film, alul ki van írva: fiúk a klubból, a köv. mp-ben már smároltak a 'fiúkák' 1000el  :eek:  :omg:  :D

A vicc is naggyon kúúúúl  :D  :nevet:

#665 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:16

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 11:15

Cool tv naggyon kúúúl: beállítottam a 40-es csatornára kb, egyik este úgy 11 körül unottan kapcsolgatom, nézem cool tv, megy vmi film, alul ki van írva: fiúk a klubból, a köv. mp-ben már smároltak a 'fiúkák' 1000el  :eek:  :omg:  :D

A vicc is naggyon kúúúúl  :D  :nevet:

gay tv rulez  :up:  :p

#666 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:19

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 10:16

gay tv rulez  :up:  :p

Ennél már csak a Budapest tv jobb  :D  :D

#667 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 12:22

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 10:19

Ennél már csak a Budapest tv jobb  :D  :D

anettkával?  :)  :)  :)
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#668 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 12:29

Kép
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#669 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 13:53

Idézet: Omega - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 18:24

Ezzel mit akartál?
Meg múltkor is odaböffentettél egy asszexuálisat, azt sem értettem.
Valami bajod van velem?
Elég a gondom, ide pihenni jövök, nem rágódni, úgyhogy kérlek ne basztass helytelen beszólásokkal. Amíg én nem bántalak, te se tedd.

Kösz

Megdöbbentő számomra, h az, aki ide pihenni jön, a netes barátai közé, képes hazudni nekik, mégha "kegyes hazugságok" is azok. Mi viszi rá az ilyen embert a hazugságra? Hiszen nincs semmilyen külső kényszerítőerő, ami erre sarkallná, kétlem, h megsértődnének a többiek, ha megtudnák, neked a LANparty nem jön be (mint ahogyan nem is sértődtek meg).

Aszexualitás: én emlékszem még, mikor azon keseregtél (igen, nem itt, hanem a Dumapartyban), h te egy nőneműre már nem tudsz úgy nézni mint egy nőre. Ehhez képest a múltkori "barátnős" történetnél, mintha nem ez derült volna ki és úgy nyilatkoztál egy emberről és feltételezhetően úgy viselkedtél egy emberrel, ahogy mások a lábtörlőjükkel sem szoktak. Ezen felül még le is írod, hadd lássa/tudja más is, h mit tettél szerencsétlennel és egy csepp lelkiismeretfurdalás jele nélkül tálalod az egészet. Vagy az a sztori is "csak" egy "kegyes hazugság" volt?

Nem bántalak (most sem ez a célom), max. te él(t)ed meg bántásnak. Az "odaböffentések" nem szóltak másról, minthogy elgondolkodj. Magadon. Igen, tudom, sokszor nem kellemes az embernek önmagával szembenéznie, de azt is tudom, ha sikerül, csak hasznos lehet az illető számára, azaz neked. Eddig nem azt látom, h sikerült volna.

Szerkesztette: fram 2005. 12. 01. 14:01 -kor

Ciciman is on borda

#670 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:05

:wtf: 'nyémáinnen'  :reklamacio:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#671 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:06

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 14:05

:wtf: 'nyémáinnen'  :reklamacio:

Nem hiszem, h bele kéne szólnod. Pláne így nem.
Ciciman is on borda

#672 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:08

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:06

Nem hiszem, h bele kéne szólnod. Pláne így nem.

Úgyis tudod hogy olvassa a DP-t, ezenkívül ott a privi, ráadásul én is szoktam offolni, de nem ennyire.

Mé kell EZT ITT megbeszélni, szerintem nem tartozik RÁNK. Ha meg mégis, azt majd O. eldönti.

OFF over. Báhh :(

Szerkesztette: M_Stipee 2005. 12. 01. 14:09 -kor

"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#673 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:35

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 14:08

Úgyis tudod hogy olvassa a DP-t, ezenkívül ott a privi, ráadásul én is szoktam offolni, de nem ennyire.

Mé kell EZT ITT megbeszélni, szerintem nem tartozik RÁNK. Ha meg mégis, azt majd O. eldönti.

OFF over. Báhh :(

Nem tudom, h olvassa-e, mostanában én sem tudom követni a DPs eseményeket, annyira pörög az a topik. Megpróbálkoztam már azzal, h máshol beszéljük meg a dolgokat, de Omega ide "menekült", önmaga elől. Ha látnék más érdemi utat, akkor azt választottam volna.

Szerkesztette: fram 2005. 12. 01. 14:36 -kor

Ciciman is on borda

#674 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:51

:think:  :think:

#675 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:54

Na de emberek... :reklamacio:
Amúgy sziasztok...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#676 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:55

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:54

Na de emberek...   :reklamacio:
Amúgy sziasztok...  :)

:hello:
Bárhogy is alakuljon ezután az Élet
mindig boldogság kísérjen Téged!
:wub:

#677 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:58

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:55

:hello:
Bárhogy is alakuljon ezután az Élet
mindig boldogság kísérjen Téged!
:wub:

Szia...! :)

Inkább nem kérdem meg, hogy mi folyik itt... szóval arról meséljetek, hogy mizujs Veletek, hogy vagytok ott nyugaton, és milyen az Élet arra manapság, van -e hó, nem fagyott -e el a muskátli, és hasonló jóságok...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#678 Felhasználó inaktív   BandiTar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:00

Úgy-ugy! Béke van! Nézeteltéréseket lerendezni! Ez parancs! :D
KONFIG: Asus A8N-E, X2 4200+, ASUS 1950Pro, 2 GB A-Data, Maxtor 300Gb,WD 320Gb, Hyundai Imagequest L72D, Logitech Mx 518, Genius Slim Star Pro, Audigy2, Genius SW-5.1 Home Theatre, FSP Bluestorm 500, Vízhűtés(Alphacool+házibarkács)

#679 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:58

Inkább nem kérdem meg, hogy mi folyik itt... szóval arról meséljetek, hogy mizujs Veletek, hogy vagytok ott nyugaton, és milyen az Élet arra manapság, van -e hó, nem fagyott -e el a muskátli, és hasonló jóságok...  :)

szakad a hó éppen,olyan 0fok körül lehet.
muskátli nem fagyott el,lévén nem teleltetjük át,mert a gatyánk is rámenne.
(épp néztem visszafelé pár éves adatokat,ha ugyanazt a fűtési itenzitást/felületet  tartanánk fennt,mint jópár éve,akkor cca 250-300k lenne a gázszámlánk havi télen ebben az időben,ami ugyebár 10ft-os káposzta,49ft-os saláta,meg 350ft-os paradicsom korszakában enyhe dőreség lenne  :omg:  :omg:  :omg: )
csak kaktusz átteleltetés folyik,ebből van talán 2-3000db azt slussz.

#680 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:06

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 14:58

Csövi!

Hó egy szál se. :(
Én személy szerint tanulok. Másra nincs időm.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.