HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? VI. Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 30. 18:47

Idézet: Konor - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 18:42

Akkor a bömösöm helyett mit ajánlasz következőnek? :)

Megmondom: vegyél mást.

#2502 Felhasználó inaktív   kbtibi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 30. 18:55

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. nov. 26., szombat - 8:24

ha itthon veszed  akkor min 3 éveset ha öregebbet vennél átvernek , tudom mert ezzel foglalkoztam egy ideig,most felhajtom azokat amiket szeretnének az emberek,.hollandiában élek de német országban is tudok segíteni viszont a regdíj miatt 2006 ban csak az 1996-1999 közötti 1,6 benzinesig vagy a 2004 től fölfelé euro4 eseket.szerintem viszont próbáljki minél többet legyen vmmi elképzelésed és vegyél magad mellé egy neppert akinek nem érdeke átverni téged :cool:
Mi az, hogy dizájn? Az, hogy ha nagy, piros, és erős jármuben ülsz, nem mindegy, hogy az Ferrarri vagy traktor

#2503 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:04

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 18:46

Valóban elkeserítő, amit írsz. A márkahűség létező, bár egyre kevésbé ismert fogalom. Azt takarja, hogy ami bevált, azt nem szívesen cseréli le az ember egy másik, kevésbé beváltra, bizonytalanra. (Talán ezért is marad a Lexus vásárlók 99%-a a márkánál... Mit nem adnának ezért a szomorú tényért a németek... Node hagyjuk ezt, nem erről akartam írni.) Szerintem is érthetetlen, miért adnak ki az emberek egy valag pénzt úgy, hogy tudják, mire számítsanak. Nekem is mondjuk Opelt vagy mondjuk Citroent kellene legközelebb vennem, mert különben érthetetlenül fogok viselkedni, ha ne adj' Isten beleülök még egy Toyotába :D

Na ne viccelj :)

Különben én váltok, ha valami nem jön be. Nem hiába nem Renault-t vettem a Clio után. :D (Ez valójában aljas, szemét duma részemről, ugyanis semmi bajom nem volt a Clioval. Néhány bosszantó apróságot leszámítva az egy nagyon jó kisautó, ha akkora autót keresnék, simán beleülnék még egyszer.)

Mit értesz azon, hogy ilyen minőségben?

Te úgy veszel autót hogy előtte nem próbálod ki? Én meg merek venni más márkát is. Előtte nézek egyet amivel mehetek ha mást nem a szalonból.  Ha meg nem próbáltál más autót honnan tudod, hogy nekem nem lenne jobb egy akármilyen más márka?
Ezen a márkahűség dumán csak röhögni tudok, főleg amikor olyan mondja akinek volt 2 autója életében.(most nem rád célzok)

#2504 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:05

Idézet: Twelve - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 17:48

Egy Daciában sem szívesen látnék ilyen gombot ilyen minőségben.

Hát nem is fogsz, mert ott a tükörállító kerek és recés gumiborítása van. ;) Hiába no, ez nem Luxus. :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

B.Ú.É.K! Mindenkinek.  :birthday2:
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2505 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:05

Idézet: Konor - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 18:42

Akkor a bömösöm helyett mit ajánlasz következőnek? :)

Nem ajánlok semmit. Jó a BMW. Azt neked kell tudni mik az igényeid. De azért körül kell nézni más márkáknál is.

#2506 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 18:35

Persze, mivel én írtam. A Chrysler 300-as kombi a5.hu-s tesztjének galériájából linkelt Diablo pár képet, amik a kilométerórát mutatták, arra írtam. Ahhoz képest a Merci, BMW, Lexus műszeregységek egy más világot képviselnek.

Akarsz vele valamit mondani? Nem tudom, mi köze ennek a mai, általad beidézett hozzászólásomhoz.

Azt akarom vele mondani, hogy te is rávágtad látatlanban, hogy nem tizenx milliós autóhoz illő minőség. Honnan tudod? Tapintottad már? Azért van amit szemre is meg lehet mondani.

#2507 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:10

Idézet: Twelve - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:04

Te úgy veszel autót hogy előtte nem próbálod ki?

:confused:

Ha megkérdezem, hogy ezt honnan vetted, ugye nem sértődsz meg? :)

Idézet: Twelve - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:04

Ezen a márkahűség dumán csak röhögni tudok, főleg amikor olyan mondja akinek volt 2 autója életében.(most nem rád célzok)

Az én hozzászólásomra reagálsz, az én dumámon röhögsz, de nem rám célzol. Nem is veszem magamra :D

Különben még egy autóm sem volt, az összes kocsi, amit hozamosabb ideig használtam (beleértve a mostanit is) Szüleim nevén volt, és valószínűleg a következő is Édesapám nevén lesz. Annyival kevesebbe kerül a kötelező és a casco, hogy nem is nagyon kerül szóba más megoldás.

#2508 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:12

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:10

Különben még egy autóm sem volt, az összes kocsi, amit hozamosabb ideig használtam (beleértve a mostanit is) Szüleim nevén volt, és valószínűleg a következő is Édesapám nevén lesz. Annyival kevesebbe kerül a kötelező és a casco, hogy nem is nagyon kerül szóba más megoldás.

Viszont ha soha nem kezded el a saját nevedre írni az autókat, egyszer sokat fogsz fizetni. Nem lehet mindig apuval takarózni. ;)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2509 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:14

Idézet: Twelve - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:10

Azt akarom vele mondani, hogy te is rávágtad látatlanban, hogy nem tizenx milliós autóhoz illő minőség. Honnan tudod? Tapintottad már? Azért van amit szemre is meg lehet mondani.

Értem. Vegyünk egy kalap alá egy trehány módon kárpitozott központi műszeregységet (aminél semmi, de semmi nincs jobban szem előtt egy autóban) és egy bizbaszt, amiről azt se tudjuk, micsoda, szem előtt van-e, ráadásul a kidolgozásával semmi gond nincs. Ne haragudj, de ezzel én nem tudok azonosulni.

#2510 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:17

Idézet: Indy - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:12

Viszont ha soha nem kezded el a saját nevedre írni az autókat, egyszer sokat fogsz fizetni. Nem lehet mindig apuval takarózni. ;)

Apuval takarózni? Ez jó szöveg, megjegyzem :up:

Remélem, olyan sokáig fogok tudni apuval takarózni, amikor már csak a koromnál fogva sem kell sokat fizetnem. 20 év múlva Ő még mindig legfeljebb 75 lesz, akkor én lassan elérem az ötvenet, és talán kibírom egy A0 kategória nyomasztó terhét.

#2511 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:34

Kép

No comment. Illetve csak annyi, hogy egy hete röhögök rajta, most beszkenneltem mindenki vígasságára. Szívesen leírom, mi verte ki a biztosítékot nálam ebben az értékelésben, de szerintem első ránézésre rájöttök :)

#2512 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:34

Kép

No comment. Illetve csak annyi, hogy egy hete röhögök rajta, most beszkenneltem mindenki vígasságára. Szívesen leírom, mi verte ki a biztosítékot nálam ebben az értékelésben, de szerintem első ránézésre rájöttök :)

A fekete kis Magyarország felirat az Auto Bild logo alatt? :think: Ez az összehasonlítás inkább Auto Bild Németország, vagy Auto Bild VW logó alatt mehetne nyomtatásba. :omg:

#2513 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:44

Ez a Punto még mindíg tetszik. Az eleje szvsz nagyon el lett találva... :cool:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2514 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 19:14

Értem. Vegyünk egy kalap alá egy trehány módon kárpitozott központi műszeregységet (aminél semmi, de semmi nincs jobban szem előtt egy autóban) és egy bizbaszt, amiről azt se tudjuk, micsoda, szem előtt van-e, ráadásul a kidolgozásával semmi gond nincs. Ne haragudj, de ezzel én nem tudok azonosulni.

Most nem az volt a lényeg hol van.
Te is rámondtad látatlanban hogy oda nem illő. Kész. Én is azt mondom arra a bizbaszra.

#2515 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:49

>> Folyt köv itt. <<

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125