Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 12:09
Miért, szerintem jópofa. Kialakult egy társaság a bulin, reggelre szét is széledtek, lehet, hogy többet nem is látják egymást. Így meg lehet, hogy életreszóló barátságok is születnek.
ja. de talan nem igy kene megtudakolni a gyermeke leendo apjanak nevet...
szoval ez a wiw es nyilvanossag kerdes: hat ez van, ezt kell szeretni. ha valakinek nem tetszik: ne hasznalja. (persze a logokban ott lesz minden, es 5 ev mulva a magyar husevo ugyis bezabalja az infokat, oszt csodalkozol, majd, hogy miket nem tudnak rolad a kihallgatason, de hat ez mar egy ilyen vilag!

)
aki meg azt hiszi, hogy a halon talalhato infok nem jok semmire, azoknak elmeselnek egy tortenetet.. anno rendszergazdakent a munkahelyemre, ahol behivorendszert is uzemeltettunk betort valaki. egy "elhagyott" accountot haklizott el, azt hasznalta neha levelezesre.. azzal bukott le, hogy probalkozott a behivorendszeren internetet csinalni maganak, de a nem tul szabvany feluleten elbukott. akkor tunt fel az elhagyott account, es hogy valaki hasznalja. tehat adott volt egy fel levelezes. abbol kiderult egy "Siemens" cegnev, meg egy fel nev. (talan vezeteknev.) a matav telefonkonyvben rakeresve 3 egyezest talaltunk (ritka nev), abbol az egyik tunt valoszinunek.. ekkorra ejjel 11 volt, felhivtam az illetot, a kovetkezo beszelgetesre: "XY? on a Siemensnel dolgozik? -- Igen.." amire leraktam a telefont. 10 percen belul jott a remult email, hogy nem akart o semmi rosszat, meg minden.

szoval ha akar az ember, akkor meg extra jogosultsagok nelkul is eleg szep adatokat lehet kikutakodni manapsag.. ha meg meg jogaid is vannak, hat akkor a hatar a csillagos eg!
Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 27. 19:05 -kor