Idézet: charlie - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 20:56
ha a nyolcvanas években tette, akkor már nem tartozik ide, minek akar visszajönni?
Charlie, eloszor azt hittem primitiv vagy, de aztan lattam, csak tacsko. Mit tudsz te a 19 eveddel arrol, hogy milyen volt elmenni a nyolcvanas evekben Magyarorszagrol? Es mit tudsz te arrol, hogy milyen erzes az elveszett ismerosok hianya? Es hogy mersz te elitelni vagy megitelni engem, kis tacsko? Meg ott van a tojashely a seggeden, ocskos! Vagy no mar szor a honod alatt? Talan kerdezd meg apukadat vagy anyukadat mielott belekotsz az idosebb generacioba. Mutass nemi tiszteletet!! Es ki vagy te, tacsko, hogy megiteld, hogy en hova tartozom vagy sem? Ki vagy te, hogy eldontsd hogy en vissza akarok-e jonni vagy sem? Raadasul mindezt a hatam mogott, nem is "szemtol-szembe"! Vegul, de nem utolso sorban, ha szerinted, tudatlan kisfiam, en, aki a nyolcvanas evekben kerultem el, mar nem tartozom oda, akkor mit mondanal azoknak a meg elo 1956os menekulteknek, akik egy resze visszakoltozott, egy masik reszenek pedig csak a SZIVEBEN EL Magyarorszag? Persze ezt te, nagy patriota, tacsko letedre nem hiszem, hogy valaha at fogod erezni. Igy, mint mar mondtam, fordulj a szuleidhez. Talan ok tudnak segiteni...Hogy nem laktal meg szallodaban? Szegeny elmaradott! Talan, majd ha felnosz, megadatik ra a lehetoseged

Persze ez nem korhoz kotott, inkabb zsebhez, elvegre 11 eves kislanyom mar tobbszor lakott szallodaban! A nyari szunetben a 2 eves kislanyom is fog.
A tobbi olvasonak pedig: Ilyen fogadtatas utan csak egy dolog jar a fejemben: Ez az Iwiw vajon ilyen charlie fele tacskoknak letesult, hogy el ne felejtsek a szombati lonyat miutan kijozanodtak vagy tenyleg arra szolgal amit en hittem, hogy az ember regi kapcsolatokra tud lelni? Mivel amig az embert nem hivja meg valaki, addig nem kap betekintest, ez rejtely marad elottem. Azt viszont alahuznam, hogy igen, vannak meg rendes - fiatal - emberek, akik aterzik, mit jelent az, ha valaki elszakadt a hazajatol, a barataitol, a volt osztaly- es iskolatarsaitol, es betekintest - lehetoseget - ad, - meg akkor is, ha szalloda portaskent dolgozik -, arra, hogy az ember - akinek talan sokkal inkabb szuksege van egy ilyen internett oldalra - mint azok akik elerhetik ismeroseiket a telefonkonyv segitsegevel - a tavolsag es az ido elmulta miatt. Tudjatok, vannak emberek akiknek emlekszem a nevere, akik nagyon jo barataim voltak, de nem lattam oket tobb mint 20 eve. Nem hallottam mi lett veluk, hova kerultek. Nem az ilyen kapcsolatok felkutatasara (is) szolgal ez az Iwiw oldal? Mert nekem ezt mutatta be ez a kedves szallodai dolgozo, miutan rakerdeztem mit csinal a szamitogep elott. En nem is tudtam volna, hogy letezik ez az oldal vagy ez a lehetoseg. Mint ahogy biztos vagyok benne, hogy sajnos tul sokan nem is tudjak. Olyanok, akiknek ott kellene lenniuk. Azok helyett akik ott vannak (akikrol irtok). Gondolhatjatok milyen sokan nem ismerik pl. a "gyaloglo.hu"-t vagy a "Gmail"-t amit itt emlegettek. Melyet mellesleg en sem ismerek. Mindenesetre, ennek a kedves fiatal embernek nem volt Iwiw-es meghivoja, kulonben meghivott volna, hisz 2-3 este elbeszelgettunk es valamilyen szinten megismerkedtunk. A Myvip-re meghivott, itt sajnos - egyenlore - nem sikerult tobb ismerosre lelnem, bar hozza kell tennem, az utobbi idoben nem volt ra sok idom se. Tehat, ha valaki ugy gondolna, hogy meg tudna adni a lehetoseget egy kulfoldre szakadtnak - akar ugy is, hogy utana kitorli, hogy o szponzoralt be -, az irjon nekem a mailcimemre. Elore is koszonom