HWSW Informatikai Kerekasztal: Orkut és iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Orkut és iWiW Ismerősök hálózata Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:33

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 12:28

Más kérdés, h sztem nem nagyon olvassák.

Más kérdés, hogy megint a háborúk gyökerénél tartunk.  :eek:

(Semmi különös, nem csak neked szól, csak úgy gondolkodom.)
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#122 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 22. 13:23

Idézet: kisködmön - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 13:33

Más kérdés, hogy megint a háborúk gyökerénél tartunk.  :eek:

(Semmi különös, nem csak neked szól, csak úgy gondolkodom.)

Hmmm, a háborúk gyökerénél a figyelmetlenséget /esetleg a félreértéseket?/ érted? :think: Kifejthetnéd.

avalon

Szerkesztette: Avalon 2006. 01. 22. 13:25 -kor

#123 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 13:33

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 13:23

Hmmm, a háborúk gyökerénél a figyelmetlenséget /esetleg a félreértéseket?/ érted? :think: Kifejthetnéd.

avalon

Nem a figyelmetlenséget.
Az érdekeket és az érdekellentéteket. Azt, hogy van egy rendszer, amit egyesek ki akarnak tölteni - saját érdekük szerint jól -, s ugyanazt a rendszert mások - saját érdekük szerint jól - fel akarják rúgni. Aztán elindul a kinek-mi-a-jó és milyen eszközökkel? Csak ennyi. :)
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#124 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 01. 22. 15:02

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 10:39

... csak, hogy minél elöbb meglegyen neki a 300 ismerős. Sok idóta meg azt hiszi, h ha neki 200-300-400 ismerőse van, akkor milyen faszagyerek, Ő a sztár. Legalábbis sztem sok embernél ez van a háttérben.

teljesen egyetértek veled.
sajnos sokan csak emiatt használják

#125 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 15:27

valahol lattam:

"Az egyetlen dolog, amit érdemes tudni a WIWről:
Aki két képnél többet tölt fel magáról, az dugni akar"

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#126 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 22. 18:11

Idézet: Desorder - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 15:27

valahol lattam:

Izé... :Đ Mit szépítgessem. 

#127 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 18:53

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:11

Izé... :Đ Mit szépítgessem.

S aki nem, az is. Csak nincs képe hozzá. :)

#128 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:45

nekem csak egy képem van feltölve, akkor már nem is ? :think:

:D

#129 Felhasználó inaktív   shee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 22. 22:47

Szociális felmérésnek (ha jól emlékszem annak indult a wiw, ha tévedek szóljatok) viszont még mindig jó...csak már inkább valami olyasmit mér, hogy egy közösségben mekkora a hülyék(már bocsánat) aránya... és főleg a körlevelek...meg tényleg miért tesznek fel egyesek magukról 8-10 képet? Minél több van róla annál jobban akarnak vele az emberek??? Azért hm..nem tudom... :D  :D

#130 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 23:22

Idézet: shee - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 22:47

Szociális felmérésnek (ha jól emlékszem annak indult a wiw, ha tévedek szóljatok) viszont még mindig jó...csak már inkább valami olyasmit mér, hogy egy közösségben mekkora a hülyék(már bocsánat) aránya... és főleg a körlevelek...meg tényleg miért tesznek fel egyesek magukról 8-10 képet? Minél több van róla annál jobban akarnak vele az emberek??? Azért hm..nem tudom... :D  :D

Exhibicionizmus ákker. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#131 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 23:23

Idézet: shee - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 23:47

Jaja, a lényeg ugyanaz maradt, csak a cél változott. :D

Idézet: Desorder @ 2006. jan. 22. - Dátum: vasárnap - 16:27

valahol lattam:

Nekem 8 van, de odairtam a magamról rovatba, h NEM AKAROK DUGNI!

avalon

#132 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 23:40

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 23:23

Nekem 8 van, de odairtam a magamról rovatba, h NEM AKAROK DUGNI!

Férfiklimax? :D

#133 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 23:45

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 0:40

Férfiklimax? :D

Nem szeretem ha olvasol a gondolataimban  :reklamacio:

avalon

#134 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 05:03

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 10:39

@ Des Nem hiszem egyébként, hogy ők nem látják, hogy ez nem ugyanaz a friends-list. Nekem is van (nem is egy!) olyan ismerősöm, akik azon versenyeznek, hogy kinek van több ismerőse. Engem is van, aki felvett, pedig életemben kb 2szer találkoztam vele. Megnéztem, az ismerőseinek listáját, és hát... Mindenkit felvett az én, és más ismerőseinek listájából, csak, hogy minél elöbb meglegyen neki a 300 ismerős. Sok idóta meg azt hiszi, h ha neki 200-300-400 ismerőse van, akkor milyen faszagyerek, Ő a sztár. Legalábbis sztem sok embernél ez van a háttérben.

Én is ismerek ilyeneket...  :( Azt hiszik hogy attol menők hogy mindenkit "ismernek".  :omg:
Elég szomorú, hogy néhányan ismerősnek tartanak mindenkit, akivel egy fórumra irogatnak, és talán még egy privát üzenetet sem váltottak, nemhogy más kapcsolatba kerültek volna. Meglátják a nickeket aztán észnélkül jelölgetnek.

A vidéki témához meg annyit, hogy nem egy olyan "falusi" ismerősöm van akik szivesen előfizetnének szélessávra ha lenne rá lehetőség...
Meg olyant is ismerek aki naponta netközelbe van melóhelyen és otthon is, de abszolút hidegen hagyják az ilyen iwiw féle dolgok és nemhajlandó regelni. Szóval nemérdemes párhuzamot vonni terület alapján.

#135 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 12:48

Ennek is elejet lehetne venni, ha nem lenne annyira eloterbe tolva egy csomo felesleges informacio. Pl ilyen az ismerosok szama is.
Amikor latom valakinek a kis vagy nagy adatlapjat, nagy betukkel melle van irva, hogy hany ismerose van. Nem is ertem, hogy lehet valakinek 300-400 ismerose.. azok nem ismerosok, max egyszer talalkoztak valahol.
Volt errol egy ismeretterjeszto film. A majmok agymerete meghatarozza, hogy hany majommal tudjak a kapcsolatot tartani. A hegyi pavian pl mar 50+ majommal is haversagban/falkaban tud lenni, mig a kolonusz nevu makifele csak 15-20 fajtarssal :)
Ugy latszik, a wiwen van nehany marslako (a Tamad a Mars c. filmbol) vagy conehead, akiknek extrem nagy agya van.

#136 Felhasználó inaktív   shee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:49

Idézet: ion - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 12:48

Ennek is elejet lehetne venni, ha nem lenne annyira eloterbe tolva egy csomo felesleges informacio. Pl ilyen az ismerosok szama is.
Amikor latom valakinek a kis vagy nagy adatlapjat, nagy betukkel melle van irva, hogy hany ismerose van. Nem is ertem, hogy lehet valakinek 300-400 ismerose.. azok nem ismerosok, max egyszer talalkoztak valahol.
Volt errol egy ismeretterjeszto film. A majmok agymerete meghatarozza, hogy hany majommal tudjak a kapcsolatot tartani. A hegyi pavian pl mar 50+ majommal is haversagban/falkaban tud lenni, mig a kolonusz nevu makifele csak 15-20 fajtarssal :)
Ugy latszik, a wiwen van nehany marslako (a Tamad a Mars c. filmbol) vagy conehead, akiknek extrem nagy agya van.

De tényleg most akkor mi az ismerős definíciója? Nekem elég sok van, csak az egyetemről van kb. 100, de nem tudom ez miért lenne lehetetlen? Mindenesetre nem gyűjtöm megszállottan az ismerősöket, és az kikészít amikor valakit fogalmam sincs honnan ismerek de bejelöl, és mikor írok neki válaszra se méltat. Vajon mindenkit bejelöl szép sorjában???
De tényleg: hogy a név mellett miért az illető ismerőseinek a száma jelenik meg zárójelben? Először azt hittem hogy az életkor, az lenne még esetleg ésszerű...

#137 Felhasználó inaktív   shee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:50

Nem tudom aki regisztrálva van találkozott-e már Kis Fröccs-el. Így, ezen a néven...és ahogy elnéztem, elég sokat ismerik :D

#138 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 14:24

Embereknél ez átlag 150 fő.
Azt hiszem elvileg kb. ennyi volt egy ősi embertörzs létszáma.

> Inside the Monkeysphere <

#139 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 14:33

Volt errol egy ismeretterjeszto film. A majmok agymerete meghatarozza, hogy hany majommal tudjak a kapcsolatot tartani.

Bocs hogy kötözködöm, de én fordítva emlékszem, vagyis az határozza meg az agy mértetét hogy mekkora csapatban él a majom.
WoT nick: Atti77

#140 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 23. 14:43

Nekem ~172 ismerősöm van, melyből ~160ról egyből tudtam kicsoda, ~10ről a kép segítségével derül ki kicsoda, ~2 volt az akire rá kellett kérdezni..
Szerencsére nem volt olyan, hogy ismeretlen jelölt meg, de nem igazolnám vissza. minek?

viszont most "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!"

más ami eszembe jutott, hogy be kéne szerezni ide egy iwiwes moderátort (ha van ilyen), mert kiváncsi lennék az ő véleményére is :D
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »