HWSW Informatikai Kerekasztal: ZeneszHUB, mert szabad II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ZeneszHUB, mert szabad II. Értékeld a témát: -----

#211 Felhasználó inaktív   VolvexGlobator 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 08. 20:39

Na.
Nyálaskodni nem fogok,de azért írok:
Ott voltam,mikor a harmincadik usert vártuk a hubra,meg a századikat,ötszázadikat,ezrediket.Az uptime -om elmond mindent.
Jó barátokat szereztem,sok ismerettséget,pár embert sikerült leküldenem Wing Tsun tréningre ; és valahol remélem,hogy pár  homo sapiensnek segíteni is tudtam.
Frankó kis közösség rázódott össze a hubon -értem ezt elsősorban a pár tíz aktív userra,akivel szinte napi kapcsolatban voltam(voltunk).
Picit volt Volvex's Room is a hubon,amire igenis,kicsit büszke vagyok.
Alapból átvedlek vadparasztba,ha valamelyik prominens jogvédőről van szó....hát még akkor,ha Pepe barátom hátán csattan az ostor,és ezzel egyidőben szétcsesznek egy király közösséget.
Ezért a következő pár sorban inkább csak gondolom,de nem írom le a véleményemet.(Aki ismer,el tudja képzelni a sorokat :D )

*
*

Szóval ott akarok lenni,mikor a Zenesz feltámad (Zenesz 3.0 - Operation Phoenix)...és ha tudok segíteni,mindig elértek.

Csumi!

Szerkesztette: VolvexGlobator 2007. 03. 08. 20:40 -kor

#212 Felhasználó inaktív   LupusGermanicus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 17:32

Köhm...

Szóval én sosem voltam túl aktív társalkodó a ZenészHubon. De azért több mint egy évet eltöltöttem a zenészen. Sokszor anyáztam a szigor miatt, de mindig be kellett látnom, hogy az én érdekemet is szolgálja. Nagy ritkán vitatkoztam egy sort, ha unalmamban beleolvastam a main-be és valami elképesztően idegesítő szöveget vettem észre. :banghead:

Én függő vagyok. ZENEista vagyok. Gyerekkorom óta. Kérek egy tapsot a közösségtől  :D Ki kellett már mondani...

Valahogy ezen a Hubon úgy összejött 1000 különböző zenei stílust kedvelő ember, hogy szinte minden nekem tetsző ZENÉről tudtam "csetelni". A legváltozatosabb felhozatallal.

Ez azért hiányozni fog.

Minden ex-felhasználónak sok szépet és jót!

V. Piotr

Ja és MINDIG =>    :sing:

Szerkesztette: LupusGermanicus 2007. 03. 11. 17:38 -kor

#213 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 12. 18:20

na ezt skubizzatok:
ma kaptam megint egy szep tertivevenyes levelet, ismet meghivtak beszelgetesre a rendorsegre (gyk.: ujabb kihallgatas).
ez idaig rendben is van. csakhogy a meghivoba beleirtak, hogy vigyem magammal a HUB szabalyzatat. na itt egy picit elmosolyodtam. felhivom a hadnagy asszonyt (bocs ha nem helyes a megszolitas), hogy hat a szabalyzat az ugyebar a geppel egyutt lefoglalt winyon van Hajduszoboszlon, akkor hogyan is vihetnem magammal? nemi tetovazas utan azt a valaszt kaptam, hogy akkor majd beleirjuk a jegyzokonyvbe, hogy Hajduszoboszlon van a winyon.
na de konyorgom! akkor en most minek is megyek be hetfon a rendorsegre megint, munkaidoben? :D

tipp: nincs osszhangban az itteni es a szoboszloi szerv munkaja. :(
masik tipp: szamitastechnikai igazsagugyi szakerto Ur meg mindig nem tudta megszakerteni a winyok tartalmat.

egyeb tipp?  :confused:
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#214 Felhasználó inaktív   VolvexGlobator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 18:54

Egyéb tipp?
Üzenem nekik,hogy küldjék el a szakértőket hozzám,hogy leglább a számítástechnika alapjait elmagyarázhassam nekik.

#215 Felhasználó inaktív   ShadowTm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 12. 22:58

nah hosszú tétovázás után úgy gondoltam hogy újra regisztrálok, mivel a régi acc-om valamiért megsérülhetett  :think:

egyébként csak annyit tudok mondani így 11 felé full kómásan hogy röhely az egész, de úgy egy az egyben... :omg:

és nem fogom feladni a reményt, hogy újra lesz Zenész... még el kell telnie egy kis időnek hogy temessem...  :rolleyes:  :D

Szerkesztette: ShadowTm 2007. 03. 12. 22:59 -kor

#216 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 23:07

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 18:20

na ezt skubizzatok:
ma kaptam megint egy szep tertivevenyes levelet, ismet meghivtak beszelgetesre a rendorsegre (gyk.: ujabb kihallgatas).
ez idaig rendben is van. csakhogy a meghivoba beleirtak, hogy vigyem magammal a HUB szabalyzatat. na itt egy picit elmosolyodtam. felhivom a hadnagy asszonyt (bocs ha nem helyes a megszolitas), hogy hat a szabalyzat az ugyebar a geppel egyutt lefoglalt winyon van Hajduszoboszlon, akkor hogyan is vihetnem magammal? nemi tetovazas utan azt a valaszt kaptam, hogy akkor majd beleirjuk a jegyzokonyvbe, hogy Hajduszoboszlon van a winyon.
na de konyorgom! akkor en most minek is megyek be hetfon a rendorsegre megint, munkaidoben? :D

tipp: nincs osszhangban az itteni es a szoboszloi szerv munkaja. :(
masik tipp: szamitastechnikai igazsagugyi szakerto Ur meg mindig nem tudta megszakerteni a winyok tartalmat.

egyeb tipp?  :confused:

Hany honapja is foglaltak le, 4? Ennyi ido alatt nem sikerult kinyerni a vinyokrol egy szabalyzatot, hat ez azert minden elkepzelesemen tultesz.

Bar az egeszben az a vicc, hogy ehhez le se kellett volna foglalni semmit, mert siman felmentek volna elotte a webre es megnezik, ezek szerint igen reszletes vizsgalat elozte meg a lefoglalast...

Ez mar tenyleg csak meghurcolas, ha nem a te idodet rabolnak meg azt irnam vicces, de igy felhaborito.

Szerkesztette: repattila 2007. 03. 12. 23:11 -kor

#217 Felhasználó inaktív   ShadowTm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 13. 08:05

mit szólnátok egy találkozóhoz a közeljövőben? :think:  :beer:  :reszeg:

aki szerint nem lesz már hub az búcsúbulira jön, aki szerint meg lesz még az meg csak jól érzi magát...

#218 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 10:10

Idézet: repattila - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 23:07

Hany honapja is foglaltak le, 4? Ennyi ido alatt nem sikerult kinyerni a vinyokrol egy szabalyzatot, hat ez azert minden elkepzelesemen tultesz.

Egeszen pontosan 76 napja. :look:

#219 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 14. 16:34

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 18:20

Sok éve melóztam egy ilyen szakértőnek, az enyhén siralmas volt. Bár olyan óradíjakért nem csodálom, hogy nem volt rá hozzáértő ember, viszont mostani kollégák azt mondták, négyzetesebben javult a helyzet.

Ezek szerint nem biztos, bár ügyintézésben 4 hónap nekem még gyanúsan kevés is. Azért ha van backup a webet ki lehetne hozzám tenni, csak "ennyi volt, kösz csá" szöveggel. Mert a statom igen jól nézett ki :-)
Make love not Wor.

#220 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 17:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 16:34

Sok éve melóztam egy ilyen szakértőnek, az enyhén siralmas volt. Bár olyan óradíjakért nem csodálom, hogy nem volt rá hozzáértő ember, viszont mostani kollégák azt mondták, négyzetesebben javult a helyzet.

Ezek szerint nem biztos, bár ügyintézésben 4 hónap nekem még gyanúsan kevés is. Azért ha van backup a webet ki lehetne hozzám tenni, csak "ennyi volt, kösz csá" szöveggel. Mert a statom igen jól nézett ki :-)

A franc egye meg.. kb karacsony elott 1 hettel halt meg masik gepben a winyo amire backupoltam..  :rolleyes:
Az oldal meg minden mas egyetlen peldanya a hatosag fogsagaban :D

Azert ennyi ido alatt mar igazan keszithettek volna rola egy masolatot :p

#221 Felhasználó inaktív   Thegrey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 17:53

A négyzetesebben javulást az óradíj emelkedésére értették...  :D
Verba volant, scribere non scio.

#222 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 19:29

Sajnálom hogy így kellett véget érnie egy jó dolognak. Mi jöhet ezután? Feltámadás! :)

#223 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:11

A ma delelotti meetingrol jelentem:

"Elmondani kívánom, hogy a HUB szabályzat nem áll rendelkezésemre, tekintettel arra, hogy az az Önök által lefoglalt merevlemezen (winchester) található."

Egyebet nem tudok mondani, kerem kapcsojja ki. :look:  :think:

#224 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:50

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:11

A ma delelotti meetingrol jelentem:

"Elmondani kívánom, hogy a HUB szabályzat nem áll rendelkezésemre, tekintettel arra, hogy az az Önök által lefoglalt merevlemezen (winchester) található."

Egyebet nem tudok mondani, kerem kapcsojja ki. :look:  :think:

Inkabb be kene mar, legalabbis a lefoglalt vinyokat :)

#225 Felhasználó inaktív   VolvexGlobator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 20:47

Vaz,Pepe!
Kajak várom,hogy hívjanak már be...:D

#226 Felhasználó inaktív   macsogabe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 22:39

udv emberek, kezd felfrissulni a memoriam az internethasznalatrol, ide is eltalaltam, mostmar latom, miert nincs a dc-n zenesz, pedig epp letoltottem egy strongot, es nagynehezen be is allitottam.
hat ennyit rolam, zenesz v3.0?
szoljatok ha kell vmi help...

udv ujra itt

#227 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 23:12

Idézet: macsogabe - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 22:39

udv emberek, kezd felfrissulni a memoriam az internethasznalatrol, ide is eltalaltam, mostmar latom, miert nincs a dc-n zenesz, pedig epp letoltottem egy strongot, es nagynehezen be is allitottam.

udv ujra itt

Udv ujra a neten :)

#228 Felhasználó inaktív   ShadowTm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 20. 23:35

udv ujra itt

szevasz Gabe!  :D  :up: mizu mostanság?

#229 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 09:24

udv ujra itt

Nezdmar, ezt a tagot ismerem valahonnan!
Hat veled meg mi a pots van? :) Eltuntel mint szurke szamar a kodben.. meselj, hogy vagy mi ujsag?

#230 Felhasználó inaktív   macsogabe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 21:11

ahogy jay es nema bob mondana, vagyis nema bob nem surun, majdnem elfelejtettem:
"mi a f*ssszom az a zinternet!"
jartam a vilagot es penzt kerestem, meg most is keresgelem:D
aztan latom mi tortent tt veletek,es ez eleg elszomorito,
mert tudjatok en OP AKAROK LENNI!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13