HWSW Informatikai Kerekasztal: Ovislink wl-5460ap - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ovislink wl-5460ap végre egy olcso stabil ap-bridge

#141 Felhasználó inaktív   KomiZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 23:24

Idézet: Quack - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 19:46

Hát ja, kunyiztok, kunyiztok, aztán amikor az ember fia sorra jut, neki csipisz!

No elmentem leszedni az SDK-t, csinálok magamnak saját FW-t és nem adom senkinek!
Pedig 3500 MW lesz, meg ingyen internetet csinál magának automata, meg lesz benne egy csomó
négybetűs rövidités, ami senkinek sem kell, de jól hangzik.

Én jeleztem a fórumba, hogy vennék néhány liszenszet, de 16 nem kell, társulna valaki.
DE már nem kell úgy döntöttem nem teccik annyira ez a soft.
Jó nekem a free kisebb tudással is, amire használom, arra elég. nem akarok sávszélt szabályozni, meg
ilyenek az ap-n, nekem elég, ha tudd klient pppoe+nat dolgot.
Sőt még az a néhány plusz db sem kell, 2 hétig ment 26 db, vel, de visszavettem 16-ra.

Komi

#142 Felhasználó inaktív   KomiZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 23:30

Idézet: Quack - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 19:46

Hát ja, kunyiztok, kunyiztok, aztán amikor az ember fia sorra jut, neki csipisz!

No elmentem leszedni az SDK-t, csinálok magamnak saját FW-t és nem adom senkinek!
Pedig 3500 MW lesz, meg ingyen internetet csinál magának automata, meg lesz benne egy csomó
négybetűs rövidités, ami senkinek sem kell, de jól hangzik.

amúgy ha mindenáron kunyizni akarsz írd neki (esetleg másik cimröl, mint amirol irtal), hogy feltetted, a fw-t, de mest vetted eszre, hogy demo modban dolgozik csak, és hogy hogyan lehet érvényessé tenni,mert
igy nem tudod használni az ap-t. Ha pénzes válasz lesz, mond neki, hogy sajna csóró vagy, meg utalni sem tudsz, és visszarakható e az aredeti szoft .

Csak megesik a szive.

Én nem kértem tőle ingyen lic-t, csak pont így jártam, hogy nem figyeltem, hogy demo lesz, és hirtelen feltettem. Erre irta, hogy ha a mac cimet megirom, akkor kuld egy ajandek lic-t, meg amugy 13$/db min 16 db vétel.

Sok sikert.

Komi

#143 Felhasználó inaktív   Quack 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 00:02

Idézet: KomiZ - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 23:30

Csak megesik a szive.

Remélem is, mert úgy megdicsértem őket, hogy a fejük majd leesett.
Lehet le is esett, most operációra kell nekik a pénz.  :)

No megpróbálom még egyszer, aztán ha nem megy,
majd kitalálok valamit.

BTW. Az úgy dolgozna, ha kikutyulnék egy licencet,
a haverom meg beállitaná magánál az én mac-emet,
(úgyse vagyunk egy ISP-nél)?
Bár neki megspórolnám a kéregetést.

#144 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 03. 08:32

Idézet: mip - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 22:05

Az aw6200r-hez valakinek NAT-olós ötlet nincs?
Szétszedtem, 90%-ban 5460-jellegű. A szoftvereket viszont visszadoálja invalid file-al. Bztos kiszúrja méretet (1M=>1,8M).
Ha valaki szerez hozzá működő szoftvert, tudok kedvezményeket szerezni rá belföldi nagykereskedőtől.

Ez a bajom  nekem is, eddig a Conceptronic ment ra, meg az edimax.
De semmi plusz uj funkciovan nem bovult. :(

#145 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 19:28

Idézet: Michael - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 7:32

Ez a bajom  nekem is, eddig a Conceptronic ment ra, meg az edimax.
De semmi plusz uj funkciovan nem bovult. :(

Hah..
Pont ez a mai eredményem. A két fw. Meg kb 8-10 alternatív pattant le róla.
A következőkre juottam:
c54apm
wap - 0006
aw6200r
ed...... (et fejből nem tudom)

eszközök fizikailag azonosak. Belső fotóket elnézve ez tuti.
Csakhát ezzel még nem vagyunk előbbre.

Ha valaki valamit tud, ne tartsa vissza.
www.kevenet.hu

#146 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 20:04

Idézet: mip - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 19:28

Hah..
Pont ez a mai eredményem. A két fw. Meg kb 8-10 alternatív pattant le róla.
A következőkre juottam:
c54apm
wap - 0006
aw6200r
ed...... (et fejből nem tudom)

eszközök fizikailag azonosak. Belső fotóket elnézve ez tuti.
Csakhát ezzel még nem vagyunk előbbre.

Ha valaki valamit tud, ne tartsa vissza.

Soros porton lehet buzeralni.
Itt van rola leiras.
Engem is erdekelne egy kis plusz kakao... :)
Ez a gondom nekem is fizikailag ugy tunik hogy full azonosak, megsem megy ra minden firmware :(

#147 Felhasználó inaktív   rober 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 21:16

Sziasztok.

Nekem is van egy 5460ap kütyüm.Kiválóan müködik az interneten,csak a menüjébe nem tudok bemenni. Ha hosszu resetet nyomok akkor igen,de a tetőn van......

Robi

#148 Felhasználó inaktív   Smirre 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 16:53

Sehol nem találok arról infót, hogy ha infrastructure client módban használom az 5460ap-t, akkor a két ethernet portra köthetek-e két PC-t (azaz router funkciót is betölt)?
Erről van valakinek tapasztalata? Amire használnám, azaz, hogy a lakás egyik szobájában lévő 2 PC-t vezetéken rádugnám az AP-ra, az pedig a Wireless router-hez kapcsolódna. Az internet a Wireless routerre jön, onnan adna a router IP címet az AP-nek. Más megoldás is érdekelne, ha nem drágább és falfúrásmentes:)
Köszi
Smirre

#149 Felhasználó inaktív   rtenor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 20:48

Help..... HELP... és help

Lejelszavaztam a bridget (a lapon)  és azóta nem tudok hozzáférni..... térerőt nézni, updatet kérni és semmi mást..  mert nem enged be a beállítómenüjébe...(csak jelszóval...)
Tehát ha bemész a jelszó menübe akkor annyit kér hogy "jelszó és jelszó mégegyszer" beírtam,
meg is jegyeztem, de amikor visszalépésre kerül a sor akkor egy felhasználónevet is kér és semmi nem jó neki még a Gyurcsány nevet is próbáltam de semmi... Hosszú resetet is adtam neki de nem
felejt. Mit csináljak vele? Tudtok helyet ahol ki tudják verni az agyából ezt a használhatatlan jelszavazási rendszert??? Vagy van valami trükk????
Kösssszy :respect:

#150 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 20:56

Idézet: rtenor - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 21:48

Help..... HELP... és help

Lejelszavaztam a bridget (a lapon)  és azóta nem tudok hozzáférni..... térerőt nézni, updatet kérni és semmi mást..  mert nem enged be a beállítómenüjébe...(csak jelszóval...)
Tehát ha bemész a jelszó menübe akkor annyit kér hogy "jelszó és jelszó mégegyszer" beírtam,
meg is jegyeztem, de amikor visszalépésre kerül a sor akkor egy felhasználónevet is kér és semmi nem jó neki még a Gyurcsány nevet is próbáltam de semmi... Hosszú resetet is adtam neki de nem
felejt. Mit csináljak vele? Tudtok helyet ahol ki tudják verni az agyából ezt a használhatatlan jelszavazási rendszert??? Vagy van valami trükk????
Kösssszy :respect:

User név: admin :)

Egyébként meg nyomd legalább 15 másodpercig és elfelejt mindent. Ha röviden nyomod a resetet akkor csak újraindul.

Üdv

#151 Felhasználó inaktív   sephia 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 26. 08:03

Sziasztok! Kérdés : Ovis 5460 mi most a legjobb firmware, de  nem a brazil, mert az nekem két AP-t gyilkolt meg.

A választ előre is kösz :think:

#152 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 15:23

Idézet: sephia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 9:03

de  nem a brazil, mert az nekem két AP-t gyilkolt meg.

A választ előre is kösz :think:

Aztán miért gyilkolta meg? Nekem kettőn is ezvan, most frissítettem őket és kutya bajuk  :)

#153 Felhasználó inaktív   sephia 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 15:46

Idézet: Lazarevics - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 16:23

Aztán miért gyilkolta meg? Nekem kettőn is ezvan, most frissítettem őket és kutya bajuk  :)

A brazil Fw csere után nem tértek vissza - a státusz led piros maradt, a link pedig egy idő után villogni kezdett. Kicserélték a boltban, ujjabb kuncsorgás, kaptam lisz. de ugyanúgy jártam vele. Otom írta, hogy csak a csere segít. Így jártam.

#154 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 18:05

Idézet: sephia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 16:46

A brazil Fw csere után nem tértek vissza - a státusz led piros maradt, a link pedig egy idő után villogni kezdett. Kicserélték a boltban, ujjabb kuncsorgás, kaptam lisz. de ugyanúgy jártam vele. Otom írta, hogy csak a csere segít. Így jártam.

Nekem szerencsére semmi ilyen nem volt  :respect:

#155 Felhasználó inaktív   Atikaaah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 00:54

Sziasztok!
Tanácsotokra lenne szükségem!Hunnetet akarok antennával leszedni, cliens modban egy ilyen WL-5460 AP-t tenni rá majd a gépbe utp kábellel! Na most kicsit megrémisztett ez a brazil firmware dolog amit itt olvastam. Ehhez amire nekem kell ahhoz is szükség van erre a frissitésre vagy alapból tudja ezt a funkciót. Szemeztem  még egy SMC WEBT-G-vel, ez jóval egyszerűbb eszköz. Mit javasoltok, erre a megvalósitásra melyik a jobb készülék?
Választ előre is köszi!

#156 Felhasználó inaktív   sephia 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 06:00

Idézet: Atikaaah - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 1:54

Sziasztok!
Tanácsotokra lenne szükségem!Hunnetet akarok antennával leszedni, cliens modban egy ilyen WL-5460 AP-t tenni rá majd a gépbe utp kábellel! Na most kicsit megrémisztett ez a brazil firmware dolog amit itt olvastam. Ehhez amire nekem kell ahhoz is szükség van erre a frissitésre vagy alapból tudja ezt a funkciót. Szemeztem  még egy SMC WEBT-G-vel, ez jóval egyszerűbb eszköz. Mit javasoltok, erre a megvalósitásra melyik a jobb készülék?
Választ előre is köszi!

Az eredeti firmware sem rossz, de a brazil megnöveli a teljesítményét. Nekem azért kellett volna. Így is /relatív/ jól működik, de nagyobb teljesítménnyel stabilabb lenne.Többeknek van brazil, nekik ahogy olvastam jól müködik. Nekem nem volt szerencsém. Az 5460-as OvisLink még így is jobb, mint a kétszer olyan drága USR 5430

#157 Felhasználó inaktív   Otom_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:06

Idézet: Atikaaah - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 1:54

Sziasztok!
Választ előre is köszi!

5460 tökéletesen megy client modba, eredeti firmware-el. (Neteasy)

#158 Felhasználó inaktív   Amd_Boy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:21

Kerestem a neten Ovislink wl-5460-at, itt találtam: www.wificentrum.hu Szerintetek ezek az árak már tartalmazzák az ÁFA-t is?

Bocsi, már megtaláltam... :D

Szerkesztette: Amd_Boy 2006. 03. 27. 12:25 -kor

Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition (nF 590 SLI), AMD Athlon64 X2 4200+@2210Mhz, 1Gb Corsair DDR2, Sapphire X1950pro 580/700 MHz, Samsung HD300LD, NEC AD-7173A, Chieftech 560W-A12C

#159 Felhasználó inaktív   Otom_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:58

Idézet: Amd_Boy - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 13:21

Kerestem a neten Ovislink wl-5460-at, itt találtam: www.wificentrum.hu Szerintetek ezek az árak már tartalmazzák az ÁFA-t is?

Bocsi, már megtaláltam... :D

Onnan inkább a wline-t rendeld 20dB-s és stabil bridge, ha nem stabilabb mint az ovis ja és olcsobb!

#160 Felhasználó inaktív   Amd_Boy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 17:51

Idézet: Otom_ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 15:58

Onnan inkább a wline-t rendeld 20dB-s és stabil bridge, ha nem stabilabb mint az ovis ja és olcsobb!

Ok, köszi szépen!  :respect:
Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition (nF 590 SLI), AMD Athlon64 X2 4200+@2210Mhz, 1Gb Corsair DDR2, Sapphire X1950pro 580/700 MHz, Samsung HD300LD, NEC AD-7173A, Chieftech 560W-A12C

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.