Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2006. 03. 20. 22:03
Hát a Conquer Oline 2 megy....
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2006. 03. 21. 22:51
Hali all!
Én is eljöttem ide, mint sok más diablós társam.
Már elolvastam a fórum elsö 24 oldalát amíg lejött a game, szépen felirkáltam mindent, és nagyon hálás vagyok mindenkinek az infókért.
Viszont kérek valakit, pl az ismerősöket (Verg, Summer), h írjátok le légyszi, h milyen karit érdemes indítani és milyen skillre rakjak.
(amit eddig kihámoztam: dárdás csajszi, nagy mellekkel és jó seggel)
Még nem tom, h mi lessz az accom, de megírom.
(amíg megérkezik a válasz, megpróbálok regelni)
Én is eljöttem ide, mint sok más diablós társam.
Már elolvastam a fórum elsö 24 oldalát amíg lejött a game, szépen felirkáltam mindent, és nagyon hálás vagyok mindenkinek az infókért.
Viszont kérek valakit, pl az ismerősöket (Verg, Summer), h írjátok le légyszi, h milyen karit érdemes indítani és milyen skillre rakjak.
(amit eddig kihámoztam: dárdás csajszi, nagy mellekkel és jó seggel)
Még nem tom, h mi lessz az accom, de megírom.
(amíg megérkezik a válasz, megpróbálok regelni)
Elküldve: 2006. 03. 21. 23:38
Na mivan megteccet?
Szerkesztette: Leslysw 2006. 03. 21. 23:40 -kor
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2006. 03. 22. 00:54
Az elöbbi kérdéseim még élnek. Már 4. szintű vagyok, 1 pontot se nyomtam el, hátha igy nem rontom el.Mégegy fontos. Csomó árús volt a faluban. Gondolom, azok azok a játékosok akik cuccot árulnak. De én hol adhatom el azt ami nem kell? Mert mondanom se kell, h pasinak valo cucc esett csak eddig. ja és nem lándzsásat, hanem a pengéslándzsásat inditottam.
elöre is kösz a helpet!
elöre is kösz a helpet!
Elküldve: 2006. 03. 22. 09:45
ELINDULT
Egy rejtett processt kellett még megengednem. Remélem, hogy kicsit lazítva, nem kapok semmi kártékonyt
Regelés meg folyamatban
Én is megkérdem, hogy mit érdemes indítani (karaktert) és melyik szerveren van több magyar?
Regelés meg folyamatban
Én is megkérdem, hogy mit érdemes indítani (karaktert) és melyik szerveren van több magyar?
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2006. 03. 22. 12:10
Végigolvastam a fórumot. Mégegyszer kösz az infókat.
meg a http://silkroadforum.atw.hu/ fórumát
Ezek szerint fagyos, spearos csajom lesz, mert az gyorsan csapkod és lassítja a monsztákat.
Valaki tudna írni a spearos skill elosztásról?
meg a http://silkroadforum.atw.hu/ fórumát
Ezek szerint fagyos, spearos csajom lesz, mert az gyorsan csapkod és lassítja a monsztákat.
Valaki tudna írni a spearos skill elosztásról?
Elküldve: 2006. 03. 22. 12:15
Felülről a másodikat (Fan storm, vagy vmi ilyesmi a neve) ne tanuld meg! Haszontalan! A többit bátran.
régebben jobb volt...
Aege: Miino
Aege: Miino
Elküldve: 2006. 03. 22. 12:16
Az actions-nal (a) van olyan, hogy stall azzal tudod lerakni a sajat kis boded es arulgathatsz. 
Amugy egyszeruen eladhatod az NPC-nek is, barmelyiknek, ugyenannyit fizetnek.
Barmelyik, amelyika rul vmit.
Tehat a guildes ficko nem fogja megvenni.
Mindegyik szerveren eleg sok magyar van mar. De az ujabbakra menjetek(Oasis).
A regiekre mar igy is tul sokan vannak.
Azt, hogy milyen karakterrel legyel meg szerintem te dontsd el, elvegre ez egy jatek, nem verseny, nem kell mindig a legjobbnak lenni.
fire - legnagyobb sebzes + eges
lightning - kozepes sebzes + dodge minusz, ha jol tudom (tobbet sebez ra a kovetkezo utes)
cold - legkisebb sebzes + fagyasztas - lassitas
Az sp farmot ne hagyjatok ki a szamitasbol, mivel foleg az elejen erdemes csinalni, utana mar nyogve nyelos.
Gyorsan a lenyege az sp farmnak:
Alacsonyabb legyen a legmagasabb mastery lvl, mint a sima lvl-ed (max9), ennek az az elonye, hogy tobb skill pontot kapsz, ami magasabb szinten megkonnyiti a skillek felvetelet. Tehat tobb sp kevesebb xp.
Amugy egyszeruen eladhatod az NPC-nek is, barmelyiknek, ugyenannyit fizetnek.
Barmelyik, amelyika rul vmit.
Mindegyik szerveren eleg sok magyar van mar. De az ujabbakra menjetek(Oasis).
Azt, hogy milyen karakterrel legyel meg szerintem te dontsd el, elvegre ez egy jatek, nem verseny, nem kell mindig a legjobbnak lenni.
fire - legnagyobb sebzes + eges
lightning - kozepes sebzes + dodge minusz, ha jol tudom (tobbet sebez ra a kovetkezo utes)
cold - legkisebb sebzes + fagyasztas - lassitas
Az sp farmot ne hagyjatok ki a szamitasbol, mivel foleg az elejen erdemes csinalni, utana mar nyogve nyelos.
Gyorsan a lenyege az sp farmnak:
Alacsonyabb legyen a legmagasabb mastery lvl, mint a sima lvl-ed (max9), ennek az az elonye, hogy tobb skill pontot kapsz, ami magasabb szinten megkonnyiti a skillek felvetelet. Tehat tobb sp kevesebb xp.
Elküldve: 2006. 03. 22. 14:06
hudi: nem értem, mi ez az sp farm? és mit nem ajánlasz a ládzsához?
Amikor szintet lépek (most vagyok 5) kapok kis levelet. ha jól értelmeztem, felvehetek küldetést. de kitöl és hol? Eddig 1 küldit se csináltam meg. csak csapkodtam mindenkit, ahol értem.
Amikor szintet lépek (most vagyok 5) kapok kis levelet. ha jól értelmeztem, felvehetek küldetést. de kitöl és hol? Eddig 1 küldit se csináltam meg. csak csapkodtam mindenkit, ahol értem.
Elküldve: 2006. 03. 22. 15:00
Ha figyelmesebben elolvasod azt az uzenetet, amit szintlepesnel ad, akkor rajossz, hogy hova kell menni. 
Amugy meg: http://hold.uw.hu/quest.html
Az sp farmolas lenyege, hogy nem a kesobbi szinteken kell kitermelned a sok-sok sp-t.
A landzsahoz(spear) a coldot, ahhoz inkabb lightning vagy fire jobb lenne.
Amugy meg: http://hold.uw.hu/quest.html
Az sp farmolas lenyege, hogy nem a kesobbi szinteken kell kitermelned a sok-sok sp-t.
A landzsahoz(spear) a coldot, ahhoz inkabb lightning vagy fire jobb lenne.
Elküldve: 2006. 03. 22. 19:11
hudi, bocs, h ennyit zaklatlak, de miért jobb a lighting? a fagy lassít, azzal meg idöt nyerek nem? a + idö alatt + ütést vihetek be.
És gigakösz a magyar küldileírásért! nem tok sajna angolul. Nem diozol véletlen? ott bárhol, bármiben tudok segíteni.
És gigakösz a magyar küldileírásért! nem tok sajna angolul. Nem diozol véletlen? ott bárhol, bármiben tudok segíteni.
Elküldve: 2006. 03. 22. 19:51
Én lándzsás+coldos, főként strenght-re pakolt nőcivel szaladgáltam amelyikre protector típusú páncélt raktam. Ez szvsz az egyik legbiztonságosabb de mindemelett kellemes sebzést is biztosító kombó (kard+pajzs lenne az igazi, de annak a sebzése elmarad elég rendesen néha). Mivel én főleg egyedül nyomtam úgy, hogy néha elég lagos volt a játék, ezért a túlélés miatt választottam ezt a felállást. Ha főként csapatban (ténylegesen csapatban, mondjuk karavánban vagy közös szörnyölésekben) fejlődsz inkább, akkor a nagyobb sebzést érdemes választani.
Elküldve: 2006. 03. 22. 20:48
Ejha...Megvan és ki is próbáltam. Aege-n vagyok Szacsoka_hun néven és már találtam is egy magyart kep01-et, de sajna megszakadt. Újra belépve írtózatosan lagol a játék. Lehet a server bibis?
Eleinte nagyon kusza az egész. Ha nem mond pár javaslatot a tag, akkor biztos összezavarodtam. Térkép nagyon nehezen használható a városban.
Hát még azért nem adom fel, de eddig inkább Conquerezem...,Megvárom, hátha a lagra van valami orvosság, amiről nem tudok
Eleinte nagyon kusza az egész. Ha nem mond pár javaslatot a tag, akkor biztos összezavarodtam. Térkép nagyon nehezen használható a városban.
Hát még azért nem adom fel, de eddig inkább Conquerezem...,Megvárom, hátha a lagra van valami orvosság, amiről nem tudok
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:04
A coldot a kicsi sebzes miatt a gyors fegyverekhez ajanlott hasznalni (ij, kard).
A speares tamadasnal ugye jol jonne a nagyobb sebzes, amikor korbesuhint, vagy csak atterjed a masikra.
Keves magas szintu spear+cold-os fickot lattam, emlekeim szerint egyet sem.
Amit SuMMer mond az teljesen rendben van. A cold leginkabb a biztonsagi jatekot tamogatja.
Ijnal pl.. elofordulhat, hogy meg se tud mozdulni az ellenfel. Van ugyan korulotted fagyaszto skill is, de az csak magasabb szinten jon.
Mondjuk en bow+coldot nyomom, szoval ez inkabb elmeleti dolog, mint sem gyakorlati.
De majd biztos ir olyan is, aki igy tolja. A forum amit irtal remek infokat tartalmaz ebben a temakorben, erdemes atolvasni.
Koszi, de a diablot mar az elso resznel meguntam.
"a fagy lassít, azzal meg idöt nyerek nem? a + idö alatt + ütést vihetek be."
Igen lassit, de mint irtam gyors fegyvereknel elony, a spear meg pont nem az.
Ezek az en meglatasaim, nyugodtan kilehet javitani.
Nem vagyok tevedhetetlen.
A speares tamadasnal ugye jol jonne a nagyobb sebzes, amikor korbesuhint, vagy csak atterjed a masikra.
Keves magas szintu spear+cold-os fickot lattam, emlekeim szerint egyet sem.
Amit SuMMer mond az teljesen rendben van. A cold leginkabb a biztonsagi jatekot tamogatja.
Ijnal pl.. elofordulhat, hogy meg se tud mozdulni az ellenfel. Van ugyan korulotted fagyaszto skill is, de az csak magasabb szinten jon.
Mondjuk en bow+coldot nyomom, szoval ez inkabb elmeleti dolog, mint sem gyakorlati.
De majd biztos ir olyan is, aki igy tolja. A forum amit irtal remek infokat tartalmaz ebben a temakorben, erdemes atolvasni.
Koszi, de a diablot mar az elso resznel meguntam.
"a fagy lassít, azzal meg idöt nyerek nem? a + idö alatt + ütést vihetek be."
Igen lassit, de mint irtam gyors fegyvereknel elony, a spear meg pont nem az.
Ezek az en meglatasaim, nyugodtan kilehet javitani.
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:07
A lagon dolgoznak elvileg.
Nehezen hasznalhato a terkep? Kinagyitottad?
(klikk a varos nevere)
Nehezen hasznalhato a terkep? Kinagyitottad?
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:14
Ok, kösz!
És spear meg bow képességnél mire érdemes rakni?
És nem értem ezt a mastery-s dolgot se. Az 5. szintű karimnál max 5 pontot rakhattam masteryre, hiába volt több. És volt olyan spell is amihez 100 fölötti mastery kell. nem hiszem, h az 100. szinten működne csak.
A másik: fejlesztem a cold varázslatokból az elsö sorban az elsőt. ha az elsö sorban a másodikat szeretném fejleszteni, akkor csak a cold masteryre kell raknom, vagy kell az elsöre is azon az egyen kívül?
És spear meg bow képességnél mire érdemes rakni?
És nem értem ezt a mastery-s dolgot se. Az 5. szintű karimnál max 5 pontot rakhattam masteryre, hiába volt több. És volt olyan spell is amihez 100 fölötti mastery kell. nem hiszem, h az 100. szinten működne csak.
A másik: fejlesztem a cold varázslatokból az elsö sorban az elsőt. ha az elsö sorban a másodikat szeretném fejleszteni, akkor csak a cold masteryre kell raknom, vagy kell az elsöre is azon az egyen kívül?
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:20
-A skill mastery-d szintje mindig maximum akkora lehet, amilyen a karaktered szintje, jelen esetben lvl5.
-Ha nézel egy skillt, akkor kiírja, mi kell hozzá, egyrészt minden esetben egy bizonyos szintű mastery (ez a skillek szintjének növelésekor emelkedik, egyre nagyobb mastery kell ugyanazon skill nagyobb szintjéhez), illetve egy skillsoron lévő második vagy harmadik skillhez az előtte lévőből is meg kell tanulni egy bizonyos szintig, általában lvl9-ig.
Egyébként úgy olvastam valahol, hogy a játékban lvl300 körüli lehet a skill mastery maximuma, gondolom azért azt csak majd később állítják be, hiszen sok skill még nincs is a skilltabon, látszik, hogy lesz még ott is fejlesztés.
-Ha nézel egy skillt, akkor kiírja, mi kell hozzá, egyrészt minden esetben egy bizonyos szintű mastery (ez a skillek szintjének növelésekor emelkedik, egyre nagyobb mastery kell ugyanazon skill nagyobb szintjéhez), illetve egy skillsoron lévő második vagy harmadik skillhez az előtte lévőből is meg kell tanulni egy bizonyos szintig, általában lvl9-ig.
Egyébként úgy olvastam valahol, hogy a játékban lvl300 körüli lehet a skill mastery maximuma, gondolom azért azt csak majd később állítják be, hiszen sok skill még nincs is a skilltabon, látszik, hogy lesz még ott is fejlesztés.
Szerkesztette: SuMMeR 2006. 03. 22. 22:18 -kor

Súgó
A téma zárva.