HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#1121 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 09. 16:19

Idézet: _szamoca - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 16:38

Milyen módon ingyenes a játék?

ha szigorúan vesszük, sehogy.
[...]

Kösz a gyors választ!  :Đ

Egyébként nem volt ez mindig így, régebben teljesen ingyenes volt, de aki akar, az tőlem nyugodtan vegyen pénzes dolgokat, végülis ez miért zavarna engem...

#1122 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 16:58

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:19

Kösz a gyors választ!  :Đ

Egyébként nem volt ez mindig így, régebben teljesen ingyenes volt, de aki akar, az tőlem nyugodtan vegyen pénzes dolgokat, végülis ez miért zavarna engem...

Igen, régen nem voltak vásárolható cuccok. Amúgy ha majd nyomod sokat, meglátod miért zavarna ;)
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#1123 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 17:40

De tényleg, mi zavarna?

Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven (ha mondjuk a gazdája rámtelepedne, és a majom minden pénzem elviné, na az idegesítő lenne, de ehhez akkora pofátlanság kellene, amivel még nem találkoztam).

Gold find scroll: megint csak nem érdekel, tőlem lehet 20 millió aranya a játékban, azzal nekem nem lesz rosszabb (esetleg bizonyítható, hogy ha sok a játékban lévő gold, akkor annak inflációgerjesztő hatása van, tehát nőnek az árak, de ennyire ne legyünk már közgazdászok).

XP scroll: hamarabb lesz lvl60-as? Ez megint nem zavar, csak rajtam múlik, hogy az én karakterem mikor lesz akkora.

Damage increase/resistance scroll: ez már persze legális csalás, ha valaki sokat PvP-zik, de én meg nem szoktam.  :rolleyes:

A többi item mall-os cucc meg megintcsak valamilyen módon az aranyhoz vagy az xp-hez kapcsolódik. Nem tudom, miért kéne bárkinek szúrnia a szemét a felsorolt dolgoknak. Amúgy régen sokat nyomtam, az utóbbi hónapokra untam rá a játékra.

#1124 Felhasználó inaktív   _szamoca 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 09. 19:01

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:40

De tényleg, mi zavarna?

Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven

Gold find scroll: megint csak nem érdekel, tőlem lehet 20 millió aranya a játékban, azzal nekem nem lesz rosszabb (esetleg bizonyítható, hogy ha sok a játékban lévő gold, akkor annak inflációgerjesztő hatása van, tehát nőnek az árak, de ennyire ne legyünk már közgazdászok).

XP scroll: hamarabb lesz lvl60-as? Ez megint nem zavar, csak rajtam múlik, hogy az én karakterem mikor lesz akkora.

Damage increase/resistance scroll: ez már persze legális csalás, ha valaki sokat PvP-zik, de én meg nem szoktam.  :rolleyes:

A többi item mall-os cucc meg megintcsak valamilyen módon az aranyhoz vagy az xp-hez kapcsolódik. Nem tudom, miért kéne bárkinek szúrnia a szemét a felsorolt dolgoknak. Amúgy régen sokat nyomtam, az utóbbi hónapokra untam rá a játékra.

majdnem minenkinek van majma.
ott állsz egy halom ellenség között, nyomod a potiont, és minden (!) pénzt elvisznek a majmok. Nem beszélve a dropokról.

Gold find scroll: Ez akkor okoz másoknak (!) problémat, ha nincs neked, ha guildben/unióban vagy és a többiek nyomulnak a pénzzel te meg sehol nem vagy

XP scroll: szintén a megszokott csapatodban: megvették, fejlődnek, te meg nem tudsz velük tartani hunterkedésben, questben

Minel többen vesznek itemeket, annál többnek kell.

#1125 Felhasználó inaktív   _szamoca 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 09. 19:03

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:40

De tényleg, mi zavarna?

Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven

majdnem minenkinek van majma.
ott állsz egy halom ellenség között, nyomod a potiont, és minden (!) pénzt elvisznek a majmok. Nem beszélve a dropokról.

Gold find scroll: Ez akkor okoz másoknak (!) problémat, ha nincs neked, ha guildben/unióban vagy és a többiek nyomulnak a pénzzel te meg sehol nem vagy

XP scroll: szintén a megszokott csapatodban: megvették, fejlődnek, te meg nem tudsz velük tartani hunterkedésben, questben

Minel többen vesznek itemeket, annál többnek kell.

#1126 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 19:31

Már ne haragudj, de ez kezd irígykedés-szerűen hangzani... ha annyira zavar, akkor előtted a lehetőség, azt hiszem VISA kártya kell hozzá, ki gátol meg benne? Hja, hogy akkor már nem ingyenes? Hát másoknak sem, de ezért nem a játék készítőit kellene okolni. Szerintem meg igenis jó dolog ez, nekik is van bevételük, amiből a fejlesztéseket és a szervereket tudják fejleszteni, nekünk meg van egy ingyenesen is játszható játékunk. Ha valaki annyira addikt, hogy zavarják a fennti dolgok, akkor fizessen.

#1127 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 19:59

jó ideje egy rakás  szar a játék,játszhatatlanul lagol,5-6 mp-es késések vannak
ma csak 5x haltam meg,ami nem túl jó lvl48-on
és így akarják hogy fizessek az itemekért ,mikor használni sem tudom őket,mert 3 perc után sikitva az idegtől kilépek :mad:
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1128 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 21:03

Én úgy hallottam, hogy a következő patch-től lesz vásárolható antilag-scroll is... :smoker:  ;)

#1129 Felhasználó inaktív   Tshaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 01:12

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 19:59

jó ideje egy rakás  szar a játék,játszhatatlanul lagol,5-6 mp-es késések vannak
ma csak 5x haltam meg,ami nem túl jó lvl48-on
és így akarják hogy fizessek az itemekért ,mikor használni sem tudom őket,mert 3 perc után sikitva az idegtől kilépek :mad:

és nem véletlen, hogy az utóbbi időben annyira lagos a játék!
Idáig mindenkinek azért sírt a szája ( már elnézést) mert nem lehetett belépni a játékba.
Erre a fejlesztők megemelték a játékoslimitet, emiatt meg annyira lagos, hogy nem tudunk játszani.
Ez tipikussan a nyuszika meg a sapka esete........

#1130 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 13:11

Ketten is írtatok valami gold find scrollról. Szabad megtudni, hogy ez mi is valójában? Mert én nem találtam hasonlót az item mall-ban.
Különben van majmom és vannak 4 hetes xp-kétszerező tekercseim is, mégsem fizettem egy fillér valódi pénzt sem az egészért.  ;)
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#1131 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 14:27

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 14:11

Ketten is írtatok valami gold find scrollról. Szabad megtudni, hogy ez mi is valójában? Mert én nem találtam hasonlót az item mall-ban.
[...]

Azt én is benéztem, csak a címszavakat futottam át hirtelen, és a Gold Time scroll-t hittem annak (az adja a 100% xp bónuszt).

#1132 Felhasználó inaktív   Blacktattoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 15:11

Idézet: _szamoca - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 15:38

Milyen módon ingyenes a játék?

ha szigorúan vesszük, sehogy.
Vannak itemek, amiket kizárólag pénzért, igen, valódi pénzért lehet a silkroad honlapján vásárolni. Nem kötelezőek a játékhoz. De a játék közben, amikor mások ezeket használják, bosszantó, és felkelti a vágyat, hogy neked is legyen, mert látod, hogy csak így jutsz tovább.
Mire gondolok? Például a 200 % Experience Point tekercs. Mások így sokkal hamarabb lépnek szintet mint te.
Például a majom. Ami ellopja a pénzedet, ha nem kapod fel időben.
Például a farkas. Erős segítség annak, aki megvette.
Mi, neked még nincs?

Minél magasabb szinted van,
a. annál lassabb a fejlődés ezek az itemek nélkül        -> vásárolni akarsz
b. annál inkább függesz a játéktól                              -> vásárolni akarsz
c. annál inkább látod, mennyire kell neked ilyen item  -> vásárolni akarsz

Ez a játék kizárólag arra irányul, hogy az ingyenes szoftware letöltése után megszokd, függővé válj - és FIZESS.

Resümee: A "pörkölthöz" kapsz ingyen egy fej hagymát. A többi hozzávalót megveheted. 

Teljesen jó így a játék! Nincs havidíj és nagyon frankón tudsz szórakozni ingyen is (jó, leszámítva a lagot), a VISA-s fizetések nélkül sem fogsz semmi hátrányt szenvedni, mert ez nem futóverseny, aki úgy tekinti az meg is érdemli... :o
Így annak is van lehetősége jókat játszani aki nem tud/akar fizetni, de a készítők is tudják finanszírozni a fejlesztést és a szervereket.
     Vissza az íreknek Vietnámot!

#1133 Felhasználó inaktív   Tshaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:06

Szasztok!

Gyors segítség kéne!!!
Ma akartam venni egy majmot a meglévő silkemből
Meg is vettem, majd amikor meg akartam idézni, úgy kb 5 mp múlva a majom el is tűnt!!!!!!!!!!
A tekercs ott van az inventorimban, de nem tudom újra megidézni, mert azt írja, hogy a pet ideje lejárt!!!!!!

Mi lehet a gond, ha valaki tudja hogy mit kéne csinálnom, lécci segítsen!!!

#1134 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:58

Idézet: Tshaba - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 15:06

Szasztok!

Gyors segítség kéne!!!
Ma akartam venni egy majmot a meglévő silkemből
Meg is vettem, majd amikor meg akartam idézni, úgy kb 5 mp múlva a majom el is tűnt!!!!!!!!!!
A tekercs ott van az inventorimban, de nem tudom újra megidézni, mert azt írja, hogy a pet ideje lejárt!!!!!!

Mi lehet a gond, ha valaki tudja hogy mit kéne csinálnom, lécci segítsen!!!

jobbklikk a majmon és előjön
ha rámutatsz ,kiírja mennyi még a lease time
pgup-ra meg eltűnik,ha zavar

lehet hogy vettél valakitől egy lejárt majmot?
de már nem lehet eladni item mallos cuccot
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1135 Felhasználó inaktív   Tshaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:35

szia!
Sajnos nem ez a helyzet. Nem mástol vettem a majmot, hanem silkért vettem.
Viszont a másik forumon írták, hogy nem vagyok egyedűl, más is járt már így.
Max annyit tehetek, hogy írok a fejlesztőknek bug riportként.
Ennyi. De ez is marha dühíttő!!!!

#1136 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:23

Idézet: Tshaba - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:35

szia!
Sajnos nem ez a helyzet. Nem mástol vettem a majmot, hanem silkért vettem.
Viszont a másik forumon írták, hogy nem vagyok egyedűl, más is járt már így.
Max annyit tehetek, hogy írok a fejlesztőknek bug riportként.
Ennyi. De ez is marha dühíttő!!!!

hát ez bosszantó
én már órával is tuningoltam a majmot,minden gond nélkül
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1137 Felhasználó inaktív   Tshaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 11:46

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:23

hát ez bosszantó
én már órával is tuningoltam a majmot,minden gond nélkül

Szia!

Mint utólag kiderűlt, ez valami bug volt, nem csak én jártam így.
Annyit vesztettem vele, hogy az első majmot boltban eladtam, de a másik benntmaradt az inventorymban, reggelre pedig minden ok volt! Szóval most van majmom :))))

#1138 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 10:04

A Silkroadosok megirígyelték a WoW-os fancomic-okat, így péntekenként felraknak egy-egy kis vicces szösszenetet ezután: Feiang's Silk Story
Kép
Olyan nagyon nem túl vicces, de majd meglátjuk, lehet ez még jó is.  ;)

#1139 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 10:59

ez volt az egetrengető koreai humor  :think:  :rolleyes:  :D
inkább azzal foglalkoznának,hogy lagmentessé tegyék a szervereket
reggel 7-10ig lehet játszani ,aztán annyi
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1140 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 08:51

Na az egész klánunk ezért pártolt át más játékra. Már 3. nap mindenki átjött. Majd ujra silkroadozunk ha vége a laaaaagnak.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.