Idézet: Vegg - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:40
Hali!
Lev 12 vagyok, jelenleg karddal plusz pajzsal jobban megy, mint lándzsával, de azt mondják, hosszú távon nemkifizetődő. Igaz ez? Ja, és alándzs melyik skilljeit érdemes fejleszteni? És milyen mágikus skillek jók a lándzsákhoz? Mert nekem a jég bejön, mert fagyazst meg lassít, de atöbbet sebez. nos?
Érdekes dolog ez, nekem az első karim (ami nagyjából a rollback áldozata lett) lándzsás volt, lvl15-ön sebzett olyan 100 körüliket a hozzám illő szintű lényeken. A mostani kardos/pajzsos lány meg 40-50-eket sebez alapból 20-as szinten a szürke lényeken így tehát úgy néz ki, hogy jóval nagyobb sebzést lehet összehozni spear-al.
De ami kardom most van, azon olyan 80-100 fizikia és 100-120 mágikus sebzése van, így lehet, hogy máshol van hiba. Ráadásul a critical 9-es a kardomon, ennél jobbat eddig nem láttam (mármint amit tudnék is használni), így inkább maradok ennél, ráadásul a kétkezes fegyverek se kecsegtetnek túlzottan nagyobb sebzéssel az értékeik alapján.
Spelleket nem nagyon néztem, a fizikai sebzést növelőket nem is igazán használom, inkább a cold sebzést használom én is.