HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#261 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 02:16

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:59

Ezek a Thiefek elég sunyi kis mocskok... Ölöm a gyíklényeket a kikötő környékén, arra téved egy íjjász. Semmi gond, nem bántjuk egymás lényeit, mindenki happy. Épp az egyik lénnyel bajlódok (sajna egymásutánban kaptam a criticalokat tőle), amikor rémwhispel, hogy milyen szintű vagyok. Gyorsan visszaírok, hogy 20, aztán már nem is foglalkozok vele (gondoltam, biztos azon gondolkodik partyt kérjen-e). Erre fel egyszer csak látom, hogy fogy az életem de nagyon, a mocsok beöltözött tolvajnak, és íjjal támadott. Gyorsan próbáltam inni potiont és nekimenni, de messze volt és fagyasztott is -> kész lett a halál. Szerintem egyébként is elég magas szintű volt, mert 3-400-akat sebzett. Elég gyáva féreg,hogy csak a nála jóval kisebbekre támad, akkor is hátulról. Bár végülis egy tolvajtól mit várjon az ember.

Tanulság: questelni, mobokat ölni szigorúan job nélkül, ha nem figyelsz levadásznak.

Minden online játékban, ahol meg lehet támadni a másik játékost, lesznek olyan taplók, akik a kisebbet öldöklik.

#262 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 03:59

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:59

Ezek a Thiefek elég sunyi kis mocskok... Ölöm a gyíklényeket a kikötő környékén, arra téved egy íjjász. Semmi gond, nem bántjuk egymás lényeit, mindenki happy. Épp az egyik lénnyel bajlódok (sajna egymásutánban kaptam a criticalokat tőle), amikor rémwhispel, hogy milyen szintű vagyok. Gyorsan visszaírok, hogy 20, aztán már nem is foglalkozok vele (gondoltam, biztos azon gondolkodik partyt kérjen-e). Erre fel egyszer csak látom, hogy fogy az életem de nagyon, a mocsok beöltözött tolvajnak, és íjjal támadott. Gyorsan próbáltam inni potiont és nekimenni, de messze volt és fagyasztott is -> kész lett a halál. Szerintem egyébként is elég magas szintű volt, mert 3-400-akat sebzett. Elég gyáva féreg,hogy csak a nála jóval kisebbekre támad, akkor is hátulról. Bár végülis egy tolvajtól mit várjon az ember.

Tanulság: questelni, mobokat ölni szigorúan job nélkül, ha nem figyelsz levadásznak.

Na ilyen már velem is előfordult. Ráadásul úgy , hogy a tetű party-ban volt velem !! :(  :(

Skilleket visszacsinálni Jangyun herbalistnál lehet lvl20 után , ha a withdraw skill -re kérdezel rá.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#263 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 10:24

Hi!

Tegnap en is megneztem magamnak, es 10-02-ig elszorakoztam vele :)
Meg elegge az elejen jarok(lvl7), de eddig teccik.

Szerver: Aege
Nev: Myrsky

Es persze en is noi karaktert inditottam  :D

#264 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 15:11

Idézet: Vegg - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:40

Hali!
Lev 12 vagyok, jelenleg karddal plusz pajzsal jobban megy, mint lándzsával, de azt mondják, hosszú távon nemkifizetődő. Igaz ez? Ja, és alándzs melyik skilljeit érdemes fejleszteni? És milyen mágikus skillek jók a lándzsákhoz? Mert nekem a jég bejön, mert fagyazst meg lassít, de atöbbet sebez.  nos?

Érdekes dolog ez, nekem az első karim (ami nagyjából a rollback áldozata lett) lándzsás volt, lvl15-ön sebzett olyan 100 körüliket a hozzám illő szintű lényeken. A mostani kardos/pajzsos lány meg 40-50-eket sebez alapból 20-as szinten a szürke lényeken így tehát úgy néz ki, hogy jóval nagyobb sebzést lehet összehozni spear-al.

De ami kardom most van, azon olyan 80-100 fizikia és 100-120 mágikus sebzése van, így lehet, hogy máshol van hiba. Ráadásul a critical 9-es a kardomon, ennél jobbat eddig nem láttam (mármint amit tudnék is használni), így inkább maradok ennél, ráadásul a kétkezes fegyverek se kecsegtetnek túlzottan nagyobb sebzéssel az értékeik alapján.

Spelleket nem nagyon néztem, a fizikai sebzést növelőket nem is igazán használom, inkább a cold sebzést használom én is.

#265 Felhasználó inaktív   Svindler26 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 15:15

Szevasztok  ;)

Jelentem: Svindler, lvl14 archer, cold skillekkel  :)
[nemtom most a szerver nevét innen melóhelyről, de a legelső a listában...]

Egyből kérdésem lenne:
Hogyan tudok egy több, az inventoryban azonos itemet tartalmazó 'csomagot' szétszedni? (pl: Jewel Box, 3 db) Azért kellene tudnom, mert ha el akarom adni például, és felállítom a stallt, akkor egyesével tudi megveszik pl. 7000-ért, de a hármat 21 már sokkal kisebb az esélye, hogy eladom.

A játék egyébként nagyon behúz, több év Battle.Net-es Dio2 után már hozzá vagyok szokva a laghoz, az sem zavar, türelmesen várok, és nyomkodom a heailng potikat.. csak a bejentkezés para kicsit a túlterheltség miatt, de tegnap megtaláltam itt az AutoLogin linket, és kipróbáltam este: bekonfigoltam, elindítottam, szívtam egy cigit és addigra már bennt is volt.

#266 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 28. 15:35

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:55

itt meg az enyém
lvl24

Jóvammá, mekkora csöcsei vannak :eek:  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#267 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 16:00

Helló!
Az a gond, hogy regisztrációnál mindent kitöltöttem, de a végén azt írja ki egy ablakban, hogy "Wrong factor called", nem tudok regelni, próbáltam IE-vel, Firefox 1.5-tel, de semmi eredmény. Mit tegyek?

#268 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 16:12

Svindler26: Shift gombal tudod emlékeim szerint szétávasztani.

Nah 2 napig nem volt netem, most pedig 30 perce nem tudok belépni a játékba. Csodás.

Valaki feljebb kérdezte (bocsi, hogy nem görgetek vissza) Lychopi vagy mi az küldetési tárgy. valahol lvl8-10 körül. Lényege, hogy Tomb Ghostok dobálják, és 8 különböző fajtát kell összegyűjteni.

#269 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 16:54

Idézet: Salty - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 16:00

Helló!
Az a gond, hogy regisztrációnál mindent kitöltöttem, de a végén azt írja ki egy ablakban, hogy "Wrong factor called", nem tudok regelni, próbáltam IE-vel, Firefox 1.5-tel, de semmi eredmény. Mit tegyek?

Nekem is volt ilyesmi hiba ha jól emlékszem, de nálam ha IE-vel próbálkoztam FF helyett, akkor jó lett. De mintha akkor is ilyen sokatmondó hibaüzenetet dobna, ha a regisztrálni kívánt felhasználónév már létezik. (Csodák csodájára nekem se sikerült summer néven beregelni már... ;) )

#270 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 17:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 17:54

Nekem is volt ilyesmi hiba ha jól emlékszem, de nálam ha IE-vel próbálkoztam FF helyett, akkor jó lett. De mintha akkor is ilyen sokatmondó hibaüzenetet dobna, ha a regisztrálni kívánt felhasználónév már létezik. (Csodák csodájára nekem se sikerült summer néven beregelni már... ;) )

A végén sikerült, csak a tűzfal okozta a gondot.  ;)

#271 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 17:44

Csodás, mindegyik server Overburned!!  :mad:

#272 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 18:18

az ne zavarjon, szinte mindig az :) próbálkozz csak bátran.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#273 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 20:17

megint állnak a szerverek kb 2 órája
HP Pavilion DV-5 1160eh

#274 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 20:43

csak holnap 8.30-tól lesz játszható állítólag  :mad:  :(  :rolleyes:
HP Pavilion DV-5 1160eh

#275 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 20:49

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 20:43

csak holnap 8.30-tól lesz játszható állítólag  :mad:  :(  :rolleyes:

Itteni vagy koreai idő szerint? Mert ott most 4:49 van ha minden igaz...

#276 Felhasználó inaktív   Vegg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 21:24

Idézet: Vegg - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 0:40

Hali!
Lev 12 vagyok, jelenleg karddal plusz pajzsal jobban megy, mint lándzsával, de azt mondják, hosszú távon nemkifizetődő. Igaz ez? Ja, és alándzs melyik skilljeit érdemes fejleszteni? És milyen mágikus skillek jók a lándzsákhoz? Mert nekem a jég bejön, mert fagyazst meg lassít, de atöbbet sebez.  nos?

senki?please help!
Aege/Híbrid int/Light+Fire+spear/Lev 57, farm levl:3
Farkas: Morzsa, Level 57
Guild: FeketeSereg

#277 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 21:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 20:49

Itteni vagy koreai idő szerint? Mert ott most 4:49 van ha minden igaz...

itteni idő szerint
HP Pavilion DV-5 1160eh

#278 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 21:29

Idézet: Vegg - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 21:24

senki?please help!

sajna nem tudok segíteni,penge+pajzzsal nyomom,lándzsát nem ismerem
HP Pavilion DV-5 1160eh

#279 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 21:51

Idézet: Vegg - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 21:24

senki?please help!

Senki? Olvass vissza...

Meg egyébként szépen ellátogathatnál a Silkroad honlapjára, és megnézhetnéd a fegyvereket és a skilleket...

Egyébként meg ha nem tudsz dönteni, akkor a Weapon technique ágra ne rakj pontokat csak a Force technique ágra és majd később, ha eldöntötted a gyakorlat alapján, hogy milyen fegyvert használsz, akkor válassz onnan is skilleket.

#280 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 23:07

Azt hiszem gazdag is lehetnék, de úgy döntöttem megtartom magamnak. :D
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mellesleg megcsináltam egy skillvisszavonós questet, az első szintű gyógyító skillre tettem feleslegesen két pontot is, ezekből az egyiket felszabadítottam (4 skillpont).

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.