HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#721 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 31. 11:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 12:00

Hali!

Most telepítettem fel a játékot, van id-m is, de most azt írja ki az összes szerverre, hogy jammed. Az összes hogy lehet telítve/elromolva. Nem tudom hogy érti ezt. Vagy csak az én verziómmal van gond? A legújabbat szedtem le, le is töltött mindent indításkor. Tud valaki segíteni? Nagyon szeretném kipróbálni. Elvégre ingyenes.  ;)

Próbálkozz bátran! :D

Be fog engedni, ez inkább csak tájékoztató jellegű... nekem eddig overburnedet írt mindíg, amikor be akartam lépni, de azért beenged (lehet hogy néha visszadob, de legyél kitartó :up: )
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#722 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 11:09

Idézet: Salty - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 10:56

Returning scroll tekercset nem tudjátok hol lehet venni? Vagy a szörnyeknél lehet csak találni?

General Store ban lehet venni...

#723 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 11:11

Ok. Akkor próbálkozok kitartóan!  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#724 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 11:19

En nem tudom, ezek a koreaiak mit szervezkednek, de mar percenkent van patch, es egyre csak rosszabb az aege. Most igy, 24-ik szinten kb. egyetlen biztonsagos dolgot lehet csak csinalni, fiatal tigriseket, meg banditakat hentelni, azok talan nem rendeznek le egy 5-15 mp-es akadasnal...
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#725 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 11:50

Beengedett, ki is próbáltam. Miért van az, hogy az MMORPG-kben csak hentelni lehet semmi mást? Nekem ebben semmi érdekes nincs. Inkább játszok a Wizardry 8-cal, mint ezzel.
Ez is uninstall...  :(
szerk: Azért egy pozitívuma van. Ilyen gyorsan még egy játékot sem uninstallálódott a gépemről. Remove, és 1 másodperc alatt eltűnt.  :D

Szerkesztette: Necros 2006. 01. 31. 11:52 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#726 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 12:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 10:50

Beengedett, ki is próbáltam. Miért van az, hogy az MMORPG-kben csak hentelni lehet semmi mást? Nekem ebben semmi érdekes nincs. Inkább játszok a Wizardry 8-cal, mint ezzel.
szerk: Azért egy pozitívuma van. Ilyen gyorsan még egy játékot sem uninstallálódott a gépemről. Remove, és 1 másodperc alatt eltűnt.  :D

Hihi, miert a wizardy 8-ban is csak hentelni kell, csak eppen 16 kockas spiralfuzeten keresztul. Egyebkent erdekes a kerdes, talan a diablo kiagyaloit kellett volna meg idoben keresztulloni :D
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII

#727 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 12:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 11:50

Hm, talán próbálj ki egy valódi MMORPG-t is, ne csak az ilyen szemeteket már elnézést. Pl Horizons, vagy EVE Online. Mindegyiknek van trialja, meglesheted.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#728 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:06

Diablovazze : kabbe, mar elnezest.  :down:
--
eisei/nba

#729 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:12

Idézet: eisei - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 13:06

Diablovazze : kabbe, mar elnezest.  :down:

Személyeskedni nem muszáj, véleménye mindenkinek lehet. Ha te próbáltad a fentebb említett netes játékokat, AKKOR elfogadhatnám a véleményed, (ha lenne) így egyszerűen csak no comment.

#730 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 12:44

Hm, talán próbálj ki egy valódi MMORPG-t is, ne csak az ilyen szemeteket már elnézést. Pl Horizons, vagy EVE Online. Mindegyiknek van trialja, meglesheted.

Ok. Majd utánanézek. Csak annyi MMORPG van, mint a fene és elég nehéz kiválogatni, hogy melyik szimpla hent, melyik tartalmaz valami mást is.
A Wizardry 8-ban is kell hentelni, persze, de ott lehet szerepjátszani is. Egyébként nem hinném, hogy minden olyan játékra rá kellene aggatni az RPG nevet, amiben a szörnyek leölésért TP jár, amit valaminek a fejlesztésére költhetsz el. Ez az akciójáték. Nem RPG. Én játszottam 2 évig MAGUS-sal a koliban és az szerepjáték volt (szerencsénkre volt egy nagyszerű KM-ünk). Ez a Silkroad nem nem több egy Hack 'n Slash-nél.  :(  Persze akinek ez is elég, az játszon vele bátran.
Ha ilyen játékélmény kell, akkor inkább az FPS-ek világát választom, ott még nagyobb hentelős meccsek vannak pl. UT-ben.  :p

Szerkesztette: Necros 2006. 01. 31. 13:21 -kor

#731 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:22

Mondjuk azt, hogy megelozzunk mindenfele irgumburgumot, hogy en irtam az EVE-t. Sot, en talaltam ki az internetet, es az rpg-t is, es en teremtettelek.

De, ha ezek utan bemaszok az "EVE imadok fanklubja" topikba, es beiromm hogy az "EVE egy szemet, mar elnezest", akkor valszeg ott is be fognak szolni azok, akik esetleg szeretik azt. Ugyanis ez nem velemeny, ez az u.n. "befakkolas".

Ja, es MMORPG manias vagyok, en _mindent_ kiprobaltam, amit csak lehetett szinte. Peched van, az EVE is koztuk volt. Es nem megyek bele, milyen figurak fordulnak elo a "komoly" rpgk vilagaban, mert az mar szemelyeskedes/celzogatas/kostolgatas lenne.

Ugy ennyi.
--
eisei/nba

#732 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:40

Idézet: eisei - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 13:22

Mondjuk azt, hogy megelozzunk mindenfele irgumburgumot, hogy en irtam az EVE-t. Sot, en talaltam ki az internetet, es az rpg-t is, es en teremtettelek.

De, ha ezek utan bemaszok az "EVE imadok fanklubja" topikba, es beiromm hogy az "EVE egy szemet, mar elnezest", akkor valszeg ott is be fognak szolni azok, akik esetleg szeretik azt. Ugyanis ez nem velemeny, ez az u.n. "befakkolas".

Ja, es MMORPG manias vagyok, en _mindent_ kiprobaltam, amit csak lehetett szinte. Peched van, az EVE is koztuk volt. Es nem megyek bele, milyen figurak fordulnak elo a "komoly" rpgk vilagaban, mert az mar szemelyeskedes/celzogatas/kostolgatas lenne.

Ugy ennyi.

"kipróbáltam" Hm, mennyi időre is? A fizetős mmo-kban van egy jó dolog, sokkal kevesebb a tizenéves kis hülyegyerek aki istennek képzeli magát. :p Egyébként hagyon sajnállak, ha neked az jött le az írásomból ami.

#733 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 13:52

Uj baratommal  :respect: az :offtopic: miatt inkabb nem ezen csatorna berkein folytatjuk az egymas szapulasat.

Je, eltunt a lag. Persze, hogy akkor, amikor piacozom, es senkinek sem kell a jo reakcioido...  :omg:

u.i. eletemben ennyi szmajlit meg nem halmoztam egy uzenetbe...
--
eisei/nba

#734 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 14:50

Idézet: eisei - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 13:52

Uj baratommal  :respect: az :offtopic: miatt inkabb nem ezen csatorna berkein folytatjuk az egymas szapulasat.

Je, eltunt a lag. Persze, hogy akkor, amikor piacozom, es senkinek sem kell a jo reakcioido...  :omg:

u.i. eletemben ennyi szmajlit meg nem halmoztam egy uzenetbe...

Hm, én nem akartam szapulni semmit, csak leírtam, hogy ha te az EVE-ben a hentelést látod csak, akkor ott valamit nagyon rosszul csináltál :) Én EVE-ben az első másfél hétben ellent sem láttam. :)

#735 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 15:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 13:50

Hm, én nem akartam szapulni semmit, csak leírtam, hogy ha te az EVE-ben a hentelést látod csak, akkor ott valamit nagyon rosszul csináltál :) Én EVE-ben az első másfél hétben ellent sem láttam. :)

Ha tez hihetetlen. Elmegyek PUzni, erre itt osztjak tovabb az okossagot. Mar csak egyvalamit mondjon meg nekem az a nagyon hozzaerto ember itt, aki majd ezt jol elmondja nekem, es ezt nem is egyenesen Diablovazze-nak irom, mert akkor en vagyok a gonosz ember, de KI MONDTA, HOGY AZ EVE CSAK HENT??? Meg ki mondott olyasmit, hogy az EVE rossz, mielott meg ez is elokerulne. Senki. Itt csak a silkroad kapott.

Azt mar csak nagy batorsagok aran teszem hozza, hogy nem egy szintlepest olyan quest-el ertem el, ahol a kardomat nem is kellett hasznalnom. (nem, nem atveres, nem is nyilaztam, senem landzsaztam, semmi. No hent)

De persze ezt egy csak halkan mondom, mert aki itt, a forumon hozzaszol, az mind nagy Silkroad mester, es meg csak tevedesbol sem dobalozna ures szevakkal. (Es csusztatasok elkerulese vegett, a SRO hent game, de ez meg senkit sem zavar itt)

Ugye?

Ja, es egy kis on: aki szerepjatekozni akar, es zavarjak a huje 10-evesek (mert ugye mar elertek a 18-at :D ), az ne mmorpgzzen, hanem a haverrokkal alljon neki valami normalis rpg-t uzni.

Es ha mar gepadditkiv vagy, es ugysincsenek IRL barataid, akkor meg Neverwinterezni kell, mert az  minden szempontbol RPG-nek mondthato szamitogepes szerepjatek, ahol meselotol kezdve partin at minden van.
--
eisei/nba

#736 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 15:19

Idézet: eisei - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 15:15

[...]
Azt mar csak nagy batorsagok aran teszem hozza, hogy nem egy szintlepest olyan quest-el ertem el, ahol a kardomat nem is kellett hasznalnom. (nem, nem atveres, nem is nyilaztam, senem landzsaztam, semmi. No hent)
[...]

Tényleg volt ilyen quest több is, az első quest is ilyen meg van később néhány futárjellegű is (vidd ide ezt, aztán jelentsd... ;) ), sajnos az tény, hogy mostanában már csak hentelni lehet, más questet nem találok. Egyébként a játék még béta, és most a játék minőségét figyelik (gameplay), szerintem ha elegendő ember mondogatja, elég sok minden bekerülhetne a játékba még.

#737 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 31. 17:22

Hentelni jó. Diablo tps nézőpontból. Ezért játszom.
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#738 Felhasználó inaktív   reddog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 31. 18:36

Accessory elixir-t mi a rákhoz lehet használni?
Mert ékszerekhez nem engedi, hiába accessory kategóriát ír az item mellé...
(szinte mindenhez próbáltam már, kb a red horse maradt ki....)

#739 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 18:57

Idézet: reddog - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 18:36

Accessory elixir-t mi a rákhoz lehet használni?
Mert ékszerekhez nem engedi, hiába accessory kategóriát ír az item mellé...
(szinte mindenhez próbáltam már, kb a red horse maradt ki....)

Pedig tényleg azokat lehet vele uppolni, én is csináltam már... Csináltál már mással alchemy-t (armor, weapon)?

Accessories

#740 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:49

hillary merre vagy ??
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.