Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 13:50
Hm, én nem akartam szapulni semmit, csak leírtam, hogy ha te az EVE-ben a hentelést látod csak, akkor ott valamit nagyon rosszul csináltál

Én EVE-ben az első másfél hétben ellent sem láttam.

Ha tez hihetetlen. Elmegyek PUzni, erre itt osztjak tovabb az okossagot. Mar csak egyvalamit mondjon meg nekem az a nagyon hozzaerto ember itt, aki majd ezt jol elmondja nekem, es ezt nem is egyenesen Diablovazze-nak irom, mert akkor en vagyok a gonosz ember, de KI MONDTA, HOGY AZ EVE CSAK HENT??? Meg ki mondott olyasmit, hogy az EVE rossz, mielott meg ez is elokerulne. Senki. Itt csak a silkroad kapott.
Azt mar csak nagy batorsagok aran teszem hozza, hogy nem egy szintlepest olyan quest-el ertem el, ahol a kardomat nem is kellett hasznalnom. (nem, nem atveres, nem is nyilaztam, senem landzsaztam, semmi. No hent)
De persze ezt egy csak halkan mondom, mert aki itt, a forumon hozzaszol, az mind nagy Silkroad mester, es meg csak tevedesbol sem dobalozna ures szevakkal. (Es csusztatasok elkerulese vegett, a SRO hent game, de ez meg senkit sem zavar itt)
Ugye?
Ja, es egy kis on: aki szerepjatekozni akar, es zavarjak a huje 10-evesek (mert ugye mar elertek a 18-at

), az ne mmorpgzzen, hanem a haverrokkal alljon neki valami normalis rpg-t uzni.
Es ha mar gepadditkiv vagy, es ugysincsenek IRL barataid, akkor meg Neverwinterezni kell, mert az minden szempontbol RPG-nek mondthato szamitogepes szerepjatek, ahol meselotol kezdve partin at minden van.