Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 14:57
Üdv!
Végigolvastam a topicot és asszem mostmár én is rákukkantok a játékra. Legalábbis ha lesz időm

1-2 kérdés ami valszeg már ezerszer feltettek:
- Kb mekkora forgalmat generál a játék 8mondjuk egy óra alatt), mert sajna korlátos a netem (chello light)
- Ijász szeretnék lenni. Melyikkel jövök ki jobban hosszú távon str vagy int?
- Úgy láttam majd' minden íjász jeget választ. A többihez képest ennyivel erősebb/praktikusabb? Pl. a tűz nem olyan jó?
A többi kérdést ha egyszer majd bejutok

Köszi!

En meregettem, egy keveset, de alig-alig ment adat. Majd megprobalok merni is konkretan, de addig is, szerintem keveset termel.
Ijaszok altalaban erore gyurnak, de intre is lehet. Az okosok azt mondjak, azt csinalsz veluk, amit akarsz, csak vegletesits, vagy minden pontot az intre, vagy mindent az str-rr. De int ijasz szerint nala nincs jobb, str ijasz szerint meg nala nincs jobb.

En az enyemmel (STR) most meg vagyok elegedve, de par napja sirtam meg miatta. Igaz, akkor meg farmoltam ezerrel. Es van, aki 1:1,1:2.2:1 aranyban osztja a pontjait, elsore en is ilyet tettem, bena is lett a karakterem
STR gyurasra ado ok lehet meg az, hogyha a szerver lagol, iyg kisebb az eselye, hogy levernek a szornyek
A magikus tamadasok nem sebeznek tobbet alapbol, mint az intelligancia alapu sebzesed, de a jeg lassithat/megaklithat, a tuz random sebezhet/felgyujthat (ugyamugy random sebzes csak x masodpercen at), a villam meg tobb ellenfelet tamad/sokkol, ami a kiterest csokkenti.
Tenyleg, mergezni csak a mosterek tudnak??? :confused: