HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#851 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:32

jaaa mhm, az nagy előny ám egy hullánál :D

#852 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:34

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 21:32

jaaa mhm, az nagy előny ám egy hullánál :D

ezért irtam ,hogy nem elsődleges
de ha már hullát kell bámulnom ,akkor nézzen ki nekem jól  :)
HP Pavilion DV-5 1160eh

#853 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:35

és miért ezt valasztottad, van különbség, vannak kasztok 1általán?

#854 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:55

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 21:35

és miért ezt valasztottad, van különbség, vannak kasztok 1általán?

azért ezt választottam ,mert ez repül,de csak ez egyedül
nincsenek kasztok,mindenki minden fegyvert és páncélt használhat ,egyetlen kikötés a férfi-nő kitétel
HP Pavilion DV-5 1160eh

#855 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 22:12

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 21:55

azért ezt választottam ,mert ez repül,de csak ez egyedül
nincsenek kasztok,mindenki minden fegyvert és páncélt használhat ,egyetlen kikötés a férfi-nő kitétel

Elmondanád pár szóban, hogy a fehér és a fekete kánya mit is csinál? Van értelme például a fehérnek? Előre is kösz a választ!  :)
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#856 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 22:13

es akkor...hm...minden skillt hasznalhat barki? akkor igy nincs kulonbseg magus harcos ijasz kozott? azon kivul hogy ffi-noi ruhat kell tallani venni van kulonbseg? pl a ffi erosebb?

#857 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 22:26

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 22:13

es akkor...hm...minden skillt hasznalhat barki? akkor igy nincs kulonbseg magus harcos ijasz kozott? azon kivul hogy ffi-noi ruhat kell tallani venni van kulonbseg? pl a ffi erosebb?

A férfiak csak férfi ruhákat/páncélokat hordhatnak, a nők meg cska női cuccokat. Egyébként van átjárás a kettő között, van egy scroll, amivel meg lehet változtatni a "nemét" a ruhadarabnak.

Szerintem egyik karakter se különbözik semmiben a többitől, bár mintha a karakterválasztó résznél írna némelyikre olyasmit, hogy "jobban szeret karddal harcolni", a "lándzsa mestere", (bár lehet rosszul emlékszem), akkor tényleg lehet kap némelyik bónuszt bizonyos fegyverekre.

Skilleket meg bárki-bármit használhat amit megtanul. Egyébként nem fontos fegyverrel se mászkálni, mert vannak olyan varázslatok, amikhez nem kell fegyver, bár nem tudom mennyire hatékonyak (Frost Nova, Snow Storm, Flame Wave).

#858 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 22:37

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 22:13

ebben a játékban nincsenek mágusok,a varázslatok csak kiegészítik a fegyver sebzését
asszem minden ágon van egy varázslat ,ami elég erős ,és fegyvertől függetlenül távolra lehet vele támadni
HP Pavilion DV-5 1160eh

#859 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 22:39

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 22:12

Elmondanád pár szóban, hogy a fehér és a fekete kánya mit is csinál? Van értelme például a fehérnek? Előre is kösz a választ!  :)

fehér madár az attack ratinget növeli,ha igaz amit az előbb irtak ,akkor sok értelme nincs
a fekete rárepül a célra ,és támadja
HP Pavilion DV-5 1160eh

#860 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 23:17

"Silkroad online cannot be unziped zip is damaged , installing silkroad online is canceled" :box2:
Mára ennyi. Tölthetem le megint holnap :(
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#861 Felhasználó inaktív   Slimy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:45

Abbahagytam. A Serius Sam I szórakoztatóbb, és legalább annyira szerepjáték, mint ez. Csak nekem egy monoton mészárlás az egész?
Only dead fish go with the flow...

#862 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:57

Idézet: Slimy - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:45

Abbahagytam. A Serius Sam I szórakoztatóbb, és legalább annyira szerepjáték, mint ez. Csak nekem egy monoton mészárlás az egész?

nem :)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#863 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 12:33

Slimy, elmész Te a fenébe. Arra vártam, hogy majd jól felfejlődsz hozzám, klánt alapítunk aztán karavánozhatunk együtt. Bánatomban be is lépek klánba... :(
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#864 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 13:09

Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 11:33

Slimy, elmész Te a fenébe. Arra vártam, hogy majd jól felfejlődsz hozzám, klánt alapítunk aztán karavánozhatunk együtt. Bánatomban be is lépek klánba... :(

A kedves kollega ott rontotta el, hogy amikor besokalt, nem hagyott ki 1-2 napot. Alt. ennyi ido alatt visszajon a kedv.

Mondjuk en sem tudom, MIT elvezek a monoton nyilazasban, de mindig vissza-visszakerulok a gep ele.

Szerintem a hekenszless rpg lenyege az, hogy nem rpg, de megis szuttyoghetunk kepessegpontokkal, es irthatjuk a monsztakat, mikozben gyakorlatilag nem veszithetunk. (ok, a komoly rpgk vilagaban, pl a horizonsban, de barhol mashol ez szinten igy van, de egyszeruen jobban elvezem, hogy 6-700 damage-t beviszek a csupor szalmaembernek, mint hogy varrok egy cuki kis kosztumot, vagy kovacsolok magamnak valami kikass dardat. (no offense semelyik komolyabb mmorpg-nek, mielott vki nekem jonne, jaccok en runespace-t is :) Es ez legalabb free!))

u.i. es egyebkent barmikor folytathato :)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#865 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:50

Csak tényleg arra vártam, hogy majd utólér jól, hívtak már klánba pedig. Renben, hogy folytathatja bármikor, de mire észbekap, ott fog csücsülni 17-18-ik szinten, miközben én már skorpókat irtok délen... Egyébként szerintem az érdeklődés fennmaradása a folyamatos fejlődésben rejlik. Kifejezetten örültem, mikor végre beverekedtem magam a második városba. (A nevét nem tudom pontosan, ezért nem írom le...)
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#866 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:38

Mára megkaptam a napi noobozás adagomat... ;)

A nagy kőgólemeket (Hyeongcheon) csapkodom szép nyugodtan, lerakok egy Harmony Therapy kört, aztán a közelben lévő monsztákat lecsapom, ha fogy az élet/mana, akkor a körben leülök. Elég lassú haladást eredményez, ellenben csak ritkán kell potiont innom, így "gazdaságos". :)

Egy ideje már csinálom ezt a taktikát, egy másik kari is el-elszalad arrafele, ő is ott vadászott. Egyszer felajánlotta a party-t, de én nem igazán akartam senki után loholni, vagy miatta meghalni, inkább visszautasítottam. Erre lehülyéz, hogy akkor több xp-t kapnék.

Vegyük sorra:
- 2 fős partyban 10% plussz xp-t kapok, ami tulajdonképpen molyfing
- 4 fős partyban már jobban jönne az xp, de ha nem ismerik egymás játékstílusát, akkor inkább csak hátráltatják egymást (az én stílusom: egyesével csalogatás, giantokkal inkább nem törődni, championokat azért megtámadom).
- ha túl nagy a szintkülönbség a partytagok között, akkor főleg a nagyobb szintű karik fognak dolgozni
- problémás az item esés meg a quest emiatt (bár mostanában nem questelek éppen semmit)

Egyébként nincs nekem semmi bajom a party-val, de mostanság már nem igazán szeretek így játszani. Ráadásul nekem egy-egy óra ha összejön a Silkroadra, mit mondjak a társaknak, amikor éppen a sűrűben vagyunk, nekem meg mennem kell? Én ezek miatt a szólózás híve vagyok, de nem hiszem, hogy noob is egyben...

#867 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:40

Bocsi de igaza volt... részben

Ha nem exp és item osztott a party akkor neked csak előnyöd származik belőle. Azon kívül, hogy +10% exp (nem olyan kevés az csak 1 monsztára levetítve) semmilyen más kötöttségetek nincs egymás felé.

-Nem kell egy területen lennetek, lehettek másik szigeten is a plusz érvényesül.
-Ehez nem kell egymás játék stílusát se ismernetek.
-Ha nagy a szintkülönbség, az sem befolyásoló tényező, hisz nem számít semmit.
-Miért problémás a quest és az item esés? Ezt nem értem sorry.

Tehát nyugodtan tessék mindenkinek partyzni, csak arra figyeljetek oda, hogy ne auto share legyen a felajánlás, hanem Each get.

#868 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:20

A 10% pedig igenis kevés. Ez csak annyi, hogy mondjuk 2 perc alatt nem 10 hanem 11 szörnyet verek le, az meg szinte semmi, már ne haragudj, ha mondjuk 50% lenne a bónusz, akkor rohannék minden vaccillálás nélkül partykba.

A tárgyak: ha közösen verjük a szörnyet, nem fog csak egy tárgyat dobni (quest itemre gondolok), ha mindkettőnknek fel van véve a quest, akkor valószínű, hogy dupla mennyiségű szörnyet kell lecsapni, bár questeleni nem is próbáltam eddig partyban. Ha dob egy weapon elixirt a mob, akkor az veheti fel, aki megöli ha jól tudom, márpedig a fene megenne, ha én vinnék be több sebzést, aztán csak nézném a fincsi tárgyak eltűnését.

Ez a más-más területen való játék partyban nekem furcsa, én a partyn azt értem, hogy egymást segítjük a játékban, ha kell gyógyítok, ha kell feltámasztok, de hogy a közelében se legyek...

Olyan lvl20-ig party-ztam hébe-hóba, de nem sok hasznát láttam, bár lehet, hogy akkor gyorsabban fejlődtem. Mondjuk az is igaz, hogy kifogtam néhány érdekes arcot, haltam meg miattuk (elkezdtünk ütni valami monsztát, amikor megjelent a nyakunkon még néhány, ott hagytak a fenébe, és 3-4 szörny pillanatok alatt lecsapott). Engem meg egyébként eléggé hidegen hagy folyamatos rohanás, hogy két hét alatt meglegyen a lvl60, az én játékstílusom nem ilyen.

Tudom, hogy nem kötelező ezzel a játékkal játszani, de néha nekem is olyan érzésem van, mint Slimy írta fenntebb, marha unalmas hack&slash tud lenni néha a Silkroad, egy rakás értelmetlen quest-el vegyítve, ezen meg a mostani party rendszer nem segít, csak ront. Én például szeretek néha felfedező útra mászkálni, a szörnyeket ilyenkor messze elkerülöm, csak szétnézek, merre-mi van...

#869 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:04

majd 35 felett mondd ,hogy 10% kevés
ez magasabb szinten akár több órai játék is lehet ,ami egyáltalán nem kevés

nem kell együtt gyakni vele,ugyanúgy nyomhatod egyedül,ha megvan a 4 ember each get partyba,kapod a 10%+t ami hidd el nem kevés

a tárgyat pedig mindig az veheti fel ,aki többet vert a monsztába,nem az aki bevitte az utolsót
HP Pavilion DV-5 1160eh

#870 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:37

Lehet, hogy neked az a 10% kevés, de ahogy Avicularia is írja késöbb nagyon is sok lesz az. Ráadásul több mint a semmi amit party nélkül kapsz :) Ingyen +10% jobb mint a semmi. Mindez ugye hátrányok nélkül.

Az együtt ütünk egy monsztát dolog pedig nem szokott SilkRoad ban működni,mert senki se szereti az álltalad említett okok miatt ugyanazt ütni. De szerintem bőven akad elég monszta mindenkinek külön külön.

Szóval jó az a party.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.