Logitech® G15 Gaming Keyboard http://www.logitech.com
Elküldve: 2006. 09. 15. 12:11
Idézet: Szodalit - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 17:14
én is szeretnék venni egy ilyen billentyűt de van már magyar kiosztással?
mert láttam googleban 2 félét de azok biztos nem magyarok, akkor azok milyen kiosztásúak
nincs és nem is lesz magyar kiosztású, mert a Logitech nem készít magyar kiosztásút belőle, és nem is hiányzik, mivel nemzetközi angol kiosztású és nagyon jól meglehet szokni, ráadásul ha külföld9n használsz számítógépet amerikában vagy mondjuk nagybrittaniában nincs annyi gondod
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2006. 09. 15. 12:11
Idézet: Szodalit - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 17:18
Visszaperjel
Elküldve: 2006. 09. 15. 14:07
-mennyire tűnik gagyinak?
-a gombok mennyire puhák/kemények?
-gombvilágítás mennyire van rendben?
-programozásban kihasználhatóak-é a G gombok
A legfőbb kérdés pedig: megéri-e az árát vagy ez is egy "fizesse meg a kényelmet, ha már kellene neki" megoldás. (Nem vagyok főállású játékos, 95%-ban programozásra és egyéb dolgokra használom a gépet. A maradék 5% a gaming.)
Elküldve: 2006. 09. 15. 15:13
Idézet: sohta - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 15:07
-mennyire tűnik gagyinak?
-a gombok mennyire puhák/kemények?
-gombvilágítás mennyire van rendben?
-programozásban kihasználhatóak-é a G gombok
A legfőbb kérdés pedig: megéri-e az árát vagy ez is egy "fizesse meg a kényelmet, ha már kellene neki" megoldás. (Nem vagyok főállású játékos, 95%-ban programozásra és egyéb dolgokra használom a gépet. A maradék 5% a gaming.)
Szerintem nagyon jó, én nem bántam meg a megvásárlását, kissé kopott az egyik gomb, de a cellux ilyenkor gyógyító kötés
Elküldve: 2006. 09. 15. 16:33
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 16:13
Be kellene nevezni egy új billentyűre, mert a régi már kiszolgálta magát rendesen.
Nézelődtem erre-arra, aztán a következő feltételeket találtam ki a bill. vásárláshoz:
-legyen háttérvilágítása a gomboknak (éjszakai munkához kiváló)
-legyenek rajta egyénileg programozható billentyűk (álá macro funkcióval)
-ha még valamilyen extrát nyújt az sem gond
Néztem ezt is, de nem találtam infot arról, hogy milyen szinten lehet egyénire szabni a multimédiás gombokat: Sharkoon Luminous Keyboard IV
Az MX500 mellé azért már csak egy Logitech bill. illene :Đ
A G11-ről valakinek tapasztalata? Úgy látom ez egy LCD kijelző nélküli G15.
Jól látom, hogy USB-s egeret is lehet csatlakoztatni a G15 és G11-hez is?
Szerkesztette: sohta 2006. 09. 15. 16:34 -kor
Elküldve: 2006. 09. 16. 18:17
Ha programozható gombokat akarsz, amik működnek is, akkor logitech
Elküldve: 2006. 09. 16. 18:48
Idézet: M3nyus - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 19:17
Miota van meg a Revoltec?
Elégedettség?
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2006. 09. 17. 07:57
Idézet: Lenny - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 19:48
Elégedettség?
Ugy 3 napja használom... eddig egész joo, bár nemtudom meddig vírják amjd a gombok, illetve a feliratok rajta
kép róla

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: M3nyus 2006. 09. 17. 08:04 -kor
Elküldve: 2006. 09. 17. 21:21
Idézet: M3nyus - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 19:17
Nézegettem árlistákat, természetesen szinte sehol sem volt feltünteve helyben, kivéve egyetlen boltot, de az meg hétvégén egyáltalán nincs nyitva, így holnap lesz a rákérdezés napja telefonon. 16.000 alatt volt a listában. Ez szimpatikus, csak legyen is. Legvégsőesetben Pestről rendelek egyet 16k-17k +futár költség áron. Talán kijön egy ezres alatt a futár, így a MM-hoz képest bentebb vagyok 2k-val.
MediMarkt-ban haver látott kirakva, de ott biza 19.900-ba mérik.
Elküldve: 2006. 09. 17. 22:56
Egyre többünknek van G15-öse
Elküldve: 2006. 09. 18. 07:57
Idézet: sohta - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 22:21
MediMarkt-ban haver látott kirakva, de ott biza 19.900-ba mérik.
Én Csirkétől vettem itt egyet a HWSW-n.
Elküldve: 2006. 09. 18. 22:12
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 0:51
Ok-ok DE hogyan lehet eltüntetni mert olvasatlan e-mailt ír. Én outlookot használok és NINCS olvasatlan e-mailem. Egyszerűen kapcsoljam ezt a funkciót ki mert nincs rá magyarázat?????
Más: légyszi ne röhögjetek de olyan történik a gépemmel amitől kétségbe esek. Most iexploreről írok mert ha firefoxal bejövök ebbe a topicba akkor kilép. Mégegyszer mondom: ha a firefoxal belépek ezen topic első oldalára akkor leáll a firefox. Na ilyenkor mi van???
Köv: valami angolul jól tudó nem akarna feltenni ide egy olyan sorozatot hogy hogyan lehetne használni az LCDStudio-t. Találtam olyan oldalt ami elmagyarázta és tök jól kiraktam hogy mennyi bájt van még a wincsin, de pl a hőmérsékletet nem tom kiíratni. Kérlek valaki segítsen ha van ideje, de pls. most ne csak egy angol forum linket dobjon mert én buta vagyok hozzá.
Elküldve: 2006. 09. 18. 23:06
Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 23:12
Más: légyszi ne röhögjetek de olyan történik a gépemmel amitől kétségbe esek. Most iexploreről írok mert ha firefoxal bejövök ebbe a topicba akkor kilép. Mégegyszer mondom: ha a firefoxal belépek ezen topic első oldalára akkor leáll a firefox. Na ilyenkor mi van???
Köv: valami angolul jól tudó nem akarna feltenni ide egy olyan sorozatot hogy hogyan lehetne használni az LCDStudio-t. Találtam olyan oldalt ami elmagyarázta és tök jól kiraktam hogy mennyi bájt van még a wincsin, de pl a hőmérsékletet nem tom kiíratni. Kérlek valaki segítsen ha van ideje, de pls. most ne csak egy angol forum linket dobjon mert én buta vagyok hozzá.
A hőmérséklet kijelzéséhez kell egy olyan program is, amiről eljut az adat a kijelzőre, pl Motherboard monitor , Speedfan ilyesmi.
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:02
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 0:06
Köszi
Elküldve: 2006. 09. 20. 13:28
Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 8:57
Na úgy állok jelenleg, hogy a legjobban úgy járok, ha a MediaMarkt-ban veszem meg 19.990Ft-ért.
Csirkétől is 21k körül lenne szállítással együtt.
Végigérdeklődtem az online boltokat, de jelenleg nincs raktáron. Állítólag (ezt mondták az egyik boltban) jelenleg nincs nagykerben Mo.-on ilyen bill. Minimum 1-2 hét mire lesz.
Most muszály vagyok MM-ből venni pedig hülye azért nem vagyok
Elküldve: 2006. 09. 21. 20:13
Idézet: sohta - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:28
Haverom megvette MM-ben, de még nem sikerült eljuttatnia hozzám. Majd holnap reggel kerül a kezembe. Azért megteszteltettem haverral és úgy tűnik, hogy működik
Elküldve: 2006. 09. 22. 17:30
Pro:
+olcsóbb mint a G15
+szép kék szine lesz a szobának
Kontra:
- Nem mindegy hogy a billyentyű gomb, vagy pedig a billentyűn a gomb világít...nos itt kollektive a klaviatura világított, elsőre nem volt zavaró de hosszú távon piszok mód zavaró. Ég és föld a különbség a G15 és a Rev. XL közt, G15-ön még a fényerőt is lehet szabályozni, s a legerősebb sem zavaró.
-Apropó beadta a kulcsot a billentyűzet világításáért felelő led/ek...
-hangosak a gombok (nekem ropogtak). + a D betü szorult egy idő után - semmi kaja inkabb az intenzív használat miatt.
Elküldve: 2006. 09. 22. 19:49
Idézet: Mekré - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 18:30
Pro:
+olcsóbb mint a G15
+szép kék szine lesz a szobának
Kontra:
- Nem mindegy hogy a billyentyű gomb, vagy pedig a billentyűn a gomb világít...nos itt kollektive a klaviatura világított, elsőre nem volt zavaró de hosszú távon piszok mód zavaró. Ég és föld a különbség a G15 és a Rev. XL közt, G15-ön még a fényerőt is lehet szabályozni, s a legerősebb sem zavaró.
-Apropó beadta a kulcsot a billentyűzet világításáért felelő led/ek...
-hangosak a gombok (nekem ropogtak). + a D betü szorult egy idő után - semmi kaja inkabb az intenzív használat miatt.
jól beszélsz, izéé... írsz
Kiegészíteném, hogy a revoltecnek van egy másik hibája is, legalábbis annak a két példánynak detto ugyanaz volt amelyiket láttam, és az egyik az én tulajdonom volt a revoltec billből... szóval a bal oldali space támasztó oszlop hiányzott így játékra nagyon nem volt megfelelő.. sőt fórumozáskor is idegesítő volt

Súgó
A téma zárva.