Idézet: Ramesz - Dátum: 2007. szept. 16., vasárnap - 20:21
Sziasztok!
Én mindenképp SAMSUNG párti vagyok. Jelenleg LE32R71 az amit kinéztem. Ez jóval olcsóbb az R72-es változatnál... de nem értem miért.

Jóformán semmi különbség a két TV között. Vagy valami elkerüli a figyelmemet? Tudna valaki magyarázatot erre az árkülönbségre?
Előre is köszi
Nekem végül is LE32R72-őm lett, de pár dolog nem teszik benne:
A menü iszonyú buta és lassú, a távirányító szintén elég buta felépítésű. Csatornarendezéstől az ég mentsen meg! A csatornaváltás is borzasztóan lassú. Nem értem, hogy ilyen apróságokra - amik az egész élményt el tudják rontani - miért nem figyelnek?
Standby-ban valami iszonyú hangosan sípol. Nem tudom, hogy a hálózattal van-e gond, vagy a TV táp részével.
A dinamikus kontraszt nagyon gagyi. Inkább zavaró, mint hasznos.
Ja és most nemrég vettem észre, hogy vga kábelen keresztül némely színű háttérrel vibrál a kép. Elvileg jó minőségű a vga kábel és csak 2m. Nomeg nem emlékszem, hogy vibrált volna az első 2 hónapban. Szerintem feltűnt volna, mert általában elég hamar észreveszek minden hibát. Na mind1, amíg nem próbálom ki más kábellel, ezt inkább arra fogom nem a TV-re.
Mikor vettem, akkor a LG LC41 és e közül választottam. Az LG-nél előny, hogy elvben gyorsabb a panel (bár a Samsungnál sem látok utánhúzást, vagy bármi zavaró dolgot), újabb konstrukció mint a Samsung, DVI-n tud natívot (azzal tuti nincs kábeles minőséghiba sem). Viszont nem olyan szép a design, nincs PIP... de kb itt ki is merülnek az általam ismert hátrányai. A menüjét nem ismerem, de látatlanban fogadom, hogy a Samsungnál csak jobb lehet.

Már erősen elgondolkodtam a váltáson.
Na jó sok rosszat összeírtam, pedig alapvetően jó TV. Nagy baja nincs, csak az apróságok így idővel már kezdenek az ideieimre menni. És az a tudat is plusszban idegesít, hogy jó TV, és csak az apróságok rontják el.
Szerkesztette: vipisrac 2007. 09. 17. 10:37 -kor