HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#131 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 07. 12:40

A playstation 2-nek mennyi a max felbontása, amit bír :think:
Szerk: Már megtaláltam: 720X480, akkor ezt meg tudja jeleníteni normálisan majd a samsung le27t51 :think:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 07. 12:43 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#132 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 07. 18:06

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 21:15

1. 833x625, ezt húzza szét arányosan úgy, hogy függőlegesen kitöltse a képet.

ez hogy jött ki?  :think:

#133 Felhasználó inaktív   grafikus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:13

Sziasztok! Szerettem volna egy PIP-es tv-t venni, de csak 72cm-ben van és 100 körül, ráadásul batár nagy jószág. Ezért elkaladoztam az LCD-felé. Itt meg max 50 cm, ami jó is lenne csak nincs benne PIP és 125-nél keztdődnek. Szóval a véleményekre és a hozzáértésetekre lenne szükéségem.

Vennék egy 19" LCD monitort 1280x1024-as felbontással egy jobb fajtát (estleg ajánlhattok is) és mivel nekem a PIP fontos vennék hozzá egy AverMedia AverTv Box7 küls� Tv tunert ( http://www.kellytech...marka&which=161 ) aminek az a lényege, hogy idézem "Alkalmas számítógép nélkül, monitoron való TV nézéshez 1280 x 1024 felbontás"-ban stb.....Az ára 17és25 körül van, bolttól függ. Nekem csak TV-re kellene, notebookom már van.

Szóval, szerintetek mennyire életképes ötlet? ( 100 alatt PIP-es LCD Tv)
Előre is köszönöm a válaszokat.

#134 Felhasználó inaktív   Uchimata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:41

Csak a hangképzésről se feletkezz meg. Valami hangfal, erősítő illik azért hozzá (ami a TV-kben ugye van, a monitorhoz meg külön kell).

#135 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:56

Idézet: Lord - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 19:06

ez hogy jött ki?  :think:

625 sorhoz 833 oszlop tartozik 4:3 esetén.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#136 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 09:29

61 -es samu sorozatrol van valakinek tapasznyalata?

#137 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 10:57

Mi a véleményetek a samsung le32t51-ről, ez ugye teljesen megegyezik az le27t51-el, csak nagyobb a képernyője igaz?
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#138 Felhasználó inaktív   Decado 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 11:32

Igen, igaz. De ha rám hallgatsz, hanyagolod a T szériát. Kicsivel drágábban megkapod az R-et, és az minőségben sokkal (!!!!) jobb. SZVSZ az M-es sorozat a legjobb, de az meg annyit nem ér meg szerintem amennyiért itthon hozzá lehet jutni.
Never fade away!

#139 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 11:38

Idézet: Decado - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 12:32

Igen, igaz. De ha rám hallgatsz, hanyagolod a T szériát. Kicsivel drágábban megkapod az R-et, és az minőségben sokkal (!!!!) jobb. SZVSZ az M-es sorozat a legjobb, de az meg annyit nem ér meg szerintem amennyiért itthon hozzá lehet jutni.

A 26"-os r változat mennyibe kerül :think:
Már megtaláltam :D
Valszeg akkor a samsung le26r51-lesz az eredmény :)

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 08. 12:09 -kor

#140 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 12:51

Idézet: Decado - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 11:32

Ezt hol olvastad?:) Lattad eloben egymas mellett a kettot? Enis a ketto kozott varialtam, de vegul a T-t vettem, formara jobban bejon, a szine is, nagyobb is egy kicsit ( :) ) es nekem a kepe is jobban tetszett, bar ez szubjektiv..
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#141 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 12:53

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 13:51

Ezt hol olvastad?:) Lattad eloben egymas mellett a kettot? Enis a ketto kozott varialtam, de vegul a T-t vettem, formara jobban bejon, a szine is, nagyobb is egy kicsit ( :) ) es nekem a kepe is jobban tetszett, bar ez szubjektiv..

Viszont az R-típuson van hdmi-is :)

Tudtok nekem olyan boltokat sorolni, ahol 200e alatt van a samsung le26r51?

#142 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 13:19

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 13:53

Viszont az R-típuson van hdmi-is :)

Tudtok nekem olyan boltokat sorolni, ahol 200e alatt van a samsung le26r51?

Utobbi honapokban picit olvasgattam, es mintha ugy remlene, hogy valaki olyat irt volna, hogy a 26 -osba nem ugyan olyan panel van mint a 27 -esben, hanem szemmel lathatoan is gyengebb (asszem dvd centeren, vagy az mpeg4 forumon), szoval nezd meg mielott megveszed mind2t, hatha nem irt huleseget a gyerek...

Amugy en szivem szerint messzirol kerulnem a samukat, mert amiket neztem, allitgattam, mind az lg -nek, mind a toshibanak sokkal szeb kepuk volt, plane tv adasoknal (faroudja rlz!)...

Viszont most elvileg samut igertek akciosan (eloszor ugy volt, hogy pana, mar izgultam is a hd plazmara, aztan megse), szoval ha eleg jo az ar, lehet beerem a samuval is, csak hat az r51 -esek nem tettek ram tul pozitiv benyomast, ezert inkabb a m61 -es szeriara lennek kivancsi, hatha az mar felveszi a versenyt a konkurenciaval kepminosegben...

Avagy samu plazmakrol tudtok valamit jot mondani?

#143 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 13:37

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 14:19

Utobbi honapokban picit olvasgattam, es mintha ugy remlene, hogy valaki olyat irt volna, hogy a 26 -osba nem ugyan olyan panel van mint a 27 -esben, hanem szemmel lathatoan is gyengebb (asszem dvd centeren, vagy az mpeg4 forumon), szoval nezd meg mielott megveszed mind2t, hatha nem irt huleseget a gyerek...

Amugy en szivem szerint messzirol kerulnem a samukat, mert amiket neztem, allitgattam, mind az lg -nek, mind a toshibanak sokkal szeb kepuk volt, plane tv adasoknal (faroudja rlz!)...

Viszont most elvileg samut igertek akciosan (eloszor ugy volt, hogy pana, mar izgultam is a hd plazmara, aztan megse), szoval ha eleg jo az ar, lehet beerem a samuval is, csak hat az r51 -esek nem tettek ram tul pozitiv benyomast, ezert inkabb a m61 -es szeriara lennek kivancsi, hatha az mar felveszi a versenyt a konkurenciaval kepminosegben...

Avagy samu plazmakrol tudtok valamit jot mondani?

Jo, majd megnézem, de szerintem mindegy milyen  képenyője van szvsz mindegyik jo.
Most énis bizonytalan vagyok, maj' lesz valami :)

Plazma pff, azok bazidrágák és valami olyat olvastam még régen, hogy hamar tönkremennek, szal ez a milliomosoknak való :p bár lehet hülyeség amit mondok :D

Szerk: nincs itt valaki, akinek van samu le26r51-es készüléke, leírhatná a tapasztalatait, meg persze képeket :D

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 08. 13:41 -kor

#144 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 14:06

Más forumon meg ezt írják:

Idézet

pl a LE27T51B egy senki földje, no infó róla, és a házimozi show-n az R51B-nek sokkal jobb képe volt mint ennek.

#145 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 14:28

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 14:37

Jo, majd megnézem, de szerintem mindegy milyen  képenyője van szvsz mindegyik jo.
Most énis bizonytalan vagyok, maj' lesz valami :)

Plazma pff, azok bazidrágák és valami olyat olvastam még régen, hogy hamar tönkremennek, szal ez a milliomosoknak való :p bár lehet hülyeség amit mondok :D

Szerk: nincs itt valaki, akinek van samu le26r51-es készüléke, leírhatná a tapasztalatait, meg persze képeket :D

40-42" kornyeken ugyan ugy 6-700 kornyeken van egy valamira valo lcd, es egy HD (min. 1024x768) plazma is...

Az SD plazmak 480 sora picit keves, mert a kommersz PAL szabvany is 576 soros, a TV meg ugy is progressziven jeleniti meg, szoval interpolalas nelkul a rendes TV adast sem tudja megjeleniteni, de a HD plazmak mar a 720p -t is szepen nyomjak (az azert jonehany evig eleg lesz, sot!)...

Igen, az elettartamuk allitolag LCD -nel 60k ora, mig plazmanal 30k (kb ennyi ido alatt lesz a fenyero 50% -os), illetve plazmanal ott van a beeges veszelye...

Viszont plazman batran lehet TVt nezni annelkul, hogy a lavort a TVs fotel mellett tartod, leven az LCD minden apro hibat kihoz (analog adasnal zajos, digitalisnal kockas). A kepzajcsokkento eljarasok meg mossak a kepet mint az allat (foleg samuknal), legtudhetobb minoseget meg a faroudja chipes cuccok nyomjak TVadasnal (lg, taoshiba, meg asszem benq -kba is azt szrerelik, de az elobbi kettonel telleg jobb a TVadas minosege, benq -t meg nem lattam)...

De hat az ar az nagy ur, ha eleg vonzo akkor samu lesz belole :( (csak hat minel jobb kene, kar hogy 37" -ost nem igazan lattam samubol, 32" picit picinek tunik nekem...)

Amugy egyelore megszokott aron eszembe sem jutna cserelni, plane nem SD plazmara, avagy 300k -ert 32" -es LCD re... De hosnlo kondiciok mellett egy 40" koruli LCD -re, vagy HD plazmara, mar meggondolando...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 02. 08. 14:32 -kor

#146 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:14

Hát nekem +16 cm kép nem ér meg +100e-t elég lazán a 26"-os is ;) Az akkora +-1-2 cm, mint a mostani sony 72 cm-es tévénk, ráadásul azt közelebbről is nézhetem a felbontás és a kevésbé szembaxtatása miatt, úgyhogy nekem bővel elég a 26" :)

#147 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:16

Hat en megneztem egymas mellett mindkettot, es a kepe alapjan dontottem a T mellett.De persze mindenki azt vesz amit akar, nem az a 10 ezer ft kulonbseg dontott..Kepminosegben nincs hiba, kabeltvm van (T.kabel), megsem zajos, de gondolom ez szolgaltatofuggo is.. Persze nem 5cmrol kell nezni, de szerintem egyik tvt se onnan szoktak..En kb 5 meterrol szoktam nezni a filmeket, tueles a kep es jok a szinek is, de ezt megelozte egy kb 5oras allitgatas, hogy minden (szamomra) tokeletes legyen..De iroasztaltol 2 meterrol nezve se zajos mar a kep..Szerintem mindenki nezze meg azokat amik kozott valasztani akar, ne az alapjan iteljen amit innen-onnan hallott..Ja es az adatlapok nagyon szepek meg jok, de nem kell mindig bedolni a marketingszovegnek, az ember inkabb higyjen a sajat szemenek..Hdmi-t tudom hogy nincs, nekem nem kell, azt sem udom eszik e vagy isszak..:)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#148 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:20

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 16:16

Hat en megneztem egymas mellett mindkettot, es a kepe alapjan dontottem a T mellett.De persze mindenki azt vesz amit akar, nem az a 10 ezer ft kulonbseg dontott..Kepminosegben nincs hiba, kabeltvm van (T.kabel), megsem zajos, de gondolom ez szolgaltatofuggo is.. Persze nem 5cmrol kell nezni, de szerintem egyik tvt se onnan szoktak..En kb 5 meterrol szoktam nezni a filmeket, tueles a kep es jok a szinek is, de ezt megelozte egy kb 5oras allitgatas, hogy minden (szamomra) tokeletes legyen..De iroasztaltol 2 meterrol nezve se zajos mar a kep..Szerintem mindenki nezze meg azokat amik kozott valasztani akar, ne az alapjan iteljen amit innen-onnan hallott..Ja es az adatlapok nagyon szepek meg jok, de nem kell mindig bedolni a marketingszovegnek, az ember inkabb higyjen a sajat szemenek..Hdmi-t tudom hogy nincs, nekem nem kell, azt sem udom eszik e vagy isszak..:)

viszont nekem kell majd a hdmi, a playstation 3 miatt ugye :respect: mert akkor nem kell majd átalakítót venni hozzá és a képminősége is jobb lessz.

Egyébként te milyen messziről nézed, ha pc-n játszol :think:

#149 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 17:24

Figyusz netcobra: A samsung le27t51-es tévéd ugye 16:9-es arányú, de ha normális tévéadást nézel, tehát 4:3-asat, akkor az nem gáz, hogy 16:9-es a képernyőd? Meg tudja azt jeleníteni, nem csúszik ki a kép, vagy hogy van ez? Mindegy, hogy 4:3-as, vagy 16:9-es a kép?

#150 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 20:45

Szépen fejlődik a topic, de lassan hihetetlen számomra, hogy a Samsung termékeken kívül, nincsen senkinek mással tapasztalata. Gondolok én a piacon elérhető LG, Panasonic, JVC márkákra.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.