Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 7:46
En komponens kabellel kotottem az asztalihoz, es nincs nagy kulonbseg egy jo DVD anyag (nem 20eves film kikozmetikazott kiadasa), es egy 720p HD film kozott... Azert a 1080p -s filmeknel azert mar kimondottan eszreveheto a differencia (hiaba 768 soros csak a panel), de ott sem egetrengeto (talan a dvd, meg a 720p kozelebb van egymashoz, mint a 720p a 1080p -tol, de lehet hogy a DVD jo minosege nalam csak a faroudja erdeme, fene tudja...)
u.i.
most atkoltozve a nagyobb szobaba, tegnap kottottem at a -8db -s agrol a -1db -s agra, meg bekotottem az izolatort, es osszessegeben ugy erzem, mintha szebb lenne a TV adas, mint a masik szobaban... (mondjuk most picit tavolabb van az agytol a tv, es ezen az agon nincs tobb leagazas), minden esetre a nagyobb terben jobban kijon, a "gyenge" beepitett hangszoro (crt tv -n azert kimondottan jo volt, mostansag megesik, hogy TV musorokhoz is bekapcsolom a hangfalakat)
Oké hogy komponenssel szép a kép,de én csak sima Scarton kötném rá a DVD-t mert a komponens bemenet kell az X360-hoz.Azon milyen a kép?Próbáltad? :confused:
Amúgy esetleg ismeri valaki az LG32LX2 típust?Nagyon tetszik,szép a képe,jók az adatai.Esetleg valakinek tapasztalat?

Súgó
A téma zárva.