Gyors segítségre lenne szükségem, előre is köszi.
Karácsonyra vettünk egy Tv-t, (ez még sima CRT), 100Hz-es, LG, 29"-os. LG 29FB51RX. Gyönyörű kép, jó tuner, ótvar soros kábeltv jeléből is képes szép képet csinálni, minden ok lenne, de sajna búg a drága.

Ez az amitől féletem, sok-sok tv-t kipróbáltam, 90-99% elég jól hallhatóan búg, ami éjszaka, halk tévézés mellett zavaró tud lenni. Bolttal lebeszéltük, cserebere is lehet, de sajna nem igazán nagy a választék, főleg, hogy be tudtam menni úgy a boltba, hogy senki nem volt ott (vevő) és szép csendben próbálgattam és füleltem a cuccokat (nem néztek hülyének, áááá) sajna nem sok sikerrel. Egy árva Samsung 50Hz-es darab volt, aminél nem volt észrevehető ez a búgás, mondjuk amúgy se sokat variálhattam, kis üzlet, kis város, sajna ez vidék...
De itt jön a lényeg, lenne némi ráfizetésel egy LCD tv, amit meg lehetne velük ügyezni. (Olyan 130-140 körül jutnék így hozzá.) Igaz, ez kisebb, csak 26"-os, meg ugye 16-9-es, s nekünk elsősorban (99,9%-ban) tévézésre kellene. Kb. 2-3 m-ről lenne nézve amúgy. Ahogy nézegettem, meglepően jó volt a képe, nem nagyon vártam egy olcsó LCD-től ilyet. Amúgy ez egy Philips 26PF3320 típusú LCD TV. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne vajon ezt megvenni, van-e értelme, meg egyáltalán ismeri -e valaki ezt a TV-t? Esetleg könyörögjek, hátha hoznak nagyobbat (drágábbat)? (Különböző oldalakon láttam már 32-es TV-ket is viszonylag olcsón, pl. néhány Albacomp, vagy Samsung LE-32R32B (180-190 körül), LG Electronics 32LC2R (190-200), Philips 32PF3321 (200 körül) stb-stb. Bár ennyit (ennél többet) nem nagyon szeretnék már költeni, de ha nagyon kell.... kérdés, hogy van-e értelme? Tanácsokat várnék, errefelé azért tapasztaltabb népek vannak nálam, köszönöm előre is. Holnap ügyeznem kell, még a 3 napon belül leszek, ezért is írtam, hogy gyors segítség kellene. Még 1x köszi.
Szerkesztette: BigBear 2006. 12. 19. 18:56 -kor