Idézet: psykoman - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 14:50
Amugy ha megjavitva visszahozzak en orulni fogok, mert a kepe gyonyoru, pixelhiba mentes, a kavaja diszkret, es szep, bar a taviranyitoja finoman fogalmazva is RANDA.
Es valaki nezte mar otthon az 1080i-t agp-s kartyarol? Melyik tipustol felfele tudja kirakni a nagy hd-t? Lehetoleg nvidia kartyara gondolok.
A távirányító tényleg nem szép, de legalább nem is ilyen ezer gombos, az nekem nem jön be. Kicsit nehezen nyomkodhatóak a gombok, a csatornaváltás lassabb a megszokott crt-hez képest, de ez szerintem általános.
Nekem egy Asus 7950GT van, Pci-E, arról hajtom. Érdekes, hogy mondjuk beállítom 1920*1080-ra a gépet, akkor ki is írja kis infó ablakban a TV, hogy na most 1080i van akkor, de akkor eléggé villódzó a kép. 1280*720-ban, amit alapban felajánl nagyon jó, szépen olvasható minden betű, csak épp ilyenkor meg vágdal a széléből ugyebár. Próbáltam ráeröltetni 1366*768-at (1360-at is), de ilyenkor fogta magát és átváltott kék képernyőre, így tudatva, hogy ezt akkro nem kéri
hdmi - hdmi -t nem próbáltam, mivel nincs ilyen kütyüm, egy LG dvd felvevő van rákötve scarton, azzal teljesen jó a kép. Még ami érdekesség, a régi crt-vel nem lehetett visszakapcsolni AV-ról normál csatornára, miközben ment a lejátszó, csak az annak a távirányítóján lévő külön DVD/TV kapcsolóval. Most az új JVC tv-vel viszont ez megszűnt, bárhova kapcsolhatok, ennek örülök. Ja és még ami jópofa, kerestem a távirányítón a teletext keresés közbeni "eltüntető" funkciót, de nem találtam. Aztán jöttem rá, hogy bármit beírok teletexen, egyből bejön, így a funkció értelmét vesztette amúgy is, nem hiányzik