Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 8:36
Főleg!!!!!! (Egy bírót/ rendőrt jobban megvágnak ha olyant tesz ami btk.-s !!)
hát én is tudom ezt, az anya pedig velem összhangban ugyanígy döntött. A törvény az törvény!!!!
de ha az elég hülye megfogalmazást nézzük:
a teljes körű nyilatkozat überel mindent, 3 sorral feljebb meg az előző férj az ütőkártya!
na most melyik? Itt lép be a be a jogalkalmazás, hogyan alkalmazták az előző 55 évben a törvényt a gyakorlatban, milyen ítéletek/döntések születtek...
Arról nem is beszélve:
(akvi. hiv.-ban történt)-miért nem veszi el? jó ez kellemes társalgási stílusban volt...(alkotmányos jogom nem elvenni, de élettársi kapcsolatban vele együtt gyereket nevelni- nem kötelez rá a törvény!! bár ha ez lenne a kizárólagos módja, hogy a gyerek a nevemre kerüljön elhiszitek , megtenném )
-nagyon furcsa volt, hogy nem adtak rögtön papírt róla, aláírtunk, de nem kaptunk egy példányt sem!! "be kell vezetni az anyakönyvbe [2 perc !!]"-majd 2 nap múlva postázzuk a végzést- erre fölhívják az asszonyt, hogy nem megy !
az összes szükséges dokumentum megvolt, ja és utánaszámoltunk, bőven megvan márc 17 és február 2 között a 300 nap! [elég ha kivonsz ~1,5 hónapot{17 +26= 43 } ha még a határnapokat is hülyén számolva 43-45 nap! a 365 ből ...], jó és ezt a főorvos igazolja, de ha kell, akkor másutt is leméretjük az UH alapján a gyereket.
-benyögték a gyámhivatalnál, hogy a gyerek nevében lehet pert indítani (itt már röhögtem volna, ha nem rólam van szó)- az apa személyének megállapításának céljából.
könyörgöm :ÉN VAGYOK az apa! Nem keverjük a sz@rt, nem kell keresni!
Még meg se született, de már pereskedik -de facto!(ilyen is csak Magyarországon van)
Ezúton kérem ,ha van itt anyakönyvi hivatalban dolgozó, ügyvéd (családjogi tv. értelmezését alkalmazását ismerő,) közjegyző, gyámügyes, esetleg bíró (aki szintén családjogi ügyeket visz!);megköszönném a hozzászólását! Bármi is a véleménye, előrébb visz.
Szerkesztette: WEbshark 2006. 11. 10. 09:46 -kor

Súgó
A téma zárva.