Hello!
Vki segítsen pls. Egy 1 oldalas 2 hasábos dokumentumnak akarok hátteret. Ha bármit beállítok neki (színt, kitöltést vagy képet) 3 oldalasra formázza át a dokumentumot. Ha pedig visszarakom oldalnézetre, ahol látszanak a hasábok is, akkor fehér a háttér. Nyomtatási képen szintén fehér!
Ötletek?
Elég gyorsan kéne vmi, mert szerdáig meg kell csinálnom ezt a munkát!
Üdv!
Oldal 1 / 1
Winword: hasáb + háttér együtt lehetetlen?
Elküldve: 2002. 04. 14. 16:48
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2002. 04. 14. 19:19
A Background az elektronikus dokumentumokhoz való. Ha nyomtatni szeretnél, próbálkozz inkább vízjellel. (Format-> Background -> Printed Watermark). Megnéztem, a Background tényleg elnyomorítja a hasábbeállításokat, a vízjel alkalmazásakor viszont megmaradnak! Remélem, ez segít.
Apaf3j
Apaf3j
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)
Elküldve: 2002. 04. 14. 19:39
Hello!
Nekem nincs ilyen. Csak színek, további színek és kitöltési effektusok. Word 97-em van. Hol van ez a vízjel?
Üdv!
Nekem nincs ilyen. Csak színek, további színek és kitöltési effektusok. Word 97-em van. Hol van ez a vízjel?
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2002. 04. 16. 18:11
idézet:
Ezt írta Charles:
Hello!
Üdv![/quote]
A Word XP-ben![]()
A '97-re sajna nem emlékszem, de esetleg a Help-ben keress rá a vízjel (watermark) szóra. De lehet, hogy ott még nincs is. Sajnálom... Persze az is lehet, hogy a Word '97-ben még volt nyomtatható háttér is, de akkor nem tudom, mi lehet a gond.
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1