HWSW Informatikai Kerekasztal: Zenegép Pc -ből - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Zenegép Pc -ből nincs kedvem kiirni az összes mp3 -am

#1 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 22. 21:52

Lassan itt az ev vege, szilveszter, par napra hazibulit szervezek.Mivel zenei gyujtemenyem igen nagy es a tobbsege cd, dvd n lakozik gondoltam, hogy felmasolom az egeszet vinyora es onnan ki-ki mazsolazhat kedvere, olyan kocsmai zenegep formajaban.Elsosorban az kellene, hogy behozza konyvtar formajaban az osszes zenet, ami meg van adva, ezekben keresni lehessen es ezt hozza lehessen adni egy lejatszasi listahoz, szal tudjatok, embor beter a krimoba, szol a zene a zenegepbe, bedobja az ember a lovettat, kivalasztja a zenet, hozzaadodik a listahoz, majd ha ez kovetkezik lejatsza.Persze penzbedobas nelkul gondoltam :)
Fondolom meg lehet ezt valositani pc n, hisz a legtobb zenegep pc alapokon nyugszik, mar csak a progi nevere vok kivanmcsi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:41

Hááát, valamilyen jukebox progira lenne szükséged, de én csak a google-t tudom ajánlani, mert sose volt szükségem ilyenre :) Amúgy van egy csomó ingyenes is, aztán hogy melyik használható, a jó ég se tudja... :Đ

#3 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 17:13

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 22:52

Lassan itt az ev vege, szilveszter, par napra hazibulit szervezek.Mivel zenei gyujtemenyem igen nagy es a tobbsege cd, dvd n lakozik gondoltam, hogy felmasolom az egeszet vinyora es onnan ki-ki mazsolazhat kedvere, olyan kocsmai zenegep formajaban.Elsosorban az kellene, hogy behozza konyvtar formajaban az osszes zenet, ami meg van adva, ezekben keresni lehessen es ezt hozza lehessen adni egy lejatszasi listahoz, szal tudjatok, embor beter a krimoba, szol a zene a zenegepbe, bedobja az ember a lovettat, kivalasztja a zenet, hozzaadodik a listahoz, majd ha ez kovetkezik lejatsza.Persze penzbedobas nelkul gondoltam :)
Fondolom meg lehet ezt valositani pc n, hisz a legtobb zenegep pc alapokon nyugszik, mar csak a progi nevere vok kivanmcsi.

Gyakorlatilag az összes zenelejátszó progihoz (winamp, foobar, stb.) létezik ilyen plugin, nézz körül. És nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az iTunes tudná alapból is.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#4 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 17:25

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 17:13

Gyakorlatilag az összes zenelejátszó progihoz (winamp, foobar, stb.) létezik ilyen plugin, nézz körül. És nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az iTunes tudná alapból is.

En viszont nem leltem :(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#5 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 17:38

Nekem a régi SB Live! kártyám mellé adtak egy PlayCenter nevű programot, az feltérképezte az összes zenei fájlt a winchestereken, aztán abból lehetett mazsolázgatni emlékeim szerint. Viszont marha lassú volt és nem is használtam talán sose ezt a funkcióját.

Azt, hogy a program nem SB kártyával is működne-e, azt nem tudom, de letölthető ingyenesen: katt.

#6 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 17:42

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 17:38

Nekem a régi SB Live! kártyám mellé adtak egy PlayCenter nevű programot, az feltérképezte az összes zenei fájlt a winchestereken, aztán abból lehetett mazsolázgatni emlékeim szerint. Viszont marha lassú volt és nem is használtam talán sose ezt a funkcióját.

Azt, hogy a program nem SB kártyával is működne-e, azt nem tudom, de letölthető ingyenesen: katt.

Es ez rendelkezett jukebox funkcioval is?

#7 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 19:49

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 17:42

Es ez rendelkezett jukebox funkcioval is?

Amennyire emlékszem egész bonyolult funkciókra volt képes a listákkal (statisztikát készített, mit mennyiszer halgattál, meg ilyesmik), sajnos kipróbálni nem tudom, mert a mostani 24bit 7.1-esemhez ez a szoftver nem jár, és fel se tudom telepíteni a Live! CD-jéről, mert pampog...

Ha nem Live/Audigy-d van (vagy olyan, amihez eleve járt ez a progi), akkor mindegy.

Egyébként a Windows Media Player is tud ilyesmit, most nézem hogy is működik ez.  ;)

#8 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 20:04

Nos, a Media Player (még ha sokan utálják is  :D ) elég sokat tud:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Menüben Eszközök -> Médiafájlok keresése... menüpont, aztán szépen feldolgozza az összes médiafájlt (sok fájl esetén néhány percig eltart), de aztán a listaszerkesztőjével akár albumok/előadók szerint is lehet keresni és felvenni a lejátszási listára. Nálam egyébként a 10-es verziójú van, de szerintem a régebbieknek is volt ilyen funkciójuk.

#9 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 09:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 20:04

Menüben Eszközök -> Médiafájlok keresése... menüpont, aztán szépen feldolgozza az összes médiafájlt (sok fájl esetén néhány percig eltart), de aztán a listaszerkesztőjével akár albumok/előadók szerint is lehet keresni és felvenni a lejátszási listára. Nálam egyébként a 10-es verziójú van, de szerintem a régebbieknek is volt ilyen funkciójuk.

Ty, megsassantom.Ugyan letoltottem egy virtual jukebox ot, screenshotok alapjan egesz pofas lenne, de sajna a telepitoje se akar elindulni.

#10 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:54

Egy gép, két hangkari, egy kvázi DJ soft(traktor dj stb.) + egy keverö és már megy is a zene keverés ezerrel.
Tesómék Szilveszterkor mindig eljátszák. Tényleg állat amugy.
Szól a zene az egyik kártyán a másikon meg hallgatod a következö számot, hogy jó ütemben induljon.

Üdv.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó