ha már, hozzá szólnék

Ez a kari amivel nagyon hosszú idő óta elöször meg vagyok elégedve. Az előzők: x800GTO, x700, x1800XT, X850XT, 7800GTX egyiküknek sem volt ilyen szép éles képe game alatt! Ez full király! Tudom, FragMaster mester mindjárt mondja, hogy a képminőség már rég ugyan az, de mégis, ezt látni kell! Ilyen nagyon nem volt eddig! Iszonyat jó színek, tökéletes mozgás, imádom!
Igaz kicsit lassú, 1280x1024 ben, fullon a COD2 küszködik a 150fps-el, de megbocsájtom neki, mert közben a falon a tapétának olyan texturája van, hogy leállok nézelődni! nagyon állat.
A hűtő még rajta van, nem volt időm lecserélni mert egyfolytában játszom, de egyáltalán nem hangos a gyási hűtés! Most a csereberében volt 1 napig a gépben egy x700 as, hát annak simán van ekkora hangja.
Fogyasztás? Nem is értem mit kell erről beszélni. 400 as táp, 720 as intel, tucat egyéb és mégis minden ok.
Szal' én nem bántam meg, hogy nem vártam tovább a 7900 esekre, mert ez egy nagyon király kártya! Nem vagyok 1 rócsild, de dögöljek meg, ha ezért nem éri meg dolgozni!